Ma pusti se vise i Krunica i Hotica. Kad god neko ima zamjerku ti se njih nadovezes...U fazonu nek je Amar pa sta god radio...Njemu svaka cast i veliko HVALA za sve sto je uradio, i da hoce radit jos 20 godina, al nemojte bit ograničeni i na svaku njegovu Amar zna, Kraj priče...I on griješi, a njegovu neku grešku treba prokomentarisat...Ako nesto kazem protiv Amara ne mora znacit da manje volim Želju od tebe, nego samo neke stvari zamisljam drugačije i mislim da bi tako bilo bolje. Nisam uvjek upravu, ali nemorate na svaku protiv Amara odmah spominjat doticnu gospodu Hotića i Krunića !izzo je napisao/la:Uglavnom, riješenje za sve naše probleme se samo od sebe namece: otjerati tog Amara koji je krivac jer je doveo te igrace, jer ih on trenira, jer ih on motiviše, jer sam sebi ne odbija od plate, jer je on glavni odgovorni za svaki promašaj na terenu itd itd....probati dovesti Krunića, ako nije sve dogovorio sa Realom ili Hotića ako vec nije potpisao sa Barcelonom i bice sve potaman...eto odmah plavog proljeca,ljeta,jeseni,zime...sa njima na klupi je rapsodija u plavom zagarantovana.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
TM87
Ne ne, u pravi si ti zaista...otjerat Amara po svaku cijenu je jedino riješenje...zaboravih napomenuti i Starovlaha, njega kad bi doveli u klub nebi SIGURNO nikad više kritikovali rad strucnog štaba..on je dugorocno riješenje.tm-ovac iz mase je napisao/la:Ma pusti se vise i Krunica i Hotica. Kad god neko ima zamjerku ti se njih nadovezes...U fazonu nek je Amar pa sta god radio...Njemu svaka cast i veliko HVALA za sve sto je uradio, i da hoce radit jos 20 godina, al nemojte bit ograničeni i na svaku njegovu Amar zna, Kraj priče...I on griješi, a njegovu neku grešku treba prokomentarisat...Ako nesto kazem protiv Amara ne mora znacit da manje volim Želju od tebe, nego samo neke stvari zamisljam drugačije i mislim da bi tako bilo bolje. Nisam uvjek upravu, ali nemorate na svaku protiv Amara odmah spominjat doticnu gospodu Hotića i Krunića !izzo je napisao/la:Uglavnom, riješenje za sve naše probleme se samo od sebe namece: otjerati tog Amara koji je krivac jer je doveo te igrace, jer ih on trenira, jer ih on motiviše, jer sam sebi ne odbija od plate, jer je on glavni odgovorni za svaki promašaj na terenu itd itd....probati dovesti Krunića, ako nije sve dogovorio sa Realom ili Hotića ako vec nije potpisao sa Barcelonom i bice sve potaman...eto odmah plavog proljeca,ljeta,jeseni,zime...sa njima na klupi je rapsodija u plavom zagarantovana.
Pa tebi jarane ne valjaju sampioni,ti ih kaznjavas,ti bi im plate uzeo,tebi treba Hotic...ja branim igrace koje je doveo Amar,i krivim ih isto ko sto krivim i Amara...ti si jedan od onih koji su za to da igrace treba kaznjavati...ili grijesim...postavi sebi pitanje koga zelis na klupi,ne daji ironicno rjesenja...ovde stvarno nema smisla vise pisati bilo sta...izzo je napisao/la:Uglavnom, riješenje za sve naše probleme se samo od sebe namece: otjerati tog Amara koji je krivac jer je doveo te igrace, jer ih on trenira, jer ih on motiviše, jer sam sebi ne odbija od plate, jer je on glavni odgovorni za svaki promašaj na terenu itd itd....probati dovesti Krunića, ako nije sve dogovorio sa Realom ili Hotića ako vec nije potpisao sa Barcelonom i bice sve potaman...eto odmah plavog proljeca,ljeta,jeseni,zime...sa njima na klupi je rapsodija u plavom zagarantovana.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Fali nama Hotić, da se šetamo po bavarskim šumama, udišemo cist planinski zrak i da se brckamo u bazenima uz šampanjac, je.bo kondiciju i rad s loptom i da nam na kraju priprema daju igracima po cenera...to su bila divna vremena i moderne pripreme, koje prosjecan bosanac ne konta.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 27 mar 2011, 13:16, ukupno mijenjano 2 puta.
