AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Portillo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Portillo » 27 mar 2011, 21:09

robovi88 je napisao/la:Ibra sad i Wilhemssona izudaro :lol:

[youtube][/youtube]
Reko mu ovaj: Dodaj jednu Pinokio
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 28 mar 2011, 11:40

Nisam bio tu par dana, pa se nakupilo kratkih vesti (imam ih još 20-tak, ali ostaviću ih za sutra). Ako ste za neke već čuli, izvinjavam se...

Julio Cesar, za "Gazzetta dello Sport": "Posle onog udarca, bila bi sramota da su dozvolili Ibrahimoviću da nastupi u derbiju".

Mario Yepes je bio kapiten reprezentacije Kolumbije, koja je pobedila Ekvador sa 2:1. Dobio je i žuti karton na toj utakmici.

Milan-Inter: rasprodato! Još od subote nema više karata za "Derbi della Madonina".

Marco Cassetti, levi bek Rome, za koga je i Milan bio zainteresovan, produžio je saradnju sa "žuto-crvenima". Novi ugovor ističe 30. juna 2012.

Određeno je vreme igranja utakmica polufinala Kupa Italije. Roma-Inter: 19. april, Milan-Palermo: 20. april. Palermo-Milan: 10. maj, Inter-Roma: 11. maj. Svi mečevi počinju u 20:45.

I Lisabonski Sporting i Benfica su zainteresovani za Taye Taiwo-a.

Za mladi tim Milana, tzv. Primaveru ("primavera"znači proleće, prim. U.M.), u meču protiv Albinoleffea (rossoneri su pobedili sa 4:3), igrao je i Gianluca Zambrotta, koji se oporavio od operacije meniskusa. Utakmici su prisustvovali i Allegri i Tassotti, kao i sportski direktor Ariedo Braida.

Program prvog tima A.C. Milana za ovu nedelju:
Ponedeljak, 28. mart: trening u 16:00
Utorak, 29. mart: trening u 11:00
Sreda, 30. mart: trening u 16:00
Četvrtak, 31. mart: trening u 11:00
Petak, 1. april: trening u16:00
Subota, 2. april: utakmica Milan-Inter u 20:45

Uvrede za Clarence Seedorfa od strane navijača Monze. On je, kao član uprave tog kluba, prisustvovao jednom njihovom meču, ali je po završetku utakmice bio na meti nekoliko desetina navijača Monze, koji su bili ljuti zbog lošeg vođenja kluba, koji je trenutno na poslednjem mestu u Prvoj Diviziji, grupa A.

Mark Van Bommel nije uspeo da se oporavi od povrede, pa je napustio svoju reprezentaciju i vratio se u Milanello. Njegov nastup u derbiju je pod znakom pitanja.

Sokratis Papastathopoulos je u kvalifikacionoj utakmici za Euro 2012, u kojoj je Grčka je pobedila Maltu (golom Torosidisa u devedesetom minutu), dobio u drugom poluvremenu crveni karton, zbog preoštre igre (faul nad Mifsudom).

Osim Taiwa, koji se auto-kandidovao za mesto levog beka u Milanu, klub iz ulice Turati je i dalje zainteresovan za Criscita, defanzivca Genoe.

Pier Silvio Berlusconi, sin Premijera Italije: "Balotelli je vrhunski igrač i dobro bi došao MIlanu, ali još je rano o tome govoriti".

Mario Balotelli, prema pisanju magazina "People", zatečen je dok je sa prozora sa sprata zgrade, koja se nalazi iznad terena, bacao strelice na mlade fudbalere City-ja. Nije bilo povređenih, ali se očekuje da za ovaj novi ispad klub kazni svog nestašnog napadača.

Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Seedorf, Flamini, Boateng, Robinho i Pato. To je po Sportmediaset-u sastav u kome će Milan započeti meč u subotu protiv Intera.
www.ulicni-muzicar.****

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 28 mar 2011, 11:50

Nedo dragi Bog da ovaj sastav bude.

