FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

izzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la izzo » 27 mar 2011, 14:11

boccaccio je napisao/la:Razmisljam da vise ne pisem ovde,ovo je jad i cemer,naravno da znam da necu nikome nedostajati :mrgreen: ...kako vas nije stid vise...nije igracima stalo do kluba,svi pisete tako manje vise...misevi jedni ,vi kaznjavate sampione...kad su vam Lazo i kompanija donijeli titulu onda su vam valjali...kad odigraju dvije vezane utakmice lose,hajmo ih nasaditi na kite sve redom...ne vole klub,igraju za svoj interes...pa normalno da je tako...radi li iko od vas u nekoj firmi,jel radis za interes svoj ili radis da te sef kazni,ne bi li te motivisao...zasto se niko nije pitao kada smo dobili leotara sa 8 razlike,da li trebaju ti isti igraci dobiti kakvu nagradu...niko ni rijec nije napisao,a nakotite se svi kada treba lajati,pa se svesrdno podrzavate...pa sta ako odigraju lose...ko je tu odgovoran...je li Amar napravio tim ili nije...je li Amar oduzeo sebi od plate,jer su mu igraci igrali ko najveci misevi zadnje dvije utakmice...gdje je objavljeno da je Amar ukinuo sebi dio plate isto kao i igracima jer ih nije spremio za utakmicu...ja sam prvi totalno ljut i to se vidi po mojim postovima kada se odigra lose...ja sam prvi rekao da je Amar cigan kada nece da dovede i da kupi par igraca,a ne da Jamak bude pojacanje samo zato sto je besplatan,jakog mi pojacanja,osuo sam se od zadovoljstva..a ima para da se kupi igrac...e onda kada ti igraci odigraju lose,hajmo ih ostaviti bez zivota sve...vole klub,odakle vam uopste pomisao da jedan Visca voli Zelju...pa Cocalic ne voli Zelju nego svoj interes a Zeljo mu sve dao,a da Visca voli klub...oni vole pare i igraju za pare,a njihova je duznost da odigraju dobro...bili su sampioni,nije dovoljno...treba ih kazniti sto su odigrali dobro protiv dinama...uzmi im pare,da bi oni dobili motiv da igraju bolje...ponasamo se kao da su oni kaznjenici neki koji ako ne odigraju dobro,treba im skinuti gace svima i kaznjavati ih,udarati im po porodicama i uzimati im plate...a kad odigraju dobro,onda ih treba kazniti jer se vidi da mogu tako dobro igrati,pa ih kazniti opet na istu kaznu jer su trebali odigrati dobro i te zadnje dvije utakmice...svi smo mi gamad nezahvalna...da mi je vidjeti vas da vam u firmi u kojoj radite uzimaju platu i otkidaju vam od usta...sigurno bi vas to motivisalo,kako da ne...
Da se razumijemo,kada igraci imaju lose rezultate,treba ih kazniti,ali ne mogu sebi da objasnim glupost da se kaznjava samo zato sto se vidi da oni mogu dobro da igraju...ako igraju dobro,onda stavi u novine da si ih nagradio sa dodatnih pola plate...mora biti pravda neka,a ne samo udarati po igracima...Amar je isto toliko odgovoran kao i svi igraci za posljednje dvije utakmice...treba mu oduzeti platu...pamtite svi kako nam je amar donio titulu,a ne pamtite kako su i igraci donijeli titulu...kada se uzme titula onda je Amar zasluzan,a kada se igra lose onda su igraci krivi...e po meni,ako je Amar odgovoran za titulu,onda je odgovoran i za lose rezultate,i treba prvo on biti kaznjen,a onda svi ostali,jer Amar ih je doveo,Amar ih je uvezao,Amar je napravio ekipu,Amar ih postavi na terenu i Amar je odgovoran za rezultat te ekipe,ako je lose ,onda treba kazniti Amara...neka ih Amar motivise da protiv Slobode igraju kako treba,ja nisam vidio nijednom da je ustao sa klupe da ih malo proba razdrmati...Dino ustao u 90.minuti i proderao se,tada smo i primili gol...najlakse je po igracima udariti,ja znam da oni moraju dati vise,ali znam i ko je odgovoran za to...ako dobijemo Leotara u Trebinju,onda ce Amar biti legenda,a sasvim je normalno da igraci to odrade,no dobijaju platu,ako izgubimo dole,onda su igraci krivi,hebo igrace,a Amar ih treba kaznjavati jer mu se moze,jer je on Bog i batina...dobijemo leotara ovde 8 razlike,Amar legenda ljut na igrace na pres konferenciji jer je kontao da mozemo dati 15 golova...sto nije rekao,bravo momci,svaka cast,tako se igra,e sad da bi nastavili tako da igrate,evo vam po 500km svima,pa da znate da uvijek kad tako odigrate imacete dodatnu lovu na platu,jer igrate dobro,ja cu vas moci dobro prodati,a igracima ce to biti najbolji motiv...jok,on laje po njima jer su trebali dati 15....ja volim Amara Osima,ali on mi nije svetinja,Zeljo je moja svetinja i Amar nije iznad toga...neka njega jos 20 godina na klupi,ali on nikad nece biti iznad mog Zelje...ako neko treba biti kaznjen,onda je to Amar Osim,a ne igraci koje je Amar doveo.
Ovaj post boccaccia cu sad odštampati i odnijeti Osimu u Tuborg da ga procita, pa cu doci sa odgovorima...pošto je ocito da kolega boccaccio to izbjegava uraditi uživo vec davi raju po forumu sa kilometarskim postovima adresiranih na potpuno pogrešnu ardesu.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 27 mar 2011, 14:12, ukupno mijenjano 2 puta.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 mar 2011, 14:24

