BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 27 mar 2011, 19:38

Goalgetter je napisao/la:Uh, samo da budu svi zivi i zdravi do revansa, i evo moguce formacije :

----------------Begovic-------------------

Mujdza--Nadarevic--Spahic--Salihovic

--------Rahimic------Medunjanin---------

---Pjanic--------Misimovic-------Lulic---

-------------------Dzeko------------------

Bolje poceti sa 4-5-1, treba biti malo oprezniji u Rumuniji.
Nevjerujem da ce begovic dobio poziv za repku
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 27 mar 2011, 19:38

edin_tm87 je napisao/la:Sto se ova Fifa nije sjetila da nam seru oko 3 predsjednika kad je Baka bio selektor i kad meda nismo mogli, tad bi se to zavrsilo i ova generacija bi bila mirna, a oni sad nasli mamu im! :evil:
baka je bio najblizi plasmanu :D

a mozda mislis na onaj ciklus kada su protiv nas svirali penal kad golman dodirne loptu rukom :lol:
treba nam jos igraca iz BiH

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 mar 2011, 19:40

MinistaR je napisao/la:Gledao sam sad reprizu utakmice protiv Rumunije. Opet ih pobijedili. Pa stvarno smo jaki. :mrgreen:
Jeli opet Lulic bio BRILJANTAN???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 27 mar 2011, 19:52

MinistaR je napisao/la:Gledao sam sad reprizu utakmice protiv Rumunije. Opet ih pobijedili. Pa stvarno smo jaki. :mrgreen:
al smo bolje danas igrali :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2011, 19:59

A ti haman opet izgubio na kladionici :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 mar 2011, 20:08

evo upravo sam se vratio,,bio sam u zenici bilo je fenomenalno,,,nekoliko nam stvari fali,,to je himna i par navijacki pjesama koje ce znati cijela publika,,manje vise nesto kao "bosnom behar probeharo" i tako,, ostalo sve super igra neki 70min odlicna 20 min tipicna stara BIH,,,Lulic legenda Misimovic jos nije spreman ,Medo mije malo zakazo imo je par nepotrebni "muljanja lopte",,,STETA velika sto nemamo normalan stadion od 25-30 hiljada sjedista,,da bez naguravanja s nekim napusenim i pjanim tipovima mozes navijati i gledati tekmu,,,,NAPRIJED ZMAJEVI
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2011, 20:38

Kaze Tamas prije tekme, nije Dzeko BIH,ne moze ona sam da predje sve igrace i zabije gol.Za to su potrebni i drugi igraci.
U pravu je bio :mrgreen: Bas mu hvala kad nas je na to ''podsijetio''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 mar 2011, 20:40

Ibricic je trebao zabiti onaj drugi gol, ali veci i snazniji Dzeko je prije dosao do lopte :mrgreen: :mrgreen:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 mar 2011, 20:45

vrebac86 je napisao/la:evo upravo sam se vratio,,bio sam u zenici bilo je fenomenalno,,,nekoliko nam stvari fali,,to je himna i par navijacki pjesama koje ce znati cijela publika,,manje vise nesto kao "bosnom behar probeharo" i tako,, ostalo sve super igra neki 70min odlicna 20 min tipicna stara BIH,,,Lulic legenda Misimovic jos nije spreman ,Medo mije malo zakazo imo je par nepotrebni "muljanja lopte",,,STETA velika sto nemamo normalan stadion od 25-30 hiljada sjedista,,da bez naguravanja s nekim napusenim i pjanim tipovima mozes navijati i gledati tekmu,,,,NAPRIJED ZMAJEVI
Kralju,odakle si ti ? :mrgreen: :roll:
You'll never walk alone.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 27 mar 2011, 20:47

VolimLiverpool je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:evo upravo sam se vratio,,bio sam u zenici bilo je fenomenalno,,,nekoliko nam stvari fali,,to je himna i par navijacki pjesama koje ce znati cijela publika,,manje vise nesto kao "bosnom behar probeharo" i tako,, ostalo sve super igra neki 70min odlicna 20 min tipicna stara BIH,,,Lulic legenda Misimovic jos nije spreman ,Medo mije malo zakazo imo je par nepotrebni "muljanja lopte",,,STETA velika sto nemamo normalan stadion od 25-30 hiljada sjedista,,da bez naguravanja s nekim napusenim i pjanim tipovima mozes navijati i gledati tekmu,,,,NAPRIJED ZMAJEVI
vidis da mu pise KLAGENFURT :D
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 27 mar 2011, 20:49

Dushi_Rob je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:
A Bogami i Bihac. :lol:

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 27 mar 2011, 20:54

BegAx je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:

A Bogami i Bihac. :lol:
hahaha i to sto kazes :lol: :lol: :lol:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 mar 2011, 21:02

Ma koga briga za Japan, najvećeg donatora BiH!?