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 28 mar 2011, 12:04

Ganso negirao suradnju s Interom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 28 mar 2011, 12:06

Ibrahimović: Ako izgubimo naslov, sami smo krivi :roll: :roll: :roll: :roll:

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 28 mar 2011, 12:09

Omerovic je napisao/la:Ganso negirao suradnju s Interom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma care bice tu do ljeta i prelaznog roka i Barcelone pa malo ce ga povezivati sa Realom pa ponovo Milan i Inter...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 mar 2011, 12:11

scudetto je napisao/la:Nedo dragi Bog da ovaj sastav bude.
Dragi scudetto pa i nema ko drugi igrat :?

Ambrosini,Zambrotta,Inzaghi odpadaju
Pirlo,Bommel pod upitnikom a i ako budu spremni nece bit u prvih 11 jer nisi duugo igrali i nisu u formi
Cassano nije nešto previše pokazao i ni aj mu nebi dao da igra, Boateng ce biti odma iza Pata i Robinha u napadu tj. mijenjat ce Ibru, a Cassano-Pato-Robinho nema šanse da funkcioniše jer su sve trojica takoreći "tehničari" i omaleni a za ovakav derbi i pogotovo za Seriju A ako nemaš kompletnog Napadača u napadu tj snažnog-visokog i dobro tehnički potkovanog, ti neaš tu šta tražit tipa (Ibra,Eto,Matri,Amauri,Borriello,Cavani,Toni) a postoje iznimke kao sto su Udinese,Lazio,Genoa koje imaju svoj tandem koji je uigran i dobro se snalazi etc Alexis-Natale , Zarate-Kozak, Paloschi-Palacio ...

Seria A je takva po meni da ako u ekipi nemaš Jednog Snažnog,Dobrog,Visokog napadača nemožeš se borit za skudeto. Sjetimo se Trezegueta,Tonija,Adriana-Ibrahimovića,Takođe Balotelli ako dođe u Milan odlično će se snać'.

Ovo "po meni" sam boldiro da se zna da je to moje mišljenje a ne da mi se odma javljaju i govore kako nisam upravu, pusti ti to ;)

To je moja Filozofija . !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 28 mar 2011, 12:30

Uredu je to care,ali ja sam mislio na Antoninia i Sedorfa prije svega,jbg eto vratio se Zambrota i mora biti ispred ovog kloca,a Sedorfa nikako nebi zelio da gledam od prve minute neka njega neka se odmara tamo negdje do 70-e,i sta je sa Emanuelsona strasno pojacanje lik ne igra skoro pa nikako a dobar je igrac i sigurno da u ovoj ekipi ima mjesta za njega u prvoj postavi...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 mar 2011, 14:02

ako je emanuelson strašno pojačanje e onda jbg 8-)

kad već spominjemo pojačanja nešto mi žao grka papastatopulosa. igrao je veoma malo a smatram da ima veliki potencijal ali čak je i bonera bio ispred njega što je neshvatljivo.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 28 mar 2011, 14:22

''Rossoneri'' stali u red za veznog igrača Liverpoola. Juventusu preskup?Milan ozbiljno razmišlja da se pojača na sredini terena za narednu sezonu, a mediji na Apeninima vjeruju da žele da dovedu Alberta Aquilania iz Liverpoola.

Aquilani je trenutno na pozajmici u Juventusu, ali Englezi za njega žele 16,5 miliona eura, što ''bjankoneri'' najvjerovatnije neće platiti

Juve traži alternative, što je dovelo Milan do tačke gdje treba da prati situaciju sa bivšim igračem Rome.

Aquilani se najverovatnije ne nalazi ni u planovima Liverpoola za sledeću sezonu, što bi onda značilo da bi možda i spustili cijenu na ljeto. Aquilani bi bio zamjena za Pirla koji neće produžiti ugovor sa "rossonerima", a mogao bi da završi baš u Juventusu, iako ima ponude i iz Engleske.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 28 mar 2011, 16:22

baresi#6 je napisao/la:ako je emanuelson strašno pojačanje e onda jbg 8-)

kad već spominjemo pojačanja nešto mi žao grka papastatopulosa. igrao je veoma malo a smatram da ima veliki potencijal ali čak je i bonera bio ispred njega što je neshvatljivo.
Ironija care,kako ce lik uopste opravdati epitet "pojacanja" kada vrlo malo igra i to sto dobije priliku dobija na kapaljku,ali i dalje stojim iza toga da je momak dobar igrac i definitivno zasluzuje vise povjerenja nego sto ga je do sada imao.

