Kako divan post i opservacija svega.napoleon72 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 11:18Mentalitet Bosnjaka i uz to i Sarajlije sanera. Bez negativnog konteksta, da me ko ne razapne odmah, al Sarajevo je i u Jugi bilo poznato po sanerima, jalijasima, bunarenju po tramvajima, varanju turista... a poslije rata najvise po ispijanju kafa i kukanju kako nista ne valja. Mentalno se nije odmaklo od tog, nisu slucajno propali i Zeljo i Sarajevo, i KK Bosna i RK Bosna. Svako bi u Sarajevu za sitni sicar mater rodjenu prod'o. Ja i dalje ne mogu da se nacudim da je sarajevska mahala jednog Mattea Cioffija proglasila ublehom, a da su se navijaci klanjali Zeki i Torlaku. I kako da ne budu turbulencije, kad nam je 90% bivsih igraca ser.onje koje nisi mogao puskom natjerat da pomognu klubu kad je trebalo, a sad kad su pare tu motaju se ko hijene oko kluba? Pa evo Skoru zaposlili u klub, a taj covjek (koji mi je i dalje najdrazi FUDBALER koji je poslije rata zaigrao ovdje) izabrao trecu austrijsku ligu umjesto povratka na Kosevo tamo 2011. I sad kad su pare tu, daj mu poziciju, on neka legenda. Svaka mu cast za prikazano na terenu al ne bi smio vise pric stadionu osim u svostvu gledaoca na tribinama.Zeko87 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:46Ma meni nije jasno kako smo mi čini mi se jedini klub sa ovolikim turbulencijama. Pogledati evo jedan Velež, ljudi okupe sposobne ljude koji vole klub i hoće raditi. Organizacijski i rezultatima nam bježe, ljudi do jučer igrali federalku. Mi kakvi smo da ispadnemo jednu sezonu klub bi se iz registra izbrisao i nikad na zelenu granu ne bi stao.
O kakvoj mi evropi pričamo kad se patimo sa ekipama koji se bore za opstanak najjadnije lige u evropi.
Da mi gajimo neki stil fudbala i ustrajavamo rekao bih treba vremena, nadoći će. Ali mi lutamo iz formacije u formaciju i ni blizu nismo od kristalisanja prvih 11.
A Mirvic kao predsjednik i investitor je personifikacija svega gore nabrojanog. Pojma nema gdje udara.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
PotpisujemSamoDaKazeem je napisao/la: ↑28 maj 2024, 11:40Kako divan post i opservacija svega.napoleon72 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 11:18Mentalitet Bosnjaka i uz to i Sarajlije sanera. Bez negativnog konteksta, da me ko ne razapne odmah, al Sarajevo je i u Jugi bilo poznato po sanerima, jalijasima, bunarenju po tramvajima, varanju turista... a poslije rata najvise po ispijanju kafa i kukanju kako nista ne valja. Mentalno se nije odmaklo od tog, nisu slucajno propali i Zeljo i Sarajevo, i KK Bosna i RK Bosna. Svako bi u Sarajevu za sitni sicar mater rodjenu prod'o. Ja i dalje ne mogu da se nacudim da je sarajevska mahala jednog Mattea Cioffija proglasila ublehom, a da su se navijaci klanjali Zeki i Torlaku. I kako da ne budu turbulencije, kad nam je 90% bivsih igraca ser.onje koje nisi mogao puskom natjerat da pomognu klubu kad je trebalo, a sad kad su pare tu motaju se ko hijene oko kluba? Pa evo Skoru zaposlili u klub, a taj covjek (koji mi je i dalje najdrazi FUDBALER koji je poslije rata zaigrao ovdje) izabrao trecu austrijsku ligu umjesto povratka na Kosevo tamo 2011. I sad kad su pare tu, daj mu poziciju, on neka legenda. Svaka mu cast za prikazano na terenu al ne bi smio vise pric stadionu osim u svostvu gledaoca na tribinama.Zeko87 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:46
Ma meni nije jasno kako smo mi čini mi se jedini klub sa ovolikim turbulencijama. Pogledati evo jedan Velež, ljudi okupe sposobne ljude koji vole klub i hoće raditi. Organizacijski i rezultatima nam bježe, ljudi do jučer igrali federalku. Mi kakvi smo da ispadnemo jednu sezonu klub bi se iz registra izbrisao i nikad na zelenu granu ne bi stao.
