novi ugovor

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
[Bascombe] Liverpool are also planning for the future with skipper Virgil van Dijk, star striker Mohamed Salah and Trent Alexander-Arnold fundamental to Slot’s debut campaign. Contract talks with the trio are a priority.
Imaju 8 veznjaka, Kroos i Ceballos idu, Modric ide dogodine a Guler je jos uvijek dijete. Ostanu Valverde Camavinga Tchouameni i Bellingham. Ne lici mi nekako na Madrid i Pereza da se ne pojacaju na sredini ipak valja biti konkurentan na tri takmicenja. Mozda pokusaju dovesti Bernarda ili De Bruynea na par sezona.
Ma kesirat sve na Brunu Guimaraesa ,jos stopera dovest da valja i ostalo krpit ako se sta proda.Ipak smo mi Liverpool ne bi me cudilo taj kokcu, Summervile,neki van de nesto na stoperaVenom je napisao/la: ↑21 maj 2024, 17:51Trent i Mac Allister moraju biti untochable. Danas na twiteru naletim da smo zainteresovani za Kokcua veznjaka iz Benfice, u koju je dosao iz Feyenorda. Dobar igrac ali imamo vec takvih u veznom redu. Fali nam fizike prvenstveno, da je negdje nekog novog Fabinha iskopat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.