NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la kad_kako » 28 mar 2011, 00:37

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:

non stop si na forumu a kažeš da su forumi zlo,čudno
izgleda da ni tebi nije mrsko visit...

nije,ali bar ne govorim da je ovo zlo a non stop tu
Pa sta tebe briga ako on misli da je zlo i ako je onda tu non stop. Nekontam sta pokusavas, da budes neki forumski advokat, ili sta?[/quote]

ne pokušavam ništa bolan,samo kažem da jedno govori a drugo radi,u čemu je problem?[/quote]

Pa to je problem... nemoras na sve napisano gledat da odgovoris.[/quote]

slažem se,ne moram,ali je li problem što spomenem ovo gore napisano?

i izvinjenje na ovolikom off topicu
[/quote]

Jeste problem kada to izadje kao pokusaj suptilne provokacije.
Postovanje treba zaraditi.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 mar 2011, 00:39

Begonja je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je u ovom slučaju apsolutno upravu.
Dobro Sivonja, nek si nam rekao. ;)

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 mar 2011, 00:42

kad_kako je napisao/la:

non stop si na forumu a kažeš da su forumi zlo,čudno
izgleda da ni tebi nije mrsko visit...

nije,ali bar ne govorim da je ovo zlo a non stop tu
Pa sta tebe briga ako on misli da je zlo i ako je onda tu non stop. Nekontam sta pokusavas, da budes neki forumski advokat, ili sta?[/quote]

ne pokušavam ništa bolan,samo kažem da jedno govori a drugo radi,u čemu je problem?[/quote]

Pa to je problem... nemoras na sve napisano gledat da odgovoris.[/quote]

slažem se,ne moram,ali je li problem što spomenem ovo gore napisano?

i izvinjenje na ovolikom off topicu
[/quote]

Jeste problem kada to izadje kao pokusaj suptilne provokacije.[/quote]

evo izvinjavam se svima koji su to shvatili kao "pokušaj suptilne provokacije",ok?,ja time nisam imao namjeru nikoga provocirati

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2011, 01:44

kakve su ti ono psovke na pv koje covjeku pises :( :(...zar jedan insan onako moze nekom opsovati, jer ga je razljutio post na forumu :shock: ...care imamo mi sehida u familijama polahko spusti sidro malo....pa sta bi to trebali ja i kakavdanakneiskustvo, da jedan drugom onako nesto pisemo na pv, samo zato sto se na formu bas najbolje ne razumijemo jeli?...ma daj kako se samo dokazujes ko si i sta si i skim imamo posla fuj fuj...ne vrijedi raspravljat i pisati, a pogotov voditi diskusiju o NBA sa tobom, jer nisi ti insan...zato te ja pozivam na koridu koju organizuju navijaci Bullsa, jer nadimak kojeg nosis zaista ima smisla i ujedno vjerujem da tad postajes jedan od kandidata koji ce ponjeti laskavu titulu
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 28 mar 2011, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 mar 2011, 01:51

Kako rocketsi odrzavaju skolu kosarke miamiju. Danasnja lekcija "SUTEVI IZ REKETA"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 28 mar 2011, 01:52

SaltCityAttack je napisao/la:

kakve su ti ono psovke na pv koje covjeku pises :( :(..pa zar nas ima i ovakvih stvarno uzas da nekom onako mozes opsovat...nemoj nije fino ima kod nas puno sehida care, pa nije ono fino saberi se druzimo se insani smo....sta bi ja sad trebao psovat covjeku pod nickom kakavdanakneiskustvu ili on meni zbog nekih nesuglasica...ipak begonja ti si se najvise izgleda primio od svih, jer one psovke pokazuju kakav si covjek...ja bi tebe pozvao na koridu koju navijaci Bullsa organizuju pa pridruzinam se, jer imas nadimak sa kojim bi se ukljucio u borve i sa najvecim
Samo koristim pogodnost koju nam je naša draga administracija svima omogućila. D ajedni drugim yebemo sve putem pm, a da ne budemo kažnjeni.

