Boli te qrac, ne zivis ovdje.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:39E sad kako RS i dalje da postoji, nesto zasnovano na genocidu (dokazano) ne bi trebalo da postoji?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Re: Chat
-
- Kontakt:
Re: Chat
Dobro je neko rekao, Afrikanci nek od Vučića sad traže za bunare i kurbane. Majku vam, dobit ćete qarinu više.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Oficijalno genocidaši. U knjigama ce se o ovome genocidu pisati i znati ko ga je pocinio.
Da rezimiramo ove srpske bajke. Kada si suzdrzan, znaci da nisi ni ZA ni PROTIV.
U sustini, velika pobjeda nase diplomatije na međunarodnom polju. Sada se oficijalno zna kako je nastala genocidna republika.
Da rezimiramo ove srpske bajke. Kada si suzdrzan, znaci da nisi ni ZA ni PROTIV.
U sustini, velika pobjeda nase diplomatije na međunarodnom polju. Sada se oficijalno zna kako je nastala genocidna republika.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo navijati u fudbalu i kosarci za ekipe koje imaju sto vise bijelaca.

I na FM dovoditi samo bijelce
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije narod kriv kakav politički vrh imaju, isti slučaj sa Sirijom.Bundesliga je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:41Dobro je neko rekao, Afrikanci nek od Vučića sad traže za bunare i kurbane. Majku vam, dobit ćete qarinu više.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- numanumaye22
- Kontakt:
Zivio sam 25 godina, zive moji a imam pasos i drzavljanstvo ko i ti, iako te to kopka ko Vucica usvajanjeRubikovaKocka je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:40Boli te qrac, ne zivis ovdje.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:39E sad kako RS i dalje da postoji, nesto zasnovano na genocidu (dokazano) ne bi trebalo da postoji?

- Maroon1946
- Kontakt:
Ko god ima sta jest glasao za
Iran, naši prijatelji bez mita.
Međunarodni dan sjećanja, za čije obilježavanje se pozivaju, između ostalih i akademske institucije zemalja te međunarodne i regionalne organizacije.

Međunarodni dan sjećanja, za čije obilježavanje se pozivaju, između ostalih i akademske institucije zemalja te međunarodne i regionalne organizacije.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Ma nije qurko, isto oni misle ko i ovi što ih predstavljaju. I ovi što Gazu predstavljaju kao razlog zašto su suzdržani su smiješni, ako je ko zvao i donirao za Gazu to je narod Bosne i Hercegovine nad kojim je počinjen genocid.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:42Nije narod kriv kakav politički vrh imaju, isti slučaj sa Sirijom.
I am not yet born; O hear me.
Hvala i Crnoj Gori 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Otac ih yebo gladni. Nisu džaba bili kolonija evropljanima, robovi. Yebo im Vučić, Rusi i Kinezi majke.Bundesliga je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:41Dobro je neko rekao, Afrikanci nek od Vučića sad traže za bunare i kurbane. Majku vam, dobit ćete qarinu više.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Kazu srbi da napustaju Njemacku u znak potpore Vucicu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Centre forward
- Kontakt:
Od Evropljana, samo je Madjarska glasala protiv. To je ono najbitnije. Većina je (ovih malih državica) glasala contra Americi ili za šaku dolara sa istoka. Osjetiće oni to na svojoj koži
R Srpska je poraz USA politike devedesetih koju oni neće u dogledno vrijeme priznat'. Ipak, čvrsto vjerujem da će u narednih par godina Dayton na reviziju.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 17:39E sad kako RS i dalje da postoji, nesto zasnovano na genocidu (dokazano) ne bi trebalo da postoji?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Zna li neko otkud da Čile glasa za rezoluciju ocm
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
4 estremne desnice iz Evrope protiv, svi drugi za. Pobjeda pravih evropskih vrijednosti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 7 gostiju.