Lige petice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Najbolja liga je...?

Premiership
277
43%
Primera Division
164
26%
Seria A
99
15%
Bundesliga
90
14%
Le Championat
10
2%

Ukupno glasova: 640

MaGiCa
Kontakt:

Re: Lige petice

Post Postao/la MaGiCa » 27 mar 2011, 23:51

robovi88 je napisao/la:
Ne diraj mi Pirla :mrgreen:
[youtube][/youtube]

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 27 mar 2011, 23:58

MaGiCa je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:
Ne diraj mi Pirla :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Znam,znam šalim se ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 27 mar 2011, 23:59

MaGiCa je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Sto jes jes neoboriv argument, upravu si tajkuni sjebase sve :mrgreen:

Fools!

Kladim se da nisi pogledao 3 utakmice Serie A ove sezone.
Da jesi, ne bi se ispaljivao tek tako.
Ne znas istoriju. Ne znas ni taktiku. Logika ti ne ide.
Ima li nesto da znas sem provokacija?

Sei un pirla!
Tu namjestenu paradu antifudbala rijetko gledam i kad god sam je gledao to je bila komedija ziva pa da bar namjestaju atraktivne utakmice nego namjestaju uspavanke na oranicama :lol: Daj ba nemoj boldirati to
na kraju pomislice neko da me imitiras :lol:
NE znam historiju i taktiku u svijetu u kojem si ti poznavatelj istih ja rado prihvatam da ne znam nista o historiji i taktici :mrgreen:

Fool!
Dio Arsenala

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 mar 2011, 00:23

-Paja je napisao/la: Tu namjestenu paradu antifudbala rijetko gledam i kad god sam je gledao to je bila komedija ziva pa da bar namjestaju atraktivne utakmice nego namjestaju uspavanke na oranicama :lol: Daj ba nemoj boldirati to
NE znam historiju i taktiku u svijetu u kojem si ti poznavatelj istih ja rado prihvatam da ne znam nista o historiji i taktici :mrgreen:

Fool!

U svetu u kome sam ja, kad imas 0 suteva na gol i ispadnes zbog toga - to je zasluzeno. Pruzis ruku protivniku, priznas da je bio bolji i nastavis dalje.

U svetu u kome si ti, 0 suteva su dominacija, 0 trofeja su dominacija, liga sa 3 titule KES/LS za 26 godina je NBA, trener koji 6 godina ceka trofej je vrhunski takticar, a klub kome se toliko prasine uvuklo u vitrine da bi otvaranje istih izazvalo pometnju u aviosaobracaju (kao onomad erupcija vulkana na Islandu) - je najbolji na svetu. Ne pratis i ne razumes nista, a o svemu imas misljenje. Svaki tvoj kvaziargument je ovde razbijen na sitne komade, a ti se i dalje tripujes. Fore su ti kursadzijske, a nacin razmisljanja - sibicarski.

Tu sei solo un ridicolo!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 mar 2011, 00:48

MaGiCa je napisao/la:
-Paja je napisao/la: Tu namjestenu paradu antifudbala rijetko gledam i kad god sam je gledao to je bila komedija ziva pa da bar namjestaju atraktivne utakmice nego namjestaju uspavanke na oranicama :lol: Daj ba nemoj boldirati to

Fool!

U svetu u kome sam ja, kad imas 0 suteva na gol i ispadnes zbog toga - to je zasluzeno. Pruzis ruku protivniku, priznas da je bio bolji i nastavis dalje.

U svetu u kome si ti, 0 suteva su dominacija, 0 trofeja su dominacija, liga sa 3 titule KES/LS za 26 godina je NBA, trener koji 6 godina ceka trofej je vrhunski takticar, a klub kome se toliko prasine uvuklo u vitrine da bi otvaranje istih izazvalo pometnju u aviosaobracaju (kao onomad erupcija vulkana na Islandu) - je najbolji na svetu. Ti si glup ko noc, ne pratis i ne razumes nista, a o svemu imas misljenje. Svaki tvoj kvaziargument je ovde razbijen na sitne komade, a ti se i dalje tripujes. Fore su ti kursadzijske, a nacin razmisljanja - sibicarski.