- themaniaks
- Kontakt:
Bas smo mi pogan narod,fuj
neka im i udari po platama kad seljacine ne mogu da skontaju da se ne prodaje na osnovu jedne utakmice,ako vec ne igraju zbog Želje i za Manijake nek igraju zbog sebe,jer sigurno se ni Visca ni Zeba ni Radovanovic niti jedan drugi nece prodati zbog utakmice sa Dinamom.Daj tih 90 minuta 100 % od sebe i bice bolje i tebi i svima oko tebe i nemojte se praviti neki strucnjaci,pametnjakovici,moraliste pustite covjeka nek radi svoj posao 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Vidis kako si plitak i ogranicen...Ja podrzavam Amar, ali ne moram na svaku njegovu klimat glavom...Ljudi smo, ne slazemo se u svemu...I ja nijednom nisam rekao da ga treba otjerat, al ti opet spominjes ove prjasnje trenere kao alibi za neku Amarovu grešku...Jesi li ti normalan sekunde, imas li ti svoje misljenje il samo klimas glavom !?izzo je napisao/la:Ne ne, u pravi si ti zaista...otjerat Amara po svaku cijenu je jedino riješenje...zaboravih napomenuti i Starovlaha, njega kad bi doveli u klub nebi SIGURNO nikad više kritikovali rad strucnog štaba..on je dugorocno riješenje.tm-ovac iz mase je napisao/la:Ma pusti se vise i Krunica i Hotica. Kad god neko ima zamjerku ti se njih nadovezes...U fazonu nek je Amar pa sta god radio...Njemu svaka cast i veliko HVALA za sve sto je uradio, i da hoce radit jos 20 godina, al nemojte bit ograničeni i na svaku njegovu Amar zna, Kraj priče...I on griješi, a njegovu neku grešku treba prokomentarisat...Ako nesto kazem protiv Amara ne mora znacit da manje volim Želju od tebe, nego samo neke stvari zamisljam drugačije i mislim da bi tako bilo bolje. Nisam uvjek upravu, ali nemorate na svaku protiv Amara odmah spominjat doticnu gospodu Hotića i Krunića !izzo je napisao/la:Uglavnom, riješenje za sve naše probleme se samo od sebe namece: otjerati tog Amara koji je krivac jer je doveo te igrace, jer ih on trenira, jer ih on motiviše, jer sam sebi ne odbija od plate, jer je on glavni odgovorni za svaki promašaj na terenu itd itd....probati dovesti Krunića, ako nije sve dogovorio sa Realom ili Hotića ako vec nije potpisao sa Barcelonom i bice sve potaman...eto odmah plavog proljeca,ljeta,jeseni,zime...sa njima na klupi je rapsodija u plavom zagarantovana.
TM87
Ne kažnjavam ih ja, vec onaj ko je za njih odgovoran a koji ima moju punu podršku.boccaccio je napisao/la:Pa tebi jarane ne valjaju sampioni,ti ih kaznjavas,ti bi im plate uzeo,tebi treba Hotic...ja branim igrace koje je doveo Amar,i krivim ih isto ko sto krivim i Amara...ti si jedan od onih koji su za to da igrace treba kaznjavati...ili grijesim...postavi sebi pitanje koga zelis na klupi,ne daji ironicno rjesenja...ovde stvarno nema smisla vise pisati bilo sta...izzo je napisao/la:Uglavnom, riješenje za sve naše probleme se samo od sebe namece: otjerati tog Amara koji je krivac jer je doveo te igrace, jer ih on trenira, jer ih on motiviše, jer sam sebi ne odbija od plate, jer je on glavni odgovorni za svaki promašaj na terenu itd itd....probati dovesti Krunića, ako nije sve dogovorio sa Realom ili Hotića ako vec nije potpisao sa Barcelonom i bice sve potaman...eto odmah plavog proljeca,ljeta,jeseni,zime...sa njima na klupi je rapsodija u plavom zagarantovana.