:mrgreen: slobodno to uradi,hoces da i ja odem s tobom...pa kad se zacudis da se Amar i ja dobro poznajemo mozda ce ti neke stvari fakat biti jasnije :mrgreen: ...ali fakat nije suplja,isprintaj to i reci da se nadjemo,da ne bude kako ja i Amar pricamo inace i poznajemo se,a ja to po forumu pisem,nego da ti dokazem,odemo zajedno i imas sve crno na bijelo :mrgreen: ,neces mi moci vise ni rijeci napisati od stida :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 27 mar 2011, 14:27

Smijemo li mi koji ne poznajemo Amara lično pisat po ovoj temi ? :mrgreen:
TM87

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 27 mar 2011, 14:27

boccaccio je napisao/la::mrgreen: slobodno to uradi,hoces da i ja odem s tobom...pa kad se zacudis da se Amar i ja dobro poznajemo mozda ce ti neke stvari fakat biti jasnije :mrgreen: ...ali fakat nije suplja,isprintaj to i reci da se nadjemo,da ne bude kako ja i Amar pricamo inace i poznajemo se,a ja to po forumu pisem,nego da ti dokazem,odemo zajedno i imas sve crno na bijelo :mrgreen: ,neces mi moci vise ni rijeci napisati od stida :mrgreen:
Nema problema care ;) ne znam ja šta ce on uraditi sa ovim postom, hoce li se ismijati ili ce obrisati šupak sa njim ili ce možda usvojiti neke tvoje savjete i kritike, ali ce dobiti ovaj post na uvid...cisto da vidi šta mu raja piše iza leđa to jest navijaci kluba kojeg on trenira 8-)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 mar 2011, 14:32