Tu sei solo un ridicolo!
To je kad gledas iz subjektivnog ugla, je li Arsenal vodio do iskljucenja ukupnim rezultatom 3:2 jeste tako da te price o 0 suteva pricaj maloj djeci i protiv newcastla ne mozes sutati kad imas igraca manje, u tvom svijetu su titule mjerilo jacine lige kao da 15 timova osvaja jednu titulu a ne jedan :lol: Poznaje historiju i prica o tacnih 26 godina sto ne bi umjesto 26 hilo 46 godina pa da onda poredimo posto se nesto uhvatio historije, mada ja necu da poredim jer titula za jedan klub nije nikakvo mjerilo pogotove ne u ovakvoj vjecno namjestenoj Ligi Prvaka. Normalno da sam ja glup ali zamisli koliki si ti flop kad meni glupom nemas nikakve protuargumente a neki poznavatelj uglavnom kako ono argumenti su mafijasi vode Premier ligu ili nesto slicno haha je li je jos i masoni guraju :lol: Sta ono tajkunski novac digao premiership, poznavatelj italijanskog fudbala pogotov tih "vecih" klubova ne bi smio to reci ako ima pojma :mrgreen: Moje fore su cool jer sam ja cool a ti se mozes zaliti kao i ostatak flopova.

nemoj da boldiras zadnju rijec ba nemoj se na glupog furati :lol:

Budi Cool!
Dio Arsenala

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 mar 2011, 01:02

-Paja je napisao/la: To je kad gledas iz subjektivnog ugla, je li Arsenal vodio do iskljucenja ukupnim rezultatom 3:2 jeste tako da te price o 0 suteva pricaj maloj djeci i protiv newcastla ne mozes sutati kad imas igraca manje, u tvom svijetu su titule mjerilo jacine lige kao da 15 timova osvaja jednu titulu a ne jedan :lol: Poznaje historiju i prica o tacnih 26 godina sto ne bi umjesto 26 hilo 46 godina pa da onda poredimo posto se nesto uhvatio historije, mada ja necu da poredim jer titula za jedan klub nije nikakvo mjerilo pogotove ne u ovakvoj vjecno namjestenoj Ligi Prvaka. Normalno da sam ja glup ali zamisli koliki si ti flop kad meni glupom nemas nikakve protuargumente a neki poznavatelj uglavnom kako ono argumenti su mafijasi vode Premier ligu ili nesto slicno haha je li je jos i masoni guraju :lol: Sta ono tajkunski novac digao premiership, poznavatelj italijanskog fudbala pogotov tih "vecih" klubova ne bi smio to reci ako ima pojma :mrgreen: Moje fore su cool jer sam ja cool a ti se mozes zaliti kao i ostatak flopova.

Budi Cool!
Prvo: svako gleda na objektivnu realnost iz subjektivnog ugla. Zato i imamo razlicita misljenja po razlicitim pitanjima. Po mom misljenju, Barcelona je izdominirala Arsenal. Vecina se slaze sa mnom.
Drugo: svi tvoji kvaziargumenti su ovde razlokani. Za Zivavatru i Abramobitcha mi nisi odgovorio.
Trece: pokazao sam ti da ne znas istoriju, jer si slagao oko suspenzije za Haysell.
Cetvrto: Liga Sampiona je namestena? Ma da: masoni, Vatikan, CIA, mafija.
Peto: ti si cool samo u tvojoj glavi. Za ostale si ridikul.
Sesto: boldiram ti, jer samo tako mozes da shvatis neke stvari.
Sedmo:

Be cool, not fool!
0 suteva=dominacija
Paja="drkadzija", "lezilebovic" (na spanskom)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 28 mar 2011, 01:57

Jao nacista i fašista na ovom forumu :o
Nije dobro što je Italijan trener Engleske reprezentacije :lol:
Pa krenimo redom momci, zašto se Inter zove Internazionale? :lol:
Koliko je Italijana igralo u finalu LP prošle sezone? :lol:
Najjači igrač Intera je Eto ( Kamerunac ), Milana Ibrahimović ( Bosanac, Šveđanin ), Napolija ( Hamšik, Lavezzi, Cavani nijedan nije italijan ) ...
Barcelone Messi ( Argetinac ), Reala Ronaldo ( Portugalac ), Byerna ( Robben Rybery Holanđanin i Francuz ) ...
Nije bitno ko si i šta si, nego za šta se boriš i pod čijom zastavom igraš i koje boje kluba braniš.
Ne znam koliko puta moram ovoj djecia na forumu objašnjavati, ali:
Liverpool 1979
Liverpool 1980
Nottingham Forest 1981
Nottingham Forrest 1982
Aston Villa 1983
Liverpool 1984
Onda slijedi zabrana igranja evropskih takmičenja za engleze, tek 1995 ekipe iz Engleske igraju LP.
Zašto 26? :lol: nikad mi ti vaši kriteriji neće biti jasni :lol:

