FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bayo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayo » 29 maj 2024, 23:03

ledar je napisao/la:
29 maj 2024, 22:34
no barem doajeni Neuer i Müller neće doći u iskušenje da još malo produže karijere.
Ako ih za njihove briljantne partije i pristup nagrade novim debelim ugovorima kao ove, zašto ne....

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 maj 2024, 23:04

armando je napisao/la:
29 maj 2024, 22:20
:bow: :bow:

Ti si baš smiješan lik. Misliš da si dorastao zadatku i da vodiš glavnu riječ, jer si eto kroz forum napunio koju godinu i čitaš sve više, pa kao nešto znaš.
Najbitnije, ne znaš da čitaš između redova i ne vidiš stvarne namjere kada se ukazuje na nešto što je više nego očito.

Bez nerviranja, idi dalje kako te putevi vode. Meni pusti moje i prihvati forum relaksirajuće. Kod tebe je primjetan naboj i nervoza, ne kod mene.
Čestitam, upravo si svojim postom potvrdio sve ono što sam napisao :urnebes:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 29 maj 2024, 23:10

armando je napisao/la:
Bundesliga je napisao/la:
29 maj 2024, 12:46

Ili da pojednostavimo, pojedini previše botuju ovdje. Podsjećaju me na SDA botove kad brane svoje pulene, bez obzira šta oni uradili ili rekli. Na Bayernovoj temi ih ima nekoliko, odmah mi na pamet padaju muhamedhulk i armando. Likovi baš diskutuju sa visoka, misle da oni imaju bogomdano pravo da nekome određuju šta će pisati i kako će. A ne dao Bog da neko uvrijedi njihove pulene Ulija i Rummeniggea. Odmah skaču za vrat. Nije vam ovo babovina momci, ovo je forum. A njihov način komuniciranja je condescending što bi rekli Englezi.

Ti si baš smiješan lik. Misliš da si dorastao zadatku i da vodiš glavnu riječ, jer si eto kroz forum napunio koju godinu i čitaš sve više, pa kao nešto znaš.
Najbitnije, ne znaš da čitaš između redova i ne vidiš stvarne namjere kada se ukazuje na nešto što je više nego očito.

Bez nerviranja, idi dalje kako te putevi vode. Meni pusti moje i prihvati forum relaksirajuće. Kod tebe je primjetan naboj i nervoza, ne kod mene.

Teško je bilo šta diskutovati sa egomanijacima…a ova Bundesliga je klasičan primjer takvog

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 29 maj 2024, 23:26

Bundesliga je napisao/la:
29 maj 2024, 23:04
armando je napisao/la:

Čestitam, upravo si svojim postom potvrdio sve ono što sam napisao :urnebes:
Hajd prihvatiću i to, ali samo ako baciš koju kritičnu na svog pulena Thomasa Tuchela. :lol:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 maj 2024, 23:45

harden je napisao/la:
29 maj 2024, 22:01
Centre forward je napisao/la:
29 maj 2024, 13:21
Nadam se da je šala da su poslušali Pepa vezano za novog trenera. Sve mi u vezi njega ide na splovilo a posebno taj lažni osjećaj "topline" i drugarstva koje šatro gaji ka Bayernu. Bayern mu je uz Real najveći konkurent u Evropi, i to se neće promijenit' i ako napusti Petrol FC.
Mos ti mrziti Pepa koliko hoces ali ocigledno je da je cilj onih koji se nesto pitaju u Bayernu da ekipa igra nogomet kakav igraju ekipe Guardiole. Nije prvi put da ga pitaju za misljenje, a ni prvi put da se istice kako zele da Bayern igra na posjed i atraktivno napadacki.

Treba samo sto prije sada rijesiti pitanje rostera, odlazaka i dolazaka. Tu ako se uradi dobar posao moze se ocekivati nesto sljedece sezone.
Prilagodljiv je i mudar, to mu priznajem. Atipično za defanzivno orijentisanog, kakav je kao igrač bio. Precijenjena je ta njegova "genijalnost" kao ona kad je "otpis'o" Ibrahimovica jer ugrožava njegovu zamisao fluidnog i brzog fudbala. Logično da ćeš to uradit' jer u prajmu imaš najvećeg koji je ikad šut'o loptu. Deceniju +, poslije, dovodi Halanda, a ne poseže za tom nekom false devetkom. Ima to šesto čulo, da prepozna kad treba ić', odnosno "sić s broda", za to mu treba skinut kapu.

Kako god bilo, mislim da naši griješe u tom koketiranju sa njim, jerbo zašto bi on želio da pojača konkurenta. Barsa isto nije imala trenera, mog'o je njima prijateljski preporučit' Kompu. Eto, nije.