Pun mi je qurac forumski mudraca koji umisle u svom nekom uvrnutom svijetu da bi radili bolje, casnije,postenije od Osima...i koji po forumima djele savjete šta i kako treba da radi.
Što se nisu prijavili za šefa struke??... donijeli igraci titulu, jel...a Amar je glumio ikebanu na klupi?? jelde...pa što to NITI JEDAN trener osim njega nije donio titulu, poslije rata ili kup ili bilo šta (Hadžiju necemo racunati).
U prošlom mandatu su takvi navijaci otjerali Amara ,šamarali ga pred rođenim djetetom, pa nam se kasnije vratilo jer ima Boga...nije nam valjao kad je izgubio od Hearts koji ima 4 puta veci budžet, e zato su nam valjali Hotić i Krunić s kojima nismo pobjedili u gostima dvije godine i sa kojima smo se borili za 9 mjesto.
Pogani smo mi navijaci, i Messiju bi našli manu na terenu, a Fergusonu na klupi, nije se rodio ko bi nama ugodio

E necete ga sad otjerati svojim izdrkavanjem

- spielführer_21
- Kontakt:
Amar je u svojoj trenerskoj karijeri imao mnogo dobrih poteza, ali ovaj o kažnjavanju igrača je najbolji.
Doduše, malo mi je žao igrača kako će preživjet mjesec dana sa 'iljadom ili pet glava u zemlji gdje svi radnici imaju mjesečna primanja od 5-6 hiljada Eura, al eto nek' potraže savjet od komšija..
Doduše, malo mi je žao igrača kako će preživjet mjesec dana sa 'iljadom ili pet glava u zemlji gdje svi radnici imaju mjesečna primanja od 5-6 hiljada Eura, al eto nek' potraže savjet od komšija..

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Citaj postove pa ces vidjeti da niko ne tjera Amara legendoizzo je napisao/la:Ne kažnjavam ih ja, vec onaj ko je za njih odgovoran a koji ima moju punu podršku.boccaccio je napisao/la:Pa tebi jarane ne valjaju sampioni,ti ih kaznjavas,ti bi im plate uzeo,tebi treba Hotic...ja branim igrace koje je doveo Amar,i krivim ih isto ko sto krivim i Amara...ti si jedan od onih koji su za to da igrace treba kaznjavati...ili grijesim...postavi sebi pitanje koga zelis na klupi,ne daji ironicno rjesenja...ovde stvarno nema smisla vise pisati bilo sta...izzo je napisao/la:Uglavnom, riješenje za sve naše probleme se samo od sebe namece: otjerati tog Amara koji je krivac jer je doveo te igrace, jer ih on trenira, jer ih on motiviše, jer sam sebi ne odbija od plate, jer je on glavni odgovorni za svaki promašaj na terenu itd itd....probati dovesti Krunića, ako nije sve dogovorio sa Realom ili Hotića ako vec nije potpisao sa Barcelonom i bice sve potaman...eto odmah plavog proljeca,ljeta,jeseni,zime...sa njima na klupi je rapsodija u plavom zagarantovana.
Pun mi je qurac forumski mudraca koji umisle u svom nekom uvrnutom svijetu da bi radili bolje, casnije,postenije od Osima...i koji po forumima djele savjete šta i kako treba da radi.
Što se nisu prijavili za šefa struke??... donijeli igraci titulu, jel...a Amar je glumio ikebanu na klupi?? jelde...pa što to NITI JEDAN trener osim njega nije donio titulu, poslije rata ili kup ili bilo šta (Hadžiju necemo racunati).
