Nije ni ovaj loš. Treći dres Borussie Dortmund.

Nadam se da će stići, ma vjerujem da će biti čak bolji i od togaVictoriasFikret je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:49Hoće li Puma oprema stići do Evrope?
Nije ni ovaj loš. Treći dres Borussie Dortmund.
![]()
Htio sam napisati ovo, kakva lobotomija. Vidio sam desetine statusa gdje se slavi Dudićev uspjeh, a nijedan gdje se hvale naši trenutni igrači i stručni štab. Čak štaviše ovoj ekipi se osporava kvalitet kao što se radilo i sa Dudićevom generacijom, a čim odu iz kluba uzdizat će ih se u nebesa i prolijevati suze za njima. Ovi momci to nisu zaslužili jer su s razlogom tu gdje jesu. Ne kažem da ne treba pojačanja, ni da stručni štab nije izvukao maksimum iz ove ekipe, ali ipak ne bi bilo loše pokazati poštovanje prema momcima koji su izjednačili najbolju poziciju poslije rata i završili sezonu bez izgubljene utakmice kući.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:49Neću da morim
Ali kako su dosadni ovi na Facebooku, yebo ih vise Dudic
Niko da pohvali Klafurica, samo pisu o Dudicu i o njegovim uspjesima i da ga moramo vratiti
Sto puta ispričana priča ali eto morao sam napisati
De obrazloži ako nije problemOnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 10:17Nisam gledao ali mi kaze jedan da je film susjeda super. I ja vidim na drustvenim mrezama da imaju super marketing tim
Sarajevo ima dobar marketing, Zeljo i Celik takodjer
Kad vidim nas ostanem bez komentara, kad vidim ono next match![]()
Nek naprave konkurs, ima sigurno nasih navijaca u drzavi a i u dijaspori koji mogu pomoci. Jedan prijedlog, jer sve nam raste iz dana u dan, pa tako i marketing mora na veci nivo
Tako je. Nekima je interes bitniji od Veleža. Garantujem ti, svak ko je bio prijatelj sa Dudicem ne piše o Klafuricu na facebook, a kažu da navijaju za Veležra1981 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 13:22Htio sam napisati ovo, kakva lobotomija. Vidio sam desetine statusa gdje se slavi Dudićev uspjeh, a nijedan gdje se hvale naši trenutni igrači i stručni štab. Čak štaviše ovoj ekipi se osporava kvalitet kao što se radilo i sa Dudićevom generacijom, a čim odu iz kluba uzdizat će ih se u nebesa i prolijevati suze za njima. Ovi momci to nisu zaslužili jer su s razlogom tu gdje jesu. Ne kažem da ne treba pojačanja, ni da stručni štab nije izvukao maksimum iz ove ekipe, ali ipak ne bi bilo loše pokazati poštovanje prema momcima koji su izjednačili najbolju poziciju poslije rata i završili sezonu bez izgubljene utakmice kući.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:49Neću da morim
Niko da pohvali Klafurica, samo pisu o Dudicu i o njegovim uspjesima i da ga moramo vratiti
Uvijek je toga bilo. Kad je onaj seljacici iz Hrasnice odbio da smanji platu prvi su skocili njegovi drugovi s kojima kafe pije. Boli me ona stvar da mi je babo rodjeni ako ide protiv koristi kluba nek se goni u pm.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 13:32Tako je. Nekima je interes bitniji od Veleža. Garantujem ti, svak ko je bio prijatelj sa Dudicem ne piše o Klafuricu na facebook, a kažu da navijaju za Veležra1981 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 13:22Htio sam napisati ovo, kakva lobotomija. Vidio sam desetine statusa gdje se slavi Dudićev uspjeh, a nijedan gdje se hvale naši trenutni igrači i stručni štab. Čak štaviše ovoj ekipi se osporava kvalitet kao što se radilo i sa Dudićevom generacijom, a čim odu iz kluba uzdizat će ih se u nebesa i prolijevati suze za njima. Ovi momci to nisu zaslužili jer su s razlogom tu gdje jesu. Ne kažem da ne treba pojačanja, ni da stručni štab nije izvukao maksimum iz ove ekipe, ali ipak ne bi bilo loše pokazati poštovanje prema momcima koji su izjednačili najbolju poziciju poslije rata i završili sezonu bez izgubljene utakmice kući.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:49Neću da morim
Ne javlja im se Klafuric na fb, dok ovom kompletna familija do 3 koljena pise sa njima na fb. Vidis ko god da ga spomene oznaci gaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:49Neću da morim
Kad je bilo oko promjene UO i dolaska trenutnih ljudi njegova se majka prva u komentarima javljala uz poruke ne dajte im Velez i slicno. Svaka mu cast na svemu samo ljudi podhitno moraju da shvate da Velez nije Dudic, Maric, Bajevic, Hasic, Kevelj itd.. klub je iznad svakog pojedinca i u svakom trenutku treba gledati iskljucivo korist kluba koji ostavljamo buducim generacijama.Rodjeni81 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 13:59Ne javlja im se Klafuric na fb, dok ovom kompletna familija do 3 koljena pise sa njima na fb. Vidis ko god da ga spomene oznaci gaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:49Neću da morim
Sto puta ispričana priča ali eto morao sam napisatipatologija...
Vazda ih označeRodjeni81 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 13:59Ne javlja im se Klafuric na fb, dok ovom kompletna familija do 3 koljena pise sa njima na fb. Vidis ko god da ga spomene oznaci gaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 maj 2024, 12:49Neću da morim
Sto puta ispričana priča ali eto morao sam napisati![]()
ne konta niko o cemu je riječCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑22 maj 2024, 17:04Kakva je sada rekonstrukcija Tusnja nisu civije zakucali ima sedam godina![]()
Supacki cija je god odlukabegla je napisao/la: ↑22 maj 2024, 17:06ne konta niko o cemu je riječCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑22 maj 2024, 17:04Kakva je sada rekonstrukcija Tusnja nisu civije zakucali ima sedam godina![]()
bezveze potez čiji je god
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.