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine na jučerašnjoj utakmici zabranio je unošenje svih zastava i transparenata koji nisu zvanična obilježja Bosne i Hercegovine.

Ipak, prosto nevjerovatno zvuči informacija da krovna kuća fudbala u BiH nije imala sluha za nemali broj posjetilaca jučerašnje utakmice koji su na stadion Bilino Polje ponijeli zastave Japana i prigodne poruke podrške japanskom narodu, inače zemlji koja je najveći donator Bosni i Hercegovini od rata na ovamo.

Vrijedi napomenuti ni da se zenička publika nije proslavila tokom minute šutnje za žrtve Japana, koja je upriličena prije samog meča, kada su se sa tribina čuli mnogobrojni neprikladni uzvici i ometanja

SRAMOTA,SRAMOTA,SRAMOTA! :evil:
You'll never walk alone.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 27 mar 2011, 21:10

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 27 mar 2011, 22:34

Da se sada osvrnemo i na igrače. Kenan Hasagić je, kažu neki, krivac kod primljenog gola. No, ovaj ću put stati u odbranu našeg "kosonje". Hasagić je, istina, mogao bolje reagovati, no pitanje je kako se Marica mogao onako naštimati? Gdje su tu bili naši momci iz zadnje linije?

Zadnja linija odigrala je sasvim dobro. Spahić je po ko zna koji put pokazao kako se brane boje svoje domovine (iako je rođen u Dubrovniku). Adnan Mravac nije briljirao, ali nije previše ni zakazao. Posebno dobri bili su sinoć naši bekovi. Mujdža s desne, a Lulić s lijeve strane sjajno su rješavali sve probleme u odbrani

Na sekunde je nastala tišina na preplanulom Bilinom Polju, a onda ponovo: Volim te Bosno...

Bio sam na tekmi, i ja sam do kraja poluvremena vecinom slusao Savez napolje "vjernih i za pobjedu zasluznih BHF"...

Ovo sam procitao u jednom tekstu na SS, i nisam uspio povezati i skonatati sta je autor htio reci...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 mar 2011, 22:37

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Uh, samo da budu svi zivi i zdravi do revansa, i evo moguce formacije :

Dok je Sajo trener, od Begovica nema nista. Sam je izjavio da se nece odazivati pozivu Papetu.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 mar 2011, 22:40

Plava krv je napisao/la: "vjernih i za pobjedu zasluznih BHF"
Bio sam na severu, gdje su bili i BHF, ali toliko su bili tihi da ih ništa nisam čuo. Sreća bilo je nekakvih klipova na youtube, pa sam vidio i čuo šta su pjevali.
Ne možeš da veruješ šta ljudi pišu..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 mar 2011, 23:14

dobro smo odigrali sinoc, borbeno, zeljni pobjede, 100% smo zasluzeno na kraju i pobijedili. Na temi o selektoru sam napisao da je on konacno naucio na svojim greskama u zadnjih par tekmi i prestao da trazi i pokusava nemoguce( Ibisevic na krilu) sto je odmah dalo rezultata.

Nismo se prepali Rumuna, lijepo smo se postavili, dominirali terenom, imali i malo srece , ali je pobjeda cista kao suza. Posebno mi je drago sto smo lijepo odreagovali nakon primljenog pogotka i preokrenuli tekmu u nasu korist.