izzo je napisao/la:
boccaccio je napisao/la::mrgreen: slobodno to uradi,hoces da i ja odem s tobom...pa kad se zacudis da se Amar i ja dobro poznajemo mozda ce ti neke stvari fakat biti jasnije :mrgreen: ...ali fakat nije suplja,isprintaj to i reci da se nadjemo,da ne bude kako ja i Amar pricamo inace i poznajemo se,a ja to po forumu pisem,nego da ti dokazem,odemo zajedno i imas sve crno na bijelo :mrgreen: ,neces mi moci vise ni rijeci napisati od stida :mrgreen:
Nema problema care ;) ne znam ja šta ce on uraditi sa ovim postom, hoce li se ismijati ili ce obrisati šupak sa njim ili ce možda usvojiti neke tvoje savjete i kritike, ali ce dobiti ovaj post na uvid...cisto da vidi šta mu raja piše iza leđa to jest navijaci kluba kojeg on trenira 8-)
Naravno druze,na PP,mjesto i vrijeme ,nadjemo se...samo prvi ti procitaj,da se nje postidis sta donosis...nemoj brate da ti sve bude mrsko u zivotu :mrgreen:

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 27 mar 2011, 14:34

@izzo banuj se sam, kakve ti gluposti pises ja ne mogu da vjerujem :roll:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 27 mar 2011, 14:36

mangupp je napisao/la:@izzo banuj se sam, kakve ti gluposti pises ja ne mogu da vjerujem :roll:
svakako da cu te poslušati ;)

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 27 mar 2011, 15:04

Esii TM87 je napisao/la:
fczeljo je napisao/la: (pročitao sam juče u istom listu da je Amela Zuković zaljubljena u Safeta Sušića, hoćemo li i o tome razviti žestoku raspravu???).
Bravo majstore ovo je poenta price!
Pa jel zaljubljena u Sušića ili nije ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
G R B A V I C A 2

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 mar 2011, 15:16

Steta, bio je ok forum dok djeca nisu pocela sa nekim doskocicama...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 27 mar 2011, 15:41

E JESTE MANIJACI :mrgreen: Sta je ba raja? Ako ih je kanzio neka je. Moje licno misljenje je da ih treba kaznjavat. Fazon je u tome da igraci danas (cast izuzetcima) moraju da misle na kes a manje o nekoj ljubavi prema klubu. KOJA LJUBAV PREMA ZELJI npr. NEKOG SA STRANE KOJI OD MALIH NOGU NAVIJA lupam sad za Vojvodinu, Rijeku, Bayern itd..??? Znaci njega u Zelji interesuje kes. Eh macak hoces kes (a zaradzuju hvala Bogu fino) igraj bori se maximalno pa nekad cemo ih pojest na terenu a nekad nazalost ni to nece biti dovoljno ali se borite. To je to sto Amar hoce!!!PA NI NJEMU NI NAMA NIJE JASNO KAKO TO EKIPA ODIGRA SMIJESNO PROTIV Slobode i Sirokog a par dana kasnije da smo imali bolju realizaciju pomeli bi Dinamo koji je Villareala na domacem pobijedio??? Da ne idemo nista dalje imate dosta primjera gdje igraci zaradzuju velike novce a tog kluba nema nigdje po 10god. npr. Newcastle. A onda imate primjer Man.Uniteda gdje Alex Ferguson drzi sve pod kontrolom (Bekam kopacka u glavu) i ta ekipa je u zadnjih 20god. glavni kandidat za titulu prvaka Engleske i jedan od favorita za osvajanje lige prvaka??? Sto li? [bJednostavno zato sto im Ferguson ne dozvoljava da se umisljaju i zezaju!!!][/b] Amar ima titule iza sebe a sta imamo mi? NISTA ali eto hajmo mi sad pisat postove. Stipute covjeka da radi svoj posao ako ne bude rezultata fino mu se zahvalimo i zdravo trazimo boljeg. A ako ima rezultata e pa onda nek ih davi tamo ako hoce briga me!!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 27 mar 2011, 16:37

