Sta ti pricas debilcino, idi ufati se vaslape i peri guzove u tome si najboljigaston je napisao/la: ↑14 maj 2024, 06:39Prvo se pipci puste oko igrača.
U svijetu fudbala uvijek imaš nekog ko zna nekog. To uglavnom ide preko (bivših) saigrača, trenera, doktora u klubu i sl. Vjerovao ili ne, skauti završe glavni dio posla, klubu koji traži igrača ostaje samo da ispita kakav je privatno, a te tajne niko ne zna bolje od svlačionice. Ako su zadovoljni informacijama onda se opipa puls igrača u smislu da li bi bio spreman na transfer, jer dzaba ti se dogovarati sa klubom ako ti igrač odbije transfer. Eto ti primjera De Jonga i Manče od prije koju sezonu.
Tek nakon nezvaničnog Da od igrača krećeš u pregovore sa klubom.
Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Dabogda ti Daut- Sve što imam na repeatu bilo 24/7Sveti je napisao/la: ↑14 maj 2024, 13:29Sta ti pricas debilcino, idi ufati se vaslape i peri guzove u tome si najboljigaston je napisao/la: ↑14 maj 2024, 06:39Prvo se pipci puste oko igrača.
U svijetu fudbala uvijek imaš nekog ko zna nekog. To uglavnom ide preko (bivših) saigrača, trenera, doktora u klubu i sl. Vjerovao ili ne, skauti završe glavni dio posla, klubu koji traži igrača ostaje samo da ispita kakav je privatno, a te tajne niko ne zna bolje od svlačionice. Ako su zadovoljni informacijama onda se opipa puls igrača u smislu da li bi bio spreman na transfer, jer dzaba ti se dogovarati sa klubom ako ti igrač odbije transfer. Eto ti primjera De Jonga i Manče od prije koju sezonu.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nadam se da ce administracija reagovati na ovu gnusnu uvredugaston je napisao/la: ↑14 maj 2024, 13:45Dabogda ti Daut- Sve što imam na repeatu bilo 24/7Sveti je napisao/la: ↑14 maj 2024, 13:29Sta ti pricas debilcino, idi ufati se vaslape i peri guzove u tome si najboljigaston je napisao/la: ↑14 maj 2024, 06:39
Prvo se pipci puste oko igrača.
- Centre forward
- Kontakt:

11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Čak nas dvije ograde dijele.Centre forward je napisao/la: ↑25 maj 2024, 21:17Gospodo, kakva je to lokalna svadja? Da se nije neka "međa" reflektovala na forumsku raspravu?![]()

Doduše da ih je 70 bilo bi malo.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Centre forward
- Kontakt:
A daaaajgaston je napisao/la: ↑26 maj 2024, 07:31Čak nas dvije ograde dijele.Centre forward je napisao/la: ↑25 maj 2024, 21:17Gospodo, kakva je to lokalna svadja? Da se nije neka "međa" reflektovala na forumsku raspravu?![]()
Doduše da ih je 70 bilo bi malo.

11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ma znam mu ja oca, pucali mu cvoke vazda. Ne znam ko mu dade moderatora gori je od njegCentre forward je napisao/la: ↑26 maj 2024, 09:10A daaaajgaston je napisao/la: ↑26 maj 2024, 07:31Čak nas dvije ograde dijele.Centre forward je napisao/la: ↑25 maj 2024, 21:17Gospodo, kakva je to lokalna svadja? Da se nije neka "međa" reflektovala na forumsku raspravu?![]()
Doduše da ih je 70 bilo bi malo.![]()
12:55
“Bio sam krilo, napadac”
Dedic desno krilo , a Gazibegovic desni bek
To ce selektor Barbarez uraditi u Amsterdamu protiv Holandije
Citirajte me
07.09.24
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Dedic je potencijal za najbolje krilo u historiji reprezentacije
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ako ce Dedic biti novi Bale onda neka bude...
Jedan Desailly počeo karijeru kao napadač pa prekomandovan na stopera...i ti ćeš meni reci da nemam pojma o fudbalu.
Eto nek ti znaš a svi treneri Salzburga, Wolfsbergera i selektori nemaju pojma.
Može on početi na krilu protiv Nizozemske ali će 10x biti korisniji na poziciji beka.
Može i Ahmedhodzic na špicu ali je korisniji na poziciji stopera.
Edit: i ovaj video sto si postavio pokazuje njegove dobre bekovske osobine...nema veze s pozicijom krila.
Da nemamo Gazibegovica ne bih ni pomisljao dirati Dedica sa bekovske pozicije
Ali Dediceve mogucnosti i plus Jasic izmjena za Gazibegovica tjeraju me na stalno razmisljanje
To ce biti strasan tandem po desnoj strani
Dedic je ove sezone zabio 6 golova i 5 asistencija
Znaci zabio je vise golova nego Prevljak i Hamulic
Plus ima vise asistencija nego Tahirovic i Krunic zajedno ove sezone
Vukovic ima 6 golova i 2 asistencije ove sezone u jednoj od najsmesnijih liga u Europi i on bi kao bio dobro krilo pored Dedica
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Bukvalno je momak minut kasnije rekao da ga krilo vise ne zanima i da se najbolje osjeca na desnom beku
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Amazon [Bot], AnelMid, Beduin, bhfanatic14, Confiance, Cwirek, darker10, delinjo, Dinhooo, Direktorcic, edin139, emir79, exampLe., FranckRibery, GG3, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hansestadt, Hazre, Hrammm1921, iluzija, jasmin10, jestamaji, KarlMarx, Kaunas, Maverick, miguelramos, MokraKifla, Nah1d, NebeskaSila96, PeppermintSA, Poligon10, Principatus, Proximic, riki46, signalidunapark, smajke, Sveti, travuljasSs, Wisey, zgembo89 i 312 gostiju.