Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

Unknown12
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la Unknown12 » 31 maj 2024, 12:23

phillies je napisao/la:
31 maj 2024, 11:03
AllGunsBlazing je napisao/la:
31 maj 2024, 09:35
Bilo je i u Tuzli napada dok je postojala aktivna navijacka grupa. Logicno je da nece biti napada gdje i nema navijackih grupa. :shh:

Nema u Tuzli napada, samo bjezanija...
Jesi sretan sad što si ispo glup kretenu.
Šta uopšte postavljaš klipove i šta više pišete o navijačima vi degenerici koji ne idete na utakmice.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 maj 2024, 12:23

Cap13 je napisao/la:
31 maj 2024, 12:19
Beduin je napisao/la:
31 maj 2024, 12:14

Govorim o forumu, vi nikako da ukljucite vijuge i pratite o cemu neko pise. Govorim o forumasima gdje vas je jedna dilajla ubijedila kako vam sve funkcionise fenomenalno, kako imate prosjek po utakmici oko 1700 ljudi, a Uprava vam svima zacepi usta, dok brojke govore da ustvari vas prosjek je 1147 ljudi po utakmici, ali vi tad promijenite temu.

Za razliku od vas mi smo svjesni da smo zaduzeni, da nas grad vuce za nos oko stadiona, da nam Uprava nema para daxdirektno ih upumpa, da nam je tim limitiran, da se transa prema gradu ne postuje i poreski dug stagnira, da ne znamo ni sami kome jos dugujemo od proslosezonskih igraca i pitanje je kad ce tuzbe, mi nismo zadovoljni posjetom na Tusnju ali je ovo Federalna liga pa je o zainteresovanost slabija, mi se nikad ne hvalimo navijacima jer smo svjesni da ne spadamo u tu tifo kremu u drzavi po brojnosti i akcijama (mi smo uvijek imali jacu dvoransku publiku cak i u bivsoj drzavi).

Mi sve to nerijetko spominjemo, ali vi nemate kapacitet da shvatite procitano i hvatate se na podjebavanja po forumu gdje je cesto nerealno napisano, a sebe ste sami uvjerili da odlicno funkcionisete. E to je svjesnost, neuki moji Zenicani. To je vas kapacitet, da vas jedan forumas lozi i vi slijepo vjerujete, a po forumu pratite utakmice Celika i sutra opet krenete o posjeti, lojalnosti i slicnom izlizanim frazama koje su daleko od realnosti za vecinu nas i nasih klubova. :wave:
Inace klub koji skoro pa fenomenalno funckionise..
To je ta intelektualna razlika u Zenici i Tuzli, jedne Uprava proziva a oni i dalje govore da sve odlicno funkcionise, a druge Uprava ubjedjuje da "sve skoro pa fenomenalno funkcionise" a mi ne vjerujemo jer znamo da je daleko od toga.
A jos ulazimo u PL. Vi da ste izborili PL, a iskreno se nadam da hocete naredne sezone, ko bi vas tek tad slusao o socio modelu i bakracima kako ste nenadjebivi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 maj 2024, 12:29

I dalje ne vide dalje od "igranje PL". :urnebes:
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 maj 2024, 12:35

Kad im jedan od intelektualaca ne može shvatiti razliku između prosječne posjete po procjenama saveza i sa kojom klub nema nikakve veze, nego je to odokativna metoda koja je došla na brojku od 1701 do sad i razliku između prodanih ulaznica koje klub objavljuje nakon svake utakmice i tako već 4 godine zaredom, shvatiš u kakvom su oni kanalu.

Recimo prosječna procjena delegata za Slobodine utakmice je 2000 i kusur, a vrlo dobro znate da vam se pisalo 3000 na utakmicama na kojima ni 1000 ljudi nije bilo.

Ismijavati Čelikov prosjek od 1150 prodanih ulaznica, gdje je većinu sezone proveo na 8. i 9. mjestu je smiješno od strane lidera na tabeli koji je protiv Zvijezde i Banovića prodao 300 i 700 ulaznica, a ostale utakmice kao npr Hadžići kući ne smiju ni objaviti jer je ta brojka ispod 250 ulaznica.

Pošto se koza nakačila na raspravu o posjeti između navijača Veleža i Čelika, jedini relevantni podaci za uporedu su podaci saveza, jer ne postoji evidencija prodanih ulaznica Veleža. Kad se već qrčiš urgiraj kod Ace da objavi vaše brojke, da se smijemo sirotinji kojoj je 1150 u prosjeku misaona imenica.
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 31 maj 2024, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 31 maj 2024, 12:37

Cudni su mi Tuzlaci koji se jos uvijek pecaju na fore zatupljenih Zenicana. Neke od njih ako ne i sve, na ostalim temama saketaju redovno. U prvom redu bih izdvojio defektase aveniju, truhlu, ovog gunsblazing, redbulla i tako te.