@boccacio uvijek si bio regularan i dosta si realan u postovima, ali ovaj put nisi u pravu jer naše je samo da podržavamo klub i kad je dobro i kad nije, a Amar ako hoće da im nikako ne daje platu to je njegovo pravo! Znači kad ja mogu izdvojiti petobanku i otići u Gradačac a vidim Zebu kako se vuče po terenu šta onda? Trebamo ga i ja i Amar izljubiti što igra ko baba? Nema izmotavanja, igrači imaju za naše uslove odličnu platu i ima da ginu na terenu jer nose dres ŽELJEZNIČARA...oko toga nema rasprave! Za zalaganje ih treba nagraditi a za vucaranje po terenu kazniti i to debelo pa nek se i dalje vuku po terenu! Druga stvar je što su podbacili u možda najvažnijoj tekmi! Kad je trebalo da ostave srce na terenu oni su najmanje pružili i zato su i dobili što su i zaslužili...Još ću dodati da su dobro prošli! :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 27 mar 2011, 16:51

Zaboravih da pitam gdje su ovi stručnjaci što pljuvaše Lazara u serijama...???
E jeste li napokon skontali koliko taj čovjek uradi stvari koje vi ne vidite! Vama je samo bitan onaj ko gurne loptu u mrežu pa makar i sa linije...Poklopite se levati i nemojte izlaziti iz svojih mišijih rupa još dugo vremena!
Možete ga Lazaru samo....ima u potpisu već... :mrgreen:

Željo je naš, a mi smo svi Manijaci Željini!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 mar 2011, 17:46

otpravnik_vozova je napisao/la:@boccacio uvijek si bio regularan i dosta si realan u postovima, ali ovaj put nisi u pravu jer naše je samo da podržavamo klub i kad je dobro i kad nije, a Amar ako hoće da im nikako ne daje platu to je njegovo pravo! Znači kad ja mogu izdvojiti petobanku i otići u Gradačac a vidim Zebu kako se vuče po terenu šta onda? Trebamo ga i ja i Amar izljubiti što igra ko baba? Nema izmotavanja, igrači imaju za naše uslove odličnu platu i ima da ginu na terenu jer nose dres ŽELJEZNIČARA...oko toga nema rasprave! Za zalaganje ih treba nagraditi a za vucaranje po terenu kazniti i to debelo pa nek se i dalje vuku po terenu! Druga stvar je što su podbacili u možda najvažnijoj tekmi! Kad je trebalo da ostave srce na terenu oni su najmanje pružili i zato su i dobili što su i zaslužili...Još ću dodati da su dobro prošli! :mrgreen:
Ne kazem ja da sam ja u pravu,to je jednostavno moje misljenje...uopste nisam protiv kaznjavanja igraca kada igraju lose,ali sam za to da Amar kaznjava igrace,a Zujo da kaznjava Amara...isto tako,kada igraju dobro,ja sam za to da Amar nagradi igrace,a da Zujo nagradi Amara...a nikad nisam cuo da je stigla bilo kakva nagrada za igrace,niti sam cuo da je Amar kaznjen za slabu partiju svojih izabranika...neka njih Amar kandzija na treninzima,neka im utjera strah u kosti...a neka brate i kupi nekog dobrog igraca,jer ovi igraci koje mi imamo znaju odigrati dobro,ali znaju i lose da igraju,jer su limitirani...Amar je od njih napravio sampione,sada ti sampioni odigraju dvije slabe utakmice u nizu,sto uopste nije neocekivano,jer je to njihov sklop i takve su im mogucnosti..ali Amar je odgovoran za njih i za to sto se Zeba vuce ko krpa u Gradačcu..neka ga opali po dzepu,ali neka njega Zujo opali po dzepu isto tako,jer je i Amar odgovoran...ili neka dobiju nagradu,necu vise da se ponavljam,kazem samo,ako je Amar zasluzan za titulu,a sigurno da jeste,onda je odgovoran i za slabu igru i sigurno da je tako,tu bar nema filozofije...a ako je on odgovoran za svoje igrace i ti igraci dobiju kazne,onda bi trebao i on da dobije po dzepu...ne mogu ja velicati Amara a psovati igracima,tu se nesto ne slaze,oni su svi u jednom paketu...ko radi sa tim igracima,ako ne strucni stab...igraci izadju na utakmicu i igraju onako kako im strucni stab kaze...ako igraci ne rade kako strucni stab kaze,onda nesto nije u redu,neka mijenjaju igrace i neka kupe nekoga,dok je ovako,svi trebaju biti kaznjeni,ukljucujuci i Amara...jednako su krivi i jednako su zasluzni za ono najbolje od njih sto vidimo na terenu...ne napadam Amara,vec po hiljaditi put pisem,nego mislim da je on jednak uspjesima i neuspjesima igraca na terenu

