BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
[youtube][/youtube]
Ovaj video govori za sebe od 0:40.
Ovaj video govori za sebe od 0:40.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- anonymousHD
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Puma je napisao/la:
ti si kao bio na stadionu ??
to za baklje ste skandirali "cigani", pa sta onda treba reci nasim ljudima koji su znali prekidati utakmice sirom Evrope paljenjem i ubacivanjem baklji ? Sta da tebe neko naziva ciganom ?
Mislim da ćeš nakon ovoga klipa shvatiti, radi čega smo im skandirali cigani

Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 27 mar 2011, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pa i nije to neko prolazno vrijemeBosnier je napisao/la:Ma Lulic bez greske svih 90 min , da mi je znati samo koliko je pretrcao,
lik uzme loptu na svojoj polovici nakon 10 sekundi u napadu centrira

mma_hz, znaš šta bi ti sad Ibričić rek'o na taj post?!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
haha a jest onaj jedan redar uzeo da meca onoga kao da je pozelio da posteno kog izmlati
sta ces covjeku doslo do guse sve kretiti besparica i svakodnevni problemi al et nek se istreso na onom huliganu
sta ces covjeku doslo do guse sve kretiti besparica i svakodnevni problemi al et nek se istreso na onom huliganu
Thomas Müller - Fußballgott
igraci na terenu su Rumuni, strucni stab, kao i gledaoci koji su to slusali na TV-u, puca meni za grupom huligana koji su dosli da prave probleme, sto su dobili, to su i zasluziliMislim da ćeš nakon ovoga klipa shvatiti, radi čega smo ih nazivali ciganiJa ti sinoć fino govorim kako je bilo, a ti se praviš pametan, a sjedio ispred TV-a, apsolutno ništa niti si vidio, niti čuo..

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Ovo samo pi.cke mogu uraditi medju ovoliko raje baciti baklju ccc 

kako izgleda stadion , zapad ..pa jos snimka izvan njega ..strasno .pakao..Principatus je napisao/la:Stvarno extra Video. Dzeko na kraju sa onom djecom.Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Extra video
lulicu svaka cast ubjedljivo najbolji ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Los_Blanos2
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:Nemoj Ziv bio opet ici na utakmicu , da ne dozivimo katastrofu sutraLos_Blanos2 je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Kad god sam otišao gledati utakmicu na Bilinom il na Koševu uvek smo pobjedili, tradicija bi trebala da se nastavi i sutra. Mislim da ćemo dobiti 2-0. Džeko napokon ima nekoga ko će mu dodati loptu, sutra on zabija, 99%, a drugi gol mi moglo biti delo Pjanića. Ali vidjeti ćemo.
Sretno momci!![]()
![]()
Vidimo se sutra, mada ja kad god odem pusimosamo jedan remi protiv Spanije, red je i pobjd..jesam ja baksuz kad odem a gledo sam 7 tekmi repke.
Mozda 8

Sve mi u glavi proslo na polv.tekme..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ima li negdje onaj clip kada Spaha kaže komentatoru da nije ni on vidio Mutua na terenu, tako nešto 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Teren na Bilinom Polju puno je bolje izgledao u odnosu na ranije utakmice ! Stadion izgleda odlicno sada , dobilo se na bjelini svjetlosti postavljanjem novih dodatnih reflektora , a isto novinarske loze su se fino uklopile ... Sta je slijedece , mozda prosiriti kapacitet na nekih 25 000 , naravno i promjena travnjaka !
Čelik do bagro
- Luís Nazário de Lima
- Kontakt:
Ma Zenica ce uskoro postati pravi sportski centar u BiH
Uvijek ljudi nesto grade,renoviraju i tako to.

-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- Principatus
- Kontakt:
Gabriel Tamas: Igrali ste kao Barcelona
Znamo Tamase, znamo...
Znamo Tamase, znamo...

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
[youtube][/youtube] pred kraj video imaju izjave Lulica i Spahica, taj dio je od 6:36Elddar je napisao/la:Ima li negdje onaj clip kada Spaha kaže komentatoru da nije ni on vidio Mutua na terenu, tako nešto

Odakle to Principatus?
edit: Hvala padobranac.
edit: Hvala padobranac.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 27 mar 2011, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
tanzla je napisao/la:Odakle to Principatus?
http://www.kameleon.ba/News.aspx?id=EiA ... &t=Gabriel Tamas:Igrali_ste_kao_Barcelona
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Fenomenalna utakmica i zasluzena pobjeda.
Igraci noseni navijanjem odigrali odlicno,mada posebno moram istaci dvojicu,a to su Senad Lulic i Edin Dzeko.
Prvi je letio po terenu,mislim da je pretrcao najmanje 10 km sinoc,terorizirao je po lijevom krilu.Bio sam na istoku i mi smo ga prozivali cijelo drugo poluvrijeme,hakali,nosili smo ih stvarno.Dzeko pokazao klasu,svaki put kad gledam tog covjeka uzivo ne mogu se nacuditi njegovoj lakoci igranja,prijemu lopte(ono kad mu se zalijepi za prsa) i sigurno je vrijedan svakog centa koji je City platio za njega.
Susic je konacno riskirao i isplatilo mu se,izmjene je obavio skolski,cak je i uveo Maletica ne bili ovi Srbi iz Saveza omeksali.
Uglavnom,svi su bili sjajni,a naravno 'zenicka'(stavio pod navodnike jer ne mislim samo na Zenicane) publika ponovo pokazala svoju jacinu i ja bih reko da smo mi sa tribina zabili onaj drugi gol.
Da smo jos koji put sutnuli u okvir gola,zabili bi sigurno jos golova,jer se na rumunskom golmanu vidjelo da mu je utjeran strah u kosti.
Sve u svemu,odlicna pobjeda i sad idemo u Rumuniju da potvrdimo ovu dobru utakmicu(ako nas ne bi suspendirali,mada cisto sumnjam).

Igraci noseni navijanjem odigrali odlicno,mada posebno moram istaci dvojicu,a to su Senad Lulic i Edin Dzeko.

Sve u svemu,odlicna pobjeda i sad idemo u Rumuniju da potvrdimo ovu dobru utakmicu(ako nas ne bi suspendirali,mada cisto sumnjam).

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Ne znam jel neko vec napisao nisam gledao ugl. ima snimak na bht u 17.00 pa et da znate. Ja moram pogledati rahat tekmu jos jednom bez onolikog nerviranja haha 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Principatus
- Kontakt:
Ljudi snimite tu utakmicu nekako pa postavite na net ako moze. Nema jos uvjek snimka dobrog kvaliteta ove utakmice.
Bože, koji je kralj ovaj Spaha!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- samovasposmatram
- Kontakt:
i cigani odnosno rumunski gurbeti aka rome aka gipsy - da bude sve politicki korektno nebil ispo rasista.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ovo samo pi.cke mogu uraditi medju ovoliko raje baciti baklju ccc
WHUFC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.