O kakvoj mi evropi pričamo kad se patimo sa ekipama koji se bore za opstanak najjadnije lige u evropi.
Da mi gajimo neki stil fudbala i ustrajavamo rekao bih treba vremena, nadoći će. Ali mi lutamo iz formacije u formaciju i ni blizu nismo od kristalisanja prvih 11.
A Mirvic kao predsjednik i investitor je personifikacija svega gore nabrojanog. Pojma nema gdje udara.![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
POBJECIuCG
- Kontakt:
Kad budes U Budvi imas piće, mozda dva.napoleon72 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 11:18Mentalitet Bosnjaka i uz to i Sarajlije sanera. Bez negativnog konteksta, da me ko ne razapne odmah, al Sarajevo je i u Jugi bilo poznato po sanerima, jalijasima, bunarenju po tramvajima, varanju turista... a poslije rata najvise po ispijanju kafa i kukanju kako nista ne valja. Mentalno se nije odmaklo od tog, nisu slucajno propali i Zeljo i Sarajevo, i KK Bosna i RK Bosna. Svako bi u Sarajevu za sitni sicar mater rodjenu prod'o. Ja i dalje ne mogu da se nacudim da je sarajevska mahala jednog Mattea Cioffija proglasila ublehom, a da su se navijaci klanjali Zeki i Torlaku. I kako da ne budu turbulencije, kad nam je 90% bivsih igraca ser.onje koje nisi mogao puskom natjerat da pomognu klubu kad je trebalo, a sad kad su pare tu motaju se ko hijene oko kluba? Pa evo Skoru zaposlili u klub, a taj covjek (koji mi je i dalje najdrazi FUDBALER koji je poslije rata zaigrao ovdje) izabrao trecu austrijsku ligu umjesto povratka na Kosevo tamo 2011. I sad kad su pare tu, daj mu poziciju, on neka legenda. Svaka mu cast za prikazano na terenu al ne bi smio vise pric stadionu osim u svostvu gledaoca na tribinama.Zeko87 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:46Ma meni nije jasno kako smo mi čini mi se jedini klub sa ovolikim turbulencijama. Pogledati evo jedan Velež, ljudi okupe sposobne ljude koji vole klub i hoće raditi. Organizacijski i rezultatima nam bježe, ljudi do jučer igrali federalku. Mi kakvi smo da ispadnemo jednu sezonu klub bi se iz registra izbrisao i nikad na zelenu granu ne bi stao.
A Mirvic kao predsjednik i investitor je personifikacija svega gore nabrojanog. Pojma nema gdje udara.
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Ostaje ako Mirvi bude žao da ga iskešira do kraja,inaće je Husko tu
-
Istinasamo123
- Kontakt:
Fk Reorganizacija
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma ja mislim da bi njega samog Mirva i iskesirao. **** ga sto mu je zaposlio cijeli razredSamoDaKazeem je napisao/la: ↑28 maj 2024, 12:22Ostaje ako Mirvi bude žao da ga iskešira do kraja,inaće je Husko tu![]()
Sretno Hasicu i hvala ti. Vidimo se aBd uskoro jer tesko ces se ti nametnuti u Besiktasu
Sretno Haske ,zasluzujes bolju ligu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sretno Ajdine, fenomenalan fudbaler, hvala mu na stvarno spektakularnim golovima i zaista profesionalnom pristupu u svakoj utakmici, veliki radnik i sigurno će još više napredovati, nadam se da je i on proveo lijep period kod nas i da ćemo se pamtiti po dobrom.
Eto, zvanično je krenula sezona spekulacija
Eto, zvanično je krenula sezona spekulacija
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Surreal je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:16Sretno Ajdine, fenomenalan fudbaler, hvala mu na stvarno spektakularnim golovima i zaista profesionalnom pristupu u svakoj utakmici, veliki radnik i sigurno će još više napredovati, nadam se da je i on proveo lijep period kod nas i da ćemo se pamtiti po dobrom.