Vidjećemo na šta će ličit' Pepova preporuka. Vjerovatno će naši kroz par mjeseci ić' tražit' Klopovu nezavršenu vikendicu nebil' ga izvukli iz nje i dovukli u Minhen.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 29 maj 2024, 23:56

Eto vidiš, nisam ni znao da vikendicu nije dovršio ;)
Bezbeli mu lova otišla na zube i kosu :mrgreen:

No, više nego očito je da smo svi skeptični u vezi Kompe. Kako je, tako je.
Uzbudljivije od ovoga može biti samo prijelazni rok. Koji me nikad nije bogzna zanimao. Jer prihvatam stvari onako kako dolaze, obzirom da nemaš uticaja.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 maj 2024, 00:13

Mislim da ga je Opel počastio frizurom i zubima :D, a čit'o sam da haman pravi kuću sebi pa spava kod Gecea dok stolariju ne ubaci.

Nema šanse da on može bez fudbala dugo, eto njega brzo nazad, a gdje, to ćemo vidimo.

Ne treba griješit' dušu prema Kompi, iskreno. Eto, probaće, pa da vidimo od kakvog je tijesta um'ešan. Dosta će i transferi reć' kol'ko je sve to ozbiljno i hoće li samo slušat' šta se "ozgo" kaže.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 30 maj 2024, 12:01

Puno podrska Kompanyu, bez obzira sto su Kalle i Uli uradili strasnu glupost i otpustili top 5 trenera svijeta.

Sto se tice Kloppa, sumnjam da ce taj ikad zavrsiti u Minhenu. Predugo je bio kod zuto-crnih i previse je emotivno vezan za njih.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 30 maj 2024, 17:34

Sta ceka Davies koji qurac.
Vjerovatno SMS Pereza, da pakuje kofere za Madrid.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 30 maj 2024, 17:53

Balon je napisao/la:
30 maj 2024, 12:01
Puno podrska Kompanyu, bez obzira sto su Kalle i Uli uradili strasnu glupost i otpustili top 5 trenera svijeta.

Sto se tice Kloppa, sumnjam da ce taj ikad zavrsiti u Minhenu. Predugo je bio kod zuto-crnih i previse je emotivno vezan za njih.
Kojih 5? Ako znamo da je Pep broj 1 svih vremena, pa Jup svakako tu spada, onda bar prema prvoj godini da tu uguramo i Flicka zažmirivši na drugu godinu i reprezentaciju to je 3 maksimalno. Zubalo jeste dobar i naročito perspektivan trener, ali ne vjerujem da se niti pomoću magije može ubaciti medju prvih 5 na svijetu. Aha ima i Karlo, i to je 4.Ne mogu se sjetiti za ostale extra trenere koje smo imali pošto je nemoguće da postoji takva neznalica, da ne kažem budala koja bi tu dodala Niku Klinsmana… a pogotovo ne Klempu koji je ubjedljivo najgori ikada jer tako ružan i dosadan fudbal se bar zadnjih 30 i kusur godina nije igrao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 maj 2024, 18:21

Dilah je napisao/la:
30 maj 2024, 17:53
Balon je napisao/la:

Kojih 5? Ako znamo da je Pep broj 1 svih vremena, pa Jup svakako tu spada, onda bar prema prvoj godini da tu uguramo i Flicka zažmirivši na drugu godinu i reprezentaciju to je 3 maksimalno. Zubalo jeste dobar i naročito perspektivan trener, ali ne vjerujem da se niti pomoću magije može ubaciti medju prvih 5 na svijetu. Aha ima i Karlo, i to je 4.Ne mogu se sjetiti za ostale extra trenere koje smo imali pošto je nemoguće da postoji takva neznalica, da ne kažem budala koja bi tu dodala Niku Klinsmana… a pogotovo ne Klempu koji je ubjedljivo najgori ikada jer tako ružan i dosadan fudbal se bar zadnjih 30 i kusur godina nije igrao.
Pa cekaj, jel ti rangiras najbolje trenere Bayerna ili najbolje trenere svijeta? Malo si tam malo si vam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 30 maj 2024, 20:41

harden je napisao/la:
30 maj 2024, 18:21
Dilah je napisao/la:
30 maj 2024, 17:53
Balon je napisao/la:

Pa cekaj, jel ti rangiras najbolje trenere Bayerna ili najbolje trenere svijeta? Malo si tam malo si vam.
Pokusao sam uci u misli onoga koga sam citiro, a on je rekao da su "Kalle i Uli uradili strasnu glupost i otpustili top 5 trenera svijeta". Prvo sam mislio da prica u jednini odnosno da Tuchela smatra u top 5 svijeta, pa onda opet kontam da covjek ako vec ucestuje na forumu onda i gleda utakmice i navijac je Bayerna. E onda je nemoguce (ili mu nije nesto u redu sa glavom) da Tuchela smatra medju 5 u svijetu. Ja nisam ispustio niti jedne sekunde do pred sam kraj sezone i nikada se tako nisam "patio" gledajuci Bayern (nezavisno od rezultata i negativnih rekorda koji su uzasni)...mada zena mi kaze da je svejedno da li Bayern igra dobro ili ne, na kraju ja se napijem ili od veselja, zadovoljstva igrom i rezultatom, ili od muke :) kao ove sezone...Onda sam kao vise vjerovatnu mogucnost uzeo da je gospodin napisao kako su ovi otjerali 5 najboljih treneraaaa svijeta (mnozina) i analizirao na koje je mogao misliti.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 31 maj 2024, 04:20

