Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Hansestadt
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Ljudi, gdje je Catakovic?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko ... /240529068DamirT je napisao/la: ↑29 maj 2024, 08:35Do koga drugog ce biti? To godi svim ovim igracima sto su izasli iz nase lige + Dzeko. Mahalaski mentalitet. Daj samo kafana i izlazaka. Nisu sigurno Dedic i Gazibegovic ovo zapoceli. Dzeki u hotel dolazi Amra kad hoce, jarani, djeca. Nemam nista protiv ni da bude u Sarajevu, ali sta ste onda kamp pravili ako ga necete koristiti u ovakve svrhe?
Reuf Karabeg, estetska hirurgija doktor u reprezentaciji vec milion godina. Isto ko onaj debeli patuljak kod kosarkaske reprezentacije ekonom ili sta je
Nikako se otarasiti nekih likova
Nikako se otarasiti nekih likova
Edin Dzeko, zadnjih 7-8 godina ukupno 5 golova za reprezentaciju. Majstor za setanje po terenu, hamburgere, nocni provod i kafane
U zadnjih 8 godina dzeko dao 20 golova. Nije da ga branim, al bar provjerite prije nego sto lupite nesto
naprijed rejal
Jest ih barba ustrojio ima da lome noge englezima
Katic izgleda ko div iz Bilece
Tamo sam najvece ljude ikad vidio
Katic izgleda ko div iz Bilece
Tamo sam najvece ljude ikad vidio
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Milenković: Pravimo bazu podataka djece iz BiH, da ne propustimo novog Zlatana Ibrahimovića
Ninoslav Milenković, pomoćnik i skaut Sergeja Barbareza selektora fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, govorio je za N1 o predstojećim planovima novog stručnog štaba Zmajeva.
Bivši reprezentativac i sada skaut reprezentacije BiH, koji je upisao 16 nastupa u nacionalnom dresu, istakao je dugoročni plan stručnog štaba.
- Ideja je da se napravi platforma i baza podatak, sve djece koja imaju veze sa BiH u cijelom svijetu. Da tačno znamo gdje nam koje dijete igre i da pratimo njihov razvoj u svim generacija. Da nam se ne desi, da propustimo nekog novog Zlatana Ibrahimovića - kazao je Milenković.
Milenković ističe zajedništvo među novim članovima stručnog štaba, koje datira još od prije dvije decenije.
- Jednostavno sama činjenica da nakon 20 godina smo svi tu kao jedan. Kao prije 20 godina, govorio sama za sebe, da odnos između nas je bio zaista istinski. I na terenu i van terena. I to je jedini putokaz za odnos koji imamo između sebe i potvrda, da je to jedna zdrava atmosfera - objasnio je nekadašnji igrač BiH.
Ninoslav Milenković, pomoćnik i skaut Sergeja Barbareza selektora fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, govorio je za N1 o predstojećim planovima novog stručnog štaba Zmajeva.
Bivši reprezentativac i sada skaut reprezentacije BiH, koji je upisao 16 nastupa u nacionalnom dresu, istakao je dugoročni plan stručnog štaba.
- Ideja je da se napravi platforma i baza podatak, sve djece koja imaju veze sa BiH u cijelom svijetu. Da tačno znamo gdje nam koje dijete igre i da pratimo njihov razvoj u svim generacija. Da nam se ne desi, da propustimo nekog novog Zlatana Ibrahimovića - kazao je Milenković.
Milenković ističe zajedništvo među novim članovima stručnog štaba, koje datira još od prije dvije decenije.
- Jednostavno sama činjenica da nakon 20 godina smo svi tu kao jedan. Kao prije 20 godina, govorio sama za sebe, da odnos između nas je bio zaista istinski. I na terenu i van terena. I to je jedini putokaz za odnos koji imamo između sebe i potvrda, da je to jedna zdrava atmosfera - objasnio je nekadašnji igrač BiH.
Kad je to forum poceo pratitiretromoos je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:31Milenković: Pravimo bazu podataka djece iz BiH, da ne propustimo novog Zlatana Ibrahimovića
Drago mi je da ce se i to raditi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prvi put u historiji vjerujem u ovaj tim ljudi na celu reprezentacije i da im je stvarno stalo. Ocekujem puno dobrih stvari.
Nije prvi put ali nakon Cire i Papeta definitivno najvise sam se Barbi obradovao
Od strucnog staba do spiska za sad sam prezadovoljan
Nadam se da cemo svi sretni biti na kraju
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sergej je dobio na svom rejtingu prije svega jer je Sergej a mi Bošnjaci padamo u trans kad neki nebošnjak voli BiH. Tako je da se ne bi mi nešto puno lagali. Da je legenda jeste, da bolje izgleda kao kapiten od džeke, izgleda, da je više dao za BiH i da je bolji igrač od Edina to okačite mačku o rep. I naravno da zaslužuje svu moguću podršku ne samo on nego i ostali a posebno Bajramović, Milinković i Spahić. Jbla vas priča čiji je veći.