Eto, zvanično je krenula sezona spekulacija![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iako je imao lošiju polusezonu u našem dresu očito je da ovakav igrač može igrati standardno u nekom klubu u slovenskoj ligi ili nešto slično. Za Bešiktaš je već druga priča i iskreno ne vjerujem da će se tu izboriti za mjesto u prvih 18.
Kako god, njemu neka je sa srećom.
Kako god, njemu neka je sa srećom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Reprezentacija se vraca u trening kamp u Butmiru
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nastavak rata protiv saveza
To ti je tihi rat, vide ga samo oni koji znaju fudbal
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Tako je, slažem se od - do!napoleon72 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 11:18Mentalitet Bosnjaka i uz to i Sarajlije sanera. Bez negativnog konteksta, da me ko ne razapne odmah, al Sarajevo je i u Jugi bilo poznato po sanerima, jalijasima, bunarenju po tramvajima, varanju turista... a poslije rata najvise po ispijanju kafa i kukanju kako nista ne valja. Mentalno se nije odmaklo od tog, nisu slucajno propali i Zeljo i Sarajevo, i KK Bosna i RK Bosna. Svako bi u Sarajevu za sitni sicar mater rodjenu prod'o. Ja i dalje ne mogu da se nacudim da je sarajevska mahala jednog Mattea Cioffija proglasila ublehom, a da su se navijaci klanjali Zeki i Torlaku. I kako da ne budu turbulencije, kad nam je 90% bivsih igraca ser.onje koje nisi mogao puskom natjerat da pomognu klubu kad je trebalo, a sad kad su pare tu motaju se ko hijene oko kluba? Pa evo Skoru zaposlili u klub, a taj covjek (koji mi je i dalje najdrazi FUDBALER koji je poslije rata zaigrao ovdje) izabrao trecu austrijsku ligu umjesto povratka na Kosevo tamo 2011. I sad kad su pare tu, daj mu poziciju, on neka legenda. Svaka mu cast za prikazano na terenu al ne bi smio vise pric stadionu osim u svostvu gledaoca na tribinama.Zeko87 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:46Ma meni nije jasno kako smo mi čini mi se jedini klub sa ovolikim turbulencijama. Pogledati evo jedan Velež, ljudi okupe sposobne ljude koji vole klub i hoće raditi. Organizacijski i rezultatima nam bježe, ljudi do jučer igrali federalku. Mi kakvi smo da ispadnemo jednu sezonu klub bi se iz registra izbrisao i nikad na zelenu granu ne bi stao.
Najveći je problem što je investitor limitiran u nekim stvarima. Ako hoćeš da napraviš rezultat treba ti podrška navijača, lokalnih zajednica, medija, korektna politika koja kod nas diriguje svaki segment života. A svi koji su u pobrojanom su onakvi kako si ti napisao.
Lakše biznis na Heci napraviti nego u našem (sarajevskom) sportu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Cuj od Anicica.
Anicic je u kategoriji Walking dead
S tim da vise dead a manje walking
nestvarno zvuci da momak ima 22 godine,hvala mu i daBogda igrao u ligi peticeSurreal je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:16Sretno Ajdine, fenomenalan fudbaler, hvala mu na stvarno spektakularnim golovima i zaista profesionalnom pristupu u svakoj utakmici, veliki radnik i sigurno će još više napredovati, nadam se da je i on proveo lijep period kod nas i da ćemo se pamtiti po dobrom.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
stvarno nestvarno, nema sta.donDondon je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:56nestvarno zvuci da momak ima 22 godine,hvala mu i daBogda igrao u ligi peticeSurreal je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:16Sretno Ajdine, fenomenalan fudbaler, hvala mu na stvarno spektakularnim golovima i zaista profesionalnom pristupu u svakoj utakmici, veliki radnik i sigurno će još više napredovati, nadam se da je i on proveo lijep period kod nas i da ćemo se pamtiti po dobrom.
Hvala Ajdine i sretno
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Iliev je s reprezentacijom zato je pošteđen prošlu. Kakogod, nadam se da ostaje inače valja nam i golmana rodit.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.