NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

FliX
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la FliX » 26 maj 2024, 20:20

Dobra igra, dobar rezutat. Cestitke struci, igracima i navijacima, a i simpatizerima :D
:bih:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 26 maj 2024, 20:27

Znaci po pisanju potpuna rekonstrukcija tima treba, jer koliko vidim svi gpavni igraci odlaze. Problem u najavi.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 26 maj 2024, 20:39

Sve su to nagadjanja. Nadam se da ce uprava pametnije ove godine i vise truda usmjeriti na to da sacuvaju ove kljucne igrace nego da se dovede 11 novih.

Ali ne sumnjam u njih i u Damjanovica nimalo. Na nama je da nagradimo igrace i upravu dolaskom na zadnju utakmicu u sezoni. Ako ne bude 2000 pisaj nas.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 26 maj 2024, 20:53

Cestitke trenerima i igracima na odlicnoj utakmici i borbi po onakvom vremenu a utakmica nista ne znaci toliko e to mi je posebno drago onakav pristup.
Mogli smo jos 4 gola dat ali sve u svemu odlicno,ovo malo Damjanovic je povezo i vidi se rezultat i naravno nastavit sa njim saradnju.Robija cista desetka za navijanje po onakvom vremenu i sviđa mi se ono navijanje na kraju zajedno igraci i Robija ..Pokusat opet pobijedit Gradinu i zadrzat ovo 4 mijesto odlicno bi bilo.
Sto se tice odlazaka dolazaka po meni nijedan igrac Čelika trenutno ne moze igrat u Wwin ligi BiH osim Horica tako da mogu samo promasit i past nize kad odu.Ciljano dovest par pojacanja a ne kao prosle godine samo nabacat.
Treba nastavit saradnju sa Sarajevom i kako god bolje im u Zenici nego bilo gdje u ovoj ligi a Talha nema sanse jos da moze bit u kombinaciji za Sarajevo a za Hamzica da ne pricam ali vidjet cemo.Karalic i Durmis ako zele ostat oni se moraju probudit definitivno. a za juniore ne znam sam ko bi trebo ostat.Damjanovica ostavit mada smo bili svi skepticni treba mu dat sansu dati da sklapa tim i priprema za iducu sezonu ima tu ko sto neko rece hemija i vidi se radi od srca emotivno.
Valjalo bi ta famozna deblokada da se zavrsi do pocetka sezone.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 26 maj 2024, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 26 maj 2024, 20:55

NekiForumas je napisao/la:
26 maj 2024, 20:09
Odlicna utakmica cestitam momcima i strucnom stabu! U drugom povukli rucnu i cekali protivnika na kontre. Tri utakmice smo bez primljenog gola, nadam se protiv Gradine nastavit ovaj niz😁
U drugom poluvremenu ulaskon Varde se vezni red se destabilizovao, danas nije igrao dobro. Ocekivao sam vecu minutazu Palackicu danas al okej nadam se da ce je dobit naredne dvije utakmice.
Banovici bez stvorene sanse na domacem terenu👏🏻
Idemo u top 3 aBd💪🏻

@BatistutA19 amidza je i danas zadovoljan😂😍
Bitno je da je amidza zadovoljan a predobro su odigrali ,ja onako realno reko bod bi bio odlican a ovo 0-4 ni u snu nisam ocekivo.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 26 maj 2024, 20:59

Ali kakva asistencija Palackica :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 26 maj 2024, 21:14

Dobar je osjecaj kad natrpamo protivnika u gostima. Bravo likČe!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 26 maj 2024, 22:03

Čestitke igračima na pobjedi.Damjanovic odradio tekmu odlicno,sreca na vrijeme se otjerao debilni Duvnjak! Ko hoce da ide iz kluba neka ide,nece klub puno izgubiti odlaskom ovih igraca,doci ce drugi! Ako ode Masic ima legenda Isak da ga zamjeni doduse bilmez igra samo domace utakmice al makar imamo zamjenu za Masica na BP u Isaku! Hvala bogu ide i Mehic frajko u 28 utakmica dobio 17 žutih kartona! Talhi sretno ako momak zeli da napreduje u karijeri odradio je svoje posteno i nema se momku sta prigovoriti! Vardo danas vrhunski kriminalno slabo odigrao 45 minuta bruka! ja veznjaka i kite! 4to mjesto je prekasno dograbljeno jer 3ci ili 4ti si trebo na polusezoni biti! Iduce kolo maksimalno 800 gledalaca i konacno da se sezona zavrsi!
::::SAMO ČELIK::::

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 26 maj 2024, 22:09

Po ovome nije iskljuceno, cak je i vrlo vjerovatno da ce Talha i dogodine igrati kod nas, ako se ne izbori u Sarajevu :thumbup:

slika

slika

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 26 maj 2024, 22:34

Nije nista protiv Talhe, ali on nema sanse da se izbori za mjesto u Sarajevu. Konkurencija je prevelika i preozbiljna, plus poznavajuci njih vjerovatno ce se iskesirat za neko veliko pojacanje bas na Talhinoj poziciji. Iskreno ne bi lose ni da ga prodaju, onda nama ide naknada za treniranje. Ako ce ga slati na posudbu opet mu je ovdje najbolje.
Srce, čast i ponos!

