FrEeDoM oF sPeEcH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koliko je samo medija objavilo lazni prevod povodom snimka kad su se zene iz IDFa uzele kao zarobljenici I jos nisu smaknuli nakon sto je dokazano da im je dostavljen lazno preveden snimak
Ja znam jednog Stefana Dzinu iz Sarajeva koji je slavio poraz Srbije od Argentine. I tad nisam shvatao sto to radi. Reko gdje ces slaviti poraz covjece.
Al Jazeera Balkans i pretpostavljam zvanični kanal UN-a.
Kakva je slama, moze li se jesti?
Od danas u nas zargonizam ulazi novi termin "srpske suze"DamirT je napisao/la: ↑23 maj 2024, 09:22Beduin je napisao/la: ↑23 maj 2024, 08:26Od 16h valja biti zakovan za TV, a u ruci mobitel i pratiti srpske portale i krokodilske suze.
Necemo biti nista bogatiji (osim za promociju istine) niti napredniji kao drzava, ali makar malo ih gledati dok placu i sami sebi lijepe etiketu genocidnog naroda samopromocijom putem medija je nesto neprocjenjivo.![]()
![]()
To ti već ne bih znao reći. Mada tačno da se ništa spektakularno neće desiti, isto kao sa Inzkovim zakonom onomadKristijan je napisao/la: ↑23 maj 2024, 12:10Ja znam jednog Stefana Dzinu iz Sarajeva koji je slavio poraz Srbije od Argentine. I tad nisam shvatao sto to radi. Reko gdje ces slaviti poraz covjece.
Al svega ima kod nas Srba pa i tih koji slave poraze.
Sto se tice rezolucije ona je politicka igrica Zapada koji pusi u Ukrajini.i koji vrsi genocid nad Palestincima...pa ajde da se malo baci sjena na to pusenje i bavi globalno nebitnim stvarima. Svi njihovi podanici ce je podrzat,a svi ostali koji nisu americki podanici nece...
U principu nebitna stvar.nece nista promijeniti u odnosu dva naroda.
A sad kad se pocne nasiroko pricat i ucit o tome, nece im bit svejedno kad ih po svijetu budu targetirali kao genocidase.bavariapivo je napisao/la: ↑23 maj 2024, 13:31koja patetika kurcica, a svi mediji na max kmecanju...
ne kontam sta njima smeta oko rezolucije, jel bio genocidni masakr u srebrenici, jeste
pa yebem mu mater priznajte bar jednom u zivotu da ste krivi za nesto, niko normalan ne vidi u svemu ovome i najmanji problem...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.