Uskoro ce vam gledati u ledja kao i do sad, kad se vratite u PL. Oni ce biti nizerazredni klub jos najmanje tri godine. Posjetu bolju imate, sto je i ova sezona pokazala, bolje navijace, bolje ljude. Drzite se cvrsto na zemlji i postujete svakog. Za razliku od zatupljenih. U kupu igrate fino i cesto dobijate ove velike klubove, ne primate sesticu na domacem terenu. Imate licencu za takmicenja. Ne znam cemu vise rasprava kad je i ova sezona pokazala da je Sloboda veci i jaci klub te da je Tuzla za smrdljivu Zenicu - Las Vegas. :ljepota:

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 31 maj 2024, 12:39

Zaniolo je napisao/la:
31 maj 2024, 12:37
Cudni su mi Tuzlaci koji se jos uvijek pecaju na fore zatupljenih Zenicana. Neke od njih ako ne i sve, na ostalim temama saketaju redovno. U prvom redu bih izdvojio defektase aveniju, truhlu, ovog gunsblazing, redbulla i tako te.

Uskoro ce vam gledati u ledja kao i do sad, kad se vratite u PL. Oni ce biti nizerazredni klub jos najmanje tri godine. Posjetu bolju imate, sto je i ova sezona pokazala, bolje navijace, bolje ljude. Drzite se cvrsto na zemlji i postujete svakog. Za razliku od zatupljenih. U kupu igrate fino i cesto dobijate ove velike klubove, ne primate sesticu na domacem terenu. Imate licencu za takmicenja. Ne znam cemu vise rasprava kad je i ova sezona pokazala da je Sloboda veci i jaci klub te da je Tuzla za smrdljivu Zenicu - Las Vegas. :ljepota:
Al progovori LEDENI iz tebe, koja slučajnost

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 31 maj 2024, 12:41

Nulatridva je napisao/la:
31 maj 2024, 12:39
Zaniolo je napisao/la:

Al progovori LEDENI iz tebe, koja slučajnost
Jos uvijek cekam dokaze za vase dvije tvrdnje. Prva je da imam nesto sa IceTea profilom a druga je da idete na utakmice Celika kao sto tvrdite. Pa da vidimo. :bih:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 maj 2024, 12:42

Evo sad odjednom posjetu doktira stanje na tabeli. A do prije par mjeseci nas ovdje ubjedjivali kako je svijest sad drugacija i da dolaze ljudi nebitno o rezultatu jer zele pomoci klubu i vole Celik, za razliku od nas npr. 😂
Sad kukaju i na svojoj temi kako je to realnost, manji broj ljudi koji ce dolaziti uvijek, a ostali samo kad se igra PL i imaju neki rezultati te derbi tekme.

Levatcina progledao napokon haha

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 maj 2024, 12:44

Zaniolo je napisao/la:

Za pocetak im trebas poceti davati lekcije iz pismenosti. Ipak je ovo 2024. godina, ne moze se toliko nepismen biti. Sitne greske ne gledajmo, potkradu se svakome. ❤️

075 ❤

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 maj 2024, 12:50

Mučno je gledati rivala iz sredine tabele kako prodaje 3 puta više ulaznica od lidera, dok se kod lidera sirotinja provlači bez ulaznice na stadion.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 31 maj 2024, 12:54

Dajte podatak koliko je Sloboda prodavala ulaznica na domaćim utakmicama ove sezone !?

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 31 maj 2024, 12:56

Beduin je napisao/la:
31 maj 2024, 12:44
Zaniolo je napisao/la:

Za pocetak im trebas poceti davati lekcije iz pismenosti. Ipak je ovo 2024. godina, ne moze se toliko nepismen biti. Sitne greske ne gledajmo, potkradu se svakome. ❤️
Ne mogu se ispraviti neke stvari koje se uce u prvom razredu osnovne skole. Sad je vec kasno za takvo nesto. Jasno je da ce ostati nepismeni i glupi, vjerujem da je vecina Zenicana takva.

Gledam bas, ranije nisu bili rezultati bitni i pozicija na tabeli, vec iskljucivo posjeta. Sad kad je jasno da ce Sloboda i po tom parametru prekucat ostale (Celik posebno), vise nije bitna ni posjeta, vec kolicina prodatih ulaznica.