Ali nemojmo nikako zaboraviti:
Liverpool-Inter 2-0
Inter-Liverpool 0-1
Roma-United 2-1
United-Roma 7-1
Arsenal-Milan 0-0
Milan-Arsenal 0-2
Inter-Tottenham 4-3
Tottenham-Inter 3-1
Inter-United 0-0
United-Inter 2-0
Inter-Chelsea 2-1
Chelsea-Inter 0-1
Milan-Tottenham 0-1
Tottenham-Milan 0-0

I da ne nabrajam dalje ;)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 mar 2011, 02:23

Jao nacista i fašista na ovom forumu
Posto ti to uglavi, a onaj ko previse razmislja o tim stvarima na sportskom forumu, mozda si negdje izmedju toga..
Nije dobro što je Italijan trener Engleske reprezentacije
:? Staces kad nema niko u Engleskoj sposoban, probali su sve, ali..pa moraju nekog talijana, sljedeci je neki spanjolac o Mourinho :lol:
Pa krenimo redom momci, zašto se Inter zove Internazionale?
Jeli Internazionale postoji od jucer, razmisljanje na nivou balavca :? tj.klub koji je do finala LP dosao mnogo prije od LFC, nasao si se da pitas zasto se zove Internazionale 8-)
Koliko je Italijana igralo u finalu LP prošle sezone?
U finalu nije igrao T.Motta, zbog crvenog na Camp Nou..
Ekipa koja u svojim redovima ima u prvih 11 u finalu jednog mekedonca, nasao se pravi da prica o talijanima.
Najjači igrač Intera je Eto ( Kamerunac ), Milana Ibrahimović ( Bosanac, Šveđanin ), Napolija ( Hamšik, Lavezzi, Cavani nijedan nije italijan ) ...
Barcelone Messi ( Argetinac ), Reala Ronaldo ( Portugalac ), Byerna ( Robben Rybery Holanđanin i Francuz ) ...
Nije bitno ko si i šta si, nego za šta se boriš i pod čijom zastavom igraš i koje boje kluba braniš.
Jako jadno :lol: pa ovi klubovi ne postoje od jucer, tako da njihova nogometna historija nije gram kahve..a ti kao tzv.fan LFC trebao bi cijenis velike nogometne klubove tipa R.Madrid, Milan..
Ali eto ti znas najbolje, a evo Barcelone samo Messi, a sta bi sa Xavija, Inieste, Pique, Puyola, tj. C.Ronaldo sam u R.Madridu a sta bi sa Casillasa, Xabija, Ramosa :?

Liverpool 1979
Liverpool 1980
Nottingham Forest 1981
Nottingham Forrest 1982
Aston Villa 1983
Liverpool 1984
Onda slijedi zabrana igranja evropskih takmičenja za engleze, tek 1995 ekipe iz Engleske igraju LP.
Zašto 26? nikad mi ti vaši kriteriji neće biti jasni
Zasto su dobili zabranu do 1995, pa to svako zna 8-) jesu spanjolci, talijani, njemci, francuzi, krivi zasto se englesko debalo krme nije moglo smiriti..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 mar 2011, 07:13

e moj rizaše koji je cilj tog tvog posta nikad saznati nećemo, hajd nađi gdje je neko rekao da engleski klubovi nisu jaki i da nisu imali i imaju rezultate ili da je talijanska liga jača od eng???
pogađaš-ama baš niko al eto ti si ipak tu kobasicu od posta copy-paste ovdje iz nekog svog razloga.

rasprava s ovim pajacima ide u drugom smjeru i čak si tu pomogao magici jer se vidi da je i jedan fucking notingem forest veći evropski klub od dominacije :D .
onda LP je namještena kad je nemožeš osvojiti, kako to da liverpulu ili manutd nisu namještali i spriječili ih da uzmu klempavu kantu?
jbg dominacija obori negativni rekord LP sa utakmicom bez šuta, al sudije su krive zbog toga, aha :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 mar 2011, 11:58

