BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Principatus
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2011, 13:50

@Zeljovac

Nemoj se ljutiti na moj komentar, nek i meni bude dozvoljeno da udarim koju.
Jer valjalo je i meni i drugima mjesecima slusati pojedine stvari, da ih sad ne nabrajam i citiram.

A ovo ostalo, Spahic, Pape i kompanija. Standardne teme. Necu se upustati u jos jednu takvu raspravu, jer potrebe nema. Kad se DOMINIRA, nema tu mnogo komentarisati. ;)

A nasem kapitenu svaka cast. Niko nema boljeg, a kome ne valja nek sebi trazi drugog. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 13:52

bavarian_bk je napisao/la:
Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]

Na 1:04 neko kaže "(yebem) i tebe i navijače", a drugi na to kaže "Ko je najvažniji?!"

Ako neko raspoznaje glasove reprezentativaca i ako se o njima radilo, a garant jeste, je li bi mogao da kaže o kome se radilo?! Ovaj drugi nije pomislio da se radi o šali.
Mislim da je riječ o Rahimiću koji kaže ovo prvo a Vedo Ibišević kaže: " ko je najvažniji" . Mislim , nisam siguran ;)
Milion posto nisu Rahimić i Ibišević. Njihove glasove znam.

Principatuse, kapiten je naš kralj na fudbalskom terenu. On nam je odbrana kompletna, a sinoć je bio najzaslužniji i za pobjedonosni gol. Ja sam kritikovao njegove hinjske poteze, odnosno njegov karakter. Iza toga i sad stojim. A na terenu je mašina i gine za reprezentaciju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 mar 2011, 13:54

to je za svaku pohvale definitivno...ja sam iz Tuzle ..al mislim da Zenica treba bit primjer i tuzlacima i sarajlijama i svima u BIH kako se organizuje jedna strasna tekma...hvala vam ZENICANI...a nemora bit bas 30 hiljada ja bih volio sam da podignu jug i sjever da budu ko zapad a istok nek ostane..to je nekih 20 000 22 000 sto je dovoljno ..ljepo je vidjet kad 15 000 ljudi napravi takav ugodjaj da imas osjecas da je an stadionu 50 000...SVE U SVEMU SAMO NAPRIJED ZENICANI...JA SAD RUMUNIJU NISAM GLEDO UZIVO JER SAM IMO NEKIH PRIVATNIH PROBLEMA,A OCEKUJTE NAS U SEPTEMBRU ABD....DA OPET SLAVIMO, PJEVAMO ,NAVIJAMO, LUDUJEMO SVI ZAJEDNO..

Svaka cast na postu,
i nakon onakve utakmice ljudi pljuju po Bilinom i omalovazavaju Zenicu.. Kao prvo Celik je radi repke jednu domacu odigrao u Kaknju a drugu odgodio.. Grad se sav pretvori u nacionalni park radi utakmice, ljudi rade mjesecima na stadionu da bi valjalo repki i opet se nadju sabani koji ce pljuvat po svetinji.. Ulazu se nova sredstva, provjereno znam da ce biti novi travnjak sa grijacima, a za tribine ne znam, ne bi bilo lose da se dignu sjever i jug i da se sve natkrije kako bi atmosfera bila jos uzarenija jer bi sav emitovani zvuk bio usmjeren ka terenu i ne bi izlazio iz BP,bila bi prava sibica..
Volim te Bosno

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 mar 2011, 13:56

Znaci svaku utakmicu treba igrati u Zenici.jednostavno atmosfera je nenadjebiva.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 mar 2011, 13:56

Da li mi moze neko reci kako je Maletic odigrao,posto nisam stigao pogledati utakmicu?

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 mar 2011, 13:58

bavarian_bk je napisao/la:
Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]

Na 1:04 neko kaže "(yebem) i tebe i navijače", a drugi na to kaže "Ko je najvažniji?!"

Ako neko raspoznaje glasove reprezentativaca i ako se o njima radilo, a garant jeste, je li bi mogao da kaže o kome se radilo?! Ovaj drugi nije pomislio da se radi o šali.
Mislim da je riječ o Rahimiću koji kaže ovo prvo a Vedo Ibišević kaže: " ko je najvažniji" . Mislim , nisam siguran ;)
Ibišević nije 100 posto jer je u to vrijeme bio u studiju BHT na stadionu, on i Pape su gledali ovu proslavu iz studija. Ne znam uopšte ko je rekao ovdje šta, i zašto je bitno. Možda oni što nisu ni izašli na proslavu sa BHF :? Ja nisam primjetio Ibričića i Maletića. Možda griješim, nije ni bitno.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 mar 2011, 13:58

jubitubi je napisao/la:Da li mi moze neko reci kako je Maletic odigrao,posto nisam stigao pogledati utakmicu?

