Ozbiljno razmišljam da napravim novi ili promijenim podatke na postojećem Spotify accountu da možemo efikasnije razmjenjivati muziku

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ozbiljno razmišljam da napravim novi ili promijenim podatke na postojećem Spotify accountu da možemo efikasnije razmjenjivati muziku
Dobar je Armin, gotivim ga poprilično. Holanđani su uvijek znali praviti dobre trance pjesme.
Za sve smo krivi mi i isključivo mi.
Dakako da je stručnjak i da se ima šta pametno čuti.
Trenutno su razgovori u početnoj fazi, čeka se mišljenje međunarodnih pravnih eksperata i svakako svih ostalih koji su spremni pomoći na ovaj ili onaj način. Pričali smo već sa par država, Njemačka i Ujedinjeno Kraljevstvo su spremni pomoći kada se stvore svi uslovi za to jer sada ne znamo na čemu smo, nažalost.Virtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2024, 23:42Za sve smo krivi mi i isključivo mi.
Da je ova inicijativa pokrenuta prije 20-25 godina, imali bi 150 glasova ZA, a ovako smo se nekako provukli. SDA ološ je radio apsolutno sve osim onoga što je bilo u interesu naroda.
Ova rezolucija je napisana u BiH, inicirana u BiH, a Amerikanci su nam našli državu koja će je predložiti, to je bila Njemačka. Njemačkoj je ovo bilo itekako potrebno zbog fijaska koji doživljavaju posljednjih godina, prvo zbog Ukrajine a onda zbog Izraela. Ruanda je tu samo dekoracija, kao država koja je prošla katastrofu kao i mi.
Naravno, ponovo su Amerikanci odradili najteži dio posla jer su obezbijedili/izlobirali ovakav sistem glasanja gdje je ishod bio unaprijed poznat. Dobar dio država je bio suzdržan jer su znali da će inicijativa proći.
Najzaslužniji sa naše strane su Dino Konaković i njegovo MVP, Bećirović, kao i Zlatko Lagumdžija od kojeg je po prvi put ova država imala neku korist.
Nažalost, ništa od toga oni neće valorizovati i politički iskoristiti, bez obzira što su u ove nepune dvije godine uradili više nego zeleni kriminalci za 30 godina.
Već se ozbiljno šuška da ćemo preko treće države pokušati pokrenuti reviziju tužbe protiv Srbije i ispraviti veleizdaju Bakira Izetbegovića i SDA.
Mislim da je najvažnije to da smo se napokon pomjerili sa mrtve tačke, da se nešto počelo dešavati. Nemamo mi tu šta izgubiti a mnogo toga možemo dobiti.MortemHz je napisao/la: ↑25 maj 2024, 00:28Trenutno su razgovori u početnoj fazi, čeka se mišljenje međunarodnih pravnih eksperata i svakako svih ostalih koji su spremni pomoći na ovaj ili onaj način. Pričali smo već sa par država, Njemačka i Ujedinjeno Kraljevstvo su spremni pomoći kada se stvore svi uslovi za to jer sada ne znamo na čemu smo, nažalost.
Vrte Baby Lasagnu na Bosninim tekmama, još uvijek nije splasnula euforija.
Ja ne mogu biti advokat nikome, ali ovdje citam da se vrijednost politicke opcije kod bosnjaka mjeri prema stepenu otvorenog neprijateljstva i odbijanja kooperacije sa Srbijom i srpskim faktorom kao jedinim kriterijumom.Virtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2024, 23:42Za sve smo krivi mi i isključivo mi.
Da je ova inicijativa pokrenuta prije 20-25 godina, imali bi 150 glasova ZA, a ovako smo se nekako provukli. SDA ološ je radio apsolutno sve osim onoga što je bilo u interesu naroda.
Ova rezolucija je napisana u BiH, inicirana u BiH, a Amerikanci su nam našli državu koja će je predložiti, to je bila Njemačka. Njemačkoj je ovo bilo itekako potrebno zbog fijaska koji doživljavaju posljednjih godina, prvo zbog Ukrajine a onda zbog Izraela. Ruanda je tu samo dekoracija, kao država koja je prošla katastrofu kao i mi.
Naravno, ponovo su Amerikanci odradili najteži dio posla jer su obezbijedili/izlobirali ovakav sistem glasanja gdje je ishod bio unaprijed poznat. Dobar dio država je bio suzdržan jer su znali da će inicijativa proći.
Najzaslužniji sa naše strane su Dino Konaković i njegovo MVP, Bećirović, kao i Zlatko Lagumdžija od kojeg je po prvi put ova država imala neku korist.
Nažalost, ništa od toga oni neće valorizovati i politički iskoristiti, bez obzira što su u ove nepune dvije godine uradili više nego zeleni kriminalci za 30 godina.
Već se ozbiljno šuška da ćemo preko treće države pokušati pokrenuti reviziju tužbe protiv Srbije i ispraviti veleizdaju Bakira Izetbegovića i SDA.
Bolji Burger KingPikachuSA je napisao/la: ↑25 maj 2024, 01:38Vrte Baby Lasagnu na Bosninim tekmama, još uvijek nije splasnula euforija.![]()
Pomalo baca na Rammstein (konkretno na pjesmu Du riechst so gut, neko je već pisao o tome na forumu), vjerovatno se zato i meni svidjela.
Btw, pjesma Return of the Mac bi bila najprikladnija za reklamu kad se McDonald's vrati na bh. tržište
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 9 gostiju.