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 27 mar 2011, 17:48

boccaccio je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen: zabavljas me...tebi su najgori ovi kilometarski postovi,valja to citati,nisi u zivotu procitao vise od tri recenice,ali ces me sprijeciti u mom naumu :mrgreen: :mrgreen: ...100 % mi je sad jasno zasto vise nema likova ovde poput @seyo,sto @stole ne iznosi vise misljenja,nego samo se pojavi da izbaci nesto iz novina i neki statisticki podatak,sto se @pile pojavi jednom u deset dana,sto @camac ima svasta da napise i da kaze,ali vise nece,jer nema kome,jer ce ga svi poklopiti....jos se @avlami bori nesto malo i @krvotok,i jos poneki likovi...sad si se ti pojavio,ugnjetavac razlicitih misljenja,razotkrio si mene prvog,a i svi ostali ce biti kaznjeni tvojim gnjevom na nas koji smo protiv kluba i Amara :mrgreen: ...drago mi je sto mi to neces dopustiti :mrgreen: ...iskreno mi je drago...postujem tvoje misljenje...a za ovo drugo,ne moramo se kriti iza nickova druze,ja sam uvijek tu,lako me je pronaci :mrgreen: :mrgreen:
Zabavljaš me ti svojom naivnošću. Zašto. Vrlo je prosto za objasniti. S tim da je ovo BiH, dešava se slijedeće. Il te vole il ti jebu familiju. Sredine nema. A u ćošku, iz prikrajka vrebaju razni likovi koji bi htjeli da se i oni nešto pitaju u klubu. Rezultat ? **** to, daj nam milju u padže i to je to. Svi sretni. Čim/ako budu imali šansu žohari će isplivati.
Isto je bilo na početku ove decenije. Euforija, nema, najbolji smo, dvije titule i onda jedna loša sezone, tragedija zvana ispadanje od Škota i noga. Šta se poslije desilo je za filma. U prijevodu, iskoristila đubrad svoju šansu i iskoristila priliku koja nas je unazadila deceniju.
Vjeruj da se isto može ponoviti ako ovi dočekaju priliku. A priliku će dočekati tako što će se pojaviti "objektivni kritičari". Malo po malo, eto mase kritičara pa se to lagano prenese na stadion, pa Sjever počne da proziva i potop.

Dok Amar daje svoje pare da bi klub funkcionisao i skoro sve zavisi od stručnog štaba jer ostalo skoro ne funkcioniše treba mu dati punu podršku. Dok ima rezultate, dok je Europa neupitna ne treba zanovijetati previše. "Objektivni kritičari" će samo dati argumente navedenim jadovima koji čekaju svoju šansu da se vrate na staro.
Realno, "objektivni kritičari" su sad kolateralna šteta" u ovom slučaju. Ako se ja pitam, bolje i tako nego da ovi izgmižu iz svojih rupa.

Primjer su "objektivne kritike" o Lazarovoj igri. Čovjek se razboli mi se odrnosimo a "objektivni kritičari" nestadoše u vidu lastinog repa. Isto će tako biti ako se opet nešto zagužva u klubu.

