BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Ma meni je glupost pricati o tim politickim izmjenama.Utakmica se lomi i da on rizikuje sa politickim izmjenama,mislim
..Sta je trebao Stilica ubaciti da igra desno krilo.To bi bila nevidjena glupost.Jest usrao ona 2 centrasuta ali ni Salihovic i Lulic nisu nista bili bolji prvih utakmica.Covjek je samo iznenada bano u reprezentaciju,bilo je tu i treme

Mislim da nema potrebe da se kritikuje Mravac, pogotovo nakon sinocnje utakmice. Da se razumijemo daleko je on od vrhunskog stopera ali iz utakmice u utakmicu sve bolje igra i djeluje sigurnije. Realno je dosta brzi od Nadarevica, a u poredjenju s Jahicem visociji je za glavu. Spahic se ne moze pohvaliti izrazitom visinom i jedan visoki stoper nam treba za prekide pred nasim golom. Mislim da je on u kombinaciji sa Spahicem (ukupno kao stoperski par) trenutno nasa najbolja kombinacija. Kad vec Vule Trivunovic pa ni Cocalic nisu u kombinaciji treba vidjeti kako ce se situacija razvijati oko mladjih igraca Sudica, Bicakcica pa i Besica (mada je Besic vise zadnji vezni). Za sad Mravac je tu pa kako god.
Sto se tice utakmice u Rumunji ne treba nista mijenjati. Puno smo jaci od njih na sredini i u napadu dok je njima odbrana jaca strana. Mi svoje prednosti trebamo iskoristiti maksimalno i pritisnuti ih odmah kao u Zenici, nista oprez i ispitivanje. Oni ce igrat u manje vise istom sastavu jer drugih boljih igraca nemaju. Njihovi mediji su skepticni da u Utorak mogu dobit Luxemburg!!! Mutu i Chivu su vec najavili da ce se vjerovatno povuci iz reprezentacije nakon Luxemburga. Ako odu ova dvojica slijedit ce ih jos par starijih igraca iz sinocnje postave (Florescu, Alexa mozda cak i Rat koji je navodno ljut jer je Tamas dobio kapitensku traku sinoc). 99% ce i selektor dobit otkaz. Kod njih je takva atmosfera da ako mi prvi povedemo tamo, publika ce se odmah okrenut protiv njih i pocet ce cirkus na tribinama. To im se desava u zadnjih godinu - dvije. Ako zabijemo prvi zabit cemo im jos tri do kraja. Na kraju krajeva tamo i da izgubimo za nas ne bi bilo katastrofalno a pobjedom bi dobili jako mnogo.
Sto se tice utakmice u Rumunji ne treba nista mijenjati. Puno smo jaci od njih na sredini i u napadu dok je njima odbrana jaca strana. Mi svoje prednosti trebamo iskoristiti maksimalno i pritisnuti ih odmah kao u Zenici, nista oprez i ispitivanje. Oni ce igrat u manje vise istom sastavu jer drugih boljih igraca nemaju. Njihovi mediji su skepticni da u Utorak mogu dobit Luxemburg!!! Mutu i Chivu su vec najavili da ce se vjerovatno povuci iz reprezentacije nakon Luxemburga. Ako odu ova dvojica slijedit ce ih jos par starijih igraca iz sinocnje postave (Florescu, Alexa mozda cak i Rat koji je navodno ljut jer je Tamas dobio kapitensku traku sinoc). 99% ce i selektor dobit otkaz. Kod njih je takva atmosfera da ako mi prvi povedemo tamo, publika ce se odmah okrenut protiv njih i pocet ce cirkus na tribinama. To im se desava u zadnjih godinu - dvije. Ako zabijemo prvi zabit cemo im jos tri do kraja. Na kraju krajeva tamo i da izgubimo za nas ne bi bilo katastrofalno a pobjedom bi dobili jako mnogo.
- Principatus
- Kontakt:
Badboy jos jedna super analiza, kao i uvjek do sada oko ove utakmice. Treba ih tamo dokrajciti.
