https://play.myquiz.org/p/00882909
00882909
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne mogu ti odgovoriti na privatnu jer je onemogućeno.
scholsey je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:36Ne mogu ti odgovoriti na privatnu jer je onemogućeno.![]()
![]()
U tom slučaju ja ne bih mogao igrati - jer ne mogu i objaviti i igrati. Baš bih htio, a vala je i red da i ja nekad nešto odigram.![]()
Valjda ima neko mlađi da ih samo prekopira u aplikaciju? Stvarno nije ništa teško, intuitivno je, vrlo brzo se nađe neki šablon.![]()
Pošalji meni pitanja i odgovore (i tačne i netačne), pa ću ja to napraviti. Samo neka bude što jasnije.filip13 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 06:44scholsey je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:36Ne mogu ti odgovoriti na privatnu jer je onemogućeno.![]()
![]()
U tom slučaju ja ne bih mogao igrati - jer ne mogu i objaviti i igrati. Baš bih htio, a vala je i red da i ja nekad nešto odigram.![]()
Valjda ima neko mlađi da ih samo prekopira u aplikaciju? Stvarno nije ništa teško, intuitivno je, vrlo brzo se nađe neki šablon.![]()
![]()
ok,bacam se na traženje pitanjaTrebinjac94 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 16:22Pošalji meni pitanja i odgovore (i tačne i netačne), pa ću ja to napraviti. Samo neka bude što jasnije.filip13 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 06:44scholsey je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:36
Ne mogu ti odgovoriti na privatnu jer je onemogućeno.![]()
![]()
![]()
hvalaTrebinjac94 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 19:08Napravio sam Filipov kviz o NBA, 15 pitanja koja nisu preteška tako da i ako ne znate mnogo o NBA možete dobro odigrati, a i nešto naučiti. Aj pišite termin kad većini odgovara da ne bi bilo bezrazložog ponavljanja. Svako pitanje 2 boda.
Nema na čemu.filip13 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 20:31hvalaTrebinjac94 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 19:08Napravio sam Filipov kviz o NBA, 15 pitanja koja nisu preteška tako da i ako ne znate mnogo o NBA možete dobro odigrati, a i nešto naučiti. Aj pišite termin kad većini odgovara da ne bi bilo bezrazložog ponavljanja. Svako pitanje 2 boda.
ako ti nije m rsko da postaviš tabelu nakon kviza,ako ga budeTrebinjac94 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 20:04Kviz je automatski postavljen u 9 sati, kratak je kviz ne oduzima mnogo vremena, možete poslije u grad, nećete zakasniti.
https://play.myquiz.org/p/00882993
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.