MaGiCa je napisao/la:
-Paja je napisao/la: To je kad gledas iz subjektivnog ugla, je li Arsenal vodio do iskljucenja ukupnim rezultatom 3:2 jeste tako da te price o 0 suteva pricaj maloj djeci i protiv newcastla ne mozes sutati kad imas igraca manje, u tvom svijetu su titule mjerilo jacine lige kao da 15 timova osvaja jednu titulu a ne jedan :lol: Poznaje historiju i prica o tacnih 26 godina sto ne bi umjesto 26 hilo 46 godina pa da onda poredimo posto se nesto uhvatio historije, mada ja necu da poredim jer titula za jedan klub nije nikakvo mjerilo pogotove ne u ovakvoj vjecno namjestenoj Ligi Prvaka. Normalno da sam ja glup ali zamisli koliki si ti flop kad meni glupom nemas nikakve protuargumente a neki poznavatelj uglavnom kako ono argumenti su mafijasi vode Premier ligu ili nesto slicno haha je li je jos i masoni guraju :lol: Sta ono tajkunski novac digao premiership, poznavatelj italijanskog fudbala pogotov tih "vecih" klubova ne bi smio to reci ako ima pojma :mrgreen: Moje fore su cool jer sam ja cool a ti se mozes zaliti kao i ostatak flopova.

Budi Cool!
Prvo: svako gleda na objektivnu realnost iz subjektivnog ugla. Zato i imamo razlicita misljenja po razlicitim pitanjima. Po mom misljenju, Barcelona je izdominirala Arsenal. Vecina se slaze sa mnom.
Drugo: svi tvoji kvaziargumenti su ovde razlokani. Za Zivavatru i Abramobitcha mi nisi odgovorio.
Trece: pokazao sam ti da ne znas istoriju, jer si slagao oko suspenzije za Haysell.
Cetvrto: Liga Sampiona je namestena? Ma da: masoni, Vatikan, CIA, mafija.
Peto: ti si cool samo u tvojoj glavi. Za ostale si ridikul.
Sesto: boldiram ti, jer samo tako mozes da shvatis neke stvari.
Sedmo:

Be cool, not fool!
0 suteva=dominacija
Paja="drkadzija", "lezilebovic" (na spanskom)

Prvo: Ne mozes ti gledati stranu iz objektivnog ugla jer nisi objekat ja sam objekat i ja sam objektivan ti sad mozes reci da si i ti objekat ali ja sam prvi rekao da sam objekat tako da tebi ostaje da budes sekundarni objekat tako da je tvoje misljenje sekundarno objektivno a ono je sporedno i nebitno. Vecina klauna se slaze sa tobom u vezi Barcelone sto je dobro jer imate isto misljenje i jer ste isti.
Drugi: De mi daj te tvoje protuargumente ja ih ne vidim nesto, vidio sam samo da mafijasi vode Engleske klubove uglavnom standardna prica bez pokrica i lupanje, eto vidis ti si se toliko uzbudio da ne znas ni citati ja sam za vatru i abramovica davno odgovorio.
Treca:Historiju :lol: pet godina je trajala suspenzija nakon Heysela sta si ono ti rekao 2 i po godine je li? :lol: Je li i to nisi vidio kad sam odgovorio :mrgreen:
Cetvrto: Ti samo ponavljas ono sta ja kazem, jasno je ko dan da se u Ligi Sampiona favorizuju odredjene ekipe, i jos namjestaju englezima uvijek u cetvrtfinalu utakmicu kako bi u polufinalu bio jednak broj ekipa da bi rekli da su najjace lige izjednacene :lol:
Peto: Svi mi kazu da sam cool
Sesto: Kako cu shvatiti kad sam glup daj ba provaljujes se drzi se kad nesto kazes sam sebi usta skaces

Smooth!
Dio Arsenala

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 28 mar 2011, 12:10

Los_Blanos2 je napisao/la:
Jao nacista i fašista na ovom forumu
Posto ti to uglavi, a onaj ko previse razmislja o tim stvarima na sportskom forumu, mozda si negdje izmedju toga..
Vidi se ko priča o jednonacionalizmu, ostalo je još d počneš pričati i jednoj boji kože i to bi bio zavšrni udarac. Dobro je pa nisi počela pričati kako samo bijelac trener može biti na klupi Engleske.

Pa krenimo redom momci, zašto se Inter zove Internazionale?

