FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
+1.jurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:25AVNOJ je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:12Ne znam iz kojeg si razloga ovo napisao ako već toliko tvrdiš da pratiš Klub.jurisicduska je napisao/la: ↑26 maj 2024, 17:30Jel moguce da o Rozmanu se pise a mozda smo imali 5 zicera I imamo ovog panja Đurickovica koji je najgori stoper koji je iza rata igrao u ovom klubu
Đuričković je defanzivni vezni i to mu je primarna pozicija a s obzirom da posjeduje određen nivo individulane kvalitete činio se kao dobro riješenje na stopreskoj poziciji naročito u odnosu na naše ostale stopere koje imamo.
A zašto ljudi ne bi posali o Rozmanu pa zar nije trenerov osnovni zadatak da postavi igrače na terenu i da im da pozicije gdje će biti najproduktivniji ovaj naš je fulio sve do jednog. Keremh, Đuričković, Anđušić, Hasić, Mustafić, Buljubašić, Julardžija.
Đurickovic je prije svega los igrac pa sve ostalo.
Znam ja jako dobro da je u Buducnosti igrao od beka do stopera preko defanizvnog veznog cak sam ga I uzivo u druge svrhe gledao dva tri puta.
A sto se Rozmana tice I on je katastrofalan.
Ja fkt ne znam kako ljudima da objasnim Rozman je nebitan sutra ce to biti drugi Rozman. Ne interesuje me hoce li ga otjerat ili ostavit. Bio je Dudic gori rezultati bio je Varesanovic gori rezultati ppm. Sad ce biti Husref peti desiti bice isto. I ako sta nabodemo bice kratkog daha.
Evo hajd da se sad dogovorimo kad zamjene Rozmana da slijedeceg trenera ne tjeramo kad opet ne budemo prvaci. Ja sam za da bacimo jos godinu al da to bude onda ta godina kad ce novi trener imati 3 prelazna roka I ljetne pripreme. Moze li tako ? Mozemo li ikom dat sansu 2 sezone da nas vodi. Evo da pocnemo s tim kad otjeramo Rozmana ja sam za ?
Sve ostalo je ista prica godinama.
Đuričko i Aničić dva DF u rangu Dupovca.
Riješiti se i Solde, mrtvi prosjek. Dovesti DF makar u rangu Šunjića ili Jakovljevića.
O Rožmanu nema priče zaslužio otkaz, čim je forsirao vezu Julardžija-Buljubašić-Mustafić, gdje smo bili inferiorni i bez ideje, sa mnogo vraćanja lopte unazad.
Čak je i Husref za njega stručnjak, a apsolutno sam protiv povratka Husa.
Ako pogodimo sa novim trenerom i dovođenjem vrhunskog DF i AM i lijevog beka, i malo prolaz do ,nadam se playoffa UCL, a to je već solidna zarada.
Za to je uslov broj jedan otjerati Slo ublehu.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Ma puni im istok i sjever bili to je samo od sebe oko 8500,dodaj jug i zapad i to je to nema se sta pricati.10k umjesto 10.5 al isti qurac.Ako su im dodali to je u par stotinaDadox je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:23Ja sam vidio jednu sliku istoka i sjevera koji su im manje vise puni, a te dvije tribine imaju kapacitet oko 10 milja ako se ne varam, a na kraju niko nam nije kriv protiv Borca, vikend 6 milja nas bilo, moglo je vala i orotiv Posusja petica biti umjesto 4, ali ****
Sami sebi krivi sto nismo znali iskoristiti.I nama su znali dodavati do duse,treba biti realan.
Moramo jace u sljedecoj sezoni i da drzimo posjetu od prvog do zadnjeg kola bez obzira na rezultate.Sarajevo!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 maj 2024, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Hvala Bogu pa se je ova sezona završila i ne moramo više gledati ovaj antifudbal barem par mjeseci, Elham.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma tu je negdje posjeta, ne znam sto se ljudi toliko opeterecuju time. Sta koga briga sto ce u nekoj bazi podataka stajati da su oni imali par stotina ljudi vise. Sto se mene tice, daj Boze da duplo imamo i mi i oni iduce godine. Lijepo je to, neka raje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:44Ma puni im istok i sjever bili to je samo od sebe oko 8500,dodaj jug i zapad i to je to nema se sta pricati.10k umjesto 10.5 al isti qurac.Ako su im dodali to je u par stotinaDadox je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:23Ja sam vidio jednu sliku istoka i sjevera koji su im manje vise puni, a te dvije tribine imaju kapacitet oko 10 milja ako se ne varam, a na kraju niko nam nije kriv protiv Borca, vikend 6 milja nas bilo, moglo je vala i orotiv Posusja petica biti umjesto 4, ali ****
Sami sebi krivi sto nismo znali iskoristiti.I nama su znali dodavati do duse,treba biti realan.
Moramo jace u sljedecoj sezoni i da drzimo posjetu od prvog do zadnjeg kola bez obzira na rezultate.Sarajevo!
Mirvic ima najbolje namjere, ali se frajer ufatio sportskog segmenta za koji nije strucan, on bi trebao samo biti investitor, dovodjenje ove posade iz Domzala cisti promasaj, ne mogu da vjerujem da ovaj covjek nije mogao da primjeti da mu fali u ekipi jedan majstor, jedan destruktivac i kvalitetan igrac u odbrani, svaku utakmicu se smjesni golovi primaju sa 18 metara gdje niko ne izlazi na sut i Djurickovicu nije prirodna pozicija stoper, imas prelazni rok dovedes 3 igraca koji nemaju minutazu.
Ibrakovic je najbolju ekipu sastavio, steta sto je lopov.
Ibrakovic je najbolju ekipu sastavio, steta sto je lopov.
Ma protiv Borca smo usrali, trebalo je dvije milje vise biti, a i ovi nasi slabo znaju hajp napravitiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:44Ma puni im istok i sjever bili to je samo od sebe oko 8500,dodaj jug i zapad i to je to nema se sta pricati.10k umjesto 10.5 al isti qurac.Ako su im dodali to je u par stotinaDadox je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:23Ja sam vidio jednu sliku istoka i sjevera koji su im manje vise puni, a te dvije tribine imaju kapacitet oko 10 milja ako se ne varam, a na kraju niko nam nije kriv protiv Borca, vikend 6 milja nas bilo, moglo je vala i orotiv Posusja petica biti umjesto 4, ali ****
- belosevic23
- Kontakt:
Evo Semjon menadzer Andjusica pise da Lija odlazi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdje to?
Naredne 2 sedmice su kljucne

