FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sto je najgore, niko, pa ni on ne zna kako ce odreagovati u ligi, okruzenju, ekipi koja je skroz drugo od svega sto je radio do sad i ovo mu je prvi tim ovog ranga (doduse i nema iskustva). U takvim slucajevim inace bude debakl ili nesto tipa Alonsa.
Ovo ono kad daleko doguraš sa saveom na FM pa počnu čudni appointmenti da se dešavaju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa nije ovo prvi put da zovu Guardiolu u vezi mišljenja za novog treneraCentre forward je napisao/la: ↑29 maj 2024, 13:21Nadam se da je šala da su poslušali Pepa vezano za novog trenera. Sve mi u vezi njega ide na splovilo a posebno taj lažni osjećaj "topline" i drugarstva koje šatro gaji ka Bayernu. Bayern mu je uz Real najveći konkurent u Evropi, i to se neće promijenit' i ako napusti Petrol FC.
Sjetimo se prije par godina (2016. čini mi se) kada ga je Ulli dovukao iz kišnog Manchestera na Paulaner da čuje koju pametnu o budućem treneru Baye

Btw. toliki su mu konkurenti da ga nijednom u ovih 15 godina koliko je trener nisu izbacili iz lige prvaka, ali zato on njih jeste

Wilkommen Vincent Jean Mpoy Kompany
- numanumaye22
- Kontakt:
Ja konto lik jos igra a trenirat ce Bayern hahahhaha
Kompany veli da voli kreativne igrace u ekipi.
Posto takvih trenutno u Bayernu nema, red bi bio da glevesine odrijese kesu.
Vidjecemo koji su to igraci koji su zavrsili sa Bayernom, uveliko ce prodaja zavisiti od kupovine.
Spominje se najmanje 5 novih igraca.
Posto takvih trenutno u Bayernu nema, red bi bio da glevesine odrijese kesu.
Vidjecemo koji su to igraci koji su zavrsili sa Bayernom, uveliko ce prodaja zavisiti od kupovine.
Spominje se najmanje 5 novih igraca.
Di Matteo se ne bi slozio s tim kada je osvojio ligu prvaka s celzijem pobjedivsi upravo bayern i poslije toga dobio otkaz. Niti jednog velikana nije vodio.Centre forward je napisao/la: ↑29 maj 2024, 13:21Kontam ko je sad taj Kompa, ybt.
Kompa(ny) ni sanj'o nije da će ga jednog dana pozvat' Bayern. Kada takvo nešto imaš u CV, uvijek ćeš moć nać' solidan angažman, bez obzira koliko podbacio u velikom klubu.
.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Centre forward
- Kontakt:
Mene baš zanima koji će prvi od ovih što imaju preko 15 mil godišnje napolje? Druga stvar, kako će posložit' odbranu? Kao igrač je bio poprilično "sirov", pa ako njeguje tradiciju Upamecano će dobit' kapitensku kad Manu opet ode da skija.
Di Matteo nikad nije vodio nijednog velikana. Slažem se s tobom, kolega.DeeWa je napisao/la: ↑29 maj 2024, 19:14Di Matteo se ne bi slozio s tim kada je osvojio ligu prvaka s celzijem pobjedivsi upravo bayern i poslije toga dobio otkaz. Niti jednog velikana nije vodio.Centre forward je napisao/la: ↑29 maj 2024, 13:21Kontam ko je sad taj Kompa, ybt.
Kompa(ny) ni sanj'o nije da će ga jednog dana pozvat' Bayern. Kada takvo nešto imaš u CV, uvijek ćeš moć nać' solidan angažman, bez obzira koliko podbacio u velikom klubu.
.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ja ne bih rekao da će prodaja ovisiti od kupovine nego obratno, da će kupovina ovisiti od prodaje.
U zadnjih 5 transfer rokova (18/19 do 23/24) ste kupili igrača za 611 milki, a prodali za 438,7. Razlika je 172,3 milje, odnosno 34,5 po jednoj godini - toliko su vam u prosjeku kupovine premašivale prodaju. Teoretski, ako se baš niko ne proda (što je mala vjerojatnost), imate prostora za oko 40 milki kupovine. Osim ako se ne podebljaju sponzorski ugovori i prihodi od broadcastinga.
Inače, onaj mali iz Benfice Joao Neves je zvjerčica, samo ne bi išao ispod 60 milki.
U zadnjih 5 transfer rokova (18/19 do 23/24) ste kupili igrača za 611 milki, a prodali za 438,7. Razlika je 172,3 milje, odnosno 34,5 po jednoj godini - toliko su vam u prosjeku kupovine premašivale prodaju. Teoretski, ako se baš niko ne proda (što je mala vjerojatnost), imate prostora za oko 40 milki kupovine. Osim ako se ne podebljaju sponzorski ugovori i prihodi od broadcastinga.
Inače, onaj mali iz Benfice Joao Neves je zvjerčica, samo ne bi išao ispod 60 milki.
Ne nadam se da ce ista posebno doci. A valjalo bi rijesiti desnog beka, sredinu terena. Ako Davies ode onda i lijevog. Krila su losa, tu prodati dvojicu.
Ne ide mu u prilog sto je ispao iz premier lige sa najslabijom ekipom engleske.
U prilog mu ide sto je osvojio najtezu ligu na svijetu Championship sa preko 100 bodova i to sve sa jednom prosjecnom ekipom za taj rang.
U prilog mu takodje ide sto je kao igrac uvijek bio vodja na terenu.
Treba mu dat sansu... Hansi Flick je napravio cudo iako nilad prije toga nije bio glavni trener i nije vodio nijedan klub, stalno bio pomocnik Löwu...
Bice ovo dobro, samo da uprava proda par truhli i dovede nove kvalitetne igrace.
Davies je izgleda dog sve sa Realom...
U prilog mu ide sto je osvojio najtezu ligu na svijetu Championship sa preko 100 bodova i to sve sa jednom prosjecnom ekipom za taj rang.
U prilog mu takodje ide sto je kao igrac uvijek bio vodja na terenu.
Treba mu dat sansu... Hansi Flick je napravio cudo iako nilad prije toga nije bio glavni trener i nije vodio nijedan klub, stalno bio pomocnik Löwu...
Bice ovo dobro, samo da uprava proda par truhli i dovede nove kvalitetne igrace.
Davies je izgleda dog sve sa Realom...
Nije imao najslabiju ekipu engleske. luton i sheffield su imali goru ekipu, a ne pamtim da sam igdje vidio da im je neko prognozirao ispadanje prije početka sezone.
Sezonu mu je obilježila tvrdoglavost da se adaptira uslovima u kojim se nalazi, što je, koincidencije li, upravo ono što ga čeka u bayernu.
Međutim, fudbal ko fudbal je nepredvidiv, ne bih se iznenadio ni da izdominira i da se hvalospjevi pišu ko i o alonsu.
Mos ti mrziti Pepa koliko hoces ali ocigledno je da je cilj onih koji se nesto pitaju u Bayernu da ekipa igra nogomet kakav igraju ekipe Guardiole. Nije prvi put da ga pitaju za misljenje, a ni prvi put da se istice kako zele da Bayern igra na posjed i atraktivno napadacki.Centre forward je napisao/la: ↑29 maj 2024, 13:21Nadam se da je šala da su poslušali Pepa vezano za novog trenera. Sve mi u vezi njega ide na splovilo a posebno taj lažni osjećaj "topline" i drugarstva koje šatro gaji ka Bayernu. Bayern mu je uz Real najveći konkurent u Evropi, i to se neće promijenit' i ako napusti Petrol FC.
Treba samo sto prije sada rijesiti pitanje rostera, odlazaka i dolazaka. Tu ako se uradi dobar posao moze se ocekivati nesto sljedece sezone.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Drago mi je zbog Marica. znam ga preko 15 godina.
Bice jako tesko naci kupce za Comana, Gnabrya, Goretzku, jer plate koje im je dao Bayern mogu samo sanjati u drugim klubovima.
Tu nas dvojac je Salihamidzic/Kahn dobro zayebao.
Fino su se uhljebili, i ne pada im na pamet da idu tako lako. Tu veliki posao ceka Eberla, jer da bi se doveli novi igraci ovi postojeci moraju da idu.
Fino su se uhljebili, i ne pada im na pamet da idu tako lako. Tu veliki posao ceka Eberla, jer da bi se doveli novi igraci ovi postojeci moraju da idu.
Bundesliga je napisao/la: ↑29 maj 2024, 12:46
Ili da pojednostavimo, pojedini previše botuju ovdje. Podsjećaju me na SDA botove kad brane svoje pulene, bez obzira šta oni uradili ili rekli. Na Bayernovoj temi ih ima nekoliko, odmah mi na pamet padaju muhamedhulk i armando. Likovi baš diskutuju sa visoka, misle da oni imaju bogomdano pravo da nekome određuju šta će pisati i kako će. A ne dao Bog da neko uvrijedi njihove pulene Ulija i Rummeniggea. Odmah skaču za vrat. Nije vam ovo babovina momci, ovo je forum. A njihov način komuniciranja je condescending što bi rekli Englezi.

