Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
mozemo li ovih 15 sa slike nabrojati, ja vidim sledece: vuksic, cordalija, mehmedcehajic, l. peric, knezevic, cabaravdic, mislim da su tu i pestic, hadziavdic, ljubic
Zadnja izmjena: EdinjoBos, dana/u 28 maj 2024, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
- EastwichTown
- Kontakt:
19 na spisku , a na slici 15 .
Nedostaju Mehmedović , Isaković , Alihodžić i Faljić .
sto nema alihodzica, ili ce on doci tek na okupljanje juniora sledece sedmice?
koga ti vidis kao najboljeg izmedju cordalije, alihodzica, brkica i cabaravdica?EastwichTown je napisao/la: ↑28 maj 2024, 22:4419 na spisku , a na slici 15 .
- EastwichTown
- Kontakt:
Teško je to reći , prvo naši klubovi (amateri) ne pišu čak ni strijelce , a pogotovo odbrane , izuzev Izviđača .
Brkić daleko od očiju tako teško o njemu išta reći , u Borcu je bio prilično dobar , Čabaravdića sam rijetko gledao tako i da za njeg ništa nemam reći ... , Čordalija pozitivno iznenadio protiv Portugala i bila bi za njeg prava stvar ako je istina da bi mogao u Nexe , Alihodžić dobar , čak je imao dobrih odbrana kada su igrali Europu protiv Berlina , Bukuresta , Chamberya , uglavnom golmana imamo za izvoza , eh sada da imamo statistike golmana , odbrane sa 9 , sa 6 i odbrane penala onda bi bilo lako odrediti ko je od njih najbolji , ovako možemo samo nagađati .
Brkić daleko od očiju tako teško o njemu išta reći , u Borcu je bio prilično dobar , Čabaravdića sam rijetko gledao tako i da za njeg ništa nemam reći ... , Čordalija pozitivno iznenadio protiv Portugala i bila bi za njeg prava stvar ako je istina da bi mogao u Nexe , Alihodžić dobar , čak je imao dobrih odbrana kada su igrali Europu protiv Berlina , Bukuresta , Chamberya , uglavnom golmana imamo za izvoza , eh sada da imamo statistike golmana , odbrane sa 9 , sa 6 i odbrane penala onda bi bilo lako odrediti ko je od njih najbolji , ovako možemo samo nagađati .
- EastwichTown
- Kontakt:
Po današnjim fotografijama reprezentaciji se priključili Vladan Lončar (Sloboda) i Aldin Sakić (Izviđač)
i Faljić je tu, vjerovatno je dobio koji dan odmora.
Pametnije im je Nek se uhvate kakvog posla da ciste okoliš,pošumljavanju nešto ce korisno uraditi tako gube vrijeme pola Zavidovica nema šta jesti oni se izležavaju po Hotelu
Cuj Sakic najbolji strijelac, a on mu u pocetku nije bio ni rezerva rezervi.
Gdje mu je onaj Hadzic iz Borca, zar on do ovog zadnjeg okupljanja nije bio prva rezerva Panicu? 

Haseljic presao u Nexe.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Blamaža Doborca, preuzeo Gradačac. Smiješno Bgm.
Selektor reprezentacije u nižerazrednoj ligi, pa to nema ni u Hondurasu.
Selektor reprezentacije u nižerazrednoj ligi, pa to nema ni u Hondurasu.
A mi k'o Evropa za Honduras ...

Damiru je bolje da trenira bilo gdje neg' da nam iz Pariza komentarise igre po portalima ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
I ne bio predsjednik saveza politicar snds-a, a podpredsjenici sda i hdz
Treba im zakonom zabraniti da imaju dodir sa sportom i svime izvan politike
Ma i politiku im treba zabraniti najgore tri stranke od kraja rata do danas
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pismen čovjek ugovor ovjerio kod pravog advokata EHF potvrdio pečat stavio 10 hiljada eura na 2 godine,pa izvolite možete te otjerati za mjesec dana pare mu morate dati.Tada je u savezu bio Sahman i ta ekipa mislili varati čovjeka evo sad na naplatu sve došlo,Smajlagic kako čuo u Borcu velke pare uzma 20 hiljada mjesečno sigurno i u reprezentaciji nije manje imao.Kriminalac Magoda mu naštimao da uzma još jednu malu platu od 10 20 hiljada blago nama
Mislila gospoda izvarati Obrvana kao što varaju igrače po klubovima, e pa neće moci. Došao profesionalac, još covjek zna u sta se upusta, i zastitio se. I neka je i treba nas poderati i oguliti.
Eh sada me zanima da li ce neko krivicno odgovarati ili ako nista barem priznati krivicu. Jedan Smajo varalica se izvukao, vidjet cemo da li ce i drugi.
Eh sada me zanima da li ce neko krivicno odgovarati ili ako nista barem priznati krivicu. Jedan Smajo varalica se izvukao, vidjet cemo da li ce i drugi.
Mi jedino znamo golmana napraviti sto se tice rukometa. Mislim da smo na golmanskoj poziciji top 5 u Evropi, u regiji najjaci.
komsijama smo od osamostaljenja dali solu, loserta, segu, alilovica, mandica, obim sa istoka sarica, ivanisevica, katarima suljakovica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.