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 31 maj 2024, 10:46

Centre forward je napisao/la:
29 maj 2024, 13:21
a posebno taj lažni osjećaj "topline" i drugarstva koje šatro gaji ka Bayernu.
Jedna od najvecih istina ikad izrečenih na ovom forumu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 31 maj 2024, 10:59

Pa nije on kriv, krivi su glupani koji ga stalno pitaju za nekakve savjete. Logično da će trener o drugom treneru govoriti lijepo, još ovaj igrao za njega. Bolje da ne izlaze u javnost sa ovakvim pričama, samo se još dodatno provaljuju. Traže trenera na osnovu preporuka, kao da su na Amazonu jbt. Samo dodatno potenciraju svoju nesposobnost.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 31 maj 2024, 11:57

Ma tu su njemci općenito dosta naivni, španjolci su većinom prijetvorni i skloni glumi i muljaži svakojakve vrste. Naravno da je Pepko premazan svim mastima i farba koga i gdje god stigne, ne moraš bit genijalac da to prepoznaš. Al kad je u pitanju njihova koža i moraju opravdat svoj neuspjeh onda mijenjaju narativ, brzo nađu krivca i skidaju sa sebe odgovornost. Krivi su doktori, kondicijski treneri ... pa čak i trava.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 31 maj 2024, 12:32

Meni više djeluje da su ga pitali za Kompanija nakon (već skoro gotove) odluke. Mislim, u biznisu postoje preporuke, ali koliko su one ispravne u ovom kontekstu nisam siguran, i naravano da neće reći da je kompani smeće, i plus ako znaš da će ta preporuka izaći javno, tako da mi je to sve besmisleno i preporuka i javno spominjanje iste.

Prije svega mislim da se neki peru od toga ako kopani zasere, zbogtoga i te preporuke i javno spominjanje.

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 31 maj 2024, 13:17

Negdje sam procitao odlican komentar, Klop je sa Mainzom nakon nekoliko sezona uspio odvest Mainz iz 2.BL u 1.BL. U prvoj ligi je odmah iste i prve sezone ispao opet u drugu ligu sa Mainzom, gdje je ostao i naredne sezone, gdje se nije uspio plasirat opet u 1.BL, nakon te neuspjesne sezone ga je doveo BVB, ostalo je povijest...

To sto je Kompany ispao u drugu ligu i nije strasno, jer nije vodio City ili Chelsea, nego je vodio polovni Burnley i to u najjacoj ligi na svijeti... tako da, mislim da ce Kompany biti pun pogodak i da cemo napokon imati trenera koji ce ostati barem tri godine :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 maj 2024, 13:33

Uručiš otkaz Guardioli nakon debakla u CL i sad nekoliko godina poslije ga pitaš za savjet oko trenera. :roll: Totalno izgledaju pogubljeno tako da i nije čudno što su iskeširali u zadnjih par sezona preko 60 mil na trenere.Nakucali plate igračima preko 20 mil što 70% vremena provedu u bolnici.

Za Kompanya ne mogu ništa reći jer mu je ovo prvi ozbiljan posao a možda i zadnji vidjećemo.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 31 maj 2024, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 31 maj 2024, 13:40

ledar je napisao/la:
31 maj 2024, 11:57
Ma tu su njemci općenito dosta naivni, španjolci su većinom prijetvorni i skloni glumi i muljaži svakojakve vrste. Naravno da je Pepko premazan svim mastima i farba koga i gdje god stigne, ne moraš bit genijalac da to prepoznaš. Al kad je u pitanju njihova koža i moraju opravdat svoj neuspjeh onda mijenjaju narativ, brzo nađu krivca i skidaju sa sebe odgovornost. Krivi su doktori, kondicijski treneri ... pa čak i trava.
Uli se ne slaze s tobom, a ni historija njemackog naroda koji je cinio najveca zvjerstva u historiji covjecanstva. A evo vidimo da su i danas na krivoj strani historije. S druge strane Spanija je stala na pravu stranu :zzz:
Saurman je napisao/la:
31 maj 2024, 13:33
Uručiš otkaz Guardioli nakon debakla u CL i sad nekoliko godina poslije ga pitaš za savjet oko trenera. :roll:
Ja vjerujem da u tvojoj glavici takva sizologika ima smisla, ali vrijeme je da prestanes lagati samoga sebe :yawn:

Isto vazi i za prodaju Kroosa kojeg Guardiola "nije zelio" :zzz:

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.