U prošlom mandatu su takvi navijaci otjerali Amara ,šamarali ga pred rođenim djetetom, pa nam se kasnije vratilo jer ima Boga...nije nam valjao kad je izgubio od Hearts koji ima 4 puta veci budžet, e zato su nam valjali Hotić i Krunić s kojima nismo pobjedili u gostima dvije godine i sa kojima smo se borili za 9 mjesto.
Pogani smo mi navijaci, i Messiju bi našli manu na terenu, a Fergusonu na klupi, nije se rodio ko bi nama ugodio![]()
...svak glumi velikog strucnjaka.
E necete ga sad otjerati svojim izdrkavanjemnecete, sigurni budite u to.

Tjeraš tjeraš, prvi ga ti tjeraš - od tebe prvog polazim...a ima ih još na ovoj temi...onaj post sve jasno govori...takvi su ga otjerali i prošli put, ali neces moci ovaj put paša...sad je druga prica, sad ima ljudi koji ce stati protiv "strucnjaka sa tribina" koji svemu nađu manu a kasnije kenjaju po forumima sakriveni iza svojih nickova...možeš ti i tebi slicni i dalje pisati kilometarske postove o Amaru, ali ga otjerati necete...na to se naviknite.
Nebitno sta sam,ali tvoja stvar ako ne vjerujes.Slobodno se raspitaj koliko je dobio na ruke,uzeo sam primjer Svraku... pa onda djeli neke lekcije.Mora negdje pisati da bi ti povjerovao,dobro onda sad cu ja dati cvaju Borovini i imaces ekskluzivnu informaciju...ma dajboccaccio je napisao/la:Ti si neki insajder,sta li...imas te informacije,svaka cast...neko je bacio suplju da je Amar rekao da ce ih kazniti...a ovo je sigurna informacija da ce dobiti duple pare ako prodju Sirokog,to si ti rekao pa nije suplja jel...gdje to pise,gdje je objavljeno?...Esii TM87 je napisao/la:Samo jedan primjer Svraka je za ovu sezonu uzeo 40 milja na ruke,i svaki mjesec platu 2 milje,plus premije.Ako to nije dovoljno da svaku ginu na terenu,kao protiv Dinama ja ne znam sta je.
Zna se pouzdano da im je odbio pola martovske plate,i sad se vodi polemika da im je odbio jos po 5 glava?
I ako niko ne zna jeli to istina ili je neko bacio suplju,ali vazno je drkati po Amaru jer je aman,rekao da ce im odbiti za dobru partiju.Sto ne pisete da im je receno ako prodju Širokog da ce dobiti duple pare,to je ne vazno![]()
AMAR AMAR OSIM OSIM
Na kraju krajeva ima li ikakve logike,da su samo igraci krivi...moze li biti Amar kriv zbog pogresne taktike,zbog izbora igraca,sto je to tako idealno kod Amara ,pa da se igraci kaznjavaju,a Amar ih postavio...gdje je greska ako igraci dobiju premije i dobre plate redovno(to znam,bar za plate),a ne ostave srce na terenu...sta ne stima...igraci ne vole klub je li?...meni to nije izgovor,igraci dobiju eto i te premije,do koga je onda problem...pa valjda je i do Amara problem ako oni izadju na teren i igra ne stima,nemamo rezultat...

I da, neko je bacio suplju jer izjava novinara je u krajnju ruku smjesna,eto on ih cekao pred svlacionicom i i saopstio im tu informaciju,onako javno.To mi ne lici na Amara.
I na kraju krajeva ko je rekao da su samo igraci krivi?Ja nisam. Ne moze biti do Amara ako se igraci vuku ko sline po terenu,a protiv Dinama lete po terenu ,znaci da je do njih.
Na kraju kad ne bude bilo rezultata prvom ce Amaru letiti glava,igraci ce biti po strani,i zato ako on misli da ih treba kazniti,apsolutno podrzavam njegove odluke,jer je on taj koji ce odgovarati.
