Čudi me da to već nije pravilo. Sve drugo nema smisla. Ti ne priznaješ lično genocid? Ok, ali šta ćeš tamo onda?
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I Japan će podržati rezoluciju o genocidu u Srebrenici
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Isto tako Beograd:Proganjaju je duhovi prošlosti! Predstavnica Nemačke u UN optužuje srpski narod za genocid, a rođena u gradu koji se proglasio "gradom bez Jevreja"
Emanuel Šefer, šef službe bezbednosti u Srbiji, obavestio je 8. juna 1942. skup nemačkih oficira da u Srbiji jevrejskog pitanja više nema. U razgovoru s jednim vojnim lekarom on je izjavio da je Beograd jedini veći grad Evrope „očišćen od Jevreja“ (Judenfrei).
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znam kakav je stav te dvije zemlje, al znam da je stav tvog voljenog Irana takav da bi te objesili zbog avataraSurreal je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:25Ne znam kakav je stav Amerike ili Ukrajine povodom ovoga će vjerovatno odrediti mišljenje pojedinaca.
Ali prosto ovo nije dovoljno IN, ova djevojka će biti ismijavana, uz komentare "ma šta će ona tamo, idi klanjaj", znači muškarac može postati žena, žena postati muškarac, mogu koristiti they/them zamjenice, ali kad smo kod hidžaba, to su one nindže koje manje vrijede.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Japan je uvijek bio prijateljski nastrojen prema našoj državi, sasvim očekivano.

Od 2017. u američkoj vojsci može se između ostalog nositi i hidžab zahvaljujući revidiranim propisima, sve u cilju boljeg prilagođavanja vjerskim manjinama koje služe vojsci i zemlji.Female soldiers in the US Army will now be allowed to wear the hijab — just as long as it is made from flame-resistant material.
New regulations will allow soldiers to wear turbans, beards and hijabs in most circumstances unless the head coverings present a "specific, concrete hazard ... that cannot be mitigated by reasonable measures".
Kod nas Ustavni sud je zaključio da, zabranom nošenja hidžaba uz uniformu tokom vojne službe u Oružanim snagama BiH nije prekršeno pravo na slobodu vjere.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pola masina u Bosni je ionako "Donated by people of Japan"

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Emanuel Sefer pravo srpsko ime i prezime.Surreal je napisao/la: ↑22 maj 2024, 19:39Isto tako Beograd:Proganjaju je duhovi prošlosti! Predstavnica Nemačke u UN optužuje srpski narod za genocid, a rođena u gradu koji se proglasio "gradom bez Jevreja"
Emanuel Šefer, šef službe bezbednosti u Srbiji, obavestio je 8. juna 1942. skup nemačkih oficira da u Srbiji jevrejskog pitanja više nema. U razgovoru s jednim vojnim lekarom on je izjavio da je Beograd jedini veći grad Evrope „očišćen od Jevreja“ (Judenfrei).

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ne smije se nositi hidzab u vojsci ali zato se moze odavati pocast mladicu neki dan. Ko i onaj prije nekoliko godina sto je istog velicao po facebooku pa dobio samo ukor, takodjer pripadnik OS. Ali eto hidzab je zabranjen 

Jel ko primjetio na twitteru kako su masovno poceli iskakati pro Izraelski postovi i komentari na postove o Palestini? Ljudi za koje nikad nisam cuo niti kad ostavio lajk na slicne poruke
Meni je fascinantno kako se u Srbiji već spremaju da novi poraz slave kao pobjedu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa to odavno rade, bibijevi botovi, posjeti malo world news na redditu pa ćeš skontati

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Beduin
- Kontakt:
Od 16h valja biti zakovan za TV, a u ruci mobitel i pratiti srpske portale i krokodilske suze.
Necemo biti nista bogatiji (osim za promociju istine) niti napredniji kao drzava, ali makar malo ih gledati dok placu i sami sebi lijepe etiketu genocidnog naroda samopromocijom putem medija je nesto neprocjenjivo.
Necemo biti nista bogatiji (osim za promociju istine) niti napredniji kao drzava, ali makar malo ih gledati dok placu i sami sebi lijepe etiketu genocidnog naroda samopromocijom putem medija je nesto neprocjenjivo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Oko koliko casova okvirno mozemo kolektivnu kmeku Kristijana, jedanjekurac i ostalih ljubitelja pravde i istine?
Beduin je napisao/la: ↑23 maj 2024, 08:26Od 16h valja biti zakovan za TV, a u ruci mobitel i pratiti srpske portale i krokodilske suze.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U 16h je glasanje a to inače ne traje dugo pa izračunaj sam

Hoce li se negdje moci gledati glasanje?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
mislim da od danas srbe treba nazvati škijama, "četnici" i "četalji" su malo...
zar i ti sine Ivane!?
- OldTownDistrict
- Kontakt:
....sve drugo će proći!
- Pensioner26
- Kontakt: