I ovi glumci iz Srbije su takođe genocidni po ovima sa foruma
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Norveška, Irska i Španija priznale Palestinu, sljedeća bi trebala biti Slovenija. Odluka postaje pravosnažna 28. maja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Pensioner26
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ovo će fkt zaratiti majke mi, brzo po brašno, tariguze i ostalo...
zar i ti sine Ivane!?
Ček tukli samo žesnke demomstrante, muške nisu?
Francuzi isto tako hapse žene po autobusima jer nisu propisno obučene, pa ih od batina ubiju u zatvoru ili im bude mrsko da ih biju pa im po skraćenoj proceduri daju metak u čelo?
Zato što to nije istina već obične gluposti. Onda ispadoše svi ovi Srbi koji se nisu povinovali propagandi vlasti u Srbiji budale što se trude da se čuje i njihov glas.
Šta onda svi i Hrvati i Bošnjaci genocidni za vrijeme WW2 jer je dobar dio bio u Ustaškom pokretu, bez obzira što je drugi dio u Partizanima

- kraljttbvb
- Kontakt:
Da su neke bezveze drzave, mogli bi ocekivati da ce im Amerika "donijeti" malo demokratije sa avionima i tenkovima, jer im diraju mladjeg brata, jedinu demokratiju na Bliskom istoku

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ne znam kakav je stav Amerike ili Ukrajine povodom ovoga će vjerovatno odrediti mišljenje pojedinaca.
Ali prosto ovo nije dovoljno IN, ova djevojka će biti ismijavana, uz komentare "ma šta će ona tamo, idi klanjaj", znači muškarac može postati žena, žena postati muškarac, mogu koristiti they/them zamjenice, ali kad smo kod hidžaba, to su one nindže koje manje vrijede.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Koja drzava ne tuce I ne zatvara ljude kad protestvuju protiv neceg osjetljivog? A da ne kazemo kako neke I gaze tenkovima žene pa se to samo gura pod tepih
Najveći dio Bošnjaka već krajem ljeta 1941. otvoreno se ogradio od ustaške politike progona i istrebljenja srpskog te jevrejskog stanovništva. Ogradili su se i od onih Bošnjaka koju su sudjelovali u vršenju tih zločina.
Prvi protest održan je u Sarajevu 14.8.1941., a nakon toga, rezolucije su donešene u Prijedoru, Mostaru, Banja Luci i Tuzli, sa potpisom velikog broja bošnjačkih građana.
Upravo ovo dokaz humanosti Bošnja, te osvještenosti da osude katila čak i ako su oni iz domaćih redova.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Znam ja to nego koristim usporedbu na gore navedeno. Bez obzira što se ljudi Srbiji ograđuju od drugog dijela koji negira genocid ovi gore pišu svi su genocidniAsteriks je napisao/la: ↑22 maj 2024, 13:02Najveći dio Bošnjaka već krajem ljeta 1941. otvoreno se ogradio od ustaške politike progona i istrebljenja srpskog te jevrejskog stanovništva. Ogradili su se i od onih Bošnjaka koju su sudjelovali u vršenju tih zločina.
Prvi protest održan je u Sarajevu 14.8.1941., a nakon toga, rezolucije su donešene u Prijedoru, Mostaru, Banja Luci i Tuzli, sa potpisom velikog broja bošnjačkih građana.
Upravo ovo dokaz humanosti Bošnja, te osvještenosti da osude katila čak i ako su oni iz domaćih redova.
Eno Dodik govori da je BiH dosla do svog kraja zbog sutrasnje rezolucije 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
daj da vidimo i to konačno

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ljudi u Srbiji moraju energičnije istupiti i jasnije se ograditi. Imaš masu načina počev od protesta, medijskih nastupa određenih političkih predstavnika itd.
Kako ćemo inače znati da su primjer stanovnici Beograda većinski protiv negiranja genocida.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Priznanje genocida mora biti uslov za ulazak u Memorijalni centar. Ko ga ne priznaje, taj nema sta dolaziti i odavati nekakvu pocast.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- numanumaye22
- Kontakt:
Da napisemo kako ce da bude sutra.
Za ce glasati 100+ drzava. Protiv mozda desetak, ostali suzdrzani. Srbi ce proglasit pobjedu i trijumf, kao i nasi, kao sto i na izborima svi proglase pobjedu. Za obicnog covjeka nista se nece promijeniti. RS ce i dalje postojati, nikakav rat se nece desiti, nikakva vojska nece na ulice. Dodik je vec pristao izaci logicno na izbore po Schmidtovom zakonu a ne svojim, dakle prica u prazno citavo vrijeme, od 2007.
Svi oni mlate janjetinu skupa uz rakiju iza zatvorenih vrata, trenutno i u NYC. Narod placa ta njihova "sluzbena" putovanja.
Vec se okrenut buducnosti, zivot prodje u budalastinama.
Za ce glasati 100+ drzava. Protiv mozda desetak, ostali suzdrzani. Srbi ce proglasit pobjedu i trijumf, kao i nasi, kao sto i na izborima svi proglase pobjedu. Za obicnog covjeka nista se nece promijeniti. RS ce i dalje postojati, nikakav rat se nece desiti, nikakva vojska nece na ulice. Dodik je vec pristao izaci logicno na izbore po Schmidtovom zakonu a ne svojim, dakle prica u prazno citavo vrijeme, od 2007.
Svi oni mlate janjetinu skupa uz rakiju iza zatvorenih vrata, trenutno i u NYC. Narod placa ta njihova "sluzbena" putovanja.
Vec se okrenut buducnosti, zivot prodje u budalastinama.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- BosniaBoston
- Kontakt:
+1
S tim da, u slučaju promjene vlasti u budućnosti u zemlji koja će sutra glasati protiv, ulazak usloviti javnim pismom kajanja i priznanja genocida.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.