trci ko da je vola pojeo a centrira kao da nije hljeba jeo
Thomas Müller - Fußballgott

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 mar 2011, 14:00

jubitubi je napisao/la:Da li mi moze neko reci kako je Maletic odigrao,posto nisam stigao pogledati utakmicu?
solidno par odlicnih prodora ali poslije njih katastrofa centarsutevi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 27 mar 2011, 14:00

zubanovic89 je napisao/la:slika
necu vise obecavam :mrgreen: :mrgreen:
hahahahah :D
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 14:00

Jednom napucao lika i izborio aut. Drugi put fino odigrao pas na strani. Treći put čistu loptu nije imao kuveta da nabaci u sredinu. I četvrti put isto k'o i treći.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 mar 2011, 14:00

Mozda ga je trema oprala,jbg atmosfera...Bice bolje,valjda.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 mar 2011, 14:01

Bolje ne pitaj.
Taj kao da ne jede hljeb. :x

Imao je nekoliko prilika za centarsut, dosta slobodnog prostora ali sve je to pokvario.
Jednostavno, nije nista pokazao za ono malo vremena sto je igrao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 mar 2011, 14:02

spielführer_21 je napisao/la: Ibišević nije 100 posto jer je u to vrijeme bio u studiju BHT na stadionu, on i Pape su gledali ovu proslavu iz studija. Ne znam uopšte ko je rekao ovdje šta, i zašto je bitno. Možda oni što nisu ni izašli na proslavu sa BHF :? Ja nisam primjetio Ibričića i Maletića. Možda griješim, nije ni bitno.
Nevjerujem da je Maletić jer on nema neki autoritet u repci da govori baš neke stvari . Vjerovatno je to neki stariji , iskusniji igrač :)
Neko od njih je rekao "...i tebe i navijače " u stilu kao da se protivi da idu slaviti . A drugi kaže " ko je najvažniji " . Vjerovatno za pobjedu i išao bi slaviti na teren :D
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 27 mar 2011, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 mar 2011, 14:02

don_burza je napisao/la:
sa nekim dijelom si upravu (u vezi centaršuteva) , al je brate imao, za onoliko minuta koliko je igrao, par dobrih poteza i čak je u zadnjim trenucima oduzeo jednu bitnu loptu došavši s leđa jednom rumunu. Prema tome mislim da je odigrao solidno, samo mu to ubacivanje nije išlo...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 27 mar 2011, 14:02

ovo sto savez radi za karte, ovo je sramota... 15 000 kapacitet 15 000 karti ?? Ma cega 15 000... Pa vec 4-5 tekmu zaredom ne mozes zrak uzet... pa to je sestorica na jednoj stolici.. na zapadu sat prije tekme ostalo jos 200 mjesta, a napolju jos 10 000 pokusava uci... Likovi puste u prodaju sigurno preko 2 hiljade karata vise nego sto bi trebali po tribini :roll: :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 27 mar 2011, 14:03

Sad vidim za sta zivim! Zivim za ovakve trenutke, za nasu reprezentaciju, za nasu Bosnu, za nas BHF*, za nase navijace... za nasu ljubav koja se zove BOSNA!

Uz ovo se place, SVAKA VAM CAST! VOLIM VAS! NAJBOLJI STE!

[youtube][/youtube]

:D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen:

aleee aleeeee igraaaaaj bosnooo ne daaaaaaj seeeeeeee :D
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 14:04

Odgonetnuo sam da je prvi Ibričić(psovač), 100%. Misimović kasnije još kaže "A đe žuriš?"
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 27 mar 2011, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

Visca el Višća!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 mar 2011, 14:05

Zagor je napisao/la:
don_burza je napisao/la:
sa nekim dijelom si upravu (u vezi centaršuteva) , al je brate imao, za onoliko minuta koliko je igrao, par dobrih poteza i čak je u zadnjim trenucima oduzeo jednu bitnu loptu došavši s leđa jednom rumunu. Prema tome mislim da je odigrao solidno, samo mu to ubacivanje nije išlo...

pa i reko sam da je trcao sa puno energije a da je centrirao kao mrtav
Thomas Müller - Fußballgott

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 27 mar 2011, 14:05

Na 1:04 neko kaže "(yebem) i tebe i navijače", a drugi na to kaže "Ko je najvažniji''.
Senijad Ibricic.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2011, 14:06

Imali negdje snimak sa jakim kvalitetom slike?

Skinuo sam jedan na engleskom, ali slika je onako ok.

Sad malo gledam drugi dio, stojimo kao protiv Luxemburga, sve naprijed. :D
Jos kad ti jedna jaka ekipa kao Rumunija pocne da mjesa pozadi beton. Tesko. Fuj, nek smo to probili.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.