Jeli Internazionale postoji od jucer, razmisljanje na nivou balavca :? tj.klub koji je do finala LP dosao mnogo prije od LFC, nasao si se da pitas zasto se zove Internazionale 8-)

1) Kao prvo je li se piše odvojeno.
2) Ako već postavljaš upitnu rečenicu onda na kraju stavi upitnik.
3) Nisi mi odgovorila na pitanje zašto se Internazionale zove tim imenom?
4) Također, nisi mi odgovorila koliko je Italijana igralo finale prošle godine?
Nisam te pitao koliko Italijana nije igralo finale, jer ih ima oko 70 miliona, nego ko je sve igrao?
Jako jadno :lol: pa ovi klubovi ne postoje od jucer, tako da njihova nogometna historija nije gram kahve..a ti kao tzv.fan LFC trebao bi cijenis velike nogometne klubove tipa R.Madrid, Milan..
Ali eto ti znas najbolje, a evo Barcelone samo Messi, a sta bi sa Xavija, Inieste, Pique, Puyola, tj. C.Ronaldo sam u R.Madridu a sta bi sa Casillasa, Xabija, Ramosa :?
Kadf su u pitanju španski klubovi onda pričaš o prošlosti kako je tamo nekad bio najbolji igrač španac, a kada su engleski klubovi u pitanju onda pričaš o sadašnjosti :lol:
Dvostruka mjerila, ne iznenađuje me to za jednu frankovku :lol:

Zasto su dobili zabranu do 1995, pa to svako zna 8-) jesu spanjolci, talijani, njemci, francuzi, krivi zasto se englesko debalo krme nije moglo smiriti..
Da nema engleza Španija bi bila poznata samo po koridi.
Što se tiče fudbala sve je nastalo u engleskoj, od pravila, prve lige, preko live prenosa utakmice, do prvog igrača koji nije bio bijelac a zaigrao je profesionalno fudbal, pa do huliganizma, sezonskih karti ...
A Španija je poznata po koridi, ali će im Čevljanovići preuzeti primat u nekoliko narednih godina :lol:
tony-mortale je napisao/la:e moj rizaše koji je cilj tog tvog posta nikad saznati nećemo, hajd nađi gdje je neko rekao da engleski klubovi nisu jaki i da nisu imali i imaju rezultate ili da je talijanska liga jača od eng???
pogađaš-ama baš niko al eto ti si ipak tu kobasicu od posta copy-paste ovdje iz nekog svog razloga.

Ti si pisao o famoznom broju 26, morao sam ti objasnitin neke stvari. Ali i pored toga nisi mi odgovorio na pitanje, zašto baš 26 zašto ne 27 ili 28, ili 30 nego baš 26?
Da ti pomognem, nedavno si u Dnevnom avazu pročitao da je Berluskoni 25 godina predsjednik Milana pa misliš da se fudbal igra samo 25 godina :lol:
onda LP je namještena kad je nemožeš osvojiti, kako to da liverpulu ili manutd nisu namještali i spriječili ih da uzmu klempavu kantu?
Ja nisam spomenuo da je LP namještena, možda to meni nije namjenjeno.
Englezima nema potrebe da se namještaju utakmice da bi prošli dalje ili osvojili takmičenje. Namješta se protiv njih.
Pogodak rukom Maradone, čist poništen pogodak Lamparda protiv Njemačke, Orebro protiv Chelsija za Barcu ...
Nećeš nikad vidjeti da Engleska igra se nekom reprezentacijom i da Engleska gubi pa onda da sudija produži utakmicu sve dok Engleska ne zabije pogodak. Recimo kao Španija protiv BiH. Da neki Englez zabije igra rukomet kao Henry protiv Irske. Da na SP sudije guraju Englesku ili u kvalifikacijama, kao npr. Italiju protiv Novog Zelanda ili Škotske...
Engleska i u Engleskoj se fudbal igra za čast, ponos, pivu i u novije vrijeme za ogromne pare.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 mar 2011, 12:14

@Rizah, Spanija je poznata kao svjetski prvak. A Engleska....svjetski prvak u pokusaju :mrgreen: :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 mar 2011, 12:28

Spanija je poznata kao svjetski prvak najlosijeg svjetskog prvestva u historiji fudbalske igre na kojem su kad su vidjeli da su ih jedni Svicarci otresli kao sline uz sudijsku pomoc od osmine finala pa do finala svaku utakmicu su tako dobili :lol:

iskreno i onako losi Englezi bi uz ovakvu protekciju i pomoc sa pola snage uzeli svjetsko :lol: A i kad su pricali o nekoj lijepoj igri koji pricaju i o smijesnoj Barceloni a svaku utakmica 1-0 :mrgreen: isto zabari.
Dio Arsenala

