FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Treba uradit seriju majica (kvalitetnih majica) koje ce bit i 50KM al da to bude neki nivo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
J3bo vas majice, pravi pijačarski mentalitet. 100 godina bez trofeja al treba slaviti što smo osvojili drugu ligu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
sloboda je postala INSTANT klub kome se od početka takmičenja u prvoj ligi NAŠTIMAO raspored kako bi ušla u premije ligu Štimali se rezultati neki klubovi nisu pristali a neke je povalio sudija Zadnju utakmicu sam gledao u Banovičima protiv Posušja Tad sam poderao sezonsku kartu i nikad više nisam gledao slobodu
-
- Kontakt:
Hajd prvo skontaj poentu mog posta, pa onda pametuj.
Nikakvo slavlje i nista specijalno.
Tvoj problem ako nisi skontao namjeru i cilj onog sto sam napisao.
Pijacarski mentalitet je odavno na Tusnju. Predlozi sta da krenemo korak naprijed.
Nije se sramota ugledat na navijace Zelje i Veleza, pred nosom nam je.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ni prva ni posljednja ekipa kojoj se pomoglo da udje u PL. Na skoro isti nacin smo usli i prosli put.strujasamo je napisao/la: ↑28 maj 2024, 22:17sloboda je postala INSTANT klub kome se od početka takmičenja u prvoj ligi NAŠTIMAO raspored kako bi ušla u premije ligu Štimali se rezultati neki klubovi nisu pristali a neke je povalio sudija Zadnju utakmicu sam gledao u Banovičima protiv Posušja Tad sam poderao sezonsku kartu i nikad više nisam gledao slobodu
Mozda ovdje ima udjela i "visa sila" te su nam pomagali i kad mi nismo toliko htjeli.
Jer svima je bitnije imati Slobodu u PL, nego neku Stupcanicu, kolko god bili uredjeniji klub od nas. Ovdje ne pije vode da li radis posteno.
A nece niko plakat sto ti nisi gledao Slobodu, ne brini.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 28 maj 2024, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Ma ti si nula od navijaca Slobode, takvi ne mogu ni bit navijaci svetinjestrujasamo je napisao/la: ↑28 maj 2024, 22:17sloboda je postala INSTANT klub kome se od početka takmičenja u prvoj ligi NAŠTIMAO raspored kako bi ušla u premije ligu Štimali se rezultati neki klubovi nisu pristali a neke je povalio sudija Zadnju utakmicu sam gledao u Banovičima protiv Posušja Tad sam poderao sezonsku kartu i nikad više nisam gledao slobodu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Kad sam ja sa PAJOM bucinim ocom išao u autobusu sa slobodom na sve gostujuče utakmice kad je Asim Brkan bio električar u hotelu Ruža kad smo bio u Kruševcu gdje su nas ljudi častili ičem i pičem kad je TEKA niz oluk sišao i ganjao čitavu noč ženske kad je Cakič slomio obadvije prečke u Banja luci Kad sam Cakiču popravljao truhlu FOLCIKU Kad sam se samo ja vratio iz Beograda sa utakmice Sloboda dita a Bendo ALKATRAS Romeo itd završili u zatvoru Ti to i neznaš i nikad nečeš doživjetifukara87 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 22:39Ma ti si nula od navijaca Slobode, takvi ne mogu ni bit navijaci svetinjestrujasamo je napisao/la: ↑28 maj 2024, 22:17sloboda je postala INSTANT klub kome se od početka takmičenja u prvoj ligi NAŠTIMAO raspored kako bi ušla u premije ligu Štimali se rezultati neki klubovi nisu pristali a neke je povalio sudija Zadnju utakmicu sam gledao u Banovičima protiv Posušja Tad sam poderao sezonsku kartu i nikad više nisam gledao slobodu
Mozemo imati razlicita misljenja, ali strujasamo je bas old school. Postovanje mora postojati. Svasta sam prosao uz Slobodu, ali nisam ni blizu njega njegove generacije.
tuzlanska Sloboda
A sve to da bi se borili za zivu glavu narednih par sezona u PL gdje cemo na kraju ispasti. A vrlo moguce da bude jos gore od moje prognoze odnosno da se ekspresno vratimo nazad.strujasamo je napisao/la: ↑28 maj 2024, 22:17sloboda je postala INSTANT klub kome se od početka takmičenja u prvoj ligi NAŠTIMAO raspored kako bi ušla u premije ligu Štimali se rezultati neki klubovi nisu pristali a neke je povalio sudija Zadnju utakmicu sam gledao u Banovičima protiv Posušja Tad sam poderao sezonsku kartu i nikad više nisam gledao slobodu
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Eto bas cemo krenuti od tvog posta, daj ne serite slusam evo 12 godina po ovom forumu slicna sranja i nikad se nista ne desi. Ovdje nema napretka kad to skontas biti ce ti lakseantisisoja1919 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 22:25Hajd prvo skontaj poentu mog posta, pa onda pametuj.
Nikakvo slavlje i nista specijalno.
Tvoj problem ako nisi skontao namjeru i cilj onog sto sam napisao.
Pijacarski mentalitet je odavno na Tusnju. Predlozi sta da krenemo korak naprijed.
Nije se sramota ugledat na navijace Zelje i Veleza, pred nosom nam je.
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Po toj priči je najbolje onda ključ u bravu.Madal je napisao/la: ↑29 maj 2024, 09:13A sve to da bi se borili za zivu glavu narednih par sezona u PL gdje cemo na kraju ispasti. A vrlo moguce da bude jos gore od moje prognoze odnosno da se ekspresno vratimo nazad.strujasamo je napisao/la: ↑28 maj 2024, 22:17sloboda je postala INSTANT klub kome se od početka takmičenja u prvoj ligi NAŠTIMAO raspored kako bi ušla u premije ligu Štimali se rezultati neki klubovi nisu pristali a neke je povalio sudija Zadnju utakmicu sam gledao u Banovičima protiv Posušja Tad sam poderao sezonsku kartu i nikad više nisam gledao slobodu
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Na osnovu ovogodisnje tabele,mislim da ce za opstanak biti potrebno 40+ bodova da bi se ostalo(a mozda cak i vise jer ce svi zapinjati.NEK NAM SE PONOVI ONA SEZONA KAD SU ISPADALE 6 EKIPA I JA ZADOVOLJAN

