U ovu recenicu moze se opisati i citava sezona.johntravolta123 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 17:58Utakmica jeste bezidejna ali imali smo i dva zicera ...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ja mislim da je bolje sad nekako kulturno zamijeniti struku, i ono sto se moze, nego recimo na vrat na nos to raditi polovinom oktobra.
-
- Kontakt:
Sta je struka kriva sto ima levate poput durakovica ? Crta mu uz liniju sta da uradi i levat opet nece. Doduse jedina greska struke jeste julardzija al otom potom
- belosevic23
- Kontakt:
Kakav penal za borac ybt... Sto prije istupit iz lige ovo stvarno nema smisla
Ovo je stvarno komedija. Brate nikako kontakt nije bio. 10 cm razmaka. Ja ne vjerujem da ovo rade pred kamerama i kazu sve ok. Bruka i sramota od drzavebelosevic23 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:06Kakav penal za borac ybt... Sto prije istupit iz lige ovo stvarno nema smisla
- belosevic23
- Kontakt:
Ideee igman, gledaj sad ponovo lakrdije kakva slijediGalantni je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:09Ovo je stvarno komedija. Brate nikako kontakt nije bio. 10 cm razmaka. Ja ne vjerujem da ovo rade pred kamerama i kazu sve ok. Bruka i sramota od drzavebelosevic23 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:06Kakav penal za borac ybt... Sto prije istupit iz lige ovo stvarno nema smisla
Re: FK Sarajevohajdee
Hajde Igmaneeeeee
A i ovi ne mogu minutu izdržati sa 3-2
Mene ovo stid gledatbelosevic23 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:10Ideee igman, gledaj sad ponovo lakrdije kakva slijediGalantni je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:09Ovo je stvarno komedija. Brate nikako kontakt nije bio. 10 cm razmaka. Ja ne vjerujem da ovo rade pred kamerama i kazu sve ok. Bruka i sramota od drzavebelosevic23 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:06Kakav penal za borac ybt... Sto prije istupit iz lige ovo stvarno nema smisla
Ako ti ne znas, glupo je da ti objašnjavam. Pozdrav.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne mogu da vjerujem da 83% forumasa podrzava Rozmana i njegov SŠ
Daj ba ukinite ovu glupu ligu. Pa daj da se razdvojimo mater im ebem etnicku
Zar je moguce nekome ovoliko nasiljiti
A kakve mi veze imamo sa tom utakmicom
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma samo vi gledajte Borac a mi...
Ja gledao anketu i ne vjerujem.
More utakmica gdje smo igrali kuci, imali ok sudjenje i igramo brat bratu rang igmana, zeljkana i sl ekipe... Nista ja i dalje ne vidim.
Probao svoju formaciju, ispao užasan, okrenuo sa tri stopera jer gako ne prima golove al zato igra horor... Jer nema muda sta druggo igrati. Svaka cast ko u ovome vidi i OBRISE fudbala, a isto ovo identicno ide i od ljeta ove godine pa ce biti mijenjaj u augustu (kao i prosle godine).
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- belosevic23
- Kontakt:
2. pol samo: nepostojeci penal za borac, offside za ramica koji nije bio, offside za janketica u kontri nije bio, kvrzic daje gol iz metra ofsajda. Sto je najgore ovaj komentator se pravi lud i mi svi gledamo na ovaj cirkus skrstenih ruku. Istupiti iz lige, nek igraju u trebinju i foči svoju ligu mayku im
Rozman je kriv
Penal nepistojeci
Go ponisten cist
I 4 ti go is ofsida ROZMAN KRIV
I DA SUDIJA CE DOBIT 8,7 ocjenu ROZMAN KRIV
PODRZAT ROZMANA VICU TACNIJE REPREZENTACIJU DISKVALIFIKOVAT NA PRVOJ DOMACIJ UTAKMICI. Ako padno na potezu barbarez onda je donas umjesto 2:4 ono 4:3
Penal nepistojeci
Go ponisten cist
I 4 ti go is ofsida ROZMAN KRIV
I DA SUDIJA CE DOBIT 8,7 ocjenu ROZMAN KRIV
PODRZAT ROZMANA VICU TACNIJE REPREZENTACIJU DISKVALIFIKOVAT NA PRVOJ DOMACIJ UTAKMICI. Ako padno na potezu barbarez onda je donas umjesto 2:4 ono 4:3
-
- Kontakt:
Penja mu rekao neke stvari ovaj ga udaljio iz ekipe …
- belosevic23
- Kontakt:
Normalno da imas, isto ce ti i biti dok je god Vico tu. Cemu ulaganja, cemu sponzori, cemu investitori.. i ovo malo ljudi ce natjerat da prestanu pratiti ligu ako se ovome ne stane u kraj..zato smo najgora liga u evropi..sve ovo nas indirektno košta
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 6 gostiju.