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 27 mar 2011, 14:03, ukupno mijenjano 2 puta.
1921-2011
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Pa jel Amar sam priznao da je pogriješio kada je izveo Višću protiv Slobode. Ja da sam napisao da je pogriješio ti bi rekao Amar zna...Ne pokusava ga niko otjerat, i on je čovjek od krvi i mesa pa i on pogriješi. Jel ti mislis da si veliki navijac samo ako slijepo slijedsi svaku Amarovu riječ. Forum i jest napravljen da bi svak iznio svoje mišljenje, a ne samo klimao glavom !!! Amar je najbolji trener Želje od rata na ovamo, toga su svi svjesni, ali ne moramo se u svemu slagati sa Amarom !!!izzo je napisao/la:Tjeraš tjeraš, prvi ga ti tjeraš - od tebe prvog polazim...a ima ih još na ovoj temi...onaj post sve jasno govori...takvi su ga otjerali i prošli put, ali neces moci ovaj put paša...sad je druga prica, sad ima ljudi koji ce stati protiv "strucnjaka sa tribina" koji svemu nađu manu a kasnije kenjaju po forumima sakriveni iza svojih nickova...možeš ti i tebi slicnii dalje pisati kilometarske postove o Amaru, ali ga otjerati necete...na to se naviknite.
Nisi skontao kad sam rekao prvi put, nisi skontao kad sam nacratao, brate treba li obojit !??
TM87
- bistrikboy
- Kontakt:
Dosadno?nedeljom se ne ide u skolu...
Navijate za Želju a ne za Amara,Viscu i sta ja znam koga,ako ce Željo imati bolje rezultate zbog ovog nek' ih guli ako nece onda je ovaj potez smjesan.
Navijate za Želju a ne za Amara,Viscu i sta ja znam koga,ako ce Željo imati bolje rezultate zbog ovog nek' ih guli ako nece onda je ovaj potez smjesan.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Neka odmah ovi kriticari predlože boljeg trenera od Amara...odmah sad neka predložebistrikboy je napisao/la:Dosadno?nedeljom se ne ide u skolu...

Pišu ovdje covjeku iza leđa

- bistrikboy
- Kontakt:
Mislim da opasno fulas poentu ove kritike...izzo je napisao/la:Neka odmah ovi kriticari predlože boljeg trenera od Amara...odmah sad neka predložebistrikboy je napisao/la:Dosadno?nedeljom se ne ide u skolu...
Navijate za Želju a ne za Amara,Viscu i sta ja znam koga,ako ce Željo imati bolje rezultate zbog ovog nek' ih guli ako nece onda je ovaj potez smjesan.da svi znamo...ako ima neko bolji koji ce nas odvesti u LP, da ga odmah dovedemo...pa dosta više šuplje price.
Pišu ovdje covjeku iza leđa![]()
pa svaki dan ga mogu naci u Tuborgu pa mu ,umjesto kilometarskih postova po forumu, to sve sasuti u facu...jel tako ili nije
šta rade ovdje, pišu postove, šire sumnju i mržnju među navijacima i tracaju ko žene šefa strucnog štaba našeg kluba...PRAVO U TUBORG PA MU U LICE RECITE SVE ŠTA VAM SMETA I ŠTA MISLITE
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
@boccaccio
Svaka čast na postovima. I mene nervira kad neko kaže da igrači moraju ginuti ili moraju voliti klub. A stalno nam se dešava da gledamo upravo suprotno. Ne kontam kako možemo vjerovati da nešto mora da se desi a kontinuirano gledamo kako se to ne dešava.
