znam da ih vi obozavate jer idu na svaku utakmicu,ali meni ovi bhf mi opasno idu na zivce!malo su se previse ufurali da su nesto vazni
juce kad se gubilo i kad je podrska najpotrebnija oni traze da cijeli stadion skandira protiv saveza,i imao sam utisak da bi im bilo drago da se izgubi,da se tjera savez,susic ili ne znam ni ja sta...a kasnije kad se pobjedilo,oni bi da budu u centru paznje (ne slusaju spahica da se izadje na ulice i slavi,vec onaj govori da hoce bas tu kako bi oni pokazali nesto i nekome,vjerovatno da se operu zbog skretanja paznje na savez kad je podrska igracima bila najvaznija da se preokrene rezultat), i potpuno razumijem ibricica.
problem ovdasnjeg mentaliteta je sto bi svi bili nesto sto im ne pripada. svi bi vodili politiku drzave,saveza,svi bi postavljali i smjenjivali selektora,umjesto da budu samo ono sto jesu,a njihovo je samo da budu navijaci i nista vise.tacka!
pokusajte zamisliti,ali necete uspjeti,navijaca skotske,irske,danske itd,kako za vrijeme utakmice "vodi politiku" ili mijenja selektora (da li je bhf valjao ijedan selektor dosad?)

...u tim zemljama toga nema,tamo se samo-navija! a kad sudija odsvira kraj,onda izrazis svoje misljenje,najcesce aplauzom,bez obzira sto se godinama ne kvalifikujes nigdje,ali navijac treba da navija a ne da jede g o v n a!
te scene nindza navijaca koji bi da odlucuju svemu,mogu vidjeti samo kad gledam srbiju (tamo je jos gore,tole odlazi,pa zvizduci stojkovicu....),hrvatsku ili bih!