Ma glupo je sve svrstavat u isti kos, u svakom narodu ima i go.vana i dobre raje.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- sagitarius
- Kontakt:
Nadam se da ce ovo probuditi neke bosnje, da ne gledamo na to da su nam svi braca koji su mulimani!Sirija nek gori…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
A bilo je ko navija za Hrvatsku protiv Maroka je.be mu se od do izdajnicko, glupi Bosnjo i slsagitarius je napisao/la: ↑23 maj 2024, 21:20Nadam se da ce ovo probuditi neke bosnje, da ne gledamo na to da su nam svi braca koji su mulimani!Sirija nek gori…

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Re: Chat
Madjari najveci cigani u Europi.
Rumuni su pogani, ali kad ti zatreba pomoc kakva bilo prvi su tu. Radio sam sa svima, i msm da bi Rumunje stavio na prvo mjesto sto se tice pomoci, price, normalan narod, Poljaci takodjer.
- Centre forward
- Kontakt:
Avenija morališe a neki dan kuje plan kako jedva čeka da ode u Bg na tekmu 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Marsal
- Kontakt:
Jesam ja na onom gdje izlaz na Butilama, ograničenje 70 ja 97 jbg. Kazna iz marta 2023, došlo mi par dana pred NG da se izjasnim o krivicu ja prihvatio i poslao nazad i još mi nije došao ni prekršajni nalog kamoli za oduzimanje dozvole.bob je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:11jel ko na forumu iz Sa pao na onom radaru na autoputu … sta je ono jbt danas mi drug salje sliku otisao na uvidjaj koji red cekanja drugi drug isto otisao da plati jednu kazu mu na salteru da ima jos 3 koje nisu jos u proceduri a na poslu frajer fasovao 25 kazni![]()
sto je najgore dosle mu dvije prije pola god i nakon toga pazio a preostale 23 isporucili naknadno sve u tom periodu nekad
![]()
mogu misliti zarade i punjenja budjeta ove god hahaha
Najgore je što sam ljeto 2023 par puta išao u SA i nisam znao za taj radar, moraću ponovo na polaganje vozačkog najvjerovatnije bokte mazo
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Brate tabla upozorenja ko Wembley stoji, kako nisi registrovao 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Doduše da ne pametujem plaho, i ja sam baš neki dan pred tunelom Oštrik proletio ko Hamilton, sreća pa ću tek 2029. tek dobiti kaznu.
- sagitarius
- Kontakt:
Uvijek za Hrvatsku i Crnu Goru navijati!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
- Marsal
- Kontakt:
Ma nemam pojma. Vozim 13 godina i dobio jednu kaznu, od Nove godine 6, sve radar. Plus očekujem još sa autoputa makar 3-4

Jednostavno sad radara ima previše, fakat se mora vozit strogo po ograničenju. Ima već mjesec dana upalim tempomat tačno koliko je ograničenje i lagano.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Valja sad razmisljati gdje ici na more

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
zar je samo meni bezveze da ovoliko ljudi na osnovu glasanja u skupstini UN-a kroji misljenje o odredjenim drzavama i njenim narodima
nidje veze ocam', isto kao da je u pitanju neko sportsko takmicenje
nidje veze ocam', isto kao da je u pitanju neko sportsko takmicenje
Don't believe the hype.
Bratee...
Ma još malo stavljaće radare i u garaže. Biće umjetnost spojiti mjesec bez da te ćopi.Marsal je napisao/la: ↑23 maj 2024, 21:55Ma nemam pojma. Vozim 13 godina i dobio jednu kaznu, od Nove godine 6, sve radar. Plus očekujem još sa autoputa makar 3-4![]()
Jednostavno sad radara ima previše, fakat se mora vozit strogo po ograničenju. Ima već mjesec dana upalim tempomat tačno koliko je ograničenje i lagano.
meni se u starom gradu naklatili na kosti jbt mobitelom platio parking i dva mjeseca zaredom mi dolazi parking kazna a da nista nisu zakacili za retrovizor

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.