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=1120

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 mar 2011, 01:54

kakve su ti ono psovke na pv koje covjeku pises :( :(..pa zar nas ima i ovakvih stvarno uzas da nekom onako mozes opsovat...nemoj nije fino ima kod nas puno sehida care, pa nije ono fino saberi se druzimo se insani smo....sta bi ja sad trebao psovat covjeku pod nickom kakavdanakneiskustvu ili on meni zbog nekih nesuglasica...ipak begonja ti si se najvise izgleda primio od svih, jer one psovke pokazuju kakav si covjek...ja bi tebe pozvao na koridu koju navijaci Bullsa organizuju pa pridruzinam se, jer imas nadimak sa kojim bi se ukljucio u borve i sa najvecim
Mozda je mislio da sam ga namjerno nazvao Sivonja... a ono greska sa moje strane, jer uvijek mijesam Sivonja i Begonja, ko sto mijesam Gent i Genk, itd... a covjek planu ko bik kad vidi crveno. ccc.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2011, 02:09

nema to veze sta administracija dozvoljava na pv, ali onim dokazujes ljudima ko si i sta si...naravno nakon toga svima nam je jasno da nema potrebe vise ulaziti u raspravu sa tobom oko bilo cega...Zasto da vodim(o) konverzaciju sa takvim osobama?...pa ono nece na pv covjeku opsovati niko normalan ili odrastao covjek.

treba na forumu uvest licna karta ili nema registracije, jer ovako vise ne ide ebaji ga, naravno uz duzno postovanje onim mladjim koji nisu na ovom nivou pojedinaca
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 28 mar 2011, 02:21

LBJ daleko najbolji igrač današnjice.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2011, 02:32

Begonja je napisao/la:LBJ daleko najbolji igrač današnjice.

jest najbolji igrac u NBA slazem se sa tobom...da nije otisao u Miami, mozda i ono King bi se moglo priznati, ali zahvaljujuci tom njegovom postupku, to se vec izbrisalo.....za mene licno James je najbolji u ligi iz razloga, jer ima gradju ima da moze igrati bilo koju poziciju i jako ga je tesko cuvati...jedina mana mu je mana ta zavrsnica, gdje ipak nema bas dobar ucinak....mnogo puta u zavrsnici nije pokazao taj isti kvalitet kojeg on posjeduje.

sad da te pitam jeli mislis da zasluzuje MVP ove sezone?...nema veze sto je najbolji igrac, ali objektivno jeli mislis da zasluzuje tu nagradu ove sezone?....prosle godine jeste, jer je vodio slabije Cavse do prve pozicije, ali ove sezone to isto cini Rose
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 28 mar 2011, 02:44, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 28 mar 2011, 02:38

Zijanise Spursi opet uz sjajnu zavrsnicu Allena , stari lisac :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 28 mar 2011, 02:56

jest najbolji igrac u NBA slazem se sa tobom...da nije otisao u Miami, mozda i ono King bi se moglo priznati, ali zahvaljujuci tom njegovom postupku, to se vec izbrisalo.....za mene licno James je najbolji u ligi iz razloga, jer ima gradju ima da moze igrati bilo koju poziciju i jako ga je tesko cuvati...jedina mana mu je mana ta zavrsnica, gdje ipak nema bas dobar ucinak....mnogo puta u zavrsnici nije pokazao taj isti kvalitet kojeg on posjeduje.

sad da te pitam jeli mislis da zasluzuje MVP ove sezone?...nema veze sto je najbolji igrac, ali objektivno jeli mislis da zasluzuje tu nagradu ove sezone?....prosle godine jeste, jer je vodio slabije Cavse do prve pozicije, ali ove sezone to isto cini Rose
Rose ili Howard zaslužuju nagradu.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 28 mar 2011, 02:57

Gledam sad postotak suta u zadnjih 5 utakmica kod Jamesa ,fantasticni ucinci ,70 % ,50 % 60 % 64 % i veceras 62 % ,uz to ima 32 u prosjeku poena u ovih zadnjih 5 mečeva ,dobar dobar