Post se ne odnosi na nickove koje si ti spomenuo, generalno pišem. Mi smo balkanci, kod nas prolazi totalitarizam i jednoumlje. Kad daš govedima da uživaju u čarima demokratije desi se klanje. Ovo se vrlo lako može prevesti u sferu sporta a dešavale su se pizdarije u našoj skorijoj hiatoriji. Neka malo, popustite. Još nije vrijeme za "objektivne kritike", klub je blago rečeno na staklenim nogama. Čini mi se da "objektivne kritike" ne pomažu.
To je moj sud.

Šozdrav

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 mar 2011, 18:05

banovan je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen: zabavljas me...tebi su najgori ovi kilometarski postovi,valja to citati,nisi u zivotu procitao vise od tri recenice,ali ces me sprijeciti u mom naumu :mrgreen: :mrgreen: ...100 % mi je sad jasno zasto vise nema likova ovde poput @seyo,sto @stole ne iznosi vise misljenja,nego samo se pojavi da izbaci nesto iz novina i neki statisticki podatak,sto se @pile pojavi jednom u deset dana,sto @camac ima svasta da napise i da kaze,ali vise nece,jer nema kome,jer ce ga svi poklopiti....jos se @avlami bori nesto malo i @krvotok,i jos poneki likovi...sad si se ti pojavio,ugnjetavac razlicitih misljenja,razotkrio si mene prvog,a i svi ostali ce biti kaznjeni tvojim gnjevom na nas koji smo protiv kluba i Amara :mrgreen: ...drago mi je sto mi to neces dopustiti :mrgreen: ...iskreno mi je drago...postujem tvoje misljenje...a za ovo drugo,ne moramo se kriti iza nickova druze,ja sam uvijek tu,lako me je pronaci :mrgreen: :mrgreen:
Zabavljaš me ti svojom naivnošću. Zašto. Vrlo je prosto za objasniti. S tim da je ovo BiH, dešava se slijedeće. Il te vole il ti jebu familiju. Sredine nema. A u ćošku, iz prikrajka vrebaju razni likovi koji bi htjeli da se i oni nešto pitaju u klubu. Rezultat ? **** to, daj nam milju u padže i to je to. Svi sretni. Čim/ako budu imali šansu žohari će isplivati.
Isto je bilo na početku ove decenije. Euforija, nema, najbolji smo, dvije titule i onda jedna loša sezone, tragedija zvana ispadanje od Škota i noga. Šta se poslije desilo je za filma. U prijevodu, iskoristila đubrad svoju šansu i iskoristila priliku koja nas je unazadila deceniju.
Vjeruj da se isto može ponoviti ako ovi dočekaju priliku. A priliku će dočekati tako što će se pojaviti "objektivni kritičari". Malo po malo, eto mase kritičara pa se to lagano prenese na stadion, pa Sjever počne da proziva i potop.

Dok Amar daje svoje pare da bi klub funkcionisao i skoro sve zavisi od stručnog štaba jer ostalo skoro ne funkcioniše treba mu dati punu podršku. Dok ima rezultate, dok je Europa neupitna ne treba zanovijetati previše. "Objektivni kritičari" će samo dati argumente navedenim jadovima koji čekaju svoju šansu da se vrate na staro.
Realno, "objektivni kritičari" su sad kolateralna šteta" u ovom slučaju. Ako se ja pitam, bolje i tako nego da ovi izgmižu iz svojih rupa.

Primjer su "objektivne kritike" o Lazarovoj igri. Čovjek se razboli mi se odrnosimo a "objektivni kritičari" nestadoše u vidu lastinog repa. Isto će tako biti ako se opet nešto zagužva u klubu.