Jedno je sigurno, Sloboda ne ovisi o prodanim ulaznicama koliko ovisi Celik. Fino bi bilo protiv Baua otvoriti kapije stadiona za sve. Vjerujem da ce i vrijeme posluziti, neka se napuni Tusanj, proslavi povratak u PL, a Celikovci neka broje ulaznice i neka tavore u seoskim ligama. :bih:

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 31 maj 2024, 13:01

@senjak075

Sto si nervozan... Ma bjezi ba. 😁😁😁

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 maj 2024, 13:02

RubikovaKocka je napisao/la:
31 maj 2024, 12:54
Dajte podatak koliko je Sloboda prodavala ulaznica na domaćim utakmicama ove sezone !?
Mogu slobodno iz 2023. dok su u PL bili polusezonu, a mi u trećem rangu pa da uporedimo.

Fukara proziva nekog sirotinjom, dok je ta sirotinja u 2023. godini, dok je klub igrao treći i drugi rang, kroz članstvo, donacije, fan shop i ulaznice obezbjedila klubu preko 300 000KM.

Naravno da naš klub nije zadovoljan sa 1150 ulaznica u prosjeku ove sezone, jer znamo da možemo jače i bolje, nisu ni navijači zadovoljni naravno.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 maj 2024, 13:50

Koliko pismenih intelektualaca medju navijacima Slobode, a klub im vodi konobar :mrgreen:
Celik!3,2,2.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 31 maj 2024, 14:42

31 maj 2024, 12:29
I dalje ne vide dalje od "igranje PL". :urnebes:
A cilj sportskog kolektiva je onda?
Ako nije igranje u najjacem rangu i teznja za takmicenjem u istom, sta je onda???
Samo se onda vi drzite kantona i Federalne lige.
A ja ti garantujem da ce se radit isto, ako ne i u visem kapacitetu u PL nego u Federalnoj na rjesavanju dugova i ostalog.
Momci u upravi se trude u svom punom kapacitetu i to im niko ne moze poreci.
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 31 maj 2024, 14:45

31 maj 2024, 13:50
Koliko pismenih intelektualaca medju navijacima Slobode, a klub im vodi konobar :mrgreen:
Prozivate konobara, a klub na celu sa istim dobio odmah licencu (za koju ste vi tvrdili da nikad necemo dobit) prije vaseg kluba kojeg vode strucnjaci. Kakav apsurd jbt
Volim tebe, više od sebe

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 maj 2024, 14:48

Procitaj zasto Celik nije dobio licencu.

Cilj sportskog kolektiva jeste nastup u najvisem rangu i sto zapazeniji rezultati, ali ne pod svaku cijenu. Vi se ponasate kao i dio nasih navijaca koje je Uprava jucer prozvala na presu. Bitna je premijer liga, nije bitno koliko cemo platiti i da li cemo ostati bez kluba.
Celik!3,2,2.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 31 maj 2024, 14:49

Jos koji dan prepirke Sloboda seli na temu Wwin lige BiH nek ih yebu sarajlije.
Pa vi ako ste pratili jucer pres a jeste lijepo uprava je sve rekla gdje problem ČELIK IMA NOVCA NA RAČUNU SVOM ZA SVE BLOKADE KOJE IMA I SPREMNO JA DA IH OVI DOBIJU NA SVOJ RAČUN I NAMA SE SKINE BLOKADA..
Problem je SUD koji treba poslat papire bankama e tu je zakočilo.
Pa vi imate sastanke uprave ne znate ni gdje ni kad je ni koje su teme samo sutite i klimate glavom ,bar mi imamo klub transparentan a uci cemo nebitni za god dvije tri a ni kod vas salameta nikakvog tj naprstka ni milimetra,daje grad ,grad odlucuje,Fukare reketiraju klub i to ako je vasa Sloboda koju zelite i to je jadno.
Sretno vam u Wwin ligi BiH !! Uzivajte !

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 31 maj 2024, 14:53

31 maj 2024, 14:48
Procitaj zasto Celik nije dobio licencu.

Cilj sportskog kolektiva jeste nastup u najvisem rangu i sto zapazeniji rezultati, ali ne pod svaku cijenu. Vi se ponasate kao i dio nasih navijaca koje je Uprava jucer prozvala na presu. Bitna je premijer liga, nije bitno koliko cemo platiti i da li cemo ostati bez kluba.
A kako je onda Sloboda dobila ako je u tolikim g*vnima?
Barem u tolikom kolikim vi tvrdite da jest.
Nesto onda ne stima.
Sam taj faktor govori da ste u puno vecim g*vnima od nas i da je krajnje vrijeme da pocnete vise vodit brigu o Celiku nego o Slobodi.
Al hajd mozemo vas trpiti jos koji dan, pa onda adio .
Volim tebe, više od sebe

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.