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 mar 2011, 08:23

za mene ne moze bit najbolji covjek koji ne moze pogodit sut u zadnjim sekundama i koji nema nba titulu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 mar 2011, 09:06

izzo je napisao/la:Koliko su Cleveland Cavaliersi dobar tim BEZ LBJ-a (ili koliko je LBJ znacio tim luzerima dok je igrao tamo) najbolje pokazuje ova tekuca sezone u kojoj imaju omjer 13 - 57 (u dosadašnjih 70 odigranih utakmica) i ubjedljivo su najlošija ekipa Istoka....Prošlu sezonu sa njim su imali 61 pobjedu (predprošlu cak 66) a ove ako skupe 15 bice extra :mrgreen:
S tim još bolje dobijamo sliku o tome šta je James znacio Cavsima i dali je bio lider ili ne.
Joj koliko me nerviraju ovi kvazi kosarkaski znalci. Uhvate se necega ko pijan plota. Pa covjece, pogledaj roster sada pogledaj roster dok je James igrao. Pogledaj kakve su povrede sada bile pa nam jos skratile vec skraceni roster. Halo o cemu pricamo? Da li ti vidis nesto sto ja ne vidim koji pratim Cavse? Da li ti znas da je Varejao jedan od najboljih igraca u odbrani te jedan od najpozrtvovanijih igraca u NBA ligi ? Da je jedan od najvecih provokatora (u pozitivnom smislu, nesto poput Noaha), dusa tima? Da li ti shvatas da je Mo vise bio povrijedjen nego je igrao? Da li ti shvatas da tu nema Shaq-a? Da tu nema Ilgauskasa koji je mnogo bolji bio nego sada u Miamiu? Da li shvatas da nema Delontea koji kada udje u seriju moze namuciti svakoga? Da li ti razmisljas prije nego lupis neku glupost?
Over & out
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 mar 2011, 09:13

adriano_leite je napisao/la:
izzo je napisao/la:Koliko su Cleveland Cavaliersi dobar tim BEZ LBJ-a (ili koliko je LBJ znacio tim luzerima dok je igrao tamo) najbolje pokazuje ova tekuca sezone u kojoj imaju omjer 13 - 57 (u dosadašnjih 70 odigranih utakmica) i ubjedljivo su najlošija ekipa Istoka....Prošlu sezonu sa njim su imali 61 pobjedu (predprošlu cak 66) a ove ako skupe 15 bice extra :mrgreen:
S tim još bolje dobijamo sliku o tome šta je James znacio Cavsima i dali je bio lider ili ne.
Joj koliko me nerviraju ovi kvazi kosarkaski znalci. Uhvate se necega ko pijan plota. Pa covjece, pogledaj roster sada pogledaj roster dok je James igrao. Pogledaj kakve su povrede sada bile pa nam jos skratile vec skraceni roster. Halo o cemu pricamo? Da li ti vidis nesto sto ja ne vidim koji pratim Cavse? Da li ti znas da je Varejao jedan od najboljih igraca u odbrani te jedan od najpozrtvovanijih igraca u NBA ligi ? Da je jedan od najvecih provokatora (u pozitivnom smislu, nesto poput Noaha), dusa tima? Da li ti shvatas da je Mo vise bio povrijedjen nego je igrao? Da li ti shvatas da tu nema Shaq-a? Da tu nema Ilgauskasa koji je mnogo bolji bio nego sada u Miamiu? Da li shvatas da nema Delontea koji kada udje u seriju moze namuciti svakoga? Da li ti razmisljas prije nego lupis neku glupost?
Over & out
pises navijacima igraca a ne timova i oni i ne znaju da je tamo igrao iko osim Jamesa isto sto sad u Miamiu ne znaju nikog osim njeg pa bi on trebao bit mvp jer ih sam nosi

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 28 mar 2011, 11:23

Sinoc trojka miamia 94 poena svi double double sa skokovima strasno u pravo vrijeme su konacno skontali kako da igraju zajedno i znali iko zasto nema na onom atdhenet nba.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 mar 2011, 13:40

Dema istinu zboris, ali ne znam ni ja zbog cega, ali jednostavno ne mogu da ne prokomentarisem te "znalce".
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 mar 2011, 13:43

adriano_leite je napisao/la:Dema istinu zboris, ali ne znam ni ja zbog cega, ali jednostavno ne mogu da ne prokomentarisem te "znalce".
ma normlano ali onako kazem,citavo vrijeme se potencira nije imao ekipu a ekipa dominirala reg. sezonom to biva svi ih pustali u reg. sezoni i onda ih stisnu u play offu.Istina je da neko nije imao petlju i bit igracinu i zabit taj zadnji sut,nema ga ni sad i tesko ce ikad imat a to odvaja najvece od dobrih.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 mar 2011, 13:46

nije niko imao petlju, ne samo on ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.