Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Hansestadt
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Lokomotiva Moskva, Montpellier, Sevilla, Leverkusen, Hamburg. Ne moze se reci da je precijenjen, kad klubovi gdje je bio standardan govore sami za sebe.
- PointBlank
- Kontakt:
Ne znam za te stvari iz svlacionice, al ono sto sam iz prve ruke - od osobe koja je s njim provela par godina igrajuci, lik je tesko smece privatno. Nazalost.. njega sam bas okivao u zvijezdeVirtu4l je napisao/la: ↑30 maj 2024, 23:12Spahić se uvijek opravdano pljuvao. Najprecjenjeniji igrač naše reprezentacije, mada to i nije bio razlog zbog kojeg sam ga ja pljuvao.
Meni je smetalo to što je uvijek bio kolovođa van terena, bio je pojam mahale i klanova u reprezentaciji, vedrio i oblačio u svlačionici, zbog njega smo izgubili Salihamidžića.
I naravno, na kraju ono najbitnije - Francuska i glupost koju je napravio.
Nadam se da je tako. Jedini koji ima iskustvo vođenja ekipe pored aut linije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Spaha je smeće obično, i on i Džeka su pojam za kafane i provod.
Ovo 100 %.
Hasan je bio perfektan sistemski igrac za vrhunsku ekipu. Druga je stvar sto su debilni novinari od njega ocekivali da predribla 3 igraca i zabije gol.
Najmanje du igraci krivi za te stvari
Dosta toga ima do saveza i trenera
Evo Kodro igrac Barce skoro da nije igrao samo **** 13 meceva za repku
Dedic 13 meceva ima s 20 godina
Evo jos jedan svjezi primjer gdje Gojak odigrao vise utakmica od Krunica
Duljevic od Djurica
Dosta toga ima do saveza i trenera
Evo Kodro igrac Barce skoro da nije igrao samo **** 13 meceva za repku
Dedic 13 meceva ima s 20 godina
Evo jos jedan svjezi primjer gdje Gojak odigrao vise utakmica od Krunica
Duljevic od Djurica
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Sindikat12
- Kontakt:
”Ako nisi ”gladan” u svome klubu tesko da ces doc ”gladan” u reprezentaciju”
”Sjecam se kad igra nije bila dobra ali smo barem udarali dobijali žute bili ljuti”
Zanimljiv intervju, nije frišak doduse.
”Sjecam se kad igra nije bila dobra ali smo barem udarali dobijali žute bili ljuti”
Zanimljiv intervju, nije frišak doduse.
Jednostavno neki ljudi/igrači su rođene vođe, što ne znači da su najbolji igrači ekipe (Barbarez, Spahić....). Drugi mogu biti vrhunski igrači ali bez liderskih karakteristika kao naš Džeko...
Ali mi nismo normalan narod da to shvatimo, jer svi pametujemo i sve znamo
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
adrenaline323
- Kontakt:
Cuj dzeko nema liderski karakteristika hhahaha al bolja je ona da dzeko nije profesionalac i samo ispija kafe a igrao za inter sa 37 godina
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma jasta, i Wolfsburg i Roma nisu mogli to da shvate kao pojedini forumaši...meecko je napisao/la: ↑31 maj 2024, 08:45Jednostavno neki ljudi/igrači su rođene vođe, što ne znači da su najbolji igrači ekipe (Barbarez, Spahić....). Drugi mogu biti vrhunski igrači ali bez liderskih karakteristika kao naš Džeko...
Kad su mu oduzeli kapitensku traku u Romi nakon sukoba sa trenerom, igraci zahtjevali da mu se vrati traka nazad, ali ocigledno ni oni ne znaju poput forumasa da Dzeko nema liderske karakteristike.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
PointBlank je napisao/la: ↑30 maj 2024, 23:18Ne znam za te stvari iz svlacionice, al ono sto sam iz prve ruke - od osobe koja je s njim provela par godina igrajuci, lik je tesko smece privatno. Nazalost.. njega sam bas okivao u zvijezdeVirtu4l je napisao/la: ↑30 maj 2024, 23:12Spahić se uvijek opravdano pljuvao. Najprecjenjeniji igrač naše reprezentacije, mada to i nije bio razlog zbog kojeg sam ga ja pljuvao.
Meni je smetalo to što je uvijek bio kolovođa van terena, bio je pojam mahale i klanova u reprezentaciji, vedrio i oblačio u svlačionici, zbog njega smo izgubili Salihamidžića.