Igrači su tu za pare (+mogućnost njihove promocije i buduće zarade u nekom klubu u inostranstvu). Stručni štab je tu za pare isto. Može se poklopiti da igrači/stručni štab uz dobro i redovnu platu i vole klub, ali se jako rijetko dešava da ga vole bez para. Postoje samo izuzetci koji potvrđuju pravilo i uvijek se radi o igračima/trenerima koji su riješili svoju egzistenciju (znači ipak para ima). I treba da je tako, profesionalni klubovi tako rade i čak se hvale ciframa koje isplate svojim trenerima/igračima. Ako mi hoćemo ipak ljubav prije svega, onda hoćemo da budemo amaterski klub (što mi se čini da upravo i odgovara mnogima, jer onda mogu s.r.at kako im padne na pamet). Igrači nisu stoka, treba ih respektovati kao ljude, zaštititi njihov integritet. Ne može se iživljavati na njima kako ko hoće. I još se onda poslije čuditi kako bježe odavde glavom bez obzira?! Nije mi se svidjela Amarova izjava nakon Leotara (je li trener Hapoela trebao kazniti svoje igrače što nam nisu utrpali 10???). Sada su za Široki i Slobodu zaslužili kaznu, ne zbog rezultata već zbog pristupa. Da su igrali kao protiv Dinama, bilo bi po četiri razlike na obje utakmice. Ali onda i stručni štab isto zaslužuje kaznu.
Sa tribine se svakakve stvari upućene igračima mogu čuti. Volio bih samo da vidim onoga ko će to nekom igraču reći u lice. Sjećam se onog videa Džeke i lika koji mu je psovo bližu rodbinu sa sigurne udaljenosti i iza kordona policije, a ušutio se ko p.... kad je Džeko prišao. Ne pravdam takvu Džekinu reakciju, ali ako brate imaš šta da kažeš - bujrum u lice, a ne preko foruma ili sa tribine. Takvi papci smo podižu nervozu i prave lošu atmosferu.
Primjetio sam sada jednu stvar, gdje je maltene anonimni novinar prenio polurečenicu našeg trenera upućenu nekom igraču u nekoj situaciji (doslovno). I mi sada nakon divne proslave rođendana i prelijepe utakmice raspravljamo o tome kao da je to apsolutna i nepobitna istina. Čisto sumnjam da će igrači dobiti ovu "avazovu" kaznu nakon Dinama. Moguće da je AO rekao nekom igraču tako nešto, ali u poluozbiljnom tonu (pogotovo što smo svjedoci raspoloženja i Amara i igrača prije i nakon utakmice). Al hajde, novinari žive od polu- i netačnih informacija (pročitao sam juče u istom listu da je Amela Zuković zaljubljena u Safeta Sušića, hoćemo li i o tome razviti žestoku raspravu???).
Sada o normalnim stvarima - Bilo je prelijepo na proslavi. Mene je najviše dojmilo to kako je lijepo gledati utakmicu u kojoj imaš šta da vidiš i od gostujuće ekipe. Mislim imaš kakvog kvaliteta da vidiš, a ne samo valjanje, foliranje, kako izvući penal i sl. Odmah je i naša ekipa živnula i vidi se da je i igračima bilo daleko veće uživanje igrati. Jest da se nije igralo ni za kakve bodove ili pare, ali se ipak vidi da možemo više i ljepše kad je i protivnik kvalitetniji. Vjerovatno bi nas Dinamo dobio da je igrao u najjačem sastavu i da se igralo za bodove (moje mišljenje), ali mislim da bi i mi značajno podigli svoj nivo kvaliteta da imamo desetak ovakvih utakmica (i to takmičarskih) tokom jedne sezone. Neki igrači su posebno došli do izražaja. Samo imam jedno pitanje, što Savić nije nikako igrao? Nisam upratio je li možda neka povreda?
Svaka čast na postovima. I mene nervira kad neko kaže da igrači moraju ginuti ili moraju voliti klub. A stalno nam se dešava da gledamo upravo suprotno. Ne kontam kako možemo vjerovati da nešto mora da se desi a kontinuirano gledamo kako se to ne dešava.