Ti si baš smiješan lik. Misliš da si dorastao zadatku i da vodiš glavnu riječ, jer si eto kroz forum napunio koju godinu i čitaš sve više, pa kao nešto znaš.
Najbitnije, ne znaš da čitaš između redova i ne vidiš stvarne namjere kada se ukazuje na nešto što je više nego očito.
Bez nerviranja, idi dalje kako te putevi vode. Meni pusti moje i prihvati forum relaksirajuće. Kod tebe je primjetan naboj i nervoza, ne kod mene.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ima arabija, glupi englezi, moze se naci kupac makar za 2-3 od pobrojanih.Lenaa je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:15Bice jako tesko naci kupce za Comana, Gnabrya, Goretzku, jer plate koje im je dao Bayern mogu samo sanjati u drugim klubovima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako se hoće igrati otvoreno i napadački onda je Kompanjon dobar izbor. Sa burnleyem je u championshipu izdominirao sa 101 bodom i 87 postignutih golova. Onda je istu taktiku pokušao u premieru gdje su ga iskontrirali ko mladog majmuna pa je inkasirao 78 primljenih golova i šup kartu natrag u cvajtu. To mu je trebala bit životna škola da zaključi da je najbolje prilagodit igru mogućnostima postojećeg/dostupnog kadra i jačini konkurenata.
Ako se Kompanjon bude ponašao ko na onoj snimci iz svlačionice (prema čemu se i ona Trapattonijeva falsche flashe sad čini ko intelektualno postignuće), bit će veselje, no barem doajeni Neuer i Müller neće doći u iskušenje da još malo produže karijere.
Ako se Kompanjon bude ponašao ko na onoj snimci iz svlačionice (prema čemu se i ona Trapattonijeva falsche flashe sad čini ko intelektualno postignuće), bit će veselje, no barem doajeni Neuer i Müller neće doći u iskušenje da još malo produže karijere.
Ali primjećeno je da ima vrištav glas, to više nervira nego što će neko nešto primiti k znanju.
Sretno čokoladnom Belgijancu, da i to dočekamo u Bayernu.

Sretno čokoladnom Belgijancu, da i to dočekamo u Bayernu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.