FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko je do igraca toliko je i do Rozmana, nakon gola Oliveire, dakle vise od 15min, ljudi konstantno nas napadaju, prave pritisak, mi nikako posjed nismo imali, ili izgubimo loptu na centru ili napucaju loptu prema njihovoj polovini, i tako sve i primis gol nakon loseg pasa.
Ne znam, nesto se mora mjenjat, ako ovako budu igrali Evropu nemaju potrebe ni ici, jer ne razumijem ovu taktiku al bukvl u svakoj utakmici bila to Zvijezda ili neko drugi, konstantno prepustanje posjeda ekipi, i kad vodis, kao npr dns i na kraju primis gol.
Ne znam, nesto se mora mjenjat, ako ovako budu igrali Evropu nemaju potrebe ni ici, jer ne razumijem ovu taktiku al bukvl u svakoj utakmici bila to Zvijezda ili neko drugi, konstantno prepustanje posjeda ekipi, i kad vodis, kao npr dns i na kraju primis gol.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- skullcrusher
- Kontakt:
WWIN Liga BiH 23/24
FK SARAJEVO - HŠK POSUŠJE (0 : 0) 1 : 1
Datum: 20.05.2024 17:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 4000
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Nije ovo psovanje, stvarno mnogo s.rete za nazovi navijače koji ne mogu dati 20 km za članarinu. Svi pametuju ali samo tipkajući na telefonu.Istinasamo123 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:33Kada te nacepe kazes bolestan si, a kada ti nekog psujes prozivas vrijednas tada si dobar.
Ovde avako moze pisati sta hoce ne mozes ti uticati na necike misljenje vidimo da vas ima zadovoljnih u ove tei godine ali ima isto tako ljudi kojima se gadi ovakvo nemocno Sarajevo bar na svom terenu.
Licemjeru stari
- TurkishAirlines
77% ovog pdf-a zeli Rozmana na klupi i naredne godine.
Tesko da smo bolje i zasluzili.
Uzasna sezona.

Tesko da smo bolje i zasluzili.
Uzasna sezona.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ne znam za vas, ali mene najviše zaboli kad povedemo i povučemo se na svom terenu, čuvamo rezultat k'o da igramo protiv ne znam ti koga...
A što se tiče ove bijede (da ne upotrijebim šta pežorativnije, a rado bih) što slavi uz pjesme č***ičke botoksirane k*rve...
F U J
A što se tiče ove bijede (da ne upotrijebim šta pežorativnije, a rado bih) što slavi uz pjesme č***ičke botoksirane k*rve...
F U J

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
-
- Kontakt:
Ti znas ko ima clansku a ko nema.fks74 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:38Nije ovo psovanje, stvarno mnogo s.rete za nazovi navijače koji ne mogu dati 20 km za članarinu. Svi pametuju ali samo tipkajući na telefonu.Istinasamo123 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:33Kada te nacepe kazes bolestan si, a kada ti nekog psujes prozivas vrijednas tada si dobar.
Ovde avako moze pisati sta hoce ne mozes ti uticati na necike misljenje vidimo da vas ima zadovoljnih u ove tei godine ali ima isto tako ljudi kojima se gadi ovakvo nemocno Sarajevo bar na svom terenu.
Licemjeru stari
Hudnice godinama pratis klub samo na forumu a znamo standardni izgovor daleko si 14 000 kilometara od Sarajeva.....
Onda prati lokalni klub i ostavi se Sarajeva i prdjenja na forumu
- Maroon1946
- Kontakt:
I sljedeće godine će nam plafon biti 3-4 mjesto
Vidim koliko članova imamo, ti ćeš balo nekome reći ostavi se Sarajeva. Ti i takvi nikada niste ni bili uz Sarajevo.Istinasamo123 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:42Ti znas ko ima clansku a ko nema.fks74 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:38Nije ovo psovanje, stvarno mnogo s.rete za nazovi navijače koji ne mogu dati 20 km za članarinu. Svi pametuju ali samo tipkajući na telefonu.Istinasamo123 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:33
Kada te nacepe kazes bolestan si, a kada ti nekog psujes prozivas vrijednas tada si dobar.
Licemjeru stari
Hudnice godinama pratis klub samo na forumu a znamo standardni izgovor daleko si 14 000 kilometara od Sarajeva.....
Onda prati lokalni klub i ostavi se Sarajeva i prdjenja na forumu
- SedrenikHz
- Kontakt:
Kakva je sad situacija s posjetom?
Moze li neko postaviti
Moze li neko postaviti
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Kriv je trener što se bori grčevito za 4 mjesto. Isto kao što se borio za bod u Gabeli gdje su svi tricu slagali.GalileoGalilei je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:12Ispromašivao si se, stigla kazna i to je to. Mogla je petarda pući. Uglavnom, očekivano sve, obična revijalna utakmica.
Kriv je trener što je Hasić fulio zicer, Renan zicer, Đuričković zicer, pa prečka Hasića, pa Čataković, pa Kyeremeh.
4 k bolesnika radnim danom u 5 satiskullcrusher je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:37WWIN Liga BiH 23/24

