BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

padobranac1978
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la padobranac1978 » 27 mar 2011, 14:07

spielführer_21 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:
Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]

Na 1:04 neko kaže "(yebem) i tebe i navijače", a drugi na to kaže "Ko je najvažniji?!"

Ako neko raspoznaje glasove reprezentativaca i ako se o njima radilo, a garant jeste, je li bi mogao da kaže o kome se radilo?! Ovaj drugi nije pomislio da se radi o šali.
Mislim da je riječ o Rahimiću koji kaže ovo prvo a Vedo Ibišević kaže: " ko je najvažniji" . Mislim , nisam siguran ;)
Ibišević nije 100 posto jer je u to vrijeme bio u studiju BHT na stadionu, on i Pape su gledali ovu proslavu iz studija. Ne znam uopšte ko je rekao ovdje šta, i zašto je bitno. Možda oni što nisu ni izašli na proslavu sa BHF :? Ja nisam primjetio Ibričića i Maletića. Možda griješim, nije ni bitno.
ne cuje se to Yebem,a divi Pjane sa ljiljanima :D
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 mar 2011, 14:07

don_burza - ok, nisam dobro shvatio.. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 14:09

Elmar je napisao/la:
Na 1:04 neko kaže "(yebem) i tebe i navijače", a drugi na to kaže "Ko je najvažniji''.
Senijad Ibricic.
Jeste. Mangup, nema šta. Može mu se, kad je već javnim ucjenjivanjem selektora došao do poziva. :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 27 mar 2011, 14:12

Dvije stvari mi se gade.Pojedinci još uvijek kritikuju Bilino,imaju nešto protiv Bilinog i maksimalno se trude da mu nađu bilo kakvu manu.Ja razumijem da neko posjeduje određene animozitete prema Zenici,Bilinom,Čeliku itd..Ali zašto ne biti realan i ne željeti dobro reprezentaciji.Razumljivo mi je da NS BiH želi da se utakmice igraju u Sarajevu jer je tu 5 puta veća zarada.Kapacitet stadiona je veći za tri puta,a i karte su skuplje barem za 40-ak %.Ali zašto mi,navijači ? I druga stvar,ovi koji se prave fudbalski analitičari mislim da bi postali **** zbog Džeke kada bi se našli u prilici ne dao Bog.Ocjenjuju igrače i daju Džeki 10,a Luliću 9 ! Vela havle..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 14:14

Fanfara je napisao/la:Ocjenjuju igrače i daju Džeki 10,a Luliću 9 ! Vela havle..
Evo i meni prvom nema ništa čudno kod tih ocjena za pomenutu dvojicu. Atmosfera na stadionu strašna. Imalo bi smisla samo nekad igrati još na Grbavici, kad bi joj se povećao kapacitet. Prednost fudbalskih stadiona.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 27 mar 2011, 14:14

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2011, 14:15

I engleski komentator se cudi pri onom bodycheck protiv Misimovica u rumunskom 16ercu.
"Pa to je american football, okrece se prema sudiji. Tako nesto nemoze raditi, to je trebao biti penal."

I ono igranje rukom jedanput ili dvaputa je isto bilo cudno.
Osim tih vecih gresaka se na sudjenje nemoze zaliti.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 27 mar 2011, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 mar 2011, 14:16

Hvala za tekmu !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 27 mar 2011, 14:17

Ima snimak oko 17 : 10 ja mislim snimak na BHT , pa eto .... :D :D :D :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2011, 14:19

BegAx je napisao/la:Evo cijela tekma:

1. poluvrijeme
http://www.megaupload.com/?d=IDQ84BIM

2. poluvrijeme

http://www.megaupload.com/?d=Q0V75G5C
Hvala. Kakav je kvalitet i koji je jezik? Ne gleda mi se na Rumunskom. :D
Ako neko moze snimiti tu reprizu, pa da je postavi. BHT "ne postoji" vise van BiH. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 mar 2011, 14:21

