Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Pa objasnio ti je Truhlo, samo ne zelis da citas. Drzava je omogucila da se ne placaju obaveze i za ovu godinu. Naplata ide u januaru 2025., osim ako ne prolongiraju. Pisao ti je i Beduin na stranici Slobode da se i ne zna koliki su dugovi. Dakle vi sami to tvrdite, i onda dodjete ovdje i pravite se kako je sve ok.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Dugovi ce bit igrali mi PL, Federalnu il kantonalnu. Nece nestati.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑31 maj 2024, 14:55Pa objasnio ti je Truhlo, samo ne zelis da citas. Drzava je omogucila da se ne placaju obaveze i za ovu godinu. Naplata ide u januaru 2025., osim ako ne prolongiraju. Pisao ti je i Beduin na stranici Slobode da se i ne zna koliki su dugovi. Dakle vi sami to tvrdite, i onda dodjete ovdje i pravite se kako je sve ok.
Al kad igras najvisi rang imas vece prihode, normalno i rashode.
Al vise ljude zanima klub koji igra PL, nego kantonalnu.
Kako sponzore, potencijalne investitore, tako i navijace.
Ako bude sve islo kako treba, ja vjerujem da ce ovi momci to postepeno zavrsavat.
I ovo su izgurali bez marke od grada, kako ja znam.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Mucno, bas mucno.
Zato mi od muke moramo u PL, jer vise ne mozemo da izdrzimo.
Socios model popusta ocigledno. Strpljenje na ivici.
Volim tebe, više od sebe
- BatistutA19
- Kontakt:
Hajte vise u Wwin ligu BiH uzivajte i sretno vam mozda se vratite u ova doba iduce sezone ,bgm zaebano 4 ispada.
-
- Kontakt:
A velik je to klub, neće im biti teško po ko zna koji put igrati federalnu ligu...BatistutA19 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:10Hajte vise u Wwin ligu BiH uzivajte i sretno vam mozda se vratite u ova doba iduce sezone ,bgm zaebano 4 ispada.
- Beduin
- Kontakt:
Inace isto je biti konobar i voditi kafic pa placati konobare. Ali u Zenici. 
Truhlo sad presalt'o na prodate karte, nista sluzbeni rezultati. Kad Truhlo stavi tacku, nema da drugi skrtnik gura upitnik. Kakav lider medj' Zenicanima, grob te j3bo.
Truhlo sad presalt'o na prodate karte, nista sluzbeni rezultati. Kad Truhlo stavi tacku, nema da drugi skrtnik gura upitnik. Kakav lider medj' Zenicanima, grob te j3bo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Fukaro jedini segment u kojem je Sloboda ispred Čelika je podrška grada. Znate vrlo dobro da kako kupujete ulaznice, artikle u onom kontejneru kojeg nazivate fan shopom, donirate, kupujete članske, da ne bi ni kantonalnu ligu mogli igrati.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
haj ba tuzlaci tjerajte svoju pricu ,mi cemo svoju ,a zaniolo svoju i svima na kraju OK
sretno Slobodi u PL
,a za nas cemo vidit ,jedino zaniolo ce mi bit kritican ,jer lik nezna sta gdje kako koga i gdje ,al doce i on na svoje nadam se
SAMO CELIK
sretno Slobodi u PL

SAMO CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Mozda oni odlaze u PL i samim tim na drugu temu na forumu, ali tu sam ja da vas redovno samaram. Kad bude gostovanje Jedinstvu javite se a ne kao prosli put. Ako se ne ugasite do iduce utakmice sto ne iskljucujem uopste.

- BatistutA19
- Kontakt:
Oni kontaju ljubomora,mrznja nasa neka prema njima docice cemo ih zaebavat na njihovoj temi kad udjuNulatridva je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:27A velik je to klub, neće im biti teško po ko zna koji put igrati federalnu ligu...BatistutA19 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:10Hajte vise u Wwin ligu BiH uzivajte i sretno vam mozda se vratite u ova doba iduce sezone ,bgm zaebano 4 ispada.
- BatistutA19
- Kontakt:
Sta ako Jedinstvo ispadne Rudar je doktoriro ovu ligu za koga ce Ledeni navijat onda 

Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 31 maj 2024, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Lik je iz ZDK ne tacno iz Zenice. Admin potvrdio. Tako da moze biti da je iz neke selendre. Sad razumijem zasto ne prati utakmice Celika. Vjerovatno mu je daleko ili mora dugo stoku cuvati.