Asimdemineri
Kontakt:

Post Postao/la Asimdemineri » 26 maj 2024, 22:38

Kad je zadnji put Čelik pobjedio u gostima 0:4 u profesionalnom fubdbalu ? Baš bih volio vidjeti taj podatak, ako ima neko vremena da to izvuče, vrlo moguće da je ovaj rezultat još jedan rekordan u ovoj sezoni.
Čestitam igračima i stručnom štabu u dvije utakmice 7 golova i clean sheet. Sasvim je ovo druga ekipa kada Horić igra,prosto se vidi po njegovom izgledu i trčanju razlika između njih. Na sve belaje i izazove s kojima su se ljudi u klubu susreli ove sezone, ta njegova povreda je dodatno napravila hendikep jer bi sam on donio nekih desetak bodova i vjerovatno u nekom momentu mi bili tu negdje u borbi za promociju, što bi opet donjelo neku energiju. Koliko je ta energija bitna za Čelik, ponajbolje se vidi još od Tuzle, još uvijek plešemo u tom ritmu i nadam se da ćemo i zadnja dva kola tako nastaviti i pozicionirati se visoko na tabeli.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 26 maj 2024, 22:46

Asimdemineri je napisao/la:
26 maj 2024, 22:38
Kad je zadnji put Čelik pobjedio u gostima 0:4 u profesionalnom fubdbalu ? Baš bih volio vidjeti taj podatak, ako ima neko vremena da to izvuče, vrlo moguće da je ovaj rezultat još jedan rekordan u ovoj sezoni.

slika
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 26 maj 2024, 22:55

Venom je napisao/la:
26 maj 2024, 22:34
Nije nista protiv Talhe, ali on nema sanse da se izbori za mjesto u Sarajevu. Konkurencija je prevelika i preozbiljna, plus poznavajuci njih vjerovatno ce se iskesirat za neko veliko pojacanje bas na Talhinoj poziciji. Iskreno ne bi lose ni da ga prodaju, onda nama ide naknada za treniranje. Ako ce ga slati na posudbu opet mu je ovdje najbolje.
Slazem se, zato mislim da ako Sarajevo ne bude imalo ponude od manjih klubova iz Premijer lige za njega za posudbu, da ce vrlo vjerovatno opet igrati kod nas iducu sezonu. Ne vjerujem da ce se srozavati i igrati za Famos i slicne klubove

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 26 maj 2024, 23:04

S gostovanja sretan,mokar I zadovoljan.Odlicna igramo kad nemamo rezultatski imperativ.Potpuno zasluzena pobjeda koja je mogla biti I uvjerljivija.Navijati po onom pljusku svih 90 minuta mogu samo najvjerniji.Bilo je tu momaka iz Banovica koji podrzavaju Celik,i opet da spomenem Zavidovice i Vozucu...Sigurno najjaca podgrupa Robije van Zenice.Respekt momci!

Asimdemineri
Kontakt:

Post Postao/la Asimdemineri » 26 maj 2024, 23:04

redbull93 je napisao/la:
26 maj 2024, 22:46
Asimdemineri je napisao/la:
26 maj 2024, 22:38

slika
Zezno bih se pravo da je bilo neko kvizaško pitanje :D :D
U svakom slučaju hvala na informaciji

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 maj 2024, 23:08

slika

Skupilo se dosta iskustva ove godine u ovoj ligi. To je najvažnije. Do kraja licenca i moguce top 3.

Za prvu sezonu nakon trećeg ranga prolazna ocjena.

Gradina je baš u rasulu očekujem rapsodiju zahuktalog Čelika.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 26 maj 2024, 23:21

Rekoh poslije prošle utakmice mozda bi trebalo dati Palačkiću vecu priliku. Evo ga danas otprilike ista minutaza i opet asistencija.

Iskoristiti ove preostale dvije tekme, pogotovo sljedecu i dati priliku nasoj djeci. Benjo, Palačkić, Smajlovic ako nista po poluvrijeme neka odigraju.

Bit ce zanimljiva iduca sezona nema sta.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 26 maj 2024, 23:31

Uzivancija je bila ovo gledati ❤️
Vardo me danas razocarao pravo, posmatrao sam jedno vrijeme, kretanje nikakvo, nece ili ne moze potrcati uopste, nema ga ni naprijed ni nazad.
Mali Davud me razocarao poslije utakmice, usao zadnjih par minuta , trudio se, trcao ali poslije tekme kad se pjevalo s robijasima, bezvoljan, glavu oborio, sve preko klinca, pa sine nije ti niko kriv sto si izgubio mjesto u prvih 11, nego zasuči rukave, treniraj, trudi se, izbori se za mjesto, treniraj 10 puta vise ako treba , ha ya.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 27 maj 2024, 00:36

PonosniSmogovci je napisao/la:
26 maj 2024, 20:59
Ali kakva asistencija Palackica :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Da, evo ponovo vrtim yt da vidim golove. Prvo presjekao napad Buducnosti, istrcao po krilu i uposlio Talhu. Svaka cast.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 27 maj 2024, 10:36

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.