Post se ne odnosi na nickove koje si ti spomenuo, generalno pišem. Mi smo balkanci, kod nas prolazi totalitarizam i jednoumlje. Kad daš govedima da uživaju u čarima demokratije desi se klanje. Ovo se vrlo lako može prevesti u sferu sporta a dešavale su se pizdarije u našoj skorijoj hiatoriji. Neka malo, popustite. Još nije vrijeme za "objektivne kritike", klub je blago rečeno na staklenim nogama. Čini mi se da "objektivne kritike" ne pomažu.
To je moj sud.

Šozdrav
Ne znam u cemu je toliki problem...ja jednostavno branim igrace koji trenutno igraju u klubu...90% ljudi je ovde da se igraci kazne i da se kaznjavaju...zar to nije kritika na igrace od strane mnogih na ovom forumu?...svi kazu treba ih kazniti,neka ih kazne,pa nek se onda vuku po terenu...po meni to nije dobra motivacija...evo u redu,neka se kaznjavaju,evo podrzacu...ali ogledalo igre koju Zeljo igra u zadnjih par utakmica je ogledalo i strategije strucnog staba...u cemu sam ja to pogrijesio...volim Amara Osima,daj boze da bude jos 20 godina sa nama,ali zasto bi on bio imun na kaznjavanje kada je pod njegovom palicom izgubljena utakmica i slabo se igra...kao da ja volim sto se to desava...kritikujem ga samo zbog jednog razloga a to smo davno apsolvirali,nece da kupi igraca,i tu smo nas dvojica vec imali diskusiju :mrgreen: ...nista znaci lose,imamo najorganizovaniji klub poslije Sirokog u zemlji i to je djelo Amara Osima...ali to ne znaci da se ja slazem sa ovim da se kaznjavaju igraci od njega,a da njega to ne kaci,isto ko sto se ne slazem da je Amar Osim = Zeljeznicar...a nazalost to je tako...Amar sada da ode iz kluba,mi smo naje.bali kao klub...ja ne volim sto je tako..jer ispade sad kao jednoumlje,ne moze niko nista reci o njegovim odlukama,i ne slagati se sa tim...i strucni stab i igraci su zajedno odgovorni i za uspjehe i za neuspjehe...treba ih zajedno nagradjivati i zajedno kaznjavati,sve skupa...pri tome ne mislim da trebaju da padaju glave :mrgreen: :mrgreen: ,uopste nemam pojma zasto me neki tumace kao protivnika rezima Amara Osima :mrgreen: :mrgreen: ,kritika nije trazenje ostavke odmah,boze sacuvaj,neka nama naseg Amara,boljeg necemo mislim nikad imati...ali samo pravedno,to trazim i kada je dobro i kada je lose

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 27 mar 2011, 19:22

Od nove kazne nema ništa.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 27 mar 2011, 20:10

niko ne kaže da višća i igrači moraju voliti želju ali moraju poštovati novac koji raja odvoje od usta dijeteta da bi platili kartu.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 27 mar 2011, 20:55

banovan je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:

To je moj sud.

Šozdrav
ovo je srž,htjedoh nešto slično napisati za boccaccia jer smatram da je ok lik,ali da ne vide svi njegovim očima i ne misle svi njegovom glavom,tako da njegovi komentari kod mnogih mogu izazvati neželjene efekte.
ali nema para,sve se rastalilo....

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 27 mar 2011, 21:36

Vi koji kritikujete Amara i govorite kako i njega treba kaznjavat pa de mi recite ko je kriv ako Amar kaze "igrajte A+B+C" (primjera radi) a igraci mu igraju Z-K-D pa ko je kriv ovdje??? ODERI PO DZEPU AKO MISLE DA JE TRAVA ZELENIJA KOD KOMSIJA BUJRUM VAM!!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 mar 2011, 23:41

Moze li mi neko sa sigurnoscu reci da li u slucaju eventualne suspenzije zaista svi igraci automatski postaju slobodni, i da mogu ici bez obestecenja neovisno o duzini ugovora ?? Zeljo bi tako samo na Visci i Sehi izgubio oko 2.000.000KM.. :o :o
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.