Od 150-200k vraćeno duga ove godine, a imat ćete priliku svi koji želite u klub vrlo brzo da uzmete kormilo, ko nije bio ne zna šta je to, ja sam recimo samo šećer dobio ove godine od sezone kluba i podmetanja. Klub je gradski, grad izdvaja najviše sredstava al to sto oni daju nije dovoljno, al nebitno ja sam vama trn u oku ja svejedno imam ponuda, a talisson se može zadržati, i pola ekipe sako treba odriješit kesu a ne laprdat… vidjet ćemo poslije skupštine dali ce ova uprava od par momaka ostati o tome će skupština odlučiti. Nisam sam ja pomogao klub da se ne ugasi ima tu velike zasluge i Nurdin sin, Mustafa Pestalic. Zatim novi upravni odbor: Moranjak, Sakic, Hasanovic, Amerikanac, Kukuruzovic, Novalic, Tokić i svi sponzori. Al ovdje je bitno pljuvati kako će onda krenuti pozivima priča zašto ne pisete da su Plate igračima redovne nakon par godina u klubu sve u dan se isplaćuje. Sve tužbe se rješavaju prošle sedmice blokirali nam račun u ponedeljak , ja licno dao kes odblokirano u srijedu, ne pase vama ta priča oko kluba, pitajte igrače kakva je svlačionica zdrava. A rezultati će doći tj. već su došli, a kako sam talissona našao naci ću i drugog jer ja sam predodređen za velike stvari…Edo1922 je napisao/la: ↑19 maj 2024, 22:13Previše se ovde pojedini likovi uzdižu iznad kluba I previše ovo postaje ja sam ovo ja sam ono.
Dobro jarane eto ti si donio pare u klub ti si spasio klub cjelo vrijeme sam te branio ali nemoj da se uzdižeš iznad kluba kao da je tvoje vlasništvo.
Tribine nikad praznije tokom cjele sezone nema više one euforije oko zvijezde već odavno zbog pojedinaca.
Još se ima igrat ne treba letit pred rudu,ubo si sa nekim igračima tipa talison ali ga nećeš moć zadržat tako I to sto dobijemo za njega će bit sića.
Moramo sagledat realno cjela sezona u nekom grču sad je ekipa ufatila malo ritam al da nisi Talisona doveo davno bi bili pred ispadanjem,tako da će ti on vjerovatno spasit sezone.
Ne trebaš se zalijetat mani se psovanja I krkanluka ako vec glumis nekog sportskog radnika počni se tako I da ponašaš.
Treba počet gradit lijepu priču oko kluba da se poslije financijske stabilizacije zna neki konkretan cilj za dvije tri sezone da se navijači počnu vraćat na stadion jer klub bez navijača je ništa.
U ostalom kad smo u Radnik dali Aljkanovic i Hasuku isti su komentari bili pa bi transfer 70.000 km koji će uskoro bit naplaćen prema tome, gledajte i uživajte jer zadnjih dana je uživanje biti navijač ili neko vezan za Zvijezdu. Da znate kakav je težak vakat sto se tiče sponzora iako ih je se mnogo odazvalo nebi pisali nebuloze, ovaj forum je otjerao 80% sponzora i ljudi iz kluba, ne samo kod nas nego i u drugim gradovima jer svaka suša uzima sebi za pravo da piše i ljaga svakoga. Sve sto imate da kažete bujrum prostorije kluba otvorena, nije idealno sto radimo al je mnogo
Bolje nego prije.