Pa Maletić uopšte loše nije odigrao.Dobar ofanzivac ,nekoliko sjajnih prodora po toj desnoj strani,a što se tiče dobrih/loših ubacivanja,to je 50:50. :roll:
You'll never walk alone.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 27 mar 2011, 14:22

znam da ih vi obozavate jer idu na svaku utakmicu,ali meni ovi bhf mi opasno idu na zivce!malo su se previse ufurali da su nesto vazni
juce kad se gubilo i kad je podrska najpotrebnija oni traze da cijeli stadion skandira protiv saveza,i imao sam utisak da bi im bilo drago da se izgubi,da se tjera savez,susic ili ne znam ni ja sta...a kasnije kad se pobjedilo,oni bi da budu u centru paznje (ne slusaju spahica da se izadje na ulice i slavi,vec onaj govori da hoce bas tu kako bi oni pokazali nesto i nekome,vjerovatno da se operu zbog skretanja paznje na savez kad je podrska igracima bila najvaznija da se preokrene rezultat), i potpuno razumijem ibricica.

problem ovdasnjeg mentaliteta je sto bi svi bili nesto sto im ne pripada. svi bi vodili politiku drzave,saveza,svi bi postavljali i smjenjivali selektora,umjesto da budu samo ono sto jesu,a njihovo je samo da budu navijaci i nista vise.tacka!
pokusajte zamisliti,ali necete uspjeti,navijaca skotske,irske,danske itd,kako za vrijeme utakmice "vodi politiku" ili mijenja selektora (da li je bhf valjao ijedan selektor dosad?) :D ...u tim zemljama toga nema,tamo se samo-navija! a kad sudija odsvira kraj,onda izrazis svoje misljenje,najcesce aplauzom,bez obzira sto se godinama ne kvalifikujes nigdje,ali navijac treba da navija a ne da jede g o v n a!
te scene nindza navijaca koji bi da odlucuju svemu,mogu vidjeti samo kad gledam srbiju (tamo je jos gore,tole odlazi,pa zvizduci stojkovicu....),hrvatsku ili bih!
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 27 mar 2011, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 14:22

Principatus je napisao/la:I engleski komentator se cudi pri onom bodycheck protiv Misimovica u rumunskom 16ercu.
"Pa to je american football, okrece se prema sudiji. Tako nesto nemoze raditi, to je trebao biti penal."

I ono igranje rukom jedanput ili dvaputa je isto bilo cudno.
Osim tih vecih gresaka se na sudjenje nemoze zaliti.
Jeste ono bio penal. I fakat se Rat odmah okrenuo prema sudiji, jer je znao šta je napravio. Dva penala nesvirana. A ostale manje bitne stvari je nama išao u korist.

Visca el Višća!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 27 mar 2011, 14:24

Principatus je napisao/la:
BegAx je napisao/la:Evo cijela tekma:

1. poluvrijeme
http://www.megaupload.com/?d=IDQ84BIM

2. poluvrijeme

http://www.megaupload.com/?d=Q0V75G5C
Hvala. Kakav je kvalitet i koji je jezik? Ne gleda mi se na Rumunskom. :D
Ako neko moze snimiti tu reprizu, pa da je postavi. BHT "ne postoji" vise van BiH. :D
Ne znam stvarno. I ja sam tek' poceo skidati. Kad' zavrsim javit' cu ti. ;)

slika

slika

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 mar 2011, 14:24

@dule fanaticosi su ti sto bi se reklo overrated, nafurani ko da su oni napravili BIH i reprezentaciju, ko da oni nesto odlucuju, jos se skoro,upustili u to da biraju i tjeraju selektore, furaju narod na proteste, pa kad policija krene, jave se sa saopstenjem da oni nisu organizatori, smijurija :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 14:25

Dule 078 je napisao/la:znam da ih vi obozavate jer idu na svaku utakmicu,ali meni ovi bhf mi opasno idu na zivce!malo su se previse ufurali da su nesto vazni
juce kad se gubilo i kad je podrska najpotrebnija oni traze da cijeli stadion skandira protiv saveza,i imao sam utisak da bi im bilo drago da se izgubi,da se tjera savez,susic ili ne znam ni ja sta...a kasnije kad se pobjedilo,oni bi da budu u centru paznje i potpuno razumijem ibricica.

