Moderator/ica: GracanicaAA
Bitno je da je amidza zadovoljan a predobro su odigrali ,ja onako realno reko bod bi bio odlican a ovo 0-4 ni u snu nisam ocekivo.NekiForumas je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:09Odlicna utakmica cestitam momcima i strucnom stabu! U drugom povukli rucnu i cekali protivnika na kontre. Tri utakmice smo bez primljenog gola, nadam se protiv Gradine nastavit ovaj niz![]()
U drugom poluvremenu ulaskon Varde se vezni red se destabilizovao, danas nije igrao dobro. Ocekivao sam vecu minutazu Palackicu danas al okej nadam se da ce je dobit naredne dvije utakmice.
Banovici bez stvorene sanse na domacem terenu
Idemo u top 3 aBd
@BatistutA19 amidza je i danas zadovoljan![]()
Asimdemineri je napisao/la: ↑26 maj 2024, 22:38Kad je zadnji put Čelik pobjedio u gostima 0:4 u profesionalnom fubdbalu ? Baš bih volio vidjeti taj podatak, ako ima neko vremena da to izvuče, vrlo moguće da je ovaj rezultat još jedan rekordan u ovoj sezoni.
Slazem se, zato mislim da ako Sarajevo ne bude imalo ponude od manjih klubova iz Premijer lige za njega za posudbu, da ce vrlo vjerovatno opet igrati kod nas iducu sezonu. Ne vjerujem da ce se srozavati i igrati za Famos i slicne kluboveVenom je napisao/la: ↑26 maj 2024, 22:34Nije nista protiv Talhe, ali on nema sanse da se izbori za mjesto u Sarajevu. Konkurencija je prevelika i preozbiljna, plus poznavajuci njih vjerovatno ce se iskesirat za neko veliko pojacanje bas na Talhinoj poziciji. Iskreno ne bi lose ni da ga prodaju, onda nama ide naknada za treniranje. Ako ce ga slati na posudbu opet mu je ovdje najbolje.
Zezno bih se pravo da je bilo neko kvizaško pitanjeredbull93 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 22:46Asimdemineri je napisao/la: ↑26 maj 2024, 22:38Kad je zadnji put Čelik pobjedio u gostima 0:4 u profesionalnom fubdbalu ? Baš bih volio vidjeti taj podatak, ako ima neko vremena da to izvuče, vrlo moguće da je ovaj rezultat još jedan rekordan u ovoj sezoni.
![]()
Da, evo ponovo vrtim yt da vidim golove. Prvo presjekao napad Buducnosti, istrcao po krilu i uposlio Talhu. Svaka cast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.