Ima Bošnjaka u Čileu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
gdje ces vecu korist da se u svim vaznijim knjigama i na svijetu za vijeke vjekova 11 juli biti dan sjecanja za zrtve u genocidu, mi nismo ni svjesni koliko je ovo bitno za budućnost al po tradiciji smo kratkocidni i gledamo samo kakva je trenutna korist
U Tbilisiju 500.000 ljudi na protestima protiv aktuelne pro-ruske vlade, u Bratislavi 70% ljudi protiv trenutne vlade, Orbanov protukandidat ima 30% podrske a Orban 38% u Madjarskoj, Armenija napusta vojni savez sa Rusijom
Jednako ih trebamo blatiti. Kao i Azerbejdzan.feniksptica je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:55Ali portali hvale UAE...samo jos da prenesu govor
Mislim njihovi portali logicno
Nije bas pravo obavezujuce tako da se promijeniti nece nista, mada mislim da mozemo i na osnovu ovoga pokrenuti fino tuzbu i naplatiti dug Srbiji
BLAMANTNA VEĆINA! Sramna rezolucija o Srebrenici usvojena u UN, ali Srbija je moralni pobednik (FOTO)
(UŽIVO) SRAMNA REZOLUCIJA JEDVA IZGLASANA! VIŠE UZDRŽANIH I GLASOVA PROTIV NEGO ZA
Time je određeno da se 11. juli svake godine obilježava kao Međunarodni dan sjećanja na genocid u Srebrenici. Rezolucijom o genocidu u Srebrenici 11. juli je odobren na isti način na koji je 27. januar određen za Dan sjećanja na holokaust, a 7. april kao Međunarodni dan razmišljanja o genocidu nad Tutsima 1994. u Ruandi.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:59Nije bas pravo obavezujuce tako da se promijeniti nece nista, mada mislim da mozemo i na osnovu ovoga pokrenuti fino tuzbu i naplatiti dug Srbiji
Da se zbog ovoga ukine RS je tesko ocekivat
Btw pristavise nam ga arapi pofino, logicno
Izrael ZA , Sirija protivbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:42Nije narod kriv kakav politički vrh imaju, isti slučaj sa Sirijom.Bundesliga je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:41Dobro je neko rekao, Afrikanci nek od Vučića sad traže za bunare i kurbane. Majku vam, dobit ćete qarinu više.
Kako mozes pokrenuti tuzbu ako sam kazes da je rezolucija pravno neobavezujuca?numanumaye22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:59Nije bas pravo obavezujuce tako da se promijeniti nece nista, mada mislim da mozemo i na osnovu ovoga pokrenuti fino tuzbu i naplatiti dug Srbiji
Da se zbog ovoga ukine RS je tesko ocekivat
Btw pristavise nam ga arapi pofino, logicno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 92 gosta.