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 28 mar 2011, 12:57

-Paja je napisao/la:Da vidimo nabrojani derbiji su bili ispod svakog nivoa a pretpostavljam da si uzivao u utakmici Inter Milan koja je zavrsila 1-0 golom iz penala ili mozda sjajnom utakmicom Juventus-Inter :lol:

Svaka cast stvarno ko moze da uziva u odronu od serije a.
ti si sam od sebe odron pa te svi ovdje slusamo,iako ne uzivamo :? 8-)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 mar 2011, 13:28

@Rizah
Jasta Spanija je poznata samo po tzv. koridi, a ako mislis na bh koridu :lol: uostalom spancu su prvaci u vise sportova, gdje su englezi u kosarici, tenisu, rukometu, prevelik pojam za njih..

Ahhh oni samo vole nogomet :arrow: Slovenija, Alzir, USA :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 mar 2011, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 mar 2011, 13:32

Rizah je napisao/la:Jao nacista i fašista na ovom forumu :o
Nije dobro što je Italijan trener Engleske reprezentacije :lol:
Pa krenimo redom momci, zašto se Inter zove Internazionale? :lol:
Koliko je Italijana igralo u finalu LP prošle sezone? :lol:
Liverpool 1979
Liverpool 1980
Nottingham Forest 1981
Nottingham Forrest 1982
Aston Villa 1983
Liverpool 1984
Zašto 26? :lol: nikad mi ti vaši kriteriji neće biti jasni :lol:

Ali nemojmo nikako zaboraviti:
Liverpool-Inter 2-0
Inter-Liverpool 0-1
Roma-United 2-1
United-Roma 7-1
Arsenal-Milan 0-0
Milan-Arsenal 0-2
Inter-Tottenham 4-3
Tottenham-Inter 3-1
Inter-United 0-0
United-Inter 2-0
Inter-Chelsea 2-1
Chelsea-Inter 0-1
Milan-Tottenham 0-1
Tottenham-Milan 0-0

I da ne nabrajam dalje ;)
nije ni tebi lahko :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 mar 2011, 13:55

Los_Blanos2 je napisao/la:@Rizah
Jasta Spanija je poznata samo po tzv. koridi, a ako mislis na bh koridu :lol: uostalom spancu su prvaci u vise sportova, gdje su englezi u kosarici, tenisu, rukometu, prevelik pojam za njih..

Kad kazes gdje su to Englezi u tim sportovima mogu i oni reci gdje su spanci u Ragbiju? a u svim tim sportovima sto si nabrojao spanci ni u jednom nisu prvaci vec prosjek obicni. U svim sportovima smijesni spanci znaju uz pomoc sudija da pobjedjuju kad se samo sjetim kosarkaske utakmice spanija-hrvatska :lol:

Naravno da su poznati po koridi, ne stavljaju djaba na utakmice svoje reprezentacije onog bika na zastavu kao simbol koride ne znam sta si se ti uvrijedjena nasla kad se oni ponose koridom.
Dio Arsenala

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 28 mar 2011, 14:42

-Paja je napisao/la:Spanija je poznata kao svjetski prvak najlosijeg svjetskog prvestva u historiji fudbalske igre na kojem su kad su vidjeli da su ih jedni Svicarci otresli kao sline uz sudijsku pomoc od osmine finala pa do finala svaku utakmicu su tako dobili :lol:

iskreno i onako losi Englezi bi uz ovakvu protekciju i pomoc sa pola snage uzeli svjetsko :lol: A i kad su pricali o nekoj lijepoj igri koji pricaju i o smijesnoj Barceloni a svaku utakmica 1-0 :mrgreen: isto zabari.
:lol: :lol: :lol: opet Paja o sudijama :lol: :lol: a o cemu ce drugo :mrgreen:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 mar 2011, 14:47

-Paja je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:@Rizah

Kad kazes gdje su to Englezi u tim sportovima mogu i oni reci gdje su spanci u Ragbiju? a u svim tim sportovima sto si nabrojao spanci ni u jednom nisu prvaci vec prosjek obicni. U svim sportovima smijesni spanci znaju uz pomoc sudija da pobjedjuju kad se samo sjetim kosarkaske utakmice spanija-hrvatska :lol:

Naravno da su poznati po koridi, ne stavljaju djaba na utakmice svoje reprezentacije onog bika na zastavu kao simbol koride ne znam sta si se ti uvrijedjena nasla kad se oni ponose koridom.
Obicni prosjek :lol: evo ukratko samo..

