Ma kod nas je izgleda sve moguceHordasOdMalena je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:06Oni su prošle sezone objavili tačan broj skeniranih ulaznica kad su im spustili posjetu za hiljadu-dvije protiv Borca čini mi se, i tada je ispravljena brojka. Iduće kolo su im upisali nešto više gledatelja, ali tada nisu postavljali. Ne znam razlog.club21 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:00Ako delegat ima ovlasti da od oka napise koliko je bilo gledalaca a oba kluba imaju skenere i skenira se ulaznica nezz koja je svrha objavljivanja. Zar to zeljo nije radio do skora pa objavljivao koliko je skenirano karti. Ako klub izade sa brijem onda se to trwba "vjerovati" a ne ovim odoka skeniranim brijem.
Neki kažu zbog plaćanja poreza na veći broj prodatih karata, pa tako samo sebe oštete, ali možda je i nešto drugo.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- IsmirMirvic
Post napisan April 22:
Coric vjerovatno uskoro preuzima Zeljeznicar, a za sportskog direktora dolazi Elvir Rahimic.
Uslov je ispunjen.IsmirMirvic je napisao/la: ↑22 apr 2024, 14:43Saznajem da je FC Zeljeznicar vec dogovorio uslove sa Gospodinom Denisom Coricem.
Prije toga, moraju ispuniti jedan veoma bitan condition: ostati u ligi. Naime, Gospodin Coric ne zeli da ih preuzme sad, vec tek nakon svrsetka sezone i samo u slucaju da ostanu clan elitnog razreda.
Makijavelisticki potez mladog Corica.
Coric vjerovatno uskoro preuzima Zeljeznicar, a za sportskog direktora dolazi Elvir Rahimic.
-
limvotehula
- Kontakt:
Mr. MirvahIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:17Post napisan April 22:
Uslov je ispunjen.IsmirMirvic je napisao/la: ↑22 apr 2024, 14:43Saznajem da je FC Zeljeznicar vec dogovorio uslove sa Gospodinom Denisom Coricem.
Prije toga, moraju ispuniti jedan veoma bitan condition: ostati u ligi. Naime, Gospodin Coric ne zeli da ih preuzme sad, vec tek nakon svrsetka sezone i samo u slucaju da ostanu clan elitnog razreda.
Bukvalno jedini pravi insajder na forumu.
Zivjeli predsjednice, zao mi je sto kod vas situacija jos uvijek fluidna, ali siguran sam da cete rijesti ubrzo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
JajanizPjedoja je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:11Jedine jejevantne bjojke su članske. Željeničaj 8600, Sajajvo 6600. Ovo ostalo je ko kujac i analize.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jajan jegenda.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:28JajanizPjedoja je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:11Jedine jejevantne bjojke su članske. Željeničaj 8600, Sajajvo 6600. Ovo ostalo je ko kujac i analize.![]()
![]()
![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
limvotehula
- Kontakt:
Najjaci forum, jedino mjesto gdje pisu poznate licnosti od Ramiza Begovica do Jajana. Naravno tu je i Mirvah, a bojim se da je jedini autentican profil upravo njegov. What a fluid situation.
Jos u martu je dao rijec, zato sam te pitao Mirvicu jel istina da je odbio sarajevo?limvotehula je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:23Mr. MirvahIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:17Post napisan April 22:
Coric vjerovatno uskoro preuzima Zeljeznicar, a za sportskog direktora dolazi Elvir Rahimic.![]()
Bukvalno jedini pravi insajder na forumu.
Zivjeli predsjednice, zao mi je sto kod vas situacija jos uvijek fluidna, ali siguran sam da cete rijesti ubrzo.![]()
Fk Željezničar.
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
**** me ako fakat Mirvah ne pise s ovog profila
Kakav lik.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Nek uvedu verifikaciju profila na forumu, da znamo da je to pravi Mirvic.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bila nekad davno.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
jurisicduska
- Kontakt:
Meni je tebe zao bogami.
Ti imas bar 3 dijagnoze. Mislim 3 ispoljavas 100% a koliko ih ima nekad ce ti neko utvrditi.
Slavite 6. mjesto
Slavite 11 godina od titule
Slavite sto izađete u europu svako par godina
Slavite što imate humanitarne brojeve
Slavite sto vam praksu arapi u klubu rade
Slavite sto vam navijaci Goska I Zvijezde pjevaju druga liga
To su vasi realni domesti
Ozbiljne price ostavite velikoj cetvorki bh fudbala Zrinjski Borac Sarajevo I Velez
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 maj 2024, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Borac će biti prvak, dok to želi Vico.Tempero je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:53Dobro. Vi da ste pobijedili Borca u BL bili bi sampioni, garantujem ti eto. Ti vjeruj sta hoces.
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Ove sto se nadaju da nekome nesto dugujemo u narednoj sezoni moram razocarati, ne dugujemo nikome nista, bodove pogotovo.
Nakon jedne najlosijih postratnih sezona ipak smo najposjeceniji stadion lige, uskoro nam dolazi dobar trener i krecemo u novu sezonu pa sta bude.
Zeljeznicar ima nesto sto nema nijedan u klub u BiH, a Bogme i u regionu ako gledamo na kvalitet fudbala - navijace.
Zivimo Zeljeznicar

Nakon jedne najlosijih postratnih sezona ipak smo najposjeceniji stadion lige, uskoro nam dolazi dobar trener i krecemo u novu sezonu pa sta bude.
Zeljeznicar ima nesto sto nema nijedan u klub u BiH, a Bogme i u regionu ako gledamo na kvalitet fudbala - navijace.
Zivimo Zeljeznicar
Po izvjestaju i slikama ovoliko je bilo gledalaca otprilike. Svi sa juga kad bi presli na sjever sve bi bilo dupke puno na natkrivenim dijelovima stadiona.
Uvecana posjeta je sig oko 1000 gledalaca.
Iako je i ovoo strasna brojka za nebitnu utakmicu u nasoj ligi mora se priznati.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 26 maj 2024, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ima humanitarni broj,to nema nijedan klub u svijetu a ne u BiHRatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:45Ove pitarsko pijacarske glupane sto se nadaju da nekome nesto dugujemo u narednoj sezoni moram razocarati, ne dugujemo nikome nista, bodove pogotovo.
Zivimo Zeljeznicar![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vazi, a sad otvori usta i reci Ajurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:43Meni je tebe zao bogami.
Ti imas bar 3 dijagnoze. Mislim 3 ispoljavas 100% a koliko ih ima nekad ce ti neko utvrditi.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Holyybotlom
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.