Okrenut se igrackom kadru, mogla bi fina prica biti za sljedecu sezonu, ali sacekajmo par dana eventualno pocetak mjeseca. Investitora nema ni na vidiku.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑25 maj 2024, 22:31Da ima nesto od strateskog partnera/investitora, procurilo bi do sad. Bio sam od pocetka skeptican da ce neko htjeti pod ovim uslovima i nazalost mislim da sam u pravu. Treba nastaviti traziti i sto vise uozbiljiti pricu, bez obzira sta se sad desi. To se mora raditi 365 dana u godini, aktivno, ne da mi cekamo da nam se neko sam ponudi kao prije. Bice nesto kad tad, moze se pronaci nacin. Do tad, pokusati da profesionalizujemo i uozbiljimo klub koliko je god to moguce, ali prvo rijesiti ova trenutna goruca pitanja kojih nije malo.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
						- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Sljedeće sedmice trener, a izgledno je da ćemo dobiti i sportskog direktora.

Pablo11 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 22:36Investitora nema ni na vidiku.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑25 maj 2024, 22:31Da ima nesto od strateskog partnera/investitora, procurilo bi do sad. Bio sam od pocetka skeptican da ce neko htjeti pod ovim uslovima i nazalost mislim da sam u pravu.
Ne letite pred rudu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Za taj dio svakako treba vremena,realno je da nece sigurno biti u ovih mjesec dana.Virtu4l je napisao/la: ↑25 maj 2024, 23:23Pablo11 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 22:36Investitora nema ni na vidiku.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑25 maj 2024, 22:31Da ima nesto od strateskog partnera/investitora, procurilo bi do sad. Bio sam od pocetka skeptican da ce neko htjeti pod ovim uslovima i nazalost mislim da sam u pravu.
Ne letite pred rudu.
Fk Željezničar.
Sta mislite da li je moguc i isplatili se pokusati vratiti Luku Juricica ?

- 
				zeljovolimte
- Kontakt:
Zar se nisu javili neki strateski partneri..

Hoćemo li Borcu pustiti Dunavom brodovi plove (Sanju) što pjevaju oni beogradski četnici, da se što ugodnije osjećaju?
Samo da se zna da je Alisa bila prva grupa u bivšoj državi čija pjesma je bila zabranjena po nacionalnoj osnovi.
Da, moji Željovci. Bili su četnici još 1987, prije Bore Čorbe, Baje Knindže, Neleta i ostalih.
Idu da ubijaju 9.000 Turaka, čitaj Bošnjaka, jer su nas tako 'pogrdno zvali', a Fata je sinonim za Bošnjačko muslimansko ime.

Samo da se zna da je Alisa bila prva grupa u bivšoj državi čija pjesma je bila zabranjena po nacionalnoj osnovi.
Da, moji Željovci. Bili su četnici još 1987, prije Bore Čorbe, Baje Knindže, Neleta i ostalih.
Idu da ubijaju 9.000 Turaka, čitaj Bošnjaka, jer su nas tako 'pogrdno zvali', a Fata je sinonim za Bošnjačko muslimansko ime.
Dolazi neka delegacija veceras na utakmicu. Ozbiljna je neka grupacija
Evo ovaj debil kreno glumit insajdera

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
						"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dobar je ali sumnjam da bi dosao kod nas
Ipak Cluj ga kupio i vraca se u Rumunsku ligu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
						League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Da li to prvi put dolazis na utakmicu?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
						90KA pobjednik SS foruma.
menstrual
						- avalPacidoroP
- Kontakt:
Yebem borac yebem banja luku !

Koji ce qrac na stadionu. Da trajno usmrdi stolicu, kreten adminov.
Veceras fino odigrat, pobjednik prvaka opet. Napunit stadion i ispratit ovu ruznu sezonu i nadam se nekolicinu igraca.

Veceras fino odigrat, pobjednik prvaka opet. Napunit stadion i ispratit ovu ruznu sezonu i nadam se nekolicinu igraca.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
						Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- 
				upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Valjda ne useru sa sudjenjem. Nadam se punoj Grbavici, dobroj tekmi i naravno pobjedi. Da stavimo tacku na ovu sramotu od sezone iz koje smo, nadam se, naucili neke lekcije.

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Dolazi na zapad 10 ljudi. Gredic je ovo zavrsio. Pablo će da osvjetla obraz tribina. Sve ce biti glasan s dvojnim c.. al nije ponio kišobran ostao mu u busu  nije došao još do stadion da se konektuje na wi fi novi
 nije došao još do stadion da se konektuje na wi fi novi 

Sad ide pisanje kako ne igraju mladi. Bla bla 

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.