That was 5 years before Manchester United, 26 years before Arsenal, 61 years before Liverpool and 66 years before Chelsea.
Prokleti prljavi plasticari.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Trebao je i igračima isto to poslati, 90 posto njih ne zaslužuje to što primaju.
Pa bili su izgubili Maddisona, Barnesa i Tielemansa.Doveli Coadya i Winksa i neku djecu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 04:57Leeds ih je dobio oba puta, kao sto su pobjedili i Ipswich oba put, ali nazalost nisu usli u PL
Maresca nista posebno, imao je najjaci roster u ligi i odradio ocekivani posao
McKenna je vec ozbiljna stvar, nacin na koji je igrao u kontinuitetu tokom 46 utakmica sa timom koji je tek usao iz trece lige![]()
Već je poprskao Chelsea i Ten Hagawadethegreat je napisao/la: ↑29 maj 2024, 13:52Sto da ne i ja bih slavio na njegovom mjestu![]()
Svasta ce izaci iz Kloppovih usta vjerujem sad kad je otisao![]()
Uzas. Al Giggsa niko nadmasiti nece.JayCatwright je napisao/la: ↑29 maj 2024, 20:49Normalno, pored toga što je na samrti varao ženu, godinama se šlepao uz druge defanzivce.
Dobar ti taj mentalitet kad imaš dvije pobjede u citavoj kalendarskoj godini. Gdje će ko
Dok je umirala on je varao, imas o tome na netu, sto je najjace priča frajer stalno o moralu.Centre forward je napisao/la: ↑29 maj 2024, 23:55Čuj na samrti varao ženu. Jel' to neka zayebancija il' ste ozbiljni?
Rio je duže traj'o, ako se tako može reć'. Msm da sam negdje čit'o da je pod lijekovima odigr'o dobar dio utakmica, zbog ledja haman. VVD s druge strane je definicija elegancije a i nije mu se dalo da pored sebe ima neku klasu kakvu je im'o Rio. Kad bi se moralo birat', Virgil je ipak zehru u prednosti.
I po meni je Vidara uz Terrya najbolji EPL defanzivac ikada. VVD je dobar isto, ali kasno je procvjetao i nije dugo bio na vrhu.VivaLaStella je napisao/la: ↑30 maj 2024, 07:58Vidić je čupao Ferdinanda. Da je taj umjesto Viduke igrao u paru s nekim poput Carraghera to bi bila komedija od odbrane
all time u EPL:
1. Vidić
2. VVD
ostalo redaj kako god, nebitno je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.