Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Prognoza….100+ ZA, 10ak max PROTIV, ostali suzdrzani
Srbi najavljuju oko 80ak zanumanumaye22 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:15Prognoza….100+ ZA, 10ak max PROTIV, ostali suzdrzani
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Re: Chat
Kakvu mržnju Suljagić raspiruje?Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) zaprimila je naredbu iz Tužilaštva Bosne i Hercegovine za saslušanje Emira Suljagića, Bakira Izetbegovića i Reufa Bajrovića, potvrđeno je za Klix.ba.
Kako nezvanično saznajemo, oni će biti saslušani zbog sumnje za krivično djelo po članu 145a Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine, odnosno za "raspirivanje mržnje".

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Postavi ovdje
https://streamable.com/
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Goalgetter
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ignorišite njega i takve poput njega i samo im prijavite postove. Zna on dobro sta pise u rezoluciji
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Evo Maršale uhvatio sam ja djelić,, trese se zemlja, zgrade od uzbuna i helikoptera..samo bolje da idu u gradove poput Goražda ili tako neke ugrožene šta će u Zenici gdje imas samo Bosnjaka 100 000 i nema nikakve opasnosti plus najudaljeniji grad od tih linija sa RS..
Pojačaj..
Pojačaj..

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- kraljttbvb
- Kontakt:
Za danas je bila najavljena sjednica Vlade RS-a u Srebrenici. Vjerovatno radi toga vece mjere sigurnosti.
Ako cu svaki dan jesti puter koji je na akciji, onda bolje neka me ovdje u rovu. Bar ce mi biti raznovrsniji obroci...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
ma niste od veceras, genocidan narod ste od dana kada ste ga pocinili, pa sve do danas kada ga negirate, ali eto malo i od veceras kada biste ga mile volje i ponovili, mamu vam **** cetnicku i nehumanu, sjeme vam se zatrlo dabogda kad kao ljudska vrsta napustimo ovaj planet i naselimo slijedeci
anyway, ne treba danas citat portale i forume
anyway, ne treba danas citat portale i forume

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Kako saznajemo, Vanuatu, Antigva i Barbuda i Malavi povukli su kosponzorstvo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
GefufnaII je napisao/la: ↑23 maj 2024, 16:19ma niste od veceras, genocidan narod ste od dana kada ste ga pocinili, pa sve do danas kada ga negirate, ali eto malo i od veceras kada biste ga mile volje i ponovili, mamu vam **** cetnicku i nehumanu, sjeme vam se zatrlo dabogda kad kao ljudska vrsta napustimo ovaj planet i naselimo slijedeci
anyway, ne treba danas citat portale i forume![]()

Neces vise ljetovati na Barbudama?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mene ovaj Vanuatu vazda zezne.
Prije 20-ak godina dodje mi racun za telefon 100+ KM.
Platim 20 KM da mi izdaju listing poziva, kad tamo na neki poziv potroseno 96 KM.
Navodno neko zvao nekoga u neku drzavu, a pozivni broj +687.
Ukucam na google, kad pozivni broj za Vanuatu.
Evo i 20 godina poslije, opet me handri Vanuatu, supci se povukose iz kosponzorstva, a tamam im mislio halaliti onih 96 KM...
Prije 20-ak godina dodje mi racun za telefon 100+ KM.
Platim 20 KM da mi izdaju listing poziva, kad tamo na neki poziv potroseno 96 KM.
Navodno neko zvao nekoga u neku drzavu, a pozivni broj +687.
Ukucam na google, kad pozivni broj za Vanuatu.
Evo i 20 godina poslije, opet me handri Vanuatu, supci se povukose iz kosponzorstva, a tamam im mislio halaliti onih 96 KM...
Zadnja izmjena: kraljttbvb, dana/u 23 maj 2024, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
not sure if Ramo Isak or Andrew Tate
pa jbg četiri države manje, malo me hastra
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nisu 4 nego 3
#Punoljetstvo
znao sam i po 30 putera i 10 kila jagoda ponijet i podijelit recepciji, konsijerzima i cistacicama, ali nikad vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.