Vjerovatno ugao kamere kreira lažnu sliku.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Javio se Vulin nakon usvajanja rezolucije. "Tražili ste lisicu, naišli ste na vuka"
"Ovo je pobjeda Srbije i čelične volje predsjednika svih Srba"
Vjerovatno onaj Tomo Kovac, visoki dužnosnik MUP-a RS-a početkom rata koji je pucao po djeci Sarajeva i ostao nekažnjen.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 19:54evo na Kurir TV-u neki njihov strucnjak Kovac prognozira da bi mogao izbiti rat u Sarajevu u roku 7 dana
zna i tacno sta planiramo, hocemo da okupiramo Prijedor da se osvetimo
jeste tajCentre forward je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:02Vjerovatno onaj Tomo Kovac, visoki dužnosnik MUP-a RS-a početkom rata koji je pucao po djeci Sarajeva i ostao nekažnjen.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 19:54evo na Kurir TV-u neki njihov strucnjak Kovac prognozira da bi mogao izbiti rat u Sarajevu u roku 7 dana
Istina živa, ne znam šta je ovoCentre forward je napisao/la: ↑23 maj 2024, 19:29Al' kako Marko Djuric gleda Acu, kako mati ne gleda rodjeno dijete. Neki novi level bolesti nepoznat savremenoj medicini.
Možda je to neka repriza, jer mi to već sve poznato.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:03jeste tajCentre forward je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:02Vjerovatno onaj Tomo Kovac, visoki dužnosnik MUP-a RS-a početkom rata koji je pucao po djeci Sarajeva i ostao nekažnjen.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 19:54evo na Kurir TV-u neki njihov strucnjak Kovac prognozira da bi mogao izbiti rat u Sarajevu u roku 7 dana
nema sta se nije napricao, u njegovoj glavi vec poceo novi rat
Pa ja mislim da sam pao na onom izlazu gdje je 70, moguce da sam jednom pao ispred tunela gdje je 100.bob je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:11jel ko na forumu iz Sa pao na onom radaru na autoputu … sta je ono jbt danas mi drug salje sliku otisao na uvidjaj koji red cekanja drugi drug isto otisao da plati jednu kazu mu na salteru da ima jos 3 koje nisu jos u proceduri a na poslu frajer fasovao 25 kazni![]()
sto je najgore dosle mu dvije prije pola god i nakon toga pazio a tek mu preostale 23 isporucili sve prije ovih prvih
![]()
mogu misliti zarade i punjenja budjeta ove god hahaha
nije, ovo je bilo uzivoarmando je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:11Možda je to neka repriza, jer mi to već sve poznato.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:03jeste tajCentre forward je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:02
Vjerovatno onaj Tomo Kovac, visoki dužnosnik MUP-a RS-a početkom rata koji je pucao po djeci Sarajeva i ostao nekažnjen.
nema sta se nije napricao, u njegovoj glavi vec poceo novi rat
Od prije neki dan. Čini mi se kod smrde Marića ili se profiter ponavlja na drugoj televiziji.
mislim da je ovo ovaj novi radar sto su prije tunela stavili prema lepenici mozda lazem za lokaciju nisam vozactuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:14Pa ja mislim da sam pao na onom izlazu gdje je 70, moguce da sam jednom pao ispred tunela gdje je 100.bob je napisao/la: ↑23 maj 2024, 20:11jel ko na forumu iz Sa pao na onom radaru na autoputu … sta je ono jbt danas mi drug salje sliku otisao na uvidjaj koji red cekanja drugi drug isto otisao da plati jednu kazu mu na salteru da ima jos 3 koje nisu jos u proceduri a na poslu frajer fasovao 25 kazni![]()
sto je najgore dosle mu dvije prije pola god i nakon toga pazio a tek mu preostale 23 isporucili sve prije ovih prvih
![]()
mogu misliti zarade i punjenja budjeta ove god hahaha
A i u gradu na onoj novoj gdje je 40. Al jbg nek dodje kad dodje, povremeno mi uvijek dolazi iz citave BIH, a pazim.
Ali Kanton Sarajevo su hit. Oni napisu isporuceno i vidis na IDEEA kroz pola godine da imas nesto. I redovno platis ako je kazna 20 KM po 70 KM kao ti zakasnio, a oni nisu ni urucili![]()