problem ovdasnjeg mentaliteta je sto bi svi bili nesto sto im ne pripada. svi bi vodili politiku drzave,saveza,svi bi postavljali i smjenjivali selektora,umjesto da budu samo ono sto jesu,a njihovo je samo da budu navijaci i nista vise.tacka!
pokusajte zamisliti,ali necete uspjeti,navijaca skotske,irske,danske itd,kako za vrijeme utakmice "vodi politiku" ili mijenja selektora (da li je bhf valjao ijedan selektor dosad?) :D ...u tim zemljama toga nema,tamo se samo-navija! a kad sudija odsvira kraj,onda izrazis svoje misljenje,najcesce aplauzom,bez obzira sto se godinama ne kvalifikujes nigdje,ali navijac treba da navija a ne da jede g o v n a!
te scene nindza navijaca koji bi da odlucuju svemu,mogu vidjeti samo kad gledam srbiju (tamo je jos gore,tole odlazi,pa zvizduci stojkovicu....),hrvatsku ili bih!
Upravu si sve. Oni su mogli samo zamoliti ondje Spahića da dovede igrače, a nikako zahtjevati, što izgleda da jesu radili. Ipak, Ibričićevo dobacivanje je bijedno, a tragikomično je da se "savez napolje" čulo tek kad smo ga primili :roll: Ono da se podigne ekipa kad najviše treba :roll:

P.S. Piše vam u nazivu fajla da je na rumunskom. Sa te tv je bio isječak sa golovima i na ovom portalu, odmah nakon utakmice.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 27 mar 2011, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.

Visca el Višća!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 mar 2011, 14:25

Dule 078 je napisao/la:znam da ih vi obozavate jer idu na svaku utakmicu,ali meni ovi bhf mi opasno idu na zivce!malo su se previse ufurali da su nesto vazni
juce kad se gubilo i kad je podrska najpotrebnija oni traze da cijeli stadion skandira protiv saveza,i imao sam utisak da bi im bilo drago da se izgubi,da se tjera savez,susic ili ne znam ni ja sta...a kasnije kad se pobjedilo,oni bi da budu u centru paznje (ne slusaju spahica da se izadje na ulice i slavi,vec onaj govori da hoce bas tu kako bi oni pokazali nesto i nekome,vjerovatno da se operu zbog skretanja paznje na savez kad je podrska igracima bila najvaznija da se preokrene rezultat), i potpuno razumijem ibricica.

Necu sad da pricam o politici BHF-a, ali dobro se zna kakav je odnos nas- Robijasa i njih-BHF..

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 mar 2011, 14:26

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ima snimak oko 17 : 10 ja mislim snimak na BHT , pa eto .... :D :D :D :D
na teletextu nema...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 mar 2011, 14:27

Željovac je napisao/la:
juce kad se gubilo i kad je podrska najpotrebnija oni traze da cijeli stadion skandira protiv saveza,i imao sam utisak da bi im bilo drago da se izgubi,da se tjera savez,susic ili ne znam ni ja sta...a kasnije kad se pobjedilo,oni bi da budu u centru paznje i potpuno razumijem ibricica.

Upravu si sve. Oni su mogli samo zamoliti ondje Spahića da dovede igrače, a nikako zahtjevati, što izgleda da jesu radili. Ipak, Ibričićevo dobacivanje je bijedno, a tragikomično je da se "savez napolje" čulo tek kad smo ga primili :roll: Ono da se podigne ekipa kad najviše treba :roll:
Nije tačno.To je skandirano i prije primljenog gola.Znam to jer sam bio na zapadu.Fanaticosu su "Savez" a mi "napolje.
Fanaticosi su najjači!
You'll never walk alone.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 27 mar 2011, 14:28

Bosnier je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ima snimak oko 17 : 10 ja mislim snimak na BHT , pa eto .... :D :D :D :D
na teletextu nema...
Biće snimak, ja gledao u 12 h vijesti rekoše ako neko nije pogledao utakmicu ili je želi opet pogledati snimak je u 17:10 na BHT-u.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.