BIG
Kontakt:

Post Postao/la BIG » 28 mar 2011, 16:29

Ibrahimović se oprašta od fudbala i nastavlja karijeru i branši u kojoj se mnogo bolje snalazi!!!

http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 28 mar 2011, 16:48

Prema navodima talijanskih medija, dugogodišnji kapetan Milanovih nogometaša, a danas umirovljeni Paolo Maldini (42), optužen je za utaju poreza...

slika

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 28 mar 2011, 18:19

Samire (Omeroviću), pala i FB stranica povezana sa našim blogom. Bilo je 11 admina, tako da.. ko zna... možda je neka duverzija.

Nisu dobili obaveštenje od FB da je bila prijavljivana, nego je samo nestala...
Kako je bilo kod tebe? Isto tako, ili... jer sećam se da si napiso koliko je bilo prijavljivanja iz susednih država
www.ulicni-muzicar.****

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 mar 2011, 18:23

Kad smo kod Maldinija, jel ima negdje da se skine ili pogleda ono specijalno izdanje magazina LIge prvaka, nisam stigao da pogledam ono sto je bilo na nasim televizijama :(
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 28 mar 2011, 18:26

Ulični Muzičar je napisao/la:Samire (Omeroviću), pala i FB stranica povezana sa našim blogom. Bilo je 11 admina, tako da.. ko zna... možda je neka duverzija.

Nisu dobili obaveštenje od FB da je bila prijavljivana, nego je samo nestala...
Kako je bilo kod tebe? Isto tako, ili... jer sećam se da si napiso koliko je bilo prijavljivanja iz susednih država

pa sigurno je neko od admina izbrisao stranicu jer ima opcija da se izbrise i tad ne dolazi poruka zbog cega je nestala stranica a kad je prijavljivana stranice dodje ti poruka na fb. da je izbrisana i razlozi i iz kojih drzava je prijavljivano jbga steta za stranicu niste trebali imati dosta admina a zbog toga ja i dinko nismo htjeli da imamo drugih admina na nasoj fb. stranici

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 mar 2011, 18:33

Puma je napisao/la:Kad smo kod Maldinija, jel ima negdje da se skine ili pogleda ono specijalno izdanje magazina LIge prvaka, nisam stigao da pogledam ono sto je bilo na nasim televizijama :(
robovi88 je napisao/la:Jooj sad na FTV bio dokumentarac o Paolu Maldiniju :cry:
Ancelotti,Mourinho,Ferguson,Van Gall,Inzaghi,Pirlo,Shevchenko pričali o njemu. Pustio sam suzu :cry: .

I uz ovo sam suzu pustio, ono muzika tužna, predobar klip :cry:
[youtube][/youtube]
Evo ima ovaj ali sažeto nema ovo gdje pričaju treneri o njemu :roll:
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 28 mar 2011, 22:43

"Vratit ću se za dvadeset dana da pomognem Milanu. Osjećam se relativno dobro. Koljeno mi više ne stvara probleme. Mislim da ću biti na raspolaganju treneru za tri tjedna, ali samo ako budem 100% spreman. Pretrpio sam ozbiljnu ozljedu i sa takvim stvarima se ne šali. U prošlosti sam se znao prebrzo vraćati nakon nekih ozljeda. Što se moje budućnosti tiče, ako se potpuno oporavim želio bih odigrati još jednu sezonu i završiti karijeru u Milanu." rekao je Inzaghi. 8-)

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 29 mar 2011, 09:25

Ibrahimović: "Ne smem da govorim o svojoj suspenziji, jer mi je dato takvo naređenje".

S obzirom na to da od igrača koji će večeras početi meč protiv Ukrajine on ima najviše nastupa za državni tim, Alberto Gilardino će prvi put u karijeri biti kapiten italijanske reprezentacije.

