Ovo danas je nepoznanica i samim u klubu sta ce i na sta liciti nas izlet u KL.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
Od kad pricamo mi da se na zimu pravi roster za Evropu. I jos nikad da ga napravimo kako treba
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Vala i nije neka nepoznanica,još jedno ofiranje u najavi.TurkishAirlines je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:06Od kad pricamo mi da se na zimu pravi roster za Evropu. I jos nikad da ga napravimo kako treba![]()
Imam neko osjećaj da će sljedeći sastanak Mirvića i uposlenika izgledati ovako.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Cvrsta rukadonDondon je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:13Dolaskom Mirvica napredak je iskljucivanje mahale,tako da nas pola vijesti iznenadi, niko pola nije ni slutio ko će doći il šta,napredak su transferi, napredak su društvene mreže i uslovi.
Dolaskom rozmana napredak je čvrsta ruka gdje je neke od igrača i pored visokih primanja i imena ,klupirao.
Neki se pomak osjetio ali nije onaj glavni ,u igri.
Bujrum još jedna sezona ako ne bude pomaka u igri u evropi,ako ne bude presinga,ako ne bude zavrsnice, ako budemo ispadali ko pioniri,hvala za sve i Allahimanet
Levat nam je rastjerao od igraca sve sto valja . I onda igramo kao qurcevi.
Kako to,kako to,kako to
I opet Skijaskog levata niko ne jbe ni 5 %. Vise vole igraci igrati po Uzbekistanima ,nego njegove majmunluke gledati.
- Maroon1946
- Kontakt:
Pitari i dalje brane Simona 
- napoleon72
- Kontakt:
Pitari i dalje misle da je trener glavni problem.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma meni nije jasno kako smo mi čini mi se jedini klub sa ovolikim turbulencijama. Pogledati evo jedan Velež, ljudi okupe sposobne ljude koji vole klub i hoće raditi. Organizacijski i rezultatima nam bježe, ljudi do jučer igrali federalku. Mi kakvi smo da ispadnemo jednu sezonu klub bi se iz registra izbrisao i nikad na zelenu granu ne bi stao.
O kakvoj mi evropi pričamo kad se patimo sa ekipama koji se bore za opstanak najjadnije lige u evropi.
Da mi gajimo neki stil fudbala i ustrajavamo rekao bih treba vremena, nadoći će. Ali mi lutamo iz formacije u formaciju i ni blizu nismo od kristalisanja prvih 11.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Serbecica, raja ga priziva kao da je kanavaro, lik u zadnjem mandatu gori i preplaseniji bio od trake i **** mu od do. Pamcenje kao zlatna ribica
Samo da je ostao Zeljkovic...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Dzaba objasnjavati. Sta god napises pojedini to vide da ili branis nekoga ili si protiv nekoga, iako sustina nema veze s tim.
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Ma nisu se mogli uigrati Ziljkić ih maltretiraoZeko87 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:46Ma meni nije jasno kako smo mi čini mi se jedini klub sa ovolikim turbulencijama. Pogledati evo jedan Velež, ljudi okupe sposobne ljude koji vole klub i hoće raditi. Organizacijski i rezultatima nam bježe, ljudi do jučer igrali federalku. Mi kakvi smo da ispadnemo jednu sezonu klub bi se iz registra izbrisao i nikad na zelenu granu ne bi stao.
O kakvoj mi evropi pričamo kad se patimo sa ekipama koji se bore za opstanak najjadnije lige u evropi.
Da mi gajimo neki stil fudbala i ustrajavamo rekao bih treba vremena, nadoći će. Ali mi lutamo iz formacije u formaciju i ni blizu nismo od kristalisanja prvih 11.
Najbolji primjer čvrste ruke.Antikloc je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:04Cvrsta rukadonDondon je napisao/la: ↑27 maj 2024, 23:13Dolaskom Mirvica napredak je iskljucivanje mahale,tako da nas pola vijesti iznenadi, niko pola nije ni slutio ko će doći il šta,napredak su transferi, napredak su društvene mreže i uslovi.
Dolaskom rozmana napredak je čvrsta ruka gdje je neke od igrača i pored visokih primanja i imena ,klupirao.
Neki se pomak osjetio ali nije onaj glavni ,u igri.
Bujrum još jedna sezona ako ne bude pomaka u igri u evropi,ako ne bude presinga,ako ne bude zavrsnice, ako budemo ispadali ko pioniri,hvala za sve i Allahimanet![]()
![]()
![]()
Levat nam je rastjerao od igraca sve sto valja . I onda igramo kao qurcevi.
Kako to,kako to,kako to![]()
![]()
![]()
I opet Skijaskog levata niko ne jbe ni 5 %. Vise vole igraci igrati po Uzbekistanima ,nego njegove majmunluke gledati.![]()
Trener skoro išćeši ruku i podera grlo tražeči od genijalnog Durakovića da uđe i dodaje u prazan prostor, a igračina ga ne zarezuje ni sekunde.
Jesmo ograjisali s tom lijevom stranom. Na kraju Kapetanović ispade najmanje zlo jebte a ni on ne zna kako je doveden haman...
Normalno da ne mozemo napravit kada trenere i sd mjenjamo svako 6mj i svako dovodi svoje igraceTurkishAirlines je napisao/la: ↑28 maj 2024, 08:06Od kad pricamo mi da se na zimu pravi roster za Evropu. I jos nikad da ga napravimo kako treba![]()
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
i da je to sve sto si nabrojao opet je bolji od Anicica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Mentalitet Bosnjaka i uz to i Sarajlije sanera. Bez negativnog konteksta, da me ko ne razapne odmah, al Sarajevo je i u Jugi bilo poznato po sanerima, jalijasima, bunarenju po tramvajima, varanju turista... a poslije rata najvise po ispijanju kafa i kukanju kako nista ne valja. Mentalno se nije odmaklo od tog, nisu slucajno propali i Zeljo i Sarajevo, i KK Bosna i RK Bosna. Svako bi u Sarajevu za sitni sicar mater rodjenu prod'o. Ja i dalje ne mogu da se nacudim da je sarajevska mahala jednog Mattea Cioffija proglasila ublehom, a da su se navijaci klanjali Zeki i Torlaku. I kako da ne budu turbulencije, kad nam je 90% bivsih igraca ser.onje koje nisi mogao puskom natjerat da pomognu klubu kad je trebalo, a sad kad su pare tu motaju se ko hijene oko kluba? Pa evo Skoru zaposlili u klub, a taj covjek (koji mi je i dalje najdrazi FUDBALER koji je poslije rata zaigrao ovdje) izabrao trecu austrijsku ligu umjesto povratka na Kosevo tamo 2011. I sad kad su pare tu, daj mu poziciju, on neka legenda. Svaka mu cast za prikazano na terenu al ne bi smio vise pric stadionu osim u svostvu gledaoca na tribinama.Zeko87 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 09:46Ma meni nije jasno kako smo mi čini mi se jedini klub sa ovolikim turbulencijama. Pogledati evo jedan Velež, ljudi okupe sposobne ljude koji vole klub i hoće raditi. Organizacijski i rezultatima nam bježe, ljudi do jučer igrali federalku. Mi kakvi smo da ispadnemo jednu sezonu klub bi se iz registra izbrisao i nikad na zelenu granu ne bi stao.
A Mirvic kao predsjednik i investitor je personifikacija svega gore nabrojanog. Pojma nema gdje udara.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- feniksptica
- Kontakt:
ma nek ostane, ionako nema nekih imena slobodnih
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.