Igrači su tu za pare (+mogućnost njihove promocije i buduće zarade u nekom klubu u inostranstvu). Stručni štab je tu za pare isto. Može se poklopiti da igrači/stručni štab uz dobro i redovnu platu i vole klub, ali se jako rijetko dešava da ga vole bez para. Postoje samo izuzetci koji potvrđuju pravilo i uvijek se radi o igračima/trenerima koji su riješili svoju egzistenciju (znači ipak para ima). I treba da je tako, profesionalni klubovi tako rade i čak se hvale ciframa koje isplate svojim trenerima/igračima. Ako mi hoćemo ipak ljubav prije svega, onda hoćemo da budemo amaterski klub (što mi se čini da upravo i odgovara mnogima, jer onda mogu s.r.at kako im padne na pamet). Igrači nisu stoka, treba ih respektovati kao ljude, zaštititi njihov integritet. Ne može se iživljavati na njima kako ko hoće. I još se onda poslije čuditi kako bježe odavde glavom bez obzira?! Nije mi se svidjela Amarova izjava nakon Leotara (je li trener Hapoela trebao kazniti svoje igrače što nam nisu utrpali 10???). Sada su za Široki i Slobodu zaslužili kaznu, ne zbog rezultata već zbog pristupa. Da su igrali kao protiv Dinama, bilo bi po četiri razlike na obje utakmice. Ali onda i stručni štab isto zaslužuje kaznu.
Sa tribine se svakakve stvari upućene igračima mogu čuti. Volio bih samo da vidim onoga ko će to nekom igraču reći u lice. Sjećam se onog videa Džeke i lika koji mu je psovo bližu rodbinu sa sigurne udaljenosti i iza kordona policije, a ušutio se ko p.... kad je Džeko prišao. Ne pravdam takvu Džekinu reakciju, ali ako brate imaš šta da kažeš - bujrum u lice, a ne preko foruma ili sa tribine. Takvi papci smo podižu nervozu i prave lošu atmosferu.
Primjetio sam sada jednu stvar, gdje je maltene anonimni novinar prenio polurečenicu našeg trenera upućenu nekom igraču u nekoj situaciji (doslovno). I mi sada nakon divne proslave rođendana i prelijepe utakmice raspravljamo o tome kao da je to apsolutna i nepobitna istina. Čisto sumnjam da će igrači dobiti ovu "avazovu" kaznu nakon Dinama. Moguće da je AO rekao nekom igraču tako nešto, ali u poluozbiljnom tonu (pogotovo što smo svjedoci raspoloženja i Amara i igrača prije i nakon utakmice). Al hajde, novinari žive od polu- i netačnih informacija (pročitao sam juče u istom listu da je Amela Zuković zaljubljena u Safeta Sušića, hoćemo li i o tome razviti žestoku raspravu???).
Sada o normalnim stvarima - Bilo je prelijepo na proslavi. Mene je najviše dojmilo to kako je lijepo gledati utakmicu u kojoj imaš šta da vidiš i od gostujuće ekipe. Mislim imaš kakvog kvaliteta da vidiš, a ne samo valjanje, foliranje, kako izvući penal i sl. Odmah je i naša ekipa živnula i vidi se da je i igračima bilo daleko veće uživanje igrati. Jest da se nije igralo ni za kakve bodove ili pare, ali se ipak vidi da možemo više i ljepše kad je i protivnik kvalitetniji. Vjerovatno bi nas Dinamo dobio da je igrao u najjačem sastavu i da se igralo za bodove (moje mišljenje), ali mislim da bi i mi značajno podigli svoj nivo kvaliteta da imamo desetak ovakvih utakmica (i to takmičarskih) tokom jedne sezone. Neki igrači su posebno došli do izražaja. Samo imam jedno pitanje, što Savić nije nikako igrao? Nisam upratio je li možda neka povreda?
