Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Svaka cast cijeloj ekipi nase reprezentacije,svaka cast Edinu Dzeki na ovakvom bitnom golu za nasu repku. Ja sam izjavio u svojim prethodnim postovima da ce Edin dati go,jednostavno sam bio uvjeren u to. Edin je utakmicu jako dobro poceo, gjde se kasnije poceo malo da gubi, sve u svemu super utakmica ,ali Edin moze bolje odigrati u to sam ubjedjen, treba mu vremena dati,da se sve to smjesti na pravi nacin. GO GO BIH DiMAND
odjednom nema kriticara cccccc.

Ko je Dzeko??Jel´ to onaj sto nosao po trojicu Rumuna na ledjima
i jos dao odlucujuci gol
Ma Dzeko je kralj...sto bi rekao Marjan "sjaji Bosanski dijamantu"!!!!!!!

Ma Dzeko je kralj...sto bi rekao Marjan "sjaji Bosanski dijamantu"!!!!!!!
RIP SALE VILENJAK
Edin poslije tekme,mokar ko cep.Pala bi i mnogo jaca repka od Rumuna,kad se muda usapunjaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Slike govore vise od 1000 rijeci:

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zemlja veceras. TERMINATOR.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Hvala ti Edine što si mi uljepšao ovu sedmicu! 

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Official Manchester City Website:
Dzeko the hero for Bosnia
Dzeko the hero for Bosnia
- Citizen-X
- Kontakt:
Eh jbote - na naslovnoj stranici jednog od najbogatijih i najskupljih klubova na svijetu....hz1987 je napisao/la:
Mrzim te Dzeko samo sto nisam ko ti

....samo da kazem....
nista ne bi bilo da Spaha nije majstorski pomilov'o kopackom bocno da ubaci u kazneni prostor loptu koja je totalno zbunila kompletnu firgošku odbranu

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- miralem444
- Kontakt:
da ali Dzeko je po kozna koji put pokazao kakav osjecaj za gol ima...pokazao svu svoju lukavost , to je vrlina velikih strasnih fudbalera..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Dzeko je opet, po ko zna koji put zacepio usta ljubomornim i bolesnim pljuvacima.
Kako je lijepo bez njih..... Ostanite u vasim misijim rupama jer nama ovdje niste potrebni.
Edin je i prije bio fizicki jak, nije to samo sada jer igra u Engleskoj. Uvijek je bio jak, fantasticno je znao primiti loptu i ograditi se. Naravno da ce sada biti jaci i bolji. Jos samo da City proigra...
SVAKA CAST EDINE, NIJE SAMO STO SI DAO POBJEDONOSNI GOL NEGO SI SE I LAVOVSKI BORIO!
Kako je lijepo bez njih..... Ostanite u vasim misijim rupama jer nama ovdje niste potrebni.
Edin je i prije bio fizicki jak, nije to samo sada jer igra u Engleskoj. Uvijek je bio jak, fantasticno je znao primiti loptu i ograditi se. Naravno da ce sada biti jaci i bolji. Jos samo da City proigra...
SVAKA CAST EDINE, NIJE SAMO STO SI DAO POBJEDONOSNI GOL NEGO SI SE I LAVOVSKI BORIO!
-
- Kontakt:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Sjaji, sjaji Bosanski dijamant.
Iskren da budem, bio sam skeptican kada je tek presao u Manchester City. Moramo biti zadovoljni onim sto je ponudio i uz premalo vremana na terenu na sto nije navikao sigurno. Jos se ceka taj gol u premier ligi ali naravno da je samo pitanje vremena kada ce pogoditi.
Do kraja ga trebao bodriti, a ne cekati da odigra losu utakmicu kako biste usli na ovu temu i nabijali na nos kako ste bili u pravu.
Sto se tice reprezentacije, naravno da je oslabila ta njegova veza sa Misketom, ali i dalje podsjecaju na dobra stara vremana, kako iz Wolfsburga, tako i reprezentacije. Nije bilo tih protivnika koji su ravnodusno posmatrali ovaj dvojac. Nadam se da ce Edo u nastavku dobiti vise sansi, mislim i da hoce jer je Balotteli samo jedan balvan koji ne zasluzuje da se njegovo ime napise na ovoj svetinji od teme. Edin je za njega jedan veliki profesionalac i tako ce da ostane do kraja.
Iskren da budem, bio sam skeptican kada je tek presao u Manchester City. Moramo biti zadovoljni onim sto je ponudio i uz premalo vremana na terenu na sto nije navikao sigurno. Jos se ceka taj gol u premier ligi ali naravno da je samo pitanje vremena kada ce pogoditi.
Do kraja ga trebao bodriti, a ne cekati da odigra losu utakmicu kako biste usli na ovu temu i nabijali na nos kako ste bili u pravu.
Sto se tice reprezentacije, naravno da je oslabila ta njegova veza sa Misketom, ali i dalje podsjecaju na dobra stara vremana, kako iz Wolfsburga, tako i reprezentacije. Nije bilo tih protivnika koji su ravnodusno posmatrali ovaj dvojac. Nadam se da ce Edo u nastavku dobiti vise sansi, mislim i da hoce jer je Balotteli samo jedan balvan koji ne zasluzuje da se njegovo ime napise na ovoj svetinji od teme. Edin je za njega jedan veliki profesionalac i tako ce da ostane do kraja.
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Se ... 18722.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ib-on.html
Ili se ovaj Balotelli zajebava ili je fakat retardiran
hahah... Pomozi mu dzeksone :d
Ili se ovaj Balotelli zajebava ili je fakat retardiran

index_ je napisao/la:http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Se ... 18722.html
Ili se ovaj Balotelli zajebava ili je fakat retardiranhahah... Pomozi mu dzeksone :d
Haha, a ja luđaka.

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
jao Bože dragi, ovaj Mario je za komedije !Ponos Torina je napisao/la:
![]()
![]()

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Lik je baš kralj, nije ni čudo što se Džeko dobro slaže s njim, mogu mislit' koliko ga šprda.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma mislim da su najbolji jarani tamo, fakat su u super odnosima, i Dzeko je opicen, voli se zajebavat a Mario jos gori..
Samo sto ovaj prvi ima granice i mozak
Samo sto ovaj prvi ima granice i mozak