.
Al prvi da dobijemo u Tesnju, pa onda ovo.
Al prvi da dobijemo u Tesnju, pa onda ovo.
Ne, vec postati klub gdje nam sudbinu nece odlucivati isti oni koji su u skupstini glasali za privatizaciju kluba Seceru. Postati klub koji objavi javni konkurs i prihvati najboljeg kandidata (ne Azmira da ne krene kmecanje) a ne namjestati svog kandidata u 12 i 5 kojeg su na kraju otjerali za 6 mjeseci. Postati klub gdje ce oni koji ocito pogrijese pri izboru kandidata za UO preuzeti odgovornost i **** s tih pozicija.Skojevska je napisao/la: ↑29 maj 2024, 09:40Po toj priči je najbolje onda ključ u bravu.Madal je napisao/la: ↑29 maj 2024, 09:13A sve to da bi se borili za zivu glavu narednih par sezona u PL gdje cemo na kraju ispasti. A vrlo moguce da bude jos gore od moje prognoze odnosno da se ekspresno vratimo nazad.strujasamo je napisao/la: ↑28 maj 2024, 22:17sloboda je postala INSTANT klub kome se od početka takmičenja u prvoj ligi NAŠTIMAO raspored kako bi ušla u premije ligu Štimali se rezultati neki klubovi nisu pristali a neke je povalio sudija Zadnju utakmicu sam gledao u Banovičima protiv Posušja Tad sam poderao sezonsku kartu i nikad više nisam gledao slobodu
Postati klub gdje na veoma bitnim funkcijama nece biti ljudi kojima je glavna referenca brat sa tribine.
Kad postanemo takav klub i ako zivotarimo izmedju PL i federalne onda **** ga, ocito ne mozemo bolje. A dok nismo takav klub onda necemo ni znati moguce domete.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Postujem old school al dosta je i vas vise , hajmo malo se skloniti novim generacijama.
Vi i vase generacije niste mogli stadion napraviti , VI i VASE gneracije niste nikad mogli u 100 godina uzeti ni jedan trofej
Selam uz pjesmu
Vi i vase generacije niste mogli stadion napraviti , VI i VASE gneracije niste nikad mogli u 100 godina uzeti ni jedan trofej
Selam uz pjesmu
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Neka si mu rekao sto ne mogu ovih "pravednika" na baterije. ima onaj jazavac lafo navijac Slobode sto nas na fb poredi da smo mi Borac Prve FBIHantisisoja1919 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 22:28Ni prva ni posljednja ekipa kojoj se pomoglo da udje u PL. Na skoro isti nacin smo usli i prosli put.strujasamo je napisao/la: ↑28 maj 2024, 22:17sloboda je postala INSTANT klub kome se od početka takmičenja u prvoj ligi NAŠTIMAO raspored kako bi ušla u premije ligu Štimali se rezultati neki klubovi nisu pristali a neke je povalio sudija Zadnju utakmicu sam gledao u Banovičima protiv Posušja Tad sam poderao sezonsku kartu i nikad više nisam gledao slobodu
Mozda ovdje ima udjela i "visa sila" te su nam pomagali i kad mi nismo toliko htjeli.
Jer svima je bitnije imati Slobodu u PL, nego neku Stupcanicu, kolko god bili uredjeniji klub od nas. Ovdje ne pije vode da li radis posteno.
A nece niko plakat sto ti nisi gledao Slobodu, ne brini.
Sloboda je moja nacija

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Što pratiš onda uopšte ako se ne slažeš nisačim?Madal je napisao/la: ↑29 maj 2024, 10:22Ne, vec postati klub gdje nam sudbinu nece odlucivati isti oni koji su u skupstini glasali za privatizaciju kluba Seceru. Postati klub koji objavi javni konkurs i prihvati najboljeg kandidata (ne Azmira da ne krene kmecanje) a ne namjestati svog kandidata u 12 i 5 kojeg su na kraju otjerali za 6 mjeseci. Postati klub gdje ce oni koji ocito pogrijese pri izboru kandidata za UO preuzeti odgovornost i **** s tih pozicija.
Postati klub gdje na veoma bitnim funkcijama nece biti ljudi kojima je glavna referenca brat sa tribine.
Kad postanemo takav klub i ako zivotarimo izmedju PL i federalne onda **** ga, ocito ne mozemo bolje. A dok nismo takav klub onda necemo ni znati moguce domete.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Zato jer ne dam da mi takvi uzmu i zgade moju Slobodu.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
To mi je ok, to poštujem.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kae iz svojih sebicnih mazohistickih razloga

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.