Zadnja izmjena: fczeljo, dana/u 27 mar 2011, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Nemaju oni šta nas obicne navijace da maltretiraju svojim kilometarskim postovima o Osimu...šta to nas interesuje?? necu da se opterecevam sa tim niti da me drugi opterecava...šta ima nama obicnim navijacima i forumašima to pricati...pogrešna adresa totalno...eno ga u Tuborgu, pa fino mu u lice reci sve šta ti smeta i šta bi bilo bolje po Želju,a ne tušiti i moriti raju po forumu...možda Amar i posluša te neke savjete, ko zna.bistrikboy je napisao/la:Mislim da opasno fulas poentu ove kritike...izzo je napisao/la:Neka odmah ovi kriticari predlože boljeg trenera od Amara...odmah sad neka predložebistrikboy je napisao/la:Dosadno?nedeljom se ne ide u skolu...
Navijate za Želju a ne za Amara,Viscu i sta ja znam koga,ako ce Željo imati bolje rezultate zbog ovog nek' ih guli ako nece onda je ovaj potez smjesan.da svi znamo...ako ima neko bolji koji ce nas odvesti u LP, da ga odmah dovedemo...pa dosta više šuplje price.
Pišu ovdje covjeku iza leđa![]()
pa svaki dan ga mogu naci u Tuborgu pa mu ,umjesto kilometarskih postova po forumu, to sve sasuti u facu...jel tako ili nije
šta rade ovdje, pišu postove, šire sumnju i mržnju među navijacima i tracaju ko žene šefa strucnog štaba našeg kluba...PRAVO U TUBORG PA MU U LICE RECITE SVE ŠTA VAM SMETA I ŠTA MISLITE
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 27 mar 2011, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
izzo je napisao/la:Tjeraš tjeraš, prvi ga ti tjeraš - od tebe prvog polazim...a ima ih još na ovoj temi...onaj post sve jasno govori...takvi su ga otjerali i prošli put, ali neces moci ovaj put paša...sad je druga prica, sad ima ljudi koji ce stati protiv "strucnjaka sa tribina" koji svemu nađu manu a kasnije kenjaju po forumima sakriveni iza svojih nickova...možeš ti i tebi slicni i dalje pisati kilometarske postove o Amaru, ali ga otjerati necete...na to se naviknite.

Opet kažem, u Tuborg pa tamo u lice covjeku sve reci...e ne se sa mnom nešto rapsravljati po forumu...to je presmiješno, pogrešna adresa prijatelju.boccaccio je napisao/la:izzo je napisao/la:Tjeraš tjeraš, prvi ga ti tjeraš - od tebe prvog polazim...a ima ih još na ovoj temi...onaj post sve jasno govori...takvi su ga otjerali i prošli put, ali neces moci ovaj put paša...sad je druga prica, sad ima ljudi koji ce stati protiv "strucnjaka sa tribina" koji svemu nađu manu a kasnije kenjaju po forumima sakriveni iza svojih nickova...možeš ti i tebi slicni i dalje pisati kilometarske postove o Amaru, ali ga otjerati necete...na to se naviknite.![]()
zabavljas me...tebi su najgori ovi kilometarski postovi,valja to citati,nisi u zivotu procitao vise od tri recenice,ali ces me sprijeciti u mom naumu
![]()
...100 % mi je sad jasno zasto vise nema likova ovde poput @seyo,sto @stole ne iznosi vise misljenja,nego samo se pojavi da izbaci nesto iz novina i neki statisticki podatak,sto se @pile pojavi jednom u deset dana,sto @camac ima svasta da napise i da kaze,ali vise nece,jer nema kome,jer ce ga svi poklopiti....jos se @avlami bori nesto malo i @krvotok,i jos poneki likovi...sad si se ti pojavio,ugnjetavac razlicitih misljenja,razotkrio si mene prvog,a i svi ostali ce biti kaznjeni tvojim gnjevom na nas koji smo protiv kluba i Amara
...drago mi je sto mi to neces dopustiti
...iskreno mi je drago...postujem tvoje misljenje...a za ovo drugo,ne moramo se kriti iza nickova druze,ja sam uvijek tu,lako me je pronaci
![]()
Bravo majstore ovo je poenta price!fczeljo je napisao/la:
1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.