sto se tice igraca:
Hasagic- njegovo je proslo vec, vidi se da je povreda ledja uzela maha, jednostavno covjek ako se ne postavi 100% dobro, ne moze da prebaci teziste na drugu nogu i reaguje dovoljno brzo za golmana na internacionalnom nivou(Albanija i sinoc), nadam se da ce se stvari sa Begovicem rijesiti na pravi nacin jer nam treba bolji golman a to Begovic objektivno jeste.
Mujdza-jako dobro, odgovoran i u napadu i u odbrani, prodoran igrac, zna sa loptom, napokon imamo dobrog beka.
Mravac-ono sinoc je objektivno najbolje sto on moze pruziti, sumnjam da on moze vise. Momak se bori, daje sve od sebe, 120% svaki mec, ali jednostavno nije kalibar za ovog nivoa, sinoc je bio dobar slijedecu tekmu ce kiksati kao protiv Albanije ili Mekiska. Momak kao sto rekoh daje sve od sebe, ali nema konstantnost, nema hajmo reci ni kvalitet , moze on protiv Luksemburga igrati kad ostali ciste kartone, ali za vece utakmice ce nam trebati bolji stoperi, nadam se da ce se rijesiti ti problemi izmedju selektora i Jahica i Nadarevica jer obojica su po meni kvalitetniji od Mravca.
Spahic- standardno, kapitenski
Lulic-vidjelo se cim je dosao u repku da momak ima potencijala, ali ono sinoc :shock: kombinacija Bejla i Maikona hehe, cudo nemam druge rijeci, dugo nisam vidio igraca nase reprezentacije koji onako dominira i koji me zadivio kao Lulic sinoc. Kapa do poda, cista DESETKA za odigranu utakmicu.
Medunjanin- dobra partija, povezivao lijepo igru, presjekao par lopti, podijelio solidnih pasova, nije lose. Jedina moja zamjerka je da je bio previse defanzivan. Trebao je sve ono sto je odigrao odigrati 5-10 metara naprijed, nekako je uvijek kasnio na tu povratnu za 5-6 metara ali opet kad sam pogledao snimak danas vidjelo se da je valjalo zatvarati Lulica, pa odatle mozda ta prevelika defanzivnost.
Rahimic- profesorski, steta sto ne mozemo na njega racunati jos 4-5 godina dok Besic bar malo ne sazrije kao igrac.
Pjanic- borio se , trudio, lijepo kontrolisao loptu, dobio dosta duela, kasnije kad je presao na Harisovu poziciju ispravio ono sto je Haris po meni losije radio i pomakao se malo naprijed sto je odmah dalo rezultata.
Misimovic- obzirom da nije u pravoj formi, vise nismo mogli ocekivati od njega. Dobri pasovi, odlicna kontrola lopte, Rumuni se gube na njegove laznjake :)
Ibisevic-da nije dao gol vjerovatno bi bio nas sinoc najvise kritikovan igraci, ali ovako zbog gola sve mu je oprosteno. Dobro je da je usao u neku seriju golova za reprezentaciju.
Dzeko- k'o bager, dobra utakmica, vidi se da i reprezentaciji koristi to sto on u Sitiju puno vise trci , drago mi je sto je to prenio i u nacionalni tim, sinoc mozda nije bio toliko opasan koliko smo navikli(do gola), ali je odradio lavovski posao.

Maletic- kao sto sam vec rekao "politicka" izmjena ,nemam nista protiv momka ali ne moze me niko ubijediti da Jahic ili Stilic nisu kvalitetniji od njega, ali opet ono sto je igrao uradio je solidno. Borben, puno trci, ali morao je one dvije lopte bolje centrirati.
Muslimovic- opet pokazao da zna igrati lopte, dodatna dimenzija kvalitete naseg tima je sto imamo ovakvog igraca kao dzokera sa klupe.
Ibricic- isto kao i Muslimovic, pokazao da zna i mislim da to sto imamo takve igrace na klupi , koji mogu promijeniti tok utakmice govori koliko dobru ekipu imamo.

generalni zakljucak je da imamo dobru generaciju i trebamo da se nadamo da ce se rijesiti ti problemi sa Jahicem, Nadarevicem i Begovicem(prije svih) da dobijemo jos vise na sirini,i abd (ako ne bude suspenzije) plasiramo se na neko takmicenje. Da smo imali vise srece protiv Albanaca sad bi bas bili na konju , ali ni ovako nije lose.
Jos se i Sejo vraca :D
Hasagic,Begovic--Mujdza,Lulic,Mravac,Spahic,Pandza,Nadarevic,Besic--Rahimic,Medunjanin,Salihovic,Misimovic,Pjanic,Ibricic,Jahic,Stilic--Dzeko,Ibisevic, Muslimovic, pa i Zec. Jednostavno ovo izgleda lijepo i ne trebamo bjezati od cinjenica, jaki smo :D
samo se nadam da cemo ovaj put imati i malo srece
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 mar 2011, 23:25

Slazem se, i ja bi Mravca zamjenio sa Nadarevicem, a moze cak i sa Vranjesom ili Jahicom.
Jednostavno limitiran igrac, daje sve na terenu, ali jednostavno nije dovoljno.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 mar 2011, 23:27

OTNYS_YNWA je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:

Dok je Sajo trener, od Begovica nema nista. Sam je izjavio da se nece odazivati pozivu Papetu.
Mekenzi nam netreba - yebo ga i on i Stoke .... :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.