Ko hoce uvijek ce naci nacin ko nece uvijek ce naci izgovor.
U tom je razlika koliko je neko navijac ili simpatizer.
SVI NA KOŠEVO !!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko hoce uvijek ce naci nacin ko nece uvijek ce naci izgovor.
Možda jedan krene samo, sve zavisi kad će završiti posao. I ja ću kasniti nekih pola sata, do 17h radim a ne mogu danas nikako izaći ranije.luckystrike je napisao/la: ↑20 maj 2024, 12:54Je li spreman turski bataljon?
Ja sam namotao dvoje ne - toliko - standardnih![]()
Himna Kluba pa Ceca. Stidite se naziva kluba i boje koju nosite.
Karta na telefonu dosta.Objektivac1946 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 13:31Drug sa fakulteta kupio kartu online, da li je mora isprintati prije utakmice ili je dovoljno samo da pokaze kartu sa telefonu?
Eh super. HvalaOldTownDistrict je napisao/la: ↑20 maj 2024, 13:51Karta na telefonu dosta.Objektivac1946 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 13:31Drug sa fakulteta kupio kartu online, da li je mora isprintati prije utakmice ili je dovoljno samo da pokaze kartu sa telefonu?
Ukinuti himnu i urlikati rijeci cetaljske kuje na mjestu koje naziv Želimir Vidović Keli je u najmanju ruku za samara. Dok god sfk insta tik tok fufice imaju veze sa nasim klubom, nema od nas nista. Kancer kluba su ove papanke, KANCER!!!
Isto sto i grobari rijeci arkanove udovice samo sto ove nase tuke su u bordo opremi i na mjestu koje sam gore naveo.stojko je napisao/la: ↑20 maj 2024, 13:58Sta je sa ovom pjesmom poenta? Nesto ti volis nju, sta pjevaju dalje? Ne kontamOldTownDistrict je napisao/la: ↑20 maj 2024, 13:56Ukinuti himnu i urlikati rijeci cetaljske kuje na mjestu koje naziv Želimir Vidović Keli je u najmanju ruku za samara. Dok god sfk insta tik tok fufice imaju veze sa nasim klubom, nema od nas nista. Kancer kluba su ove papanke, KANCER!!!
Tako je riki, reci himRiki10HZ je napisao/la: ↑20 maj 2024, 11:46Sta je sad vam nevalja ni ko je dobio nagradu Ismir Pintol ccc jooj bosnje daj samo da se nesto mahala da ae iznese neka kontra pa da se moze razglabat. HORDE ZLA su odlucile tako i to treba da ae postuje to je stav grupe a ne pojedinca. Hajmo malo smanjiti komentarisanje nepotrebno na svaku odluku sto kluba sto navijaca. Kad se dovede neko a sto on a sto nije ovaj a kad grupa nesto odluci a sto on a sto nije ovaj... Ko bi vam ugodio ba ccc ko babe kakve.... Svi na Sjever!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, Google [Bot], Kaunas, Vanja8 i 67 gostiju.