Bivša milanova sedmica, Andriy Shevchenko neće igrati za Ukrajinu u meču protiv azzurra. Razlog za njegov izostanak je manji familijarni problem.

Cesare Prandelli, trener Italije, o večerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Ukrajine: "Cassano ovoga puta neće igrati. Niko trenutno nema obezbeđeno mesto. Mora više da igra u Milanu, da bi se vratio u top formu. I on sam je svestan toga".

Calciomercato.it javlja da je Thiago Ferro, jedan od advokata koji zastupaju interese brazilca Gansa, juče boravio u Milanu i razgovarao sa predstavnicima Milana i Intera o budućnosti svog klijenta.

Ibra: "Mislim da će Barsa osvojiti Champions, jer igra najbolji fudbal. Možda će nekome čudno da zvuči moj izbor favorita, ali ja uvek želim da najbolji tim pobedi, a Barcelona jeste trenutno najbolja".

Balotelli dolazi u Milan za godinu dana. To je rezultat ispitivanja koje je "Corriere dello Sport" sproveo među "insajderima".

Oscar Washington Tabarez, bivši trener Milana: "Milan previše zavistan od Ibrahimovića? Pa, koji tim to ne bi bio?"

Gianni Rivera, legenda Milana, za "Radio Radio": "Ne mislim da je borba za scudetto ograničena samo na timove iz Milana. Napoli zaostaje samo tri boda. Naravno da nije lako kada su ispred tebe dva takva tima kao što su Milan i Inter, ali azzurri mogu i moraju da se nadaju, to je van svake sumnje".

Rivaldo: "Ganso mora da napusti Santos u pravom trenutku. Ne znam da li je to sada ili posle mundijala 2014. Treba da odabere pravi klub, ne gledajući samo na novac. Kažu da nije brz? Pa, i ja nikada nisam bio brz igrač. Ganso je sličan meni. Možda će i da me nadmaši, jer je trenutno je jedan od najboljih brazilskih fudbalera".

Gigi Simone, bivši trener Napolija i Intera, za "Radio Goal": "Što se tiče scudetta, jedino Napoli može da omete Inter u njegovom osvajanju".

Fedele Confalonieri, predsednik Berlusconijeve kompanije Mediaset, za "Radio24": "Iznenađen sam što Ibrahimoviću nije skinuta suspenzija, ali to samo znači da ćemo bez njega da pobedimo Inter. Leonardo? On je fina osoba, ali me je svojim odlaskom u Inter vrlo negativno iznenadio".

Zlatan Ibrahimović, za "Gazzetta dello Sport": "Ugovor sa Milanom mi ističe za 3 godine. Posle toga vidim kraj svoje karijere. Nemam snage da ponovo menjam tim". Međutim, na kraju ipak dodaje: "Ali, u fudbalu situacija može brzo da se promeni".

Maurizio Zamparini, vlasnik Palerma: "Milan je najjači i moja želja je da on osvoji titulu, da bi se razbila monotonija, jer Inter pobeđuje već predugo, a to nije dobro za naš fudbal. Ali, ako bih morao do kraja da budem iskren, najviše bih voleo da Napoli osvoji scudetto. To bi bilo predivno: klub sa juga, koji nije bio među favoritima".

Shevchenko o Leonardu: "Ja nikada ne bih otišao u Inter, ali svako radi onako kako misli da je najbolje za njega. Uostalom, biti igrač i trener nije isto, što se tiče emotivnog vezivanja za određeni klub".

Francesco Guidolin, trener Udinesea: "Još uvek sam Interista. To mi je ostalo iz dečačkih godina.Ali, mislim da Milan ima najveće šanse da ove sezone bude prvak Italije".

"Milanov ratnik" je naslov knige koju je novinar Gino Franchetti napisao o Zlatanu Ibrahimoviću.

;)
www.ulicni-muzicar.****

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 29 mar 2011, 16:35

Omerovic je napisao/la:Ibrahimović: Ako izgubimo naslov, sami smo krivi :roll: :roll: :roll: :roll:
ON JE KRIV !
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Voland i 0 gostiju.