Premijer liga a vama

Moderator/ica: GracanicaAA
sretno Veležu u Evropi, želim vam sto bolji uspjehEspiritosanto je napisao/la: ↑27 maj 2024, 11:54Čestitke Slobodi na povratku u ligu.
I sretno u idućoj sezoni![]()
Čuj Kinga "Trebalo"bit 5-0
Nemoj te se puno radovati povratku nas u federalnu, jer ako ne udjete sljedece god necete onda ni u narednih 10 godina vidit Premijer ligu
Vi u narednih 10 nećete iz Gračanice boda odnijeti.fukara87 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 12:26Nemoj te se puno radovati povratku nas u federalnu, jer ako ne udjete sljedece god necete onda ni u narednih 10 godina vidit Premijer ligu![]()
Ako smo mi malobrojni, sta ste onda vi?RubikovaKocka je napisao/la: ↑27 maj 2024, 11:41Ovdje Sloboda samo piša i degradira sama sebe, svoje malobrojne navijače, al nisi ti kapacitet ledeni da to shvatiš.![]()
Zašto misliš da nas posjeta zanima.
Kad budete pomagali klub i ulaznice za utakmicu kupovali javi se. Naravno da ćemo navijačke grupe na stranu, tu je suvišno bilo šta pričati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 13:06Ako smo mi malobrojni, sta ste onda vi?RubikovaKocka je napisao/la: ↑27 maj 2024, 11:41Ovdje Sloboda samo piša i degradira sama sebe, svoje malobrojne navijače, al nisi ti kapacitet ledeni da to shvatiš.![]()
Prosjek posjete najbolje govori ko je malobrojan, a ko ne.
Gube zenicani nadu u socios model.
Odmah da naglasimo, navijacke grupe na stranu, govorimo o ukupnoj posjeti.
Evo ga, odmah adute neke trazi.RubikovaKocka je napisao/la: ↑27 maj 2024, 13:12Kad budete pomagali klub i ulaznice za utakmicu kupovali javi se. Naravno da ćemo navijačke grupe na stranu, tu je suvišno bilo šta pričati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 maj 2024, 13:06Ako smo mi malobrojni, sta ste onda vi?RubikovaKocka je napisao/la: ↑27 maj 2024, 11:41Ovdje Sloboda samo piša i degradira sama sebe, svoje malobrojne navijače, al nisi ti kapacitet ledeni da to shvatiš.![]()
Prosjek posjete najbolje govori ko je malobrojan, a ko ne.
Gube zenicani nadu u socios model.
Odmah da naglasimo, navijacke grupe na stranu, govorimo o ukupnoj posjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.