Ako nas ne sprijeci savez...
Ako nas ne sprijeci savez...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne znam je li bilo, ali ovako su to vidjeli Rumuni.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Principatus
- Kontakt:
Na kraju utakmice koliko su Hasagic, Mujdza, Dzeko i Pjanic izvukli jos vremena. A onaj rumunski selektor se uzhodao.
Hasagic prvo malo loptom igra, pa je voda, dok ne dodje Rumunac. Pjanic pita 3-4 puta sudca dali smije i kako se puca korner i jeli trava lijepa, da bi je onda dao Dzeki koji je ogradi od ovih. A Mujdza je loptu pri svakom ubacivanju dobro izglancao sa dresom.
Kako im se ono odugovlacenje osvetilo.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ne bih nikako volio da nas zakaci smjena selektora pred gostovanje u Rumuniji, nezgodne su ekipe sa novim selektorom, jos prva tekma pred domacom publikom. Nadam se da ce im se produzit ovo rasulo bar do juna 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne moze niko zadrzavati vrjeme ko Salihovic.Principatus je napisao/la:Na kraju utakmice koliko su Hasagic, Mujdza, Dzeko i Pjanic izvukli jos vremena. A onaj rumunski selektor se uzhodao.Hasagic prvo malo loptom igra, pa je voda, dok ne dodje Rumunac. Pjanic pita 3-4 puta sudca dali smije i kako se puca korner i jeli trava lijepa, da bi je onda dao Dzeki koji je ogradi od ovih. A Mujdza je loptu pri svakom ubacivanju dobro izglancao sa dresom.
Slobodan udarac,mogu ja sudija staviti loptu ovdje,''dobro stavi''
A mogu i ovje,''pa stavi vec jednom''.
Dobro meni je svejedno ali mogu ja nju staviti,gdje god vi hocete.Ipa mislim da je treba ovdje staviti.
Sudiji dodije,zuti.A Salihovicu jos gore dodije i od huje zabije.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidim ovdje neki pricaju kao da je Maletic tek uskocio u repku, treba mu da se privikne, imao tremu itd...Pohvalio bi ga, kao i sve nase igrace koji su dali sve od sebe, ali zelim se vratiti na Maletica.
Ako me sjecanje dobro sluzi igrao je kod Muzurovica, a iz Borca je otisao kao jedan od (tad) najtalentovanijih igraca RS ili BiH uopste u Rapid iz Beca 2001 ili 2002 godine. Dugo se mislio za koga ce igrati, a ubrzo zatim njegova karijera je dozivila silaznu putanju, od lutanja po Rusiji i ko zna jos gdje zavrsio je u Partizanu. Kad je vidio da nema nista od nastupa za ''orlove'', odlucio se za nas. U ostalom igrao je sa nekoliko sadasnjih igraca iz repke, osim Pjanica i ove mladje ekipe...
Ako me sjecanje dobro sluzi igrao je kod Muzurovica, a iz Borca je otisao kao jedan od (tad) najtalentovanijih igraca RS ili BiH uopste u Rapid iz Beca 2001 ili 2002 godine. Dugo se mislio za koga ce igrati, a ubrzo zatim njegova karijera je dozivila silaznu putanju, od lutanja po Rusiji i ko zna jos gdje zavrsio je u Partizanu. Kad je vidio da nema nista od nastupa za ''orlove'', odlucio se za nas. U ostalom igrao je sa nekoliko sadasnjih igraca iz repke, osim Pjanica i ove mladje ekipe...
