Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Mi moramo samo srcem igrati i hrabro. Kvalitetom se ne možemo porediti sa većinom Europe. Samo srcem i samo borba. A vjerujem da Barbarez će to i najviše tražiti, jer gledajući njegove izjave on traži da se voli grb na dresu a nakon toga samo možeš igrati hrabro i srcem !
I am coming
- Beduin
- Kontakt:
To je to. Kad nemamo pretjeran kvalitet, jer potencijal se tek treba dokazati vremenom, onda nam ostaje samo borba, trka i igranje na rezultat.
Prije svega podrediti se odbrani i guscoj sredini sa dosta trke i pressinga, jer imamo mlade defanzivce i veznjake tako da nema izgovora za ljenost i setkanje po terenu.
Prije svega podrediti se odbrani i guscoj sredini sa dosta trke i pressinga, jer imamo mlade defanzivce i veznjake tako da nema izgovora za ljenost i setkanje po terenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sergej “sve cemo drugacije” Barbarez, pa prvo okupljanje u Sarajevu, kao uvijek, pored kampa u Zenici u koji su ulozene pare i pare…
- muhamedhulk
- Kontakt:
na sve ove pogledane klipove selektora komentar je da ima zelju da se odnos igraca profesionalizuje tj. da nema vise trckaranja nego da se borbom (svih) pokusa nadomjestiti nedostatak neke kvalitete. a onda ce i iz ekipe neko "iskociti" kao pojedinac koji ce (nadam se) donijeti uspjeh reprezentaciji.
a kako ce to izgledati na terenu, budemo vidjeli uskoro aBda. nijjet imaju ali trebamo i znanja od trenera. sretno!
a kako ce to izgledati na terenu, budemo vidjeli uskoro aBda. nijjet imaju ali trebamo i znanja od trenera. sretno!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dok Dzeko ne ode, okupljanja idu u Sarajevu... Nadam se da ide sto prije, dosta je vise vala i ovog njegovog mahalisanja i privatizovanja reprezentacije, kao da je njegova.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Do koga drugog ce biti? To godi svim ovim igracima sto su izasli iz nase lige + Dzeko. Mahalaski mentalitet. Daj samo kafana i izlazaka. Nisu sigurno Dedic i Gazibegovic ovo zapoceli. Dzeki u hotel dolazi Amra kad hoce, jarani, djeca. Nemam nista protiv ni da bude u Sarajevu, ali sta ste onda kamp pravili ako ga necete koristiti u ovakve svrhe?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑29 maj 2024, 08:35Do koga drugog ce biti? To godi svim ovim igracima sto su izasli iz nase lige + Dzeko. Mahalaski mentalitet. Daj samo kafana i izlazaka. Nisu sigurno Dedic i Gazibegovic ovo zapoceli. Dzeki u hotel dolazi Amra kad hoce, jarani, djeca. Nemam nista protiv ni da bude u Sarajevu, ali sta ste onda kamp pravili ako ga necete koristiti u ovakve svrhe?
Rekao je Sergej da ce u obilazak kampa uskoro ali da nisu htjeli odma da mjenjaju puno stvari.
Pa i jeste po meni. Ja mislim da nema lika kojine gotivi Barbareza u državi, dok Džeku pola gotivi pola nije.
I am coming
Ma slazem se, ali bojim sa da ovi do nekih 25 god. nemaju pojma ni ko je Barba
Ipak ovamo najbolji igrac i strijelac ikad, najvise nastupa, najbolja karijera, sinonim za sami spomen bh reprezentacije itd.
Volio bi da se konacno oprosti i da krenemo u formiranje neke nove ekipe. Edine, najveci si, u mojim ocima veci i od papeta, ali vrijeme je. Hvala ti za sve generacije ce pricati o tebi i onome sto si dao BiH na terenu. Ali dosta je brate....i previse. Ziv bio.
Mi cemo svakako sada izgubit obje (vjerovatno)...
Mi cemo svakako sada izgubit obje (vjerovatno)...
Barbarez je Dzeko za Edina
Realno Barba je legenda ali ne moze opepeliti Pjanicu, a kamoli Dzeki
Dzekinih desova prodano vise nego Barbina cijela generacija
Dzekinih desova prodano vise nego Barbina cijela generacija
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ovdje ne pricamo samo o kvalitetu igraca. Ko je pratio repku kad je Sergej igrao zna koje Sergej. Sinonim za jednog kapitena.
Edin je veci igrac naravno ali Sergej je nesto specijalno.
Zadnja izmjena: Sindikat12, dana/u 29 maj 2024, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ne odustaje NoDi...hahaha.
Sigurno je Barbarez mislio na prodate dresove kada je to rekao jer je to mjerilo...jest Sergej glup, kako to nije mogao skontati a tako ocigledno?!
Sigurno je Barbarez mislio na djecurliju i momcice...i neznalice.
Zavisi sta podrazumijevas pod "javnost"?!
Barbarez nije slučajno "malo" iznad Dzeke ili kako se vec izrazio.
Necim je to zaslužio, ali naravno da to djecurlija ili tipovi poput NoDija to ne znaju jer ne poznaju materiju. Pretpostavljam da je i on golobradi mladić koji tek spoznaje stvari.
Sigurno je Barbarez mislio na prodate dresove kada je to rekao jer je to mjerilo...jest Sergej glup, kako to nije mogao skontati a tako ocigledno?!
Necim je to zaslužio, ali naravno da to djecurlija ili tipovi poput NoDija to ne znaju jer ne poznaju materiju. Pretpostavljam da je i on golobradi mladić koji tek spoznaje stvari.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 29 maj 2024, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
NoDi je pacijent neke mentalne ustanove na dopustu. Ako vide šta piše, zatvoriće ga zauvijek.hurem je napisao/la: ↑29 maj 2024, 10:36Ne odustaje NoDi...hahaha.
Sigurno je Barbarez mislio na prodate dresove kada je to rekao jer je to mjerilo...jest Sergej glup, kako to nije mogao skontati?!
Necim je to zaslužio, ali naravno da to djecurlija ili tipovi poput NoDija ne poznaju materiju. Pretpostavljam da je i on golobradi mladić koji tek spoznaje stvari.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Dzeko nema nista kapitensko u sebi,a Barbarez je sinonim za kapitena, lidera i vodju.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 10:34![]()
![]()
Ovdje ne pricamo samo o kvalitetu igraca. Ko je pratio repku kad je Sergej igrao zna koje Sergej. Sinonim za jednog kapitena.
Edin je veci igrac naravno ali Sergej je nesto specijalno.
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
Ne moze se poredit sadasnje vrijeme s nekadasnjim.
Dzekino vrijeme je dosta ispred po tom pitanju.
Sjedis u kuci i narucujes sta zelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.