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Renan
Adalberto
Hasic
Julardzija
Lija
Mustafic
Radovic
Iliev
Buljubasic
Anicic
sve moguci odlasci. Bit ce veselo ljeto opet.

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Steta, mada ga razumijem. Zahvalan igrac koji je opravdao svaku minutu sto je dobio. Neatraktivan je i nema latinoamericko prezime, mozda mu je to minus.
uh teško ljeto ispred nas..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- luckystrike
- Kontakt:
Lija mi je drag i kol'ko god imao dobru statistiku meni je on nekako najbolji kao džoker s klupe 

šta šta je, je*em ti
- napoleon72
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:00Gdje to?
Naredne 2 sedmice su kljucneBit ce svega...

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ja ne shvati da ce ici nego se zali na broj minuta i pokazuje njegovo statistiku ...
-
- Kontakt:
Nije igrač za prve postave Sarajeva da ne znam kakvu statistiku ima, mislim ako nam je cilj titula.napoleon72 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:05NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:00Gdje to?
![]()
Lik uporedio statistiku Anđušića koji igra krilo i desetku, sa igračima koji su zadnji vezni i centralni vezni, za Hasića ok, što se mene tiče, čim je Hasić izjavio da mu je cilj da se vrati u Bešiktaš i izbori, gurao bih Anđušića na njegovu poziciju.napoleon72 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:05NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:00Gdje to?
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Statistika zadnjih veznih i krila... A da je zasluzio vise minuta jeste kao i Kyeremeh u zadnje vrijeme.napoleon72 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:05NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2024, 21:00Gdje to?
![]()
PS
Ocigledno da je u ugovoru Hasica odredjena minutaza koju on mora odigrati
Ma nek ne serenda, pokusano je sa Lijom u prvoj par puta, nije bilo to to, ucinkovitiji je kao joker sa klupe i to je sva politika ybg. Da je mogao dobiti vise minuta, jeste al otom potom.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, budzak, fera, johntravolta123, keli, laznokrilo, MaroonBjelave, mnon46, NazorUso, nedimmmm1337, tajsamja, Vanja8, zagorski i 118 gostiju.