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
maletic je uzeo premiju 10000 hiljada to je za igrace iz nashe lige ogroman novac ha ya dobro doslo i sehicu i subasicu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
kristian je napisao/la:maletic je uzeo premiju 10000 hiljada to je za igrace iz nashe lige ogroman novac ha ya dobro doslo i sehicu i subasicu

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma igrao je za nas Maletic,ali je neocekivano sad dobio poziv za repku i jos neocekivanije zaigrao.Dosta su drugacije okolnosti
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
maletic je baraba jedna
- AmanijakzO
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
EURO 2012 Qualifiers - Bosnia and Herzegovina vs. Romania
EURO 2012 Qualifiers - Bosnia and Herzegovina vs. Romania
Lulic = Novi Salihamidzic
Podsjeca me na bracu 100% brzina i tehnika.. a oba iz Jablanice
Momak je odigrao za 10tku i zasluzio da bude igrac utakmice, mi cemo sigurno njega vidjeti u ligi 5 na ljeto.
Podsjeca me na bracu 100% brzina i tehnika.. a oba iz Jablanice

Momak je odigrao za 10tku i zasluzio da bude igrac utakmice, mi cemo sigurno njega vidjeti u ligi 5 na ljeto.
BLUE NATION.
Htjeli priznati iil ne, nemamo bolje krilo od Maletica. Brzinu ima Vladavic ali on je u glavi tropa. Nekad je tu bio Beslija, Haso a danas nista.delija je napisao/la:Ma igrao je za nas Maletic,ali je neocekivano sad dobio poziv za repku i jos neocekivanije zaigrao.Dosta su drugacije okolnosti
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
A jesmo ih ubili, u svakom pogledu, psihickom najvise..bravo Bosno....
Sada imamo taj luksuz da mozemo izgubiti ili u Rumuniji ili u Bjelorusiji, no ukoliko izgubimo obje, tesko cemo na drugu poziciju......Morali bi u zadnjem kolu dobiti Francusku u gostima za to drugo mjesto..Tesko je u to vjerovati...
Sada imamo taj luksuz da mozemo izgubiti ili u Rumuniji ili u Bjelorusiji, no ukoliko izgubimo obje, tesko cemo na drugu poziciju......Morali bi u zadnjem kolu dobiti Francusku u gostima za to drugo mjesto..Tesko je u to vjerovati...
Otprilike cemo pobijediti Rumune i kod njih, a s Bjelorusima nerijeseno, ili obrnuto. Nema sanse da izgubimo obje ukoliko nastave igrati kao u subotu, a mislim da je zelja sada jos veca, pogotovo kad se Salihovic vraca..
harishp je napisao/la:Ne moze niko zadrzavati vrjeme ko Salihovic.Principatus je napisao/la:Na kraju utakmice koliko su Hasagic, Mujdza, Dzeko i Pjanic izvukli jos vremena. A onaj rumunski selektor se uzhodao.Hasagic prvo malo loptom igra, pa je voda, dok ne dodje Rumunac. Pjanic pita 3-4 puta sudca dali smije i kako se puca korner i jeli trava lijepa, da bi je onda dao Dzeki koji je ogradi od ovih. A Mujdza je loptu pri svakom ubacivanju dobro izglancao sa dresom.
Slobodan udarac,mogu ja sudija staviti loptu ovdje,''dobro stavi''
A mogu i ovje,''pa stavi vec jednom''.
Dobro meni je svejedno ali mogu ja nju staviti,gdje god vi hocete.Ipa mislim da je treba ovdje staviti.
Sudiji dodije,zuti.A Salihovicu jos gore dodije i od huje zabije.
Isto tako kad je slobodin udarac, Pjanic pomjeri loptu 6 metara od mjesta odakle treba da se izvede.

Namazani su ovi nasi.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Ma realno za klasu smo bolji i od Rumuna i Bjelorusa i Albanaca, no sreca sada imamo pravo na jedan kiks..A nije da ne mozemo i te Francuze dobiti u Francuskoj....MrShadow je napisao/la:Otprilike cemo pobijediti Rumune i kod njih, a s Bjelorusima nerijeseno, ili obrnuto. Nema sanse da izgubimo obje ukoliko nastave igrati kao u subotu, a mislim da je zelja sada jos veca, pogotovo kad se Salihovic vraca..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.