Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Definitivno zadnji Monako sto gledam utrku. Kvalifikacije su i ok, a ovo je teski odron.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Lec doktorski citav vikend ..napokon da dobije kuci ...zasluzeno 

Hvala Bogu zavrsi ovo. Dugo dosadnija trka nije bila.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel ovo prvih 10 iste pozicije kao s kvala
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Čestitke Leklerku, bez greške od petka, samo da je ova patnja gotova
Dobro je smanjio zaostatak i za Maksmilijanom, sada samo 31 poen ja mislim, zanimljiva će borba da bude
Dobro je smanjio zaostatak i za Maksmilijanom, sada samo 31 poen ja mislim, zanimljiva će borba da bude
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Hvala qurcu i zvijezdama
Zasluzeno, dominantan citav vikend + domaca utrka za potpuni dozivljaj pobjede.
Jedan grad, jedna ljubav!
Kakav vikend 

Cestitke Lekleru prije svega na kvalifikacijama i danas odradjenog poslu.
Zalimo se dabje dosadno bilo, ali znali smo da ce tako biti. Jednostavno, to je takva staza. Idu Kanada i Barcelona, super zanimljive staze. Jedva cekam.
Max je sad pod teskim pritiskom.
Zalimo se dabje dosadno bilo, ali znali smo da ce tako biti. Jednostavno, to je takva staza. Idu Kanada i Barcelona, super zanimljive staze. Jedva cekam.
Zasluzeno u potpunosti, davno je bilo ali dobro. Vidi se koliko momku znaci domaca pobjeda, to je ipak nesto drugacije.
Da je sad jos jedna ovakva, pa da se nesto i zakuha u vrhu, mada mislim da ce to Max izgurati bez problema a da ce Lekler pratiti.
Uzivanje je citati kmecanje klauncine Evandera, nadao se ovdje necemu, ali dzaba. Da je Mclaren bio vodeci ne bi mu smetalo sto se ne moze preticati i sto je dosadna staza.
Da je sad jos jedna ovakva, pa da se nesto i zakuha u vrhu, mada mislim da ce to Max izgurati bez problema a da ce Lekler pratiti.
Uzivanje je citati kmecanje klauncine Evandera, nadao se ovdje necemu, ali dzaba. Da je Mclaren bio vodeci ne bi mu smetalo sto se ne moze preticati i sto je dosadna staza.

-
- Kontakt:
Barcelona je daleko od zanimljive staze, eto malo je zanimljivija nego prije jer su ukinuli onaj jedan zavoj, pa je sad startni ciljni pravac bolja prilika za preticanje. Inače bezveze staza, testna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Jbt ti vas ..svaka vam staza bezze ..
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bio je on i pod pritiskom 21' na COTA-i, pa u Kanadi protiv Sajnca zadnjih 15 krugova na starijim gumama, pa u Imoli prošle hefte lahko je to prebrodioEvander je napisao/la: ↑26 maj 2024, 17:37Cestitke Lekleru prije svega na kvalifikacijama i danas odradjenog poslu.
Mada ovdje je zasro trebao je odvesti onaj zadnji krug u kvalifikacijama, jedva da je dotakao zid
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Realno, Monako, Baku, Barcelona, Meksiko i Abu Dabi odron za ove bolide, isključivo radi bolida
MANIJACI JUG 1987
Meni je baku jedna od najzanimljivi ..BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 17:46Realno, Monako, Baku, Barcelona, Meksiko i Abu Dabi odron za ove bolide, isključivo radi bolida
A sta treba svaka utrka kao Monza npr da bude? Ove utrke sto si nabrojao su pravi test za vozace i njihove sposobnosti voznje u svim okolnostima i uvjetima.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 17:46Realno, Monako, Baku, Barcelona, Meksiko i Abu Dabi odron za ove bolide, isključivo radi bolida
Monako je takav kakav je, ali je kultna staza. Baku je prezanimljiv, najduzi pravac u citavoj F1 ima, ne znam kome moze tamo dosadno biti. Barcelona je ok isto, testna staza ali moze biti itekako interesantna. Meksiko isto jako dobar i zahtjevan, ima se gdje prestizati, takodjer dva dobra duga pravca postoje. I za kraj Abu Dhabi po meni najljepsa staza.
Ako je ista dosadno to je ona smrdljiva Imola. Kina mi je isto bezveze nesto. Fale Sepang, Hockenheim, Magny Cours i Istanbul Park.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Leclerc. Napokon pobjeda u Monaku, mislim da mu je pao veliki pritisak. Valjalo bi kad bi se i oko titule malo zakuhalo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bravo Yuki P8
Zasluzuje mjesto u RBR
Zasluzuje mjesto u RBR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.