Gluposti, nema to veze sa istinom.jasta je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:44Sergej je dobio na svom rejtingu prije svega jer je Sergej a mi Bošnjaci padamo u trans kad neki nebošnjak voli BiH. Tako je da se ne bi mi nešto puno lagali. Da je legenda jeste, da bolje izgleda kao kapiten od džeke, izgleda, da je više dao za BiH i da je bolji igrač od Edina to okačite mačku o rep. I naravno da zaslužuje svu moguću podršku ne samo on nego i ostali a posebno Bajramović, Milinković i Spahić. Jbla vas priča čiji je veći.
Slažem se. Bas mi sve djeluje dobro i neka dobra energija se vratila oko repke. Ima tu još visaka u savezu ali nemoze se sve odjednom odstraniti. Ovo je proces i zahtjeva i kompromise. Nemoze samo jedna osoba tvrdoglavo srljati u jednu stranu. Sretno momcima!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Moj Milenkoviću, ta baza podataka postoji na ovom forumu 15 godina, ne trebaju skauti.retromoos je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:31Milenković: Pravimo bazu podataka djece iz BiH, da ne propustimo novog Zlatana Ibrahimovića
Nadam se da savez neće biti perepreka dovođenju igrača iz dijaspore, kao što je bio do sada, a za podatke samo skokne ovdje i sve će naći
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Niie Barbarez zbog toga popularan vec sto je to bila ratna generacija kad su mnogi odustajali ljutili se Papac nije igrao Rahimic nije igrao Salihamidzic dobije namjerno dva zuta da ne dodje i Barbarez je u tom vremenu isplivao kao kapiten jer je pokrivao sve pozicije od stopera do napadaca i + ono na Maarakani..A Dzeko je world class samo sto su zadnjih godina zbog svih desavanja u savezu i njeg qrcobolja ufatilaAddo1922 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:00Gluposti, nema to veze sa istinom.jasta je napisao/la: ↑29 maj 2024, 17:44Sergej je dobio na svom rejtingu prije svega jer je Sergej a mi Bošnjaci padamo u trans kad neki nebošnjak voli BiH. Tako je da se ne bi mi nešto puno lagali. Da je legenda jeste, da bolje izgleda kao kapiten od džeke, izgleda, da je više dao za BiH i da je bolji igrač od Edina to okačite mačku o rep. I naravno da zaslužuje svu moguću podršku ne samo on nego i ostali a posebno Bajramović, Milinković i Spahić. Jbla vas priča čiji je veći.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Rahimic nije igrao zato sto je Sliskovic forsirao Grujica. Objektivno dosta veca nepravda, nego sto je Pape pozvao Tinu Susica.
Po pobjedu protiv Engleske
Nemamo sta izgubiti prijateljska je tekma
Samo pametno i muski
Strpljen spasen znamo da ih je Hrvatska ugusila Engleze s 5 vezni i presjekla odbranu i napad
Tako oni svima rade
Nesto slicno sto je nama Slovacka uradila
Ne bi me cudilo da pocnemo sa pet veznih igraca
Samo pametno i muski
Strpljen spasen znamo da ih je Hrvatska ugusila Engleze s 5 vezni i presjekla odbranu i napad
Tako oni svima rade
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sad je pravi momenat za napraviti reda jer smo svakako na dnu. Sad mozemo postaviti zdrave temelje i stvoriti kult reprezentacije, odnosno odabrati samo one koji ce se istinski boriti za grb. Svakog ko to ne bude radio mozemo odstaniti bez vecih posljedica.
Dobro je da je Barbarez zauzeo čvrst stav. Za Vukovića nema druge šanse i to je poruka svim ostalim.
Možete se zajebavat sa Sinanima, insiderima, entuzijastima amaterima, ali kada prokockate zvanični poziv selektora - to je kraj.
Svima treba to da bude jasno, prije nego što donesu neku odluku.
Možete se zajebavat sa Sinanima, insiderima, entuzijastima amaterima, ali kada prokockate zvanični poziv selektora - to je kraj.
Svima treba to da bude jasno, prije nego što donesu neku odluku.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Sa desetkovanim sastavom, sa igračima koji se možda prvi put u životu i vide.. rezultat je manje važan. Nije realno očekivati pozitivan rezultat protiv ovih reprezentacija.NoDi80 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 18:30Po pobjedu protiv Engleske
Samo pametno i muski
Tako oni svima rade
Ono što je bitno jeste da vidimo pozitivne promjene. Neka isproba igrače, neka se vidi na koga možemo računati. Ovo su jedni od najtežih protivnika i bit' će dobro mjerilo kako neki kotiraju kvalitetom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.