FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U statut kluba uvesti da nijedan igrac danasnjeg Borca iz Banja Luke ne moze zaigrati niti potpisati ugovor sa FK Sarajevo!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ja ne znam jel klub ima kakve veze s ovim ali je sramota zabraniti ulaz navijacima u 25 minuti.
Na ulazu istoka prema jugu lik iz securitas me hladno vrati, kaze do 20te minute smije pustati.
Ponedjeljak, 5 sati, protivnik posusje, i oni zabranjuju ulaz.
Na ulazu istoka prema jugu lik iz securitas me hladno vrati, kaze do 20te minute smije pustati.
Ponedjeljak, 5 sati, protivnik posusje, i oni zabranjuju ulaz.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bukvalno, odigraš live na 0:3 i uzmeš sebi stan hladno poslije togamosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:30Hahah pa njima Real bod nemoze uzet,da gube 3-0 znas da ce okrenutiSurreal je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:28Ma ja mislim da je to ova sezona, ipak naredna VAR, neće moći ovakobelosevic23 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:27
Normalno da imas, isto ce ti i biti dok je god Vico tu. Cemu ulaganja, cemu sponzori, cemu investitori.. i ovo malo ljudi ce natjerat da prestanu pratiti ligu ako se ovome ne stane u kraj..zato smo najgora liga u evropi..sve ovo nas indirektno košta

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stvarno?
Ono sto je nevjerojatno da su ljudima kisobrane uzimali

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ako Rozman ostane mi sljedece.godine ni Evropu necemo izboriti.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Tek sad na yt gledam ove promasaje Djurickovica, Hasica i Hamze, yebote..
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
O čemu ti pričaš? Jok eto stajaće kao drvena marija i presjediti čitavu utakmicu. Naravno da je tekma kao prijateljska.H8Z7 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:18Da je revijalna ne bi treber onako skakao pored linije, ne bi prvi tim izašao, šansu bi dobili i drugi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:12Ispromašivao si se, stigla kazna i to je to. Mogla je petarda pući. Uglavnom, očekivano sve, obična revijalna utakmica.
Kriv je trener što je Hasić fulio zicer, Renan zicer, Đuričković zicer, pa prečka Hasića, pa Čataković, pa Kyeremeh.
Čitavu sezonu mašimo sve što znamo. Lijepo je trener rekao da se ne miješa u zadnju trećinu. Kako onda nije do njega?
Rožman ti je kriv zbog promašaja? Šta treba da uči Hasića da iskoristi jedan na jedan s golmanom, Renana da da loptu u for, Đuričkovića kako da s tri metra zabije gol itd.
Trenerovo je da napravi taktiku za svaki aspekt terena, pozicije i linije, a ne da uči igrače o zabijanju zicera.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo - 112.150SedrenikHz je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:51Kakva je sad situacija s posjetom?
Moze li neko postaviti
FK Željezničar - 102.404
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa šta je razlog? Kakvi debili
Meni kaže lik "naređeno" je da uzimaju kišobrane, ja ušao na tribinu, svaki drugi lik ima kišobran. Samo otišao gore do ulaza i uzeo svoj, niko me pogledao nije.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kada stvoriš na jednom meče 5 100%-tnih šansi ne možeš reći da je igra bila loša i da ne valja. Igra danas sasvim okej, pansi bilo i više nego dovoljno da se ostvari ubjedljiva pobjeda. Druga je stvar što Hasić izađe pred golmana i doda mu loptu u ruke
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne krivim ja njih ništa jer je činjenica da im narede nešto ali realno ne znaš ko je veći debil. I dalje ne mogu da vjerujem da ti neko može zabraniti ulaz ako dođeš 20 ili 25 minuta poslije a pola Sarajeva radi do 17h, nestvarno.
Duraković nema šta tražiti sljedeće godine ovdje.
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Bar za danas se ne može Rožmanu ništa prigovoriti. Do sad smo naučili da je ziheraš i da nećemo igrati atraktivno, to bi bar trebalo svima biti jasno. Šanse koje smo promašili su nešto na šta trener ne može uticati, kako doći do šanse, to može. 4-5 prilika koje su morale biti gol, i sad bi se pričala druga priča. Sistem kao sistem nije loš, mi hoćemo da igramo napadački a to u ovakvom sistemu ne možemo.
Ja nemam problem sa tim, imaš pravila, ali poštovat ću ih ako ih svi tvoji provode. Neće jedan lik na ulazu na meni šiljit k, dok su ostali normalni. Sve ja razumijem, istok je takav kakav jeste, ali il zabrani svima il nemoj nikom.
Za ovaj drugi dio me je šokiralo, čuj ne da u 25' da se uđe na tekmu. Znam par ljudi sa istoka koji uvijek na poluvremenu odu u džamiju na Jezero da klanjaju i uvijek se uredno vrate, puste ih.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Na jednom ulazu na zapadu milion kišobrana ostavljenih, a na drugom ljudi ulaze, niko ih i ne gleda.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Mulalić samo može tvoj krkanski klub trenirati.
-
- Kontakt:
Jest bilo šansi al premalo igramo, rijetko kreiramo kroz igru te šanse. Ne govorim samo o današnjoj utakmici nego općenito, previse prostora dajemo bezveznim ekipama, 70% ekipa u ovoj ligi kad pritisnes ne mogu izdrzati. Mi isto igramo s Borcem, Zrinjskim i s slogom i Posušjem.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 10 gostiju.