Spanija
#rukomet: prvaci SP 2005, viceprvaci Europe 1996, 1998, 2006, OI treci 1996, 2000, o klubskom rukomet treba 1 stranica :lol: ali evo ukratko Barcelona 7,8 pehara LP, C.Real 4 LP, Portland San Antonio 2 LP, Caja Cantabria 1LP, Bidasoa Irun 1LP, nebi o drugim koji su dolazili samo do finala, i drugim takmicenjama klubskim.

# kosarka: prvaci SP 2006, prvaci EP 2009 -6 puta viceprvaci europe, 2 put viceprvaci OI itd..
klubovi- ukratko Real Madrid 8 EL, Barcelona 2 EL, Juventut 1 EL.

#tenis: ukratko selekcija Spanije Davis Cup: 4 (2000, 2004, 2008, 2009), necu spominjati ostale legende spanjolskog tenisa eto samo R.Nadal 25 godina, teniser broj 1, 41 turnir osvj. ima 1 OZ iz Pekinga 2008, R.Federru samo fali Olimp.zlato, a upravo je izgubio jedno finale u Pekingu :mrgreen:

:lol: Cuj ragbi, kvazi sportove u Europi, pa mogao si spomenuti pikado, sah, bilijar.. :mrgreen:

Eto nisam spomenuo a spanjolci je npr. bio prvak u Formuli 1, u moto sportovima imaju aktuelne prvake, biciklizam, atletika itd..prevelik pojam za engleze :lol:

A levata toje tradicija Torosa a ne koride, kontas razliku..
Uzivaj u slikama Torosa 8-)

slika
slika
slika
Jeli ovo borba bikova, korida :lol:

Ma ti si levat,cuj ragbi :lol: pa dobro mozda ce prije biti prvaci u ragbiju nego u nogometu :lol: a tenis, kosarka, rukomet, atletika, auto-moto sportovi spansko selo za njih, ha ya..kad su otocki retardi :mrgreen:
Bave se samo sa jednim sportom i nemogu pobjd. Sloveniju i Alzir na SP.

Alzir, Slovenija, USA :mrgreen:

Spanija je EP, SP u nogometu.
Engleska moze da sanja o tome sada. :lol:

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 mar 2011, 14:58

Ahahaha torrosa ili ti uljepsan naziv za koridasa :lol:

Jao uspjeha kao prvo trenutno ni u cemu nisu aktuelni prvaci, pa pricas o ragbiju to je 100 puta praceniji sport od smijesnog rukometa u kojem spanci stvarno osvajaju sve zivo :lol: doveli stranaca u onih par klubova i igraju ligu prvaka sa svabama ja sporta jakog :lol: sta jos ima vaterpolo, korida? :mrgreen:

Pazi ti kosarkaskih uspjeha pa vece uspjehe imaju kosarkaske reprezentacije bivse jugoslavije od raspada iste a da ne pricam od prije dakle i tu su veoma mocni :mrgreen: Spanski klubici da svake godine osvoje euroligu u kosarci kakve koristi to je sporedno takmicenje zna se koja liga je jedina kosarkaska i zna se da je ostatak skart, ja stvarno ne vidim svrhu igranja jedne takve lige i nije ni cudo sto Englezi to sranje ne igraju.

Sto se tice Tenisa to je individualni sport tako da njega mozes macku o rep okaciti. Cuj Formula 1 haj Alonso jednom bio prvak nabroj mi ostale svjetske prvake iz Spanije? :lol: Ja Engleze pored Hamiltona mogu nabrojati

Bas steta sto pricamo o nekakvim sportskim uspjesima koji nemaju nikakve veze sa ovom temom na kojoj smo apsolvirali moc i dominaciju premiershipa po svim parametrima ti ako hoces da kazes da su spanci neka sportska nacija uporedi osvojene medalje sa olimpijada Britanije sa spanijom pa se javi onda :mrgreen: Ali vec vidim bice ma kakva atletika rukomet je bitan sport :mrgreen:
Dio Arsenala

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.