Evo ja ti mogu iz prve ruke reci da to apsolutno nije istina. Dok je igrao u njemackoj druzili smo se par puta i momak je za 10.
Pitaj koga hoces u Leverkusenu ili Hamburgu svejedno.
menstrual
Tema je Barbarez. Uvijek se nadju neki da ukenjaju svaku temu, pa tako i ovu.
Sto se tice Spahica - i tu možete piskarati ali niko ne može pobiti činjenicu da je naš najbolji stoper u povijesti reprezentacije.
Odveo nas na veliko takmičenje kao kapiten, sada će i kao direktor, ako Bog da.
Sto se tice penala protiv Francuske, samo budala moze pomisliti da smo tu utakmicu mogli dobiti tada.
Sto se tice Spahica - i tu možete piskarati ali niko ne može pobiti činjenicu da je naš najbolji stoper u povijesti reprezentacije.
Odveo nas na veliko takmičenje kao kapiten, sada će i kao direktor, ako Bog da.
Sto se tice penala protiv Francuske, samo budala moze pomisliti da smo tu utakmicu mogli dobiti tada.
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
Ne vjerujumo svemu sto cujemo i svakom na rijec..X puta mi i ljudi koje poznajemo nismo bas realni ,niti imamo dobre i objektivne poglede na druge.caffetin je napisao/la: ↑31 maj 2024, 10:35PointBlank je napisao/la: ↑30 maj 2024, 23:18Ne znam za te stvari iz svlacionice, al ono sto sam iz prve ruke - od osobe koja je s njim provela par godina igrajuci, lik je tesko smece privatno. Nazalost.. njega sam bas okivao u zvijezdeVirtu4l je napisao/la: ↑30 maj 2024, 23:12
Spahić se uvijek opravdano pljuvao. Najprecjenjeniji igrač naše reprezentacije, mada to i nije bio razlog zbog kojeg sam ga ja pljuvao.
Evo ja ti mogu iz prve ruke reci da to apsolutno nije istina. Dok je igrao u njemackoj druzili smo se par puta i momak je za 10.
Pitaj koga hoces u Leverkusenu ili Hamburgu svejedno.
Prelijepo je vidjeti Zlatana Bajramovica u reprezentaciji, meni jednog od najdrazih reprezentativaca ikad. Steta je sto zbog povreda nije igrao vise u nacionalnom timu, ali se nadam da ce sad kao pomocni trener (a kasnije i kao glavni) nadomjestiti sve to. I kod njega se iz aviona primjecuje ogromna radost sto je tu, ali i zelja da se nesto napravi.
Ne znam virto kakvu je glupost napravio protiv Francuske
Ono je realno bilo za faula i to Nasri svoju nogu zabio izmedju spahinih
To izvan terena necu komentaristati, a sto se tice terena sa Spahicem kapitenom otisli smo na svjetsko prvenstvo kao prvoplasiranaa ekipa
Samo Spanija, Holandija, Engleska, Ukrajina i Grcka su primili manje golova od nas te kvalifikacije
Ono je realno bilo za faula i to Nasri svoju nogu zabio izmedju spahinih
To izvan terena necu komentaristati, a sto se tice terena sa Spahicem kapitenom otisli smo na svjetsko prvenstvo kao prvoplasiranaa ekipa
Samo Spanija, Holandija, Engleska, Ukrajina i Grcka su primili manje golova od nas te kvalifikacije
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
meni je samo zao sto nisu i muslimovica ubacili u strucni stab, napr. kao skauta...nasa dva zlatana...Ghuraba je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:57Prelijepo je vidjeti Zlatana Bajramovica u reprezentaciji, meni jednog od najdrazih reprezentativaca ikad. Steta je sto zbog povreda nije igrao vise u nacionalnom timu, ali se nadam da ce sad kao pomocni trener (a kasnije i kao glavni) nadomjestiti sve to. I kod njega se iz aviona primjecuje ogromna radost sto je tu, ali i zelja da se nesto napravi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
prvi put slusam naseg selektora kako prica kakva je cast uopste igrati mec protiv jedne Engleske ili Italije, on kao igrac nije imao tu priliku itd.
definitivno padamo na nivo Andore, Gibraltara i slicnih
a i svjestan je Sergej da nije nerealno da primimo 10-15 komada u ova dva meca pa da imamo izgovor za kasnije
definitivno padamo na nivo Andore, Gibraltara i slicnih
a i svjestan je Sergej da nije nerealno da primimo 10-15 komada u ova dva meca pa da imamo izgovor za kasnije
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.