Ova plavuša I objavila video?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Re: Re: Chat
ma ja, ona je jadnica dosad najvise i zaplatila, prva dobila otkaz, radila u nekoj pr/marketing/konsalting agenciji, ekstra plata, supljiranje, a sefica jos migrantskog porijekla, i evo govore joj da vise nece moci nigdje raditi, cak ni kao kozmeticarka u svojoj kuci

dodje 5 prijatelja, plati ulaz po 175€ za dnevni party, naruce 10k € sampanjca i ne smijes se malo opustit, u svom na svom, glupost

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Kad procitas naslov te vijesti, pogotovo koliko se dijeli vijest, ocekujes party kao u American history X, a ono kamilica.
ma ovaj Sylt ti je tipa Hampton u Americi, ne zna se ta vrsta bogatasa opustit i zabavit kao normalan narod

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ASD
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa kao i Srbija , genocidna država

Dva puta pokušali , daj im i najmanju priliku opet bi isto pokušali , yebo im Hitler mrtve

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Ja aposlutno razumijem te Svabe. Svakakve mrake im se doselilo u drzavu, imaju veca prava nego oni.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne pašu ni našim izbjeglicama u Njemackoj nove izbjeglice sto dolaze
Razlika izmedju pravne drzave i ove buranije na balkanu, sto su vec svi sa videa pokupili otkaze u firmama i pokrenuta istraga gdje mogu biti kaznjeni od 100.000€ do 6 mj. zatvora.
Kako sam upratio ovo su neki bogatuni sve, koji na nekom privatnom ostrvu na zabavi ovo uradili. Da se razumijemo, ono sto svabe trpe u svojoj drzavi, mi bi do sada zapalili sve zajedno sa drzavom.
Kako sam upratio ovo su neki bogatuni sve, koji na nekom privatnom ostrvu na zabavi ovo uradili. Da se razumijemo, ono sto svabe trpe u svojoj drzavi, mi bi do sada zapalili sve zajedno sa drzavom.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- numanumaye22
- Kontakt:
Najjace je kad onaj crnac pjeva auslenderi raus hhahahahaha
Ne treba pridodavati tome znacaj, afD ce vladat nikad Njemackom, cak su izgubili podrsku francuske desnice zbog skandala i nacizma a uhapseno ih je dosta, vec im se sudi
S apetitom cu lapit njemacko drzavljanstvo, jos samo malo
Ne treba pridodavati tome znacaj, afD ce vladat nikad Njemackom, cak su izgubili podrsku francuske desnice zbog skandala i nacizma a uhapseno ih je dosta, vec im se sudi
S apetitom cu lapit njemacko drzavljanstvo, jos samo malo

Neka zahvale Angeli Merkel.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 15:41Ja aposlutno razumijem te Svabe. Svakakve mrake im se doselilo u drzavu, imaju veca prava nego oni.
-
- Kontakt:
To je sitna buranija. Takozvani bogati od kredita. Vidis po prilozenom da nemogu ni lopatom ni olovkom baratati. U Njemackoj nema privatnih ostrva.redbull93 je napisao/la: ↑25 maj 2024, 16:15Razlika izmedju pravne drzave i ove buranije na balkanu, sto su vec svi sa videa pokupili otkaze u firmama i pokrenuta istraga gdje mogu biti kaznjeni od 100.000€ do 6 mj. zatvora.
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Oni mogu otjerati strance ali ako naprave neke robote koji bi im radili za strance jer se njima ne rade svi poslovi.
A i kada rade isti posao kao stranac dobiju bolje uslove i imaju nasljedje od roditelja.
A i kada rade isti posao kao stranac dobiju bolje uslove i imaju nasljedje od roditelja.
Ma ja bi dao otkaz samo ovom što glumi HitleraGefufnaII je napisao/la: ↑25 maj 2024, 14:56ma ja, ona je jadnica dosad najvise i zaplatila, prva dobila otkaz, radila u nekoj pr/marketing/konsalting agenciji, ekstra plata, supljiranje, a sefica jos migrantskog porijekla, i evo govore joj da vise nece moci nigdje raditi, cak ni kao kozmeticarka u svojoj kuci![]()
dodje 5 prijatelja, plati ulaz po 175€ za dnevni party, naruce 10k € sampanjca i ne smijes se malo opustit, u svom na svom, glupost![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Moze se svako opustiti ali pametni ljudi to nece snimiti i staviti online, ovi sa snimka su skupina debila. Nije Njemacka Bosna da svako laprda sta hoce, kod njih ima nekog zakona.
A chipotle?
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman i 8 gostiju.