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Eto ga 25-30 bobica od prvog mjesta lijepa sezonica
- Maroon1946
- Kontakt:
Ljudi porede Jakirovicev Zrinjski i Rozmanovo Sarajevo 
Oni i kad su najgori bili (nisu izborili Evropu) imali IGRU

Oni i kad su najgori bili (nisu izborili Evropu) imali IGRU
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ja samo cekam da samoporzvani krajiski poznavalac fudbala napise neku malo vecu analizu
- luckystrike
- Kontakt:
Nabijem ih na onu stvar u kompletu.
Odavno se lošiji fudbal nije igrao na Koševu.
šta šta je, je*em ti
Laganih 5 6 istih nickova, istih seratora piše za vrijeme tekme, nikom od njih nije naumpalo da ode na Koševo. Umro svaki od vas, amin!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nidje veze. Evo zamalo ih nije zrinjski stigao. I da zrinjski nije odigrao katastrofalno jesen,mjenjao trenere,igrao Evropu,zrinjski bi i ove godine lagano bio prvak. Sudije nisu nista manje gurale zrinjski od Borca. Evo primjer utakmica zrinjski Sarajevo,gdje je Bilbija otvoreno navlacio za zrinjski i protiv Borca. Sudije su sastavni dio igre. Samo da bi se ukljucio u igru,moras imati ekipu i trenera.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:56Nije ni bitno,Borcu su u zadnje 3 tekme navukli i lakrdija napravili sto nama nisu za 4 sezone,evo odgovorno tvrdim koliko god se bilo ko pojaca nece im moci pera odbiti,kao i ove tako i narednih svi ce se boriti za ulazak u evropu to ti je maksimum
Danasnja tekma pravi rezime sezone. Mlitavo,bezvoljno,neagresivno. Skijas je glavni krivac,losa selekcija igraca,nemogucnost uspostavljanja autoriteta,neznanje i nesposobnost. Nemogucnost prilagodbe na rad sa jacim igracima ( Ziljkic,Peneranda ) ,guranje svojih igraca u kojima ima talove -Julardzija. Btw ,taj nesretni mjesanac Purgera je najgori igrac kojig sam u svojih 40 godina igranja i gledanja fudbala vidio. Ono je konj u ljudskom obliku.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde sve, ali braniti se protiv Posušja nakon što gol zabiješ..
Umjesto da stisneš protivnika maksimalno i završiš utakmicu, ti zadnjih 10 minuta igraš skoro pa bunker kući protiv Posušja.
Ma nevjerovatno.
Simona ostaviti ako nema bolje varijante, a ako imamo, ozbiljno razmisliti o smjeni.
Suspendovanog bi se riješio kakva god situacija za trenera bila, neovisno.

Umjesto da stisneš protivnika maksimalno i završiš utakmicu, ti zadnjih 10 minuta igraš skoro pa bunker kući protiv Posušja.
Ma nevjerovatno.
Simona ostaviti ako nema bolje varijante, a ako imamo, ozbiljno razmisliti o smjeni.
Suspendovanog bi se riješio kakva god situacija za trenera bila, neovisno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Homelander, mnon46 i 52 gosta.