RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Ali onda nebi mogli navijaci na RA tribinu nema stolica.Mislim da se moze samo na onu koja stolice ima,jedino da se suknemo noc dan i stavljati stolice na RA tribinu

Jedna napomena, pošto BiH trenutno još nema stadiona sa četvrtom kategorijom, onda cat 3 stadioni mogu igrati i dalje faze
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Ako treba da sami organizujemo da kupimo stolice, a i organizovat se pa za par dana to i postaviti iza gola. Malo i mi za klub da se aktiviramo, pogotovo ako ce nam to donijeti konacno europu u nasoj kuci.
19V22
-
- Kontakt:
Sigurno da bi svi mi kao navijaci mogli vrlo brzo skupit pare i kupit stolice a i postaviti ih. Lose bi bilo da nam nebitno jel ovo ljeto ili iduce,kad god igrali Evropu ovdje,stoji RA tribina prazna onako lijepa. Ruzno bi bilo za vidjet 3 pune i jednu potpuno praznu tribinu po meni.
Hercegovka loza,hašiš trava,neka živi Mostar naša država!
-
- Kontakt:
Malo je to mjesta ako se ne moze koristiti RA bez stolica.
Imali bi samo oko 4200 stolica koje bi mogli koristiti u europi, uz uslov da se stolice postave i na zdenku.
Postavit neke bezveze stolice na RA, pa ih skloniti poslijeMostarskiSin je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:44Malo je to mjesta ako se ne moze koristiti RA bez stolica.
Imali bi samo oko 4200 stolica koje bi mogli koristiti u europi, uz uslov da se stolice postave i na zdenku.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ako budemo igrali prvo pretkolo u Mostaru sto kaze Sin imali bi na raspolaganju 4200 mjesta i mislim da bi prioritet za kupovinu ulaznica trebali imati trenutni clanovi. Neka ovi sto im je zao bilo dvajesku dat a dat ce je iduce godine radi evrope gledaju na tv-u
1000% pa nek pričaju šta god hoće. Članovi broj jedanCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 maj 2024, 16:11Ako budemo igrali prvo pretkolo u Mostaru sto kaze Sin imali bi na raspolaganju 4200 mjesta i mislim da bi prioritet za kupovinu ulaznica trebali imati trenutni clanovi. Neka ovi sto im je zao bilo dvajesku dat a dat ce je iduce godine radi evrope gledaju na tv-u
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
100% se slažem i to:OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 16:131000% pa nek pričaju šta god hoće. Članovi broj jedanCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 maj 2024, 16:11Ako budemo igrali prvo pretkolo u Mostaru sto kaze Sin imali bi na raspolaganju 4200 mjesta i mislim da bi prioritet za kupovinu ulaznica trebali imati trenutni clanovi. Neka ovi sto im je zao bilo dvajesku dat a dat ce je iduce godine radi evrope gledaju na tv-u
1.dan prodaja samo uz sezonsku i clansku od ove sezone
2.dan clanske od ove sezone
3.dan clanske od ove sezone
4.dan ako ostane slobodna prodaja
"jedno pitanje je samo ostalo..."
Cat 1 2 3 4 koliko ue gajbi od tebe i od drugog glavonje?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 16:131000% pa nek pričaju šta god hoće. Članovi broj jedanCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 maj 2024, 16:11Ako budemo igrali prvo pretkolo u Mostaru sto kaze Sin imali bi na raspolaganju 4200 mjesta i mislim da bi prioritet za kupovinu ulaznica trebali imati trenutni clanovi. Neka ovi sto im je zao bilo dvajesku dat a dat ce je iduce godine radi evrope gledaju na tv-u
-
- Kontakt:
Hoće li doći Pumini ljudi da brendiraju stadion?MostarskiSin je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:44Malo je to mjesta ako se ne moze koristiti RA bez stolica.

po meni, bolje 4.200 u Mostaru nego 10.000 u sarajevu ili zenici...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 maj 2024, 16:11Ako budemo igrali prvo pretkolo u Mostaru sto kaze Sin imali bi na raspolaganju 4200 mjesta i mislim da bi prioritet za kupovinu ulaznica trebali imati trenutni clanovi. Neka ovi sto im je zao bilo dvajesku dat a dat ce je iduce godine radi evrope gledaju na tv-u
koliko kategorija, toliko gajbi... je li ok?Gr0hot je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:31Cat 1 2 3 4 koliko ue gajbi od tebe i od drugog glavonje?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 16:131000% pa nek pričaju šta god hoće. Članovi broj jedanCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 maj 2024, 16:11Ako budemo igrali prvo pretkolo u Mostaru sto kaze Sin imali bi na raspolaganju 4200 mjesta i mislim da bi prioritet za kupovinu ulaznica trebali imati trenutni clanovi. Neka ovi sto im je zao bilo dvajesku dat a dat ce je iduce godine radi evrope gledaju na tv-u
-
- Kontakt:
Najgledanija gostujuća ekipa u ligi.
Najgledanija ekipa na Arena Sport u ligi.
Treća najbolja domaća posjeta u ligi.
Počeo prelazni rok
Najgledanija ekipa na Arena Sport u ligi.
Treća najbolja domaća posjeta u ligi.
Počeo prelazni rok

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Nije problem u broju gajbi. Problem je u ponasanju i promjenama ponasanja i pisanja. A gajbi nece faliti tj falit ce sigurno ako budemo igrali na nasoj areni
Ja sam stavio 10 gajbi a toliko treba da dobijem od ovih sto su ismijavali moj nagovjestaj i pricu od unazad par mjeseci.
Jesmo i prija u Mostaru igrali prvo pretkolo?
Dasta smo

-
- Kontakt:
Ispred svlačionica

Izgleda da je Bilino polje otpalo u svim kombinacijama.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.