A velik je to klub, neće im biti teško po ko zna koji put igrati federalnu ligu...BatistutA19 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:54[quote=Nulatridva post_id=9809336 time=<a href="tel:1717162025">1717162025</a> user_id=46781]
[quote=BatistutA19 post_id=9809315 time=<a href="tel:1717161053">1717161053</a> user_id=38292]
Hajte vise u Wwin ligu BiH uzivajte i sretno vam mozda se vratite u ova doba iduce sezone ,bgm zaebano 4 ispada.
[/quote]
Oni kontaju ljubomora,mrznja nasa neka prema njima docice cemo ih zaebavat na njihovoj temi kad udju
[/quote]
Ovim si potvrdio da je vama Sloboda u glavama cesce nego Celik, ako je Celik uopste s obzirom da ste dopustili da vam se klub raspada i da kmeci i kleci pred nogama gradonacelnika.
Umjesto da se pobrinete da nakon par godina napokon dodje do deblokade racuna, da vas vise dodje na utakmicu, da vas vise kupi nesto iz fanshopa, vi se brinete o drugima.
Nije mi vise uopste upitno da li ste mentalno ograniceni ili retardirani, ali mi je upitno kako mozete sebi dozvoljavati brukanje na dnevnom nivou?
I ako vec pametujes, barem to radi bez tisucu smajlija. Gnusno je citati tvoje postove sa pregrst gramatickih pogresaka.
*doci ce
*svjesni
*var
*mjesto
i tako dalje i tako dalje..

bidi miran ,inace cu reci ziketu da te isklopfa tepihu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Kladim se da ni ti ne znas sta si htio napisati.tareizo je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:59bidi miran ,inace cu reci ziketu da te isklopfa tepihu
-
- Kontakt:
Ledeni oli ti ga Goretzka ce i sljedece sezone da nam ga dudla ovdje. Sljedece sezone je navijac Buducnosti iz Banovica.BatistutA19 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:56Sta ako Jedinstvo ispadne Rudar je doktriro ovu ligu za koga ce Ledeni navijat onda![]()
znam ja zaniolo sve ,vjeruj i vise nego sto mislis ,al si mi simpatican lik ,inace sam u salzburgu gdje ima mnogo dobri ljudi iz bihaca koji me veoma cijene zato u COSEEEE,i smiri malo te negative prema nama zenicanima ba ,nismo mi svi losi ,ne zbog nas vec zbog sebe POZZ
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Hajd što klubu kao navijači donesu 13 000KM na godišnjem nivou, nego se nešto qrče kao ulazimo u PL, pokrali sve redom na terenu i skršili pola miliona KM što je trebalo otići PU na ime rata reprograma i tekućih poreza i doprinosa.
Pa tako može i Čelik, ali yebi ga ne vode nam klub konobari da troše novac od poreza na igrače. Da ne pričamo da nisu ni jedan dug nakon ispadanja sanirali. Sve će to doći na naplatu, a kad dođe, onda će politika aminovati već pripremljeni OFK.
Pa tako može i Čelik, ali yebi ga ne vode nam klub konobari da troše novac od poreza na igrače. Da ne pričamo da nisu ni jedan dug nakon ispadanja sanirali. Sve će to doći na naplatu, a kad dođe, onda će politika aminovati već pripremljeni OFK.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trebao si odmah reci da si baustelac. Izvini, ali sa takvima ne komuniciram. I ne znam odakle vam da vas Biscani gotive.tareizo je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:05znam ja zaniolo sve ,vjeruj i vise nego sto mislis ,al si mi simpatican lik ,inace sam u salzburgu gdje ima mnogo dobri ljudi iz bihaca koji me veoma cijene zato u COSEEEE,i smiri malo te negative prema nama zenicanima ba ,nismo mi svi losi ,ne zbog nas vec zbog sebe POZZ
- BatistutA19
- Kontakt:
Fol nàvija za Jedinstvo a Jedinstvo igra odlucujucu tekmu u Bihacu sa Rahicem on komentarise SloboduRubikovaKocka je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:04Ledeni oli ti ga Goretzka ce i sljedece sezone da nam ga dudla ovdje. Sljedece sezone je navijac Buducnosti iz Banovica.BatistutA19 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:56Sta ako Jedinstvo ispadne Rudar je doktriro ovu ligu za koga ce Ledeni navijat onda![]()
- BatistutA19
- Kontakt:
Te stvari ne vredi objasnjavat jer je nemoguce a tacno tako sto su vamo trebali uplacivat pa je to et odlozeno do 1 Januara oni sve skrsili na igrace plate i sudije i na silu da udju ali sretno im ako tako misle da je to ispravno.Truhlo je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:05Hajd što klubu kao navijači donesu 13 000KM na godišnjem nivou, nego se nešto qrče kao ulazimo u PL, pokrali sve redom na terenu i skršili pola miliona KM što je trebalo otići PU na ime rata reprograma i tekućih poreza i doprinosa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.