Desi se. A sta cu ocekivati od Arapa? Jedine neke drzave koje imaju jaku vezu s nama su Turksa, Iran i Pakistan. Ovo ostalo sve slabo nesto koliko ja znam, nit se mi sta trudimo oko njih nit oni oko nas, a opet 50/50 su nekako za ili suzdrzani.VensanKasel je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:19Do mene , yebo ih otac![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- JayCatwright
- Kontakt:
Nikad mi nije bila jasna tolika opcinjenost narodom Palestine kod nas, pored toliko drugih genocida koji su se dešavali.

Ne zaboravi i top filmove.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:22Iran pored ukidanja viza pocetkom godine sad i ovako nas podrzali, definitivno sljedeca destinacija za posjetiti aBd, najljepsa zemlja na bliskom istoku i najbolji ljudi![]()

- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Re: Chat
A Sarajevo se toliko trudilo za direktne letove za UAE, cak su nam uveli i bezvizni rezim, kad ono prc 

Dovoljno je ovo vidjeti i sve ti je jasno.

Šta očekivati od ljudi koji slušaju onog Miroljuba, Golubovića i sl.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- BosniaBoston
- Kontakt:
152 NIJE PROTIV, 19 je protiv
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Al' ne znam šta vas čudi od srba. Ljudi poraz na Kosovu slave kao historijsku pobjedu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa ni na Eurosongu nam nikad ni poena nisu dali, a kad su poceli ucestvovati kontao sam evo sigurnih poena, bar neka osmica

Don't believe the hype.
nemoj Katar zaboraviti mislim da nam je dole jaka dijasporanerkolfc je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:23Desi se. A sta cu ocekivati od Arapa? Jedine neke drzave koje imaju jaku vezu s nama su Turksa, Iran i Pakistan. Ovo ostalo sve slabo nesto koliko ja znam, nit se mi sta trudimo oko njih nit oni oko nas, a opet 50/50 su nekako za ili suzdrzani.

Koje filmoveJayCatwright je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:23Nikad mi nije bila jasna tolika opcinjenost narodom Palestine kod nas, pored toliko drugih genocida koji su se dešavali.
Ne zaboravi i top filmove.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:22Iran pored ukidanja viza pocetkom godine sad i ovako nas podrzali, definitivno sljedeca destinacija za posjetiti aBd, najljepsa zemlja na bliskom istoku i najbolji ljudi![]()
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovaj je bas dokumentovan, ne moze covjek koji ima imalo srca gledati svaki dan slike ubijene djece I ostati hladan i indeferentan.JayCatwright je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:23Nikad mi nije bila jasna tolika opcinjenost narodom Palestine kod nas, pored toliko drugih genocida koji su se dešavali.
![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma njima je svakako lupanje po ušima sa cijenama , baš ću pitati većinu što dolaze šta oni misle o tome , jer vladare svoje vole više od sebe ali znajući njih boli ih qracrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:20Sad za ove debile iz emirata cijenu digni za 300 posto, samo zbog ovogaVensanKasel je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:02Izrael ZA , Sirija protivbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:42
Nije narod kriv kakav politički vrh imaju, isti slučaj sa Sirijom.![]()

Oman isto suzdržan , svete se zbog viza ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
numanumaye22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:19Nemoj tako, svi su culi za Ruandu.feniksptica je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:04Je l iko kod nas spomenuo kad Ruandu 7mog Aprila..nikoTefalTava je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:01
Time je određeno da se 11. juli svake godine obilježava kao Međunarodni dan sjećanja na genocid u Srebrenici. Rezolucijom o genocidu u Srebrenici 11. juli je odobren na isti način na koji je 27. januar određen za Dan sjećanja na holokaust, a 7. april kao Međunarodni dan razmišljanja o genocidu nad Tutsima 1994. u Ruandi.
Samo likovima koji ne znaju sabrati dva i dva je ovo nebitna stvar jbt pogledas sta donosi ova rezolucija a ne da lupas po obicaju
Ako i jest neki portal niko od čitatelja nije ni uocio.![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
To je to.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa Asghar FarhadiStevieG8 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:26Koje filmoveJayCatwright je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:23Nikad mi nije bila jasna tolika opcinjenost narodom Palestine kod nas, pored toliko drugih genocida koji su se dešavali.
![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Nije se Sarajevo trudilo nego obrnuto , Emirati su tražili letove za Sarajevo kao i ostale arapske zemlje . Tek kada je WizzAir počeo da leti iz AbuDhabija ( u prevodu puno niže cijene od Fly Dubaija ) onda su ganjali bezvizni režim .numanumaye22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 18:23A Sarajevo se toliko trudilo za direktne letove za UAE, cak su nam uveli i bezvizni rezim, kad ono prc![]()
Zaboravljate Beograd na vodi i koliko je tu